w sumie wszystko mamy już załatwione, jedynie otwarta jest kwestia tortu i ciast. Jesli macie jeakieś rady, to bardzo chetnie je przeczytam. ja na razie zrobiłam rekonesans po cukierniach szczecińskich w kwestii tortu tiramisu i o to moje spostrzeżenia.
Wszędzie zamawiałam torcik do kilograma
DUET: dramat i bardzo drogi, smakuje jak z orzechów ziemnych ia wody to tyle tam dali, ze się kroić nie dało i kałuże były, reklamowałąm, ale szef Duetu był bardzo niemiły i nie przyjął reklamacji, jeszcze mi próbował wmówić, że zwróciłam 8 deko, podczas, gdy zwróciłam prawie połowę tortu, a ja zostawiłam ekspedientce, bo go nie było
CONTINENTAL: bardzo tani i bardzo smaczny
ASPROD: ale to kupiłam kostkę, jedną porcję za (takie ciastko do kawy) w Galaxy na dole i było bardzo drogo, bo zapłaciłam za nią chyb 8 zł i była niesmaczna, a do tego absolutnie nie przypominała tiramisu, tylko śmietankowy smak
RADISSON: bardzo smaczny, ale bardzo drogi

WOŹNIAK: drogi i srednio smaczny
KOCH: , o którym zapomniałam to jego sprawdziłam jeszcze w ubiegłym roku: w sumie tani, ale mnie zemdliło, bo krem jak za komuny
Zostaje mi jeszcze Domowa, bo ma super referencje na forum i wtedy zdecyduję się albo na Domową, jak bedzie ok, albo na Continental, gdzie było najtaniej i naprawdę smak był TIRAMISU