Droga Gosiu !
troch przegapiłam twoje posty. Co do diademu, to ja kupiłam swój złoty diadem na allegro za 30 zł pus 6,50 zł za przesyłke priorytetową. W sklepach takie same diademy są od minimum 100- 120 zł w górę (oczywiście w sklepach ślubnych ceny jeszcze wyższe). Cała transakcja trwała od niedzieli, a w piątek diadem już był w moich rękach. Jest dużo ładniejszy niż w katalogowym zdjęciu allegro i (co mnie bardzo mile zaskoczyło) "złoto" metalu jest dużo ładniejsze, niż tych diademów, króre oglądałam i przymierzałam w sklepach.
Natomiast jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne, to moja zaufana kosmetyczka doradziła mi, że jak chcę to mogę zrobić sobie tzw. pakiet bankietowy, czyli serię maseczek po których cera jest rewelacyjna i makijarz super się trzyma ale na parę dni przed ślubem. Najlepiej, to wypróbować jeszcze wcześniej te maski aby dokładnie się przekonać czy nie dostanę mi po nich jakiejś wysypki. Także na twoim miejscu nie robiłambym żadnych zabiegów kosmetycznych oprócz świetnego makijarzu. [/quote]