Ślubujemy w tym samym dniu.

Niestety z terminami jest koszmar, my naszą salę rezerwowaliśmy 2 lata naprzód. Świetnie, że udało ci się ślub plenerowy załatwić, na pewno będzie pięknie. U mnie też rozkładali ręce na druhny(a mamy 5 druhen i 5 drużbów) i na inne rzeczy, trzeba po prostu robić swoje.

Jeśli to twoje marzenie to niech się spełni, bo to wasz dzień i macie prawo przeżyć go po swojemu. Bukiet nie do końca w moim stylu ale druhny bardzo mi się podobają.
Bardzo ładna sukienka.

Widziałam ją na zdjęciach na pokazie i świetnie się prezentowała.
Co do wychodzenia z domu, też miałam ten problem. Moja mama się uparła, że mam wychodzić z domu(a mój dom rodzinny jest na Śląsku a ślub i wesele w Krakowie), kombinowaliśmy żeby może ślub zrobić w Katowicach a potem pojechać do Krakowa na wesele. Jednak w końcu rodzice dostrzegli absurd tych rozwiązań i będziemy się przygotowywać normalnie w hotelu.
Wydaje mi się, że powinnaś jednak przymierzyć sukienkę właściwą, wtedy zobaczysz jak będziesz w niej wyglądać, to bardzo ważne.
Widzę, że już się zdecydowałaś, masz zdjęcie sukienki którą będziesz szyła?

Bardzo ładne buciki różowe, będą pasować.

Myślę, że welon będzie do tej sukni pasować. Choć jeśli go bardzo nie chcesz, to nie ubieraj, to wasz ślub a nie mamy.

Też uważam, że czarne są najfajniejsze na ślub, ładne spinki.

Śliczna sukienka na poprawiny, lubię krótkie suknie ślubne. My też mamy 90 osób, nie uważam żeby było to jakieś olbrzymie wesele. Bardzo ładna poligrafia.

Świetny pomysł z tą klatką, my też zastanawiamy się nad jakąś kopertówką klatka nam nie pasuje. Podziękowania nie w moim stylu. Tort bardzo ładny i pasuje, myślę, że jak chcecie to możecie kupić figurki tam.
Opis spowiedzi miażdży.

Ciekawe co będzie, przy małżeńskiej, ja się sama zastanawiam.