witam was serdecznie po weekendzie
w sobote znów byłam na polowaniu na suknie

byłam w CMŚ i na przeciwko w LADIES
powiem tak, w cmś panie są rewelacyjne! fakt że nie miały zbyt wiele modeli w moim rozmiarze ( ale tym się aż tak nie przejmuję bo jestem przyzwyczajona do tego ) ale była tam taka jedna piękna suknia.....

mówię wam rewelacja!!!!
zdjęcia spróbuję wstawić, jak wywołam klisze, ale tak jeszcze z jedną sobotę chce pochodzić, żeby sie opłacało
aaaaale, mam link na nią
http://www.cms.szczecin.pl/galerie/old/galeria1.htmltylko to jest troszkę inna wersja od tej mojej - musicie zignorować tą górną warstwę koronkowego fartuszka
nawet ta panie, która mnie obsługiwała mówiła że przy niej miałam już prawie fajerwerki w oczach

jeśli chodzi o salon ladies to byłam niezadowolona
w czwartek tam na chwilkę byłam i powiedziałam tej kobiecie że w sobote będę - a jak tam weszłam, to jakaś inna była i mówi że trzeba sie umówić...... no ok, ale w czwartek nikt mi nic nie powiedział.....

no ok ale jeśli mi się nie śpieszy, to może tak zrobić, że jak ta umówiona klientka będzie paradowała w sukni, to ona mnie zapakuje w jedną z moich , cyknie zdjęcie i zajmie sie znowu tą drugą
ok lepsze to niz wcale
a jak przymieżyłam 1 z 4 suknii i powiedziałam, że poczekam teraz aż ta inna pani będzie ubrana to nagle stwierdziła, że mnie nie będzie obsługiwała tylko muszę czekać 1 godzinę

nie mogła tego od razu powiedzieć?

?
ubrałam sie i wyszłam