Autor Wątek: Odliczanie gosi_kwiecień  (Przeczytany 24980 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #270 dnia: 25 Kwietnia 2006, 20:59 »
Dziś załatwiłam kościół, czyli uzgodniłam pieśni, które będą spiewane przez scholę, będą renesansowe, ale z polskimi tekstami biblijnymi (miłosnymi) oraz utwory dla organisty i trębacza.
Później poleciałam do Wyli Studio, wyobraźcie sobie, ze razem z Agulką mamy tego samego kamerzystę i fotografa ;)
A przedtem byłąm u fryzjerki na drugim czesaniu próbnym , wyszło znowu bardzo fajnie, ale też nie to co chciałąm ;) Moi Rodzice mówią, zę to bardzo poważne uczesanie i tamto takie bardziej dziewczęce. A mi się ta fryzura podobała, bo to wyszedł taki sfalowany luźny kok, wydaje się, ajkbym miała długie spete włosy. Fryzura wyszła podobna do fryzury w której wystąpiłą Jessica Alba na rozdaniu jakichś nagród, taki roziwany sfalowany kok. Nawet wycięłam sobie to zdjęcie, kiedy wybierałąm fryzury ślubne ;) A Rodzice marudzą ;)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #271 dnia: 25 Kwietnia 2006, 21:00 »
Agutko, do mnie doszła ta kopia, powinnas też ją mieć, a jak nie to wyślę Ci ją jako kopię własnie ;)

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #272 dnia: 25 Kwietnia 2006, 21:09 »
ufff- w koncu doszedl e-mail hip hip hurra :D faktycznie dlugasny :mrgreen: zabieram sie do czytania :D

Cytat: "gosia_kwiecień"
A Rodzice marudzą

Ale to i tak Tobie ma sie najbardziej podobac i Ty masz sie dobrze w niej czuc  :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #273 dnia: 25 Kwietnia 2006, 22:48 »
superek, ze doszło, czekam na Twoje wrażenia :)))) Muszę Ci powiedzieć, ze to, ze jesteś na moim wątku bardzo wiele dla mnie znaczy, szczególnie teraz na te kilka dni przed slubem ;) Już niedługo, ja będę służyć Ci taką podporą, zobaczysz jak to szybko zleci, ani się obejrzysz, dokładnie tak jak ja ;), ani się obejrzałąm, a tu 4 dni!!!!!!!!!

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #274 dnia: 25 Kwietnia 2006, 22:55 »
Obiecuje jutro z samego rana szybciutko odpisac na e-maila bo teraz padam na nos-hihi :D

Muszę Ci powiedzieć, ze to, ze jesteś na moim wątku bardzo wiele dla mnie znaczy, szczególnie teraz na te kilka dni przed slubem

:oops:   :bukiet:    :przytul:  

tu 4 dni!!!!!!!!!

a od jutra juz tylko 3, 2, 1 i godzina zero-najpiekniejsza godzina Waszego zycia... :serce:

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #275 dnia: 25 Kwietnia 2006, 23:03 »
Gosiu, jedzonko zapowiada się arcysmaczne  :obiad:
Ale mam pytanie: Co to są te dipy? :?:
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #276 dnia: 25 Kwietnia 2006, 23:18 »
dipy to są sosy takie smakowe np. ziołowe, czosnkowy, curry itp

Offline tulip

• zapaleniec
  • data ślubu: 1 lipca 2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #277 dnia: 25 Kwietnia 2006, 23:20 »
aaaa :lol:  widzisz jaka ja nieobeznzna  :wink:
Żonka od 1 lipca 2006 :D Maminka od 20 lipca 2007 :)

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #278 dnia: 25 Kwietnia 2006, 23:34 »
zdjęcia z forum nie oddają tego co widziałam na monitorze

hę?? jestem na fochu  :mrgreen:

tylko w panike nie wpadaj.. juz za 26 minut będą 3 ni ;)
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #279 dnia: 26 Kwietnia 2006, 00:44 »
Moniu kochana, wybacz mi jesli Cie uraziłam ;) Jesteś absolutnie debeściackim fotografem, tylko, że nie masz tego sprzętu, którym się zawodowcy obstawiają ;), bo gdybyś miała taki sprzęt za cięzkie tysiące, niech się wszyscy profesjonaliści przy Tobie chowają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #280 dnia: 26 Kwietnia 2006, 12:50 »
Agutko wysłałąm Ci maila i znowu lecę, tym razem zawieźć ogroinmne wory (4) z ciuchami do przyjaciółki, , żeby je wywieźć do moejego nowego domu po slubie ;)  A to dopiero połowa moejj garderoby ;)

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #281 dnia: 26 Kwietnia 2006, 13:03 »
E-meilika juz dostalam ,czekam na dalsze wiesci :D a co do przeprowdzek to zanm ten bol  :wink: ja swoje tez na raty wozilama w koncu cala reszte przywiezli mi rodzice samochodem . Ciekwae jak to jest bo mi sie ciagle wydaje,ze ja nie mam co na siebie wlozyc :twisted:

Offline Molunia

• entuzjasta
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #282 dnia: 26 Kwietnia 2006, 18:32 »
Hej Gosiu, dawno mnie u Ciebie nie było ale zdążyłam wrócisz jeszcze za czasów twojego panieństwa :). Zaraz odpiszę ci na skrzyneczkę!
Menu bardzo smakowite, super, ze z pokojami sprawa się rozwiązała ... co do pogody to pisałam na ten temat w wątku Madziulki, w ogóle się nie przejmuj takimi rzeczami. Acha emocje sa takie duże że o czymś takim jak zimno nawet nie myślisz. Ja stałam na dworze ludzie składali życzenia w kurtkach, płaszczach a mnie strasznie gorąco było! Tak normalnie to uwielbiam ciepełko i zawsze marznę. W kościele to słuchasz ksiedza i myslisz o tym co on mówi nic poza tym cie nie dotyczy i na pewno nie będzie ci zimno. Zawsze możesz isc na ul.Lutnianą i wypożycz na wszelki wypadek jakies okrycie ceny 30-50 zł czyli nie dużo. Ja wypożyczyłam futerko z piórek marabuta  :D
no no no to już całkiem niedługo do twojego wielkiego szczęścia!  :serce:

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #283 dnia: 26 Kwietnia 2006, 21:06 »
Piórka marabuta, no no, n... wyglądały super, wydawało mi się, ze to norki, serio. Mysłałąm tylko, ze sztuczne, bo wiadomo, ze z prawdziwych to ta narzutka kosztowałaby z 5 tysięcy, :). Naprawdę narzutka prezentowałą się super, nawet miałam się Ciebie zapytać czy kupna, czy ją wypożyczałaś i gdzie. Jka do jutra się nie poprawi, to organizuję sobie z Lutnianej też pióra marabuta :)))))))))))))

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #284 dnia: 27 Kwietnia 2006, 00:32 »
Martuś, bardzo Ci dziekuję za obecność na moim wątku, niedługo Tobie i Agutce będę dodawać otuchy przed ślubem i udzielać rad jako "doświadczona mężatka" ;)

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #285 dnia: 27 Kwietnia 2006, 00:47 »
Dziś mierzyłam po raz ostani sukienkę, czy nic się nie zmieniło i nadal leży super. Ubrałam i po prostu wpadłam w zachwyt, jest cudna! Odbieram jutro wyprasowaną i pachnącą, razem z weleonem i halką i bransoletką. Wizyta w CMS ukoiła moje stargane nerwy, było tak super, że mimo, iż nie miałam czasu to gadałam z Panią Moniką półtorej godziny cały czas w sukience oczywiście ;) Choć przyznam się Wam, ze zamiast patrzeć cały czas w oczy, to ja prawie cały czas patrzyłam w swoje odbicie ;) Po tych licznych problemach i problemikach, o wielu nawet Wam nie pisałam, fakt, ze z sukienką nie było żadnych problemów, (jak zwykle zresztą ;) ) podziałął na mnie jak kojący balsam i przywrócił wiarę, ze wszystko się uda od a do z

Offline okruszek

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #286 dnia: 27 Kwietnia 2006, 08:25 »
Gosiu, jeszcze 2 dni! Ale ten czas zleciał! Szybko! Zobacz, już w sobote będziesz żonką.  :mrgreen: Fryzurkę wybierz taka jaka Tobie sie podoba i w której czujesz sie jak królowa. Rodzice teraz marudzą ale jak zobacza całość to będa miec łzy w oczach.
lecę, tym razem zawieźć ogroinmne wory (4) z ciuchami do przyjaciółki, , żeby je wywieźć do moejego nowego domu po slubie  A to dopiero połowa moejj garderoby

:) Skąd to znam, te wory, te ciuchy ...  :wink:
Cieszę się, że sukienka wyszła jak marzenie. Bedziesz śliczna! O pogode sie nie martw, na pewno będzie cieplutko.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Molunia

• entuzjasta
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #287 dnia: 27 Kwietnia 2006, 10:37 »
No i jeden sters mniej! a sukienusia to bardzo ważna rzecz !

Offline Agutka

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #288 dnia: 27 Kwietnia 2006, 10:41 »
Cytat: "Molunia"
sukienusia to bardzo ważna rzecz

pewni,ze wazna :D w koncu kazda z nas chce wygladac jak najpiekniej dla swojego mezulka :D
Zobaczysz Gosiu, wszystko bedzie tak jak sobie wymarzylas :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #289 dnia: 27 Kwietnia 2006, 10:43 »
Gosiu to już tylko dwa dni. Trzymam kciuki za piękną pogodę, no i nie stresujcie się za bardzo! :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #290 dnia: 27 Kwietnia 2006, 10:44 »
Dziś mierzyłam po raz ostani sukienkę, czy nic się nie zmieniło i nadal leży super. Ubrałam i po prostu wpadłam w zachwyt, jest cudna!

Wiem wiem Gosiu- Pani Monika jak tylko przyszłam od razu mi powiedziała, że byłaś i że kazałaś jej pokazać mi Twoją sukienusię i wytłumaczyć co i jak z tą ozdobą co ciągnie się od plecków oplata szyjkę itd :D Wszystko widziałam i bardzo mi sie podobało, chociaż na Tobie pewnie keicka prezentuje się znacznie lepiej niż na wieszaku!!! :D pani Monika mówiła zresztą, że super w niej wyglądasz :D

A powiedz mi kochana skąd wiedziałaś, że tego dnia ja też mam przymiarkę??? Chyba nigdzie tego nie pisałam...hm...
Ja tez jestem zachwycona swoją kiecunią  :serce:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #291 dnia: 27 Kwietnia 2006, 10:44 »
Gosiu, no to po jutrze już żonką zostaniesz.... kiedy zleciało to odliczanie. Trzymam kciuki , żeby wszystko było tak jak chcesz - pekny ślub, wspaniałe weselisko. No i może jak już będziesz miała foty to prześlij koniecznie którejś z nas, a my je tu szybciutko wkleimy :D
Pozdrawiam cieplutko :D

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #292 dnia: 27 Kwietnia 2006, 10:44 »
No i następnej zazdroszczę:-)))))
Gosiu, wszystko będzie cudownie, zobaczysz:-))

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #293 dnia: 27 Kwietnia 2006, 18:59 »
Gosiu!
Ale to już blisko  :shock:  czas leci jak oszalały...
Cieszę się, że suknia, którą wybrałaś jest tą wymarzoną - na pewno pięknie w niej wyglądasz  :D
Trzymam kciuki za przepiękną pogodę!

Offline madziulek

• Chuck Norris
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #294 dnia: 27 Kwietnia 2006, 20:41 »
Gonia jeszcze tylko 2 dni czy dochodzi to do ciebie???
kurcze tylko ta pogoda oby nie padalo, moze byc zimno ale nie deszcz.... wszystko masz super gotowe :) buziak
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #295 dnia: 27 Kwietnia 2006, 22:16 »
Moniu kochana, wybacz mi jesli Cie uraziłam ;) Jesteś absolutnie debeściackim fotografem, tylko, że nie masz tego sprzętu, którym się zawodowcy obstawiają ;), bo gdybyś miała taki sprzęt za cięzkie tysiące, niech się wszyscy profesjonaliści przy Tobie chowają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no myslem...  :mrgreen:

a były tam fotki z sypiącymi się kwiatkami i banieczkami???  :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #296 dnia: 27 Kwietnia 2006, 23:21 »
dziewczyny, jesteście kochane, ze tak tuż przed ślubem podtrzymujecie mnie na duchu!!!!!!!!!!! ja teraz musze jeszcze wracać do swiadkowej, u której z tego wszystkiego zostawiałam torebkę ;) jak wróćę to pokrótce napiszęę, co dziś załatwilismy bo już mój  michał przyjechał!!!!!!!!!!! A teraz w samochód  i jadę  :cry:  a spać mi się chce że hej, ale kto nie ma w głowei ten ma w nogach ;)  Moniu nie wiem, czy były te zdjęcia bo  ja moze z 20 widziała i głównie z kościoła buziaczki i zaraz wracam

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #297 dnia: 28 Kwietnia 2006, 09:03 »
dziwczyny,
króciutko:
położyłam się o 3.00, bo musiałam zrobić menu, zawieszki na wódkę weslną, podziękowania i wizytówki na stół, bo dziś będzie mi szwagier brata drukował. Tyle czasu zabrało mi wybór czcionki i zwymiarowanie. Obudziłam się sama o 6.40, stwierdziłąm,ze do 7.00 sobie poleżę. Wstałąm 10 po 7.00 i poszłam się kąpać i poczułąm, ze chce mi się wymiotować, tzn nie aż tak strasznei,a le ciężko mi na żolądku. Weszłam do ciepłej wanny, zawołałąm Maę, i ta zaczęła mnie ratiować, czyli zaparzyła milisy z cytryną, póxniej zielonej heraty z miodem i cytryną i zrobiołą bułkę z masłem. Ogólnie czuję się już prawie całkiem dobrze. jak sobie posiedzę jeszcze 10 min, to już chyba całkiem dojdę. najważniejsze, to, zebym dziś połóżyła się max o 32.00 i wszystko wskazuje na to, że tak się stanie. Powiem wam też jedno, że normalnie mimo ciągłych nieprzespanych nopcy wyglądam cał,kiem całkiem, nawet wczoraj koleżnaka, która mnie długo nie widziałą stwierdziła, ze slicznie wygląda, na wypoczętą (sic!) To rzeczywiście te hormony działają i rzeczywiście to chyba prawda, ze nawet nie wiem jak zapracowana, niewyspana i zalatana panna młoda wygląda pieknie. Słuchajcie kończę, bo o 10.00 przychodzi orkiestra po ostatnie ustalenia, sprzątam pokój, o 13 odbieram zaproszenia itp, okolo 14.00 jadę do CMS bo tam Pani Monika mnie wczoraj poratowała i jak odbierałąm suknię, to zostawiłam na przechowanie 2 duże świczniki i te wsystkie dekoracje w walizce do kościoła, przy okazji zawiozę szkatułkę, żeby mi okleiła cekinami. Później lece do katedry zwawieźć dekoracje, później o 15.00 obiad  mnie z Rodzicami Michała, o 17.00 mam paznokcie, o 19.00 próbę w kościele. Później do lokalu sparwdzić ustawienie stołów, itp oraz odtańczyc ten nasz taniec, parę prób trzeba będzie zrobić no i wreszcie do domu spac!!!!!!!!!!!
buziaki i trzymajcioe za mnie kciuki :serce:  :serce:  :serce:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #298 dnia: 28 Kwietnia 2006, 09:07 »
No no dzień tak zapełniony że nie będziesz miała czasu się denerwować :)

Trzymam kciuki za Was i czekamy na twój powrót z relacją i fotkami....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
Odliczanie gosi_kwiecień
« Odpowiedź #299 dnia: 28 Kwietnia 2006, 09:10 »
Gosiu, jestem pełna podziwu, bo w zasadzie masz dzień rozplanowany co do minutki, wszędzie z zegarkiem w ręku. Postaraj się nie stresować, ja wiem, że łatwo sie gada, ale nie daj sobie przypadkiem zepsuć tego dnia stresem. A jutro będziesz piękna i wypoczęta, wszystkie panny młode tak mają :D