Autor Wątek: Za 100 dni spełnią się wszystkie młodzieńcze sny-->już wkrótce 26.06.2010  (Przeczytany 9062 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
To może jeśli nie jest to jeszcze pewne, to coś się zmieni i będziesz miała swoją przyjaciółkę przy sobie  ??? Głowa do góry  :ok: ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Ehh Kasiu przykro mi że tak wyszło, mam nadzieje że przyjaciółce uda się coś załatwić i będzie na Twoim weselu. Kurcze jak to już niedługo :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Oj nie fajnie, kurka co za baba z tej promotorki!!! Oby coś tej Twojej przyjaciółce udało się jakoś wykręcić z tego!!!
Nasz synek:

Offline pusia24
  • uzależniony
Kate wyobrazam sobie jak musi Ci byc przykro ale nie doluj sie tak jestem pewna ze wszystko sie jakos ulozy i bedzie dobrze.Trzymam kciuki aby jednak udalo sie Twojej kolezance wykrecic z tego i bedzie mogla byc przy Tobie w tym dniu. :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oj jak sie porobilo , moze jednak bedzie swiadkiem , moze bjednak cos sie zmieni ?Nadzieja ostatnia ginie  ;)
A jak nie , to musisz sie dobrze zastanowic kogo innego poprosic na swiadka ... Oj ...

Buziaki!

Offline kate_bush

• bywalec
  • "Serce ma swoje racje, których rozum nie zna."
  • data ślubu: 26.06.2010 godz.16:00
witajcie po tygodniowej przerwie z braku neta....jejku to było straszne...jak brak tlenu ;D ;D

ja też mam nadzieję że Ania jednak się wykręcii że ta baba okaże się człowiekiem ... w ogóle z nowości to mamy juź garnitur dla PMa i mojego taty (kupowali osobno i wg słów PMa oba są identyczne hihih) zobaczymy ocnenimy bo dla nich jasny to jasny i nie ważne czy piaskowy czy stalowy ;) i coraz więcej osób odmawia a mają cxzas do soboty  na razie wiem o 6 że nie będzie a z PMa strony jeszczwe dużo osób się nie zdecydowało

agulla miałam mieć 2 świadkowe a PM 2 świadków i jak jeden z nich nie wróci z morza to zostanie nam chyba ta 1 para bo tak głupio 1,5 miesiąca przed śluben prosić świadków nowych żeby było po 2 pary

buziaki dla was kochane forumki za wsparcie idę poczytać co u was

Offline agulla1919

• Chuck Norris
To nie pochwalisz sie garniakiem - chcemy foteczki  ;) ;) ;).
My wczoraj dowiedzielismy sie ze od PM straony nie przyejdzie jedna mega duza rodzinka , z 10 osób  :-[.
Zycze Milego Dnia!

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ohh Ci mężczyźni, jasny to jasny i już :P

Pewnie Kasiu, po co na siłę kogoś prosić, dwójeczka wystarczy :)

Co tam poza tym u was ?

Offline kate_bush

• bywalec
pochwalę pochwalę ale jak się upewnie że faktycznie jest taki sam ;D a najpierw pochwalę sie kreacją poprawinową ale to wieczorkiem no i bielinznę skompletowałam ale trym to raczej już się PM owi pochwalę ;)

Offline pusia24
  • uzależniony
O jak fajnie ze kupiliscie garnitur.Tak to jest z facetami dla nich wszystko to samo ;DOczywiscie czekamy na foteczki z zakupkow :tupot:
Kochana jak macie taka sytuacje ze swiadkami to faktycznie nie ma sie czym denerwowac.
 :-* :-* :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
no to czekamy na zdjęcia zdobyczy :tupot:

Offline nikmat
  • uzależniony
 :tupot: :tupot: :tupot: pochwal się zakupkami |:)
Nasz synek:

Offline kate_bush

• bywalec
miałam się pochwalić i du...a aparat szlag trafił!!grr i to w takim okresie, musimy kupić nowy bo nie widzę inneu opcji-ślub podróz poślubna etc i bez aparatu??never

ale dobrych wieści nie ma zbyt wielu.na dziś już 15 osób odpadło mi z listy i pojawił się problem pt za mało osób.Żeby nie trzeba było płacić za salę musimy doprosić pare osób prawie na osttatnią chwile. No i problem kasowy- zabrakło nam kasy na przygotowania wyjazd P nie wypalil i chcieliśmy wziąć kredyt.I tu też pod górke przez kredyt którego nie wzieliśmy. Składałam wniosek przyznali mi duży kredyt ale w końcu go nie wziełam-nie podpisałam umowy i tym bardziej kasy nie wziełam a widniej w bik jakbym go spłacała.Sprawa jest do wyjaśnienia ale na pewno nie zdąże do ślubu  >:( >:( >:(

idę poczytać co u was,Anjuscha przecież jutro ślubuje...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Moze od rodzicó byscie mogli wziasc "kredyt"?

Offline nikmat
  • uzależniony
Kate to nie fajnie, może ktoś wspomoże Was z rodzinki? :D
Nasz synek:

Offline kate_bush

• bywalec
moi rodzice odpadają bo wzięli na siebie catering czyli największy wydatek a P mama ma małą pensję i 2 uczących się dzieci na utrzymaniu z resztą każdy ma jakieś wydatki,kłopoty,jakoś musimy sobie poradzić...jeszcze nie wiem jak ale damy radę.. gorzej bywało

Offline ciriness

• Chuck Norris
Kasiu no to rzeczywiście wszystko wali wam się na głowę. Dobrze, że piszesz że sobie poradzicie :)
Trzymam kciuki!

Offline kivi_23

• uzależniony
tak jak piszesz poradzisz sobie ! dobrze, że masz pozytywne w miare nastawienie głowa do góry :Daje_kwiatka:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Dacie rade  ;).
Pierwszy krok - pozytywne myslenie - to polowa sukcesu.

Offline kate_bush

• bywalec
witajcie wieczorkowo, ślubnego zamieszania ciąg dalszy- bilans pół na pół

z pozytywów- dostałam podwyżkę i to od majowej wypłaty więc rozwiązuje mi to część problemów  ;D
z negatywów- 20 osób mi odmówiło udziału w weselu mimo że zaproszenia dostali w styczniu
jest w tym jednak pozytyw-mogłam doprosić paru znajomych i wiem przynajmniej komu na mnie zależy a i koszty będą mniejsze czekam jeszcze na potwierdzenia od kilku osób którzy dostali zaproszenia w tym tygodniu dopiero. A wśród nich moi niedoszli teściowie z którymi do tej pory mam świetny przyjacielski kontakt ;D o dziwo P nie protestował

świadkowej jednak nie będzie....

a co u was? idę szukać relacyjki anjuschki-sezon ślubny rozpoczęty na dobre

Offline agulla1919

• Chuck Norris
20 osód odmóilo ?I to krotko przed slubem .. oj nie ladnie ... A ile osób ogólnie zapraszaliscie ?
Aj tymi goscmi nie przejmuj sie ... po co tobie na weselu ktos komu nie zalezy nma tobie?

:-*

Offline kivi_23

• uzależniony
Jak widać wciąż poztywne nastawienie  ;D w sumie nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. znajomi na pewno będą się bawić i cieszyć tym wesele.. a rodzina jak to rodzina, częsiowo z przymusu, a częściowo, że wypada.. :P

Offline pusia24
  • uzależniony
Tak to jest ze nigdy nie przychodzi 100% osob ktore zapraszamy.U nas tez jest taka sytuacja tylko ze my nie dopraszamy.
Nie martw sie kochana wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciuki.

Offline kate_bush

• bywalec
witajcie kochane forumki,za 30 dnibędę żonką ;D ;D ;D ;D czas na małwe podsumowanie

lista już w sumie zamknięta, winietki zamówione, na teraz zostało nam:

wybrać smak torta- ja stawiam na śmietankowo-truskawkowy
zaplanować rozsadzenie gości i ich rozmieszczenie w pokojach hotelowych
wybrać i dogadać na 100% kwestię ciast- dziś zadzwonię do pani w tej sprawie
dokończyć prezent dla rodziców na rocznicę ślubu
zrobić włoski i wybrać fryzurkę ślubną i wzór na pazurki
umówić się z zespołem na spotkanie i fotografem na sesję narzeczeńską
odebrać suknię i wódkę, naleić etykiety

to tak z grubsza by było, niedoszli teściowie będą na weselu co bardzo mnie cieszy zastanawiam się tylko co na to mój eksiu hihi
radość z przygotowań częściowo wróćiła-częściowo bo oddziałowa uwzięła się na mnie i uprzyjemnia miżycie w pracy i to tak że mam ochotę się zwolnić

dziękuję wam dziewczynki za to że jesteście podczytujecie i wspieracie mnie :przytul: :przytul: :przytul:

Offline ciriness

• Chuck Norris
Gratuluję Kasiu 30 dni!!!

A co z fryzjerką? Kogo wybrałaś?

Niedużo wam do dopięcia zostało :)

Offline kate_bush

• bywalec
ciri niedużo a jednak sporo ale damy radę, grunt że kaska jest załatwiona

a fryzjerka-postawiłam jednak na koleżankę z klasy która ma swój salon,moja mama też do niej idzie doszłam do wniosku że mój spokój i zadowolenie są na 1 miejscu.Nie mogę ryzykować że fryzura zepsuje mi taki dzień

Offline ciriness

• Chuck Norris
Kasiu to ja się do Ciebie później uśmiechnę na namiary, gdzieś w lipcu będę w Wałczu wszystko załatwiać i by się przydało fryzjera też zamówić także liczę na Twoje fotki i wrażenia :D

Mi się tort śmietankowo truskawkowy widzi jak najbardziej :)

O właśnie a kogo macie za fotografa i kamerzystę :) ?

Offline kate_bush

• bywalec
Gosiaku a proszę bardzo,Marta na pewno się ucieszy.A foto i video robią nam Michalscy,są dużo lepsi niż popularna wałecka konkurencja (wies chyba kogo mam na myśli) i tańsza.Robią naprawdę świetne zdjęcia i mają ciekawe pomysły na sesje penerowe a wybraliście już zespół Gosiu?

Offline ciriness

• Chuck Norris
Noo super, Pan Tomek będzie i u mnie :) Bardzo sie cieszę, znamy się z Panem Tomkiem od lat i od dawna wszystko nam kręci :) To najlepszy wybór :)
My mamy zespół z Poznania :)

No to po namiary później się zgłosze!

Offline pusia24
  • uzależniony
Kate super ze zaczyna sie wszystko ukladac i radosc z przygotowan wrocila.Musimy sie tym cieszyc bo tego juz nie da sie powtorzyc.
Dobrze ze jednak zdecydowalas sie na pojscie do fryzjera nie ma co sie niepotrzebnie strasowac.
Oddzialowa sie nie przejmuj, sa tacy ludzie ze lubia uprzykrzac zycie innym. :-* :-* :-* :-* :-*