marcella - byłam u pani justyny (truskawkowe pole). nie powiem że okropnie to zrobiłam ale po prostu już nie jestem przekonana i szukam coś innego.
a szukam w szczecinie. w piatek przed przymiarką byłam u fryzjera żeby zrobic sobie te pierwsze pasemka. no muszę przyznac że jestem bardzo zadowolona. byłam u pani ewa w salonie jacek karolczyk. wymęczyła mnie ale pasemka wyszly bosko!!!! nigdy jeszcze tyle ich nie miałam

. tam też przy okazji się dowiedzialam że mają wizażystkę i dziewczynę która bardzo ładnie czeszę do ślubu. muszę tam dzisiaj zadzwonić i zrobic jakiś próbny termin.... jeśli tam mi się spodoba to super bo salon jest nie daleko CMŚ i szybciutko bym miała w dniu ślubu wszystko po drodze......
aha właśnie przymiarka - było super!!!!! już miałam cały komplet z bolerkiem i welonem....... marzenie...... moja świadkowa jak mnie zobaczyła to aż łezka sie jej zakręciła w oku..... wszystko było idealne! szkolenie sukces pełna parą. z wiązaniem nie było żadnego problemu, nauczyłam się jak siadać, klękać, wstawać, wsiadać do samochodu i naj ważniejsze.... jak iść siusiu

posmiałyśmy się, pożartowałyśmy i też już mam biżuterie!!! najpierw takie komplety że jakis wisiorek i kolczyki..... nic mi się nie podobało..... tak zadużo tego było...... w końcu wybrałam tylko delikatne srebrne kolczyki.... śliczne!!! juz się szykowałam na cenę.... a tutaj niespodzianka.... tylko 30 zł!!!! super sprawa!!!

później świadkowa z mężem pojechali do nas i wstępnie ustalalismy kawalerskie i panieńskie. ja będę je robiła u świadkowej niedaleko maszewa. większość dziewczyn jednak jest z maszewa to szczecin było by trochę daleko a tak poza tym i tak nie chcę iśc na jakieś balety tylko spokojniej w domu..... a oni mają taki duży garaż i tak latam też robia grila jak jest kiepska pogoda.... więc tam też będziemy miały grila, myzyka będzie i mam nadzieje super zabawa.
u księdza byliśmy w sobotę. bez problemu podpisal z nami protokół, pogadal jeszcze trochę i moglismy iść. ale w domu stwierdziliśmy że nie daliśmy mu świstek z USC

powiedzcie mi dziewczyny, możemy to dac na pare dni przed ślubem jak tam będziemy czy musimy jakoś teraz??? ma to jakieś znaczenie???