Podbijam, aby nikt nie pomyślał, że Panny Młode 2011 odeszły w niepamięć...w końcu to jeszcze nasz rok;)
Pandi...przepraszam, że tak długo czekałaś na moją odpowiedź, ale jakoś zamuliłam:) No z tą czołówką w moim przypadku to jest tak, że sama coś wymyślałam, bo mój kamerzysta jest podatny na pomysły klientów. Ja chciałam mieć coś w stylu, kolorze i z muzyką pasującą do reszty, więc myślałam i wymyśliłam...i wyszło słodko:)
Jeśli nie będziesz miała możliwości stworzyć własnej wizji to dostaniesz kilka opcji do wyboru, jakby gotowe szablony...jest to naprawdę spoko opcja. Mniej głowienia się i dumania nad tym czy to dobrze wyjdzie:)
Kochane moje 11tki, co Wy na to, żeby ten nasz wątek zakończyć zbiorczą relacją??? Tzn. będziemy rzucać temat np. suknia...i każda z nas napisze jaką miała, gdzie kupiła/wypożyczyła itp. a na to fota:D My sobie powspominamy, a dziewczyny szykujące się do ślubu będą miały mały przewodnik po przedślubnych przygotowaniach.
Najpierw czekam na zgłoszenia, myślę, że zabawa ma sens gdy będzie chętnych minimum 5 jedenastek:)