Autor Wątek: Za 100 dni spełnią się wszystkie młodzieńcze sny-->już wkrótce 26.06.2010  (Przeczytany 9040 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kate_bush

• bywalec
  • "Serce ma swoje racje, których rozum nie zna."
  • data ślubu: 26.06.2010 godz.16:00
agulla chyba wszystkie lubimy to magiczne słowo ;D

pusia dzięuję za miłe słowa, jakoś tak mi zeszło-praca dziecko plus transmisje powitań i programy pośwęcone katastrofie jakoś mnie tak wciągnęły...najbardziej szkoda mi załogi i BOR-u tacy młodzi byli ...a tak mało o nich mówią...za mało :o

mam kryzys przygotowań, nie cieszą mnie one już,jakoś zobojętniałam idą bo idą choć z drugiej strony mam wrażenie że a mało się przejmuję nimi

Offline pusia24
  • uzależniony
Kate nie martw sie kazda z nas tak ma wiec jestem pewna ze przyjdzie czas kiedy znowu bedziesz z wypiekami na twarzy cos zalatwiala i kolejna rzecz wykreslala ze swojej listy :przytul:
No tak to co sie dzieje teraz w kraju jest straszne, ja tez zaraz wracam do ogladania.
Niedzielne :-* :-*

Offline kate_bush

• bywalec
witajcie czwartkowo ;) u nas na razie cisza zastanawiam się jedynie ile daje się na zapowiedzi??jak to u was jest?niby tylko kartka ale bez niej nici ze ślubu ... i wciąż szukam prezentu dla teściowej.Przzyszły obrączki dla moich rodzców ,wieczorkiem wkleję fotkę

tymczasem kochane... miłego dnia

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Kasiu chyba 50zł my dawaliśmy u siostry i szwagra :)

Miłego dnia!

Offline kate_bush

• bywalec
tak też chciałam dać ale podobno księża krzyczą więcej ???

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jedni daja 20 zl inni 50zl.Mysle ze wiecej to lekka przesada.
My sami sie wyglupilismy bo nie wiedzielismy le za zapowiedzi i dalismy u PM 200zl  :o . Teraz troszke zaluje ...ale trudno :D.
U mnie proboszcz powiedzial ze za zapowiedzi mamy dac dopiero jak bedziemy placic za slub ;).
A foteczki gdzie sa  ;)?

Offline kate_bush

• bywalec
wieczorne buziaki forumki ;D

zapowiedzi załatwione, mamy się zgłosić po zaświadczenie 10.05.Trochę mine miał nietęgą że w innej parafii ślub ale łaskawie nic nie powiedział. Zamówiłam naszyjnik dla teściowej a na zaczęte dla was-właśnie zgrywają się fotki biżu ślubnej mojej na kompa więc zaraz je wkleje.Buziaki

Offline kate_bush

• bywalec

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Wszystko mi się bardzo ale to bardzo podoba :) Gdzie kupowałaś i za ile??

Offline pusia24
  • uzależniony
Kate wszystko sliczne bardzo mi sie podoba.
Niedzielne :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jaka sliczna dziewczynka !!!
A w sukience wyglada jak mala ksiezniczka! ;) ;) ;)

Obraczki brdzo ladne!
Tez chcialam cos podobnego,ale wpadly mi w oko moje obraczki  :D.

Diadem bardzo ladny , ja mam podobny , ale nie na slub  :P,kupilam bo byl za grosze :P.
Mas na grzebyku ?Bo moj jest bez.

I wlasnie sie zastanawiam , ze jak bede kupowala i wybierala diadem do slubu czu kupowac z grzebykiem??Chyba lepszy?Tak mi sie zdaje , bo przy tancach chyba nie zleci tak szybko ?

Offline ciriness

• Chuck Norris
Kasiu diadem śliczny i świetnie komponuje się z kolczykami!!

A wasza księżniczka słodka niesamowicie :) Macie skarb!

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Cudowna macie księżniczke :skacza:

Obrączki bardzo ładne, moja przyjaciółka ma takie same i wyglądają bardzo efektownie :)

Offline kate_bush

• bywalec
dziękujemy ślicznie za miłe słowa.Gwoli wyjaśnienia-to są obrączki dla moich rodziców,nasze wklejałam gdzieś na 1 stronie.Generalnie większość rzeczy mam z allegro-diadem obrączki dla rodziców wszystkie dodatki do sukni asiową sukienusię (w tejj kreacji mije dziecię wystąpi na naszsym weselu),biżu teściowej (z obrazka 4).Jedynie moje biżu nie z allegro-to prezent od moich rodziców z okazji ukończenia studiów.Powiem wam że jak ją zobaczyłam to od razu wiedziałam że to będzie moja ślubna biżu i będę ją używać na wyjątkowe okazje.Słowa dotrzymuje bo od czasu kiedy ją mam (2008) miałam ją na sobie raz-na chrzcie Asi

agulla jest na grzebyku,a gdyby fryzjerka miała inny pomysł to można grzebyk uciąć a też mi się stabilnieszy wydawał

paula to zależy co hihi,generalnie wszystko z all w różnych cenach więc nie wiem które chcesz znać konkretnie

zaczyna mnie dopadać syndrom bridezilli w stylu "jak ja wyglądam i kto nie zrobi mi popeliny na głowie i twarzy".A konkretnie zastanawiam się nad fryzjerką.Miała mnie czesać sąsiadka-fryzjerka już się umówiłyśmy ale ona zaczęła popijać dziwna się zrobiła i w sumie mam wątpliwości czy się przyłoży.Być może bezpodstawne ale mam.I mam dylemat czy szukać innej czy jej zaufać.
A z innej beczki-namawiam przyjaciółkę żeby dołączyła do naszego forum-ona jest pazdziernikowa PM oczywiście tegoroczną :D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
namawiaj, namawiaj ;D ja z chęcią poczytam jej wątek :D

Ja bym na Twoim miejscu poszukała innej babki, poszła do niej na próbną i w tedy zdecydowała. Nie wyobrażam sobie, dodatkowego stresu w dniu ślubu, czy fryzjerka podoła czy nie ::)

Offline ciriness

• Chuck Norris
Tyle że u nas strasznie ciężko z dobrą fryzjerką i aż mnie głowa boli jak sobie pomyślę gdzie ja się na ślub uczeszę!

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Kasiu wszystko bardzo ładne, a córcia najśliczniejsza. :)
A z fryzjerką, to bym też w razie "w" kogoś znalazła.
I koleżankę namawiaj na ujawnienie się na forum. :)
Nasz synek:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja bym chyba poszla do innegej fryzjerki, bym nie chciala ryzykowac.
A robisz probna fryzurke?

Chyba tez bede kupowac diadem na grzebyku

Offline Paula___

• uzależniony
Diadem i obrączki :)

Offline kate_bush

• bywalec
Agulla miałam nie robić ale w zaistniałej sytuacji...nie chcę żeby fryzura zepsuła mi TEN dzień

wróciłam po nocy i po sprawie w sądzie (świadkiem byłam) więc padam na pyszczek.Zostawiam wam buziaki i idę spać

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Odpoczaj Kochana  :-* PS córcia śliczna :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja na szczescie nigdy nie bylam w sadzie  :D.

Milej nocy!

Offline pusia24
  • uzależniony
Kochana ja bym raczej poszukala innej fryjerki na slubna fryzura, dodatkowe nerwy sa Tobie niepotrzebne.
Odpoczywaj sobie kochana, kolorowych :-* :-* :-* :-*

Offline kate_bush

• bywalec
witajcie porannie kochane ;D dziecko dało pospać do 7, szaleństwo  ;D ;D(zwykle wstaje o 8) ale teraz opowiada bajkę misowi więc za chwilę będzie aaa i pójdzie sobie uciąć drzemkę...matka ma więc chwilkę na forum ;D

z nowości ślubnych-mamy garnitur dla PMa nie wiem jak wygląda i zdjęcia ni ma bo kupował z mamą i chrzestnym.w OGÓLE TO CHRZESTNY ZA NIEGO ZAPŁACIŁ.Uparł się że ubierał go do komunii do bierzmowania to i do ślubu też go ubierze (P nie ma ojca)miło...nie ze względu na kasę ale na fakt że ktoś się poczuwa..P ma taką namiastkę ojca. A powiem wam że mimo moich ciążowych obaw jaki on będzie dla dziecka skoro nie miał wzorca to powiem wam że3 jestem mega pozytywnie zaskoczona-P szaleje za Asią nie unika żadnej pracy przy niej i w ogóle jest tatą który lubi z nią być,bawić się..Może to powinnam traktować to  jako normalne ale patrząc na brak wzorca i ciężkie dzieciństwo to szacun dla niego..

coś chciałam jeszcze napisać i zapomniałam co....

buziaki i miłego dnia wam życzę

Offline Paula___

• uzależniony
No to tylko pogratulować takiego tatusia  ;D

Offline pusia24
  • uzależniony
Kate super ze tak Wam sie udalo z garniturkiem.
To jest bardzo wazne ze mezczyzna poczuwa sie do obowiazkow przy dziecku a jeszcze jak nie mial takiego wzorca to tym bardziej.
 :-* :-* :-* :-* :-*

Offline kate_bush

• bywalec
witajcie wieczorową porą  ;D wróciłam z dyżuru wypompowana psychicznie.Jak każą mi tam zostać (a krążą takie plotki-na razie zrotowali mnie na inny oddział na 4 miesiące) to chyba się zwolnię a nie będę w takim syfie i w takiej atmosferze pracować.Jestem taka nabuzowana że łyknę jakąś tabsę uspokajającą coby szybko zasnąć i nie myśleć

wybaczcie że tak wam dziś nasmęciłam jutro pewnie mi się poprawi

Offline pusia24
  • uzależniony
No i jak tam Kate lepiej dzisiaj z Twoim nastrojem?
Wiem praca potrafi dac w kosc ale trzymaj sie jakos :przytul: :-* :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Co u Ciebie?
Mam nadzieje ze masz lepszy humorek.

Buzaiki!

Offline kate_bush

• bywalec
co u mnie-nie najlepiej w sumie.Dziś okazało się że mojej przyjaciółki która miałła być świadkową na 90 procent nie będzie na weselu ze względu na zobowiązania zawodowe.Okazało się że w ten sam weekend jej promotorka (Ania pracuje na uczelni i pisze doktorat)wkręciła ją w jakąś konferencję gdzie ania ma prelecję i w" badania które absolutnie nie mogą odbyć się w innym terminie i nie może jechać nikt w zasępstwie" małpa wiedziała od pół roku że jest to wesele (znaczy się promotorka nie ania) i chyba zrobiła to specjalnie żeby jej pokazać gdzie jej miejsce i kto rządzi.Nie mam pretensji do ani ale jest mi strasznie przykro tak chciałam ją mieć przy sobie w ten dzień. I nawet nie mogę nikogo w jej miejsce zaprosić bo ostatecznie ania dowie się pod koniec maja a 3 tygodnie przed ślubem nikogo nie będę już dopraszać

ech życie jest jak papier toaletowy - do d... czemu zawsze los psuje mi plany :buu: