Autor Wątek: Odliczanie gosi_kwiecień  (Przeczytany 24998 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #240 dnia: 22 Kwietnia 2006, 22:22 »
Dziewczyny, na razie nie mam fotek, bo ta fryzura z piątku to nie  całkiem wyszła, tak jak chciałam, choć też ślicznie, ale w innym stylu, takim bardziej romantyczno-dziewczęco-rozwianym ;) A te fale to powinny wyjśc romantycznie lecz stylowo, elegancko i lekko "wyrafinowanie". We wtorek moja fryzjerka znowu bedzie próbować ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #241 dnia: 22 Kwietnia 2006, 22:25 »
aha i mogę Wam polecić peeling 4 fazowy Bielendy, tanie strasznie, przynajmniej, jak na tego typu wynalazki, a działa super, efekty widać od razu. On skąłda się z peelingutermicznego, ampułek z kwasem glikolowym, ampułek z płynem neutarlizującym i kremu. Kosztuje ok 36 zł. Jest 100 razy lepszy od takiego podobnego Eris, po niem nie było zadnego efektu ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #242 dnia: 22 Kwietnia 2006, 22:26 »
... to już tydzień...

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #243 dnia: 23 Kwietnia 2006, 22:52 »
Dziewczyny, mój Michał ma do Was pytanie. Czy Pan Młody ma wygłosić jakąś mowę powitalną dla Gości, czy też wystarczy jak gości przywita mój Ojciec, a Mama Michała wygłosi mowę tzw. okazjonalną i na okoliczność ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #244 dnia: 24 Kwietnia 2006, 10:47 »
Ponawiam pytanie z tą mową, bo Michał mi spokoju w tym temacie nie daje ;) , a ogólnie to załamana pogodą jestem i prognozą na 29 kwietnia i w ogóle nerwówka taka jakaś w domu, dobrze, że Michałą nie a, bo by się na moim ukochanym spokojniusim Pyszczeniu skupiło, a On by tylkoi w spokoju to znosił i jeszcze mnie przepraszał, a ja bym w większe wyrzuty sumienia wpadała (niczym w otchłań rozpaczy, jak mawiała Ania z Zielonego Wzgórza) ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #245 dnia: 25 Kwietnia 2006, 08:32 »
Załamana jestem pogodą, jeszcze takie kwiatki wyskoczyły z pokojami, że coś strasznego. Okazało się, że jacyś Niemcy z Urzędu Miejskiego mieli być na 2 tygodnie, przedłużyli o kolejne 2, nakaz odgórny i normalnie to pokoje dla gości są mimi tych Niemców, ale w noc wesele brakuje jednej dwójki i 1 jedynki. Normalnie załąmama jestem, czy swoją noc poślubną mam spędzać z teściami???????????? Opcja też jest taka, ze można wynając 2 pokoje w innym hotelu, ale to trzeba wziąc taksówkę i tam pojechać, średnio to widzę, bo jest utrudzenie i dla gości,a gdybym chciała gościom pójść na rękę to utrudzenie dla nas i do tego jeszcze ja po nocy w kiecce ślubnej na halce...

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #246 dnia: 25 Kwietnia 2006, 09:21 »
Gosiu z tymi pokojami to faktycznie wyszło nie fajnie.... ja bym się chyba wściekła. Ale co do pogody, to ja myślę, że będzie piękna. Na Agulkii ślubie tez miało lać, a pogoda była jak się patrzy. Trzeba mieć nadzieję. A jakby co to zobacz na Molunię - deszczyk w niczym jej nie przeszkodził tego dnia. Wszystko będzie dobrze zobaczysz :jupi:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #247 dnia: 25 Kwietnia 2006, 09:39 »
Agulka, to pogodę miałą super na necie już w tydzień przed ślubem, a mi zostały tylko 4 dni i nic się nie zmienia, poza tym, ze zamiast lania i 12 st, jest lanie i 9 st  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  A co do Moluni, to fakt, zresztą u Niej pogoda to już miałą trzecirzędne znaczenie przy wypadku Jej Mamy, to był dopiero pech!!!!!!! Więc w sumie tew moje problemy to pikuś. Dzieki za wsparcie :) :) :)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #248 dnia: 25 Kwietnia 2006, 09:43 »
Gosiu, a z tymi pokojami to czy hotel w takim wypadku nie ma Ci obowiazku zalatwic czegos w zamian? I np. na wlasny koszt zawiezc te kilka osob do innego hotelu? Ech-taaakie problemy na kilka dni przed.Ale mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie rozwiaze. Trzymam za Ciebie kciuki  :glaszcze:  A pogoda to sprawa drugorzedna. Wasza Milosc i tak Was rozgrzeje!
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #249 dnia: 25 Kwietnia 2006, 09:51 »
No Molunia miała niezapomniany dzień nie tylko ze względu na ślub, ale i na wypadek Mamy. Jednak pecha nie miała, bo wszystko się dobrze skończyło, no może poza autem, które najbardziej ucierpiało. Najważniejsze, że wszystko się skończyło happy endem:)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #250 dnia: 25 Kwietnia 2006, 10:31 »
no to dokładnie tak będzie, że te noclegi będą nas kosztować w inym hotelu, tyle co ustalone i taksówka też na ich koszt, ale wolałabym żeby wszytscy byli na miejscu, przede wsyztskim dla ich wygody, bo  to zawsze lepiej po tanecznych szalństwach,. pójśc na górę i się rzucić niż jeszcze taksówką jechać. A z tym Urzędem Miejskim to trudno zadzierać, w sumie też to rozumiem

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #251 dnia: 25 Kwietnia 2006, 10:37 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
ale wolałabym żeby wszytscy byli na miejscu, przede wsyztskim dla ich wygody, bo to zawsze lepiej po tanecznych szalństwach,. pójśc na górę i się rzucić niż jeszcze taksówką jechać

Pewnie,ze byloby lepiej ,ale sadze Gosiaczku,ze jak " wyslesz "do tego drugiego hotelu jakies mlode osoby to nie bedzie w tym zadnego problemu. Naprawde Gosiu nie przejmuj sie takimi sprawami, bo szkoda twoich nerwow! teraz prosze usmiech na buzke i odstresuj sie choc troszke :D  :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #252 dnia: 25 Kwietnia 2006, 11:07 »
ojoj.. nieładnie,zę pokoi zabrakło, podczas gdy hotel był wcześniej poinformowany o ilości gości i pokoje zostały zabukowane...

to powinni tych niemców przenieśc do innego hotelu...  nie waszych gości.. zasugeruj to kierownikowi hotelu.. gości nie będziesz wozić taksówkami w te i nazad...
chociaż miło z ich strony,ze partycypują w koszty tak żeby was nie obciążać tą niespodzianką...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #253 dnia: 25 Kwietnia 2006, 11:29 »
Słuchajcie Dziewczyny, w sumie się poukładało, bo miałąm telefon, że jak do teściów na tę jedną noc dorzuci się moją szwagierkę z mężem  (to w końcu córka) to się wszystcy pomieszczą a my będziemy mieć apartament ;)  :D  8)  :shock: , normlnie w szoku jestem :) z tym apartamentem szczególnie, bo już opcja była taka, ze tam się umieści 4 osoby,a tu proszę apartament dla nas ;) Nie wspomnę o pierwszej opcji przemiłej skądinąd pani, że przecież my nie musimy wcale spać, bo w końcu młodzie jesteśmy i z tych emocji nie uśniemy pewnie, bo wesele skończy się kolo 6.00, na śniadanie zaczną się schodzić, przynajmniej te starsze osoby juz o 9.00 i akurat ;) Jak powiedziałam, ze my już  nie w tym wieku na takie hocki klocki, nie ta kondycja, to pani zaczęła spytałą się ile mam lat, jak jej powiedziałam, to była bardziej zszokowana niż ja tymi neewsami o pokojach, bo stwierdziła, że myślała, że mam 25... No i tym mi humor poprawiła ;) No i stwierdziła, ze fakt jakieś łóżko nam się należy ;)

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #254 dnia: 25 Kwietnia 2006, 11:31 »
No i widzisz-wszystko dobrze sie poukladalo :D Bedzie pieknie-zobaczysz! :mrgreen:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #255 dnia: 25 Kwietnia 2006, 11:48 »
Agutka, sprawdź prosze na niemieckim portalu , ale takim jakimś oficjalnym np instytut meteorologii, jaką pogodę na szczecin zapowiadają, może się poukłada... ja tu patrzę na polskich i jednym niemieckim i jest kijowo, choć z drugiej strony dziś miało być brzydko a jest nawet nawet, dosyć słonecznie tylko chłodno, a miał być deszcz i zimnica

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #256 dnia: 25 Kwietnia 2006, 11:52 »
oki Gosienko-juz sie robi .Zaraz sprawdze i dam znac co i jak  :D

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #257 dnia: 25 Kwietnia 2006, 12:00 »
gdzies przykleiłam, chyba w różnościach, link z adresem na niemiecką stronę meteo...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #258 dnia: 25 Kwietnia 2006, 12:01 »
wielkie dzieki, a teraz jeszcze trochę o przedweselnych trudnościach ;) Najpierw sieć mi komórka nie mogla złapać, Michał dzwonił do mnie do domu, ze nie może się dodzwonić. Po godzinie sieć jest, ale aparat nie działa, bo nie mogę odblokować, naciskam naciska i nic,żaden klawisz nie działa, a ja chcę do Agulki zadzwonić w sparwei halkino i w o ógle jak tu bez sprawnej komórki przed ślubem ??????????????????

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #259 dnia: 25 Kwietnia 2006, 12:02 »
no to włąśnie ta niemiecka mnie przeraża, a może jakś inna mnie pocieszy ;) ?

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #260 dnia: 25 Kwietnia 2006, 12:03 »
Cytat: "monia"
gdzies przykleiłam, chyba w różnościach, link z adresem na niemiecką stronę meteo...

Gosia juz go obcykala-tyle,ze tam nie zapowiadaja ciekawje pogody na sobote. A teraz z moich poszukiwan wynika, ze : temperatura bedzie pomiedzy 9 a 13 stopni, a co do slonca to bedzie ona na zmiane razem z deszczem. Tyle,ze ja bym Gosiu poczekala jeszcze chwile-bo wczoraj np. jak sprawdzalam temperatura byla ok 7 stopni i mialo lac,dzisiaj juz wicej wiecej stopni i mniej deszczu, wiec zobaczymy w piatek jak to bedzie z ta pogoda  :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #261 dnia: 25 Kwietnia 2006, 13:18 »
dzięki Agutko kochana, dla mnie najważniejsze są następujące godziny od 16.30 do 18.30 a wcześniej i później niech się dzieje co chce, trzeba jeszcze sparwdzić, kiedy Madziulek beirze slub (tzn godzina) i czary odprwaić ;)Więc jeśli chodzi o mnie to 16.30 do 18.30.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #262 dnia: 25 Kwietnia 2006, 13:34 »
cześć  dziewczyny, przesylam wam jeszcze menu ;)

buziaczki

Gosia

Obiad ok.19.00
Rosół

Pierś grillowana z kurczaka w sosie z kurek, ziemniaki, warzywa gotowane na parze: brokuł, kalafior, marechwka, fasolka szparagowa                                                    

Zakąski
Pstrąg faszerowany w całości                                

Kurczak faszerowany   w całości        

Schab z morelą                        

Schab ze śliwką                          

Polędwica marynowana w ziołach                    

Rulon staropolski (szynka w sosie chrzanowym w galantynie)                    

Szparag w szynce                                    

Jajko z pastą łososiową                  

Marynaty                                            

Pieczywo mieszane i masło              

Sosy i dipy

Łosoś wędzony

I danie nocne ok. 23.00
Szynka książęca w całości plus ryż w papryce

Tort ok. 0.30

II danie nocne ok. 03.00
Barszcz czerwony z pasztecikiem w cieście francuskim

Napoje
Kawa, herbata, napoje, woda z cytryną w dzbankach, soki

Alkohol
Wódka z lokalu, wino musujące, wino czerwone i białe

OWOCE: manadrynki, winogrona, banany, jabłka

TORT: cytrynowy na bitej śmietanie

CIASTA: truskawkowe na bitej śmietanie, tiramisu: przepyszne, sernik

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #263 dnia: 25 Kwietnia 2006, 14:15 »
Gosiu- Ty mi prosze nie pisz tu takich slodkosci-bo az mnie skreca z glodu a sllinka mi cieknie tak ,ze szok-juz z samych nazw to jedzonko jest pyszne :D Mniam

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #264 dnia: 25 Kwietnia 2006, 14:32 »
Agutko,  ja Ciu to wwszystko wysłałąm w długasnym mailu ;) CZyżby do Ciebie nie doszedł? :(  buziaczki

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #265 dnia: 25 Kwietnia 2006, 14:34 »
Niestety nie-buuuuuuu :cry:  :cry:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #266 dnia: 25 Kwietnia 2006, 14:47 »
już wysyłam, bo mam w  wysłanych ;), będziesz mieć co do p[oczytania, a ja wychodzę sparwy załatwaić ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #267 dnia: 25 Kwietnia 2006, 20:13 »
Agutko i jak doszedł do Ciebie? ja wróciłąm wszystko załatwiłam z rzeczy, które miałam do załatwienia ;), ale oczywiście kilka nie zdążyłąm. Załatwiłąm księdza w całości  i wizytę w wyli studio

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #268 dnia: 25 Kwietnia 2006, 20:40 »
Niestety dalej nic nie doszlo  :cry: nie wiem dlaczego. Skrzynke mam prawie puste wiec to nie jest problem. Ciekawe co sie dzieje :roll:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #269 dnia: 25 Kwietnia 2006, 20:49 »
POSTARAM SIE JESZCZE RAZ, nie wiem co się dzieje, już teraz wysyłam, w ciągu 5 min powinno być, daj znac na forum, czy doszło, a powiem Ci jeszcze , ze dziś w Wyli Studio oglądałąm naszą Agulkę, na zdjęciach, bo filmu jeszcze nie obrabia. Agulka wyglądała cudkowo, po prostu przepieknie, zdjęcia z forum nie oddają tego co widziałam na monitorze, normalnie do katalogu slubnego !!!!!!!!!!!!