Autor Wątek: Bydgoskie Panny Młode 2011  (Przeczytany 141071 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
Odp: Bydgoskie Panny Młode 2011
« Odpowiedź #750 dnia: 3 Lutego 2011, 19:31 »
znajomi opowiadali, ze przychodzi tam taka para co prowadzi te zajecia i na pierwszym spotaku mezczyzna opowiadal im, ze w zasadzie to jego zona nigdy mu sie nie podobala i tym podobne teksty :mdleje:...
masakra ;D chociaż ja z moim PMem znaliśmy sie długo przed tym jak zaczęliśmy ze sobą być ;D i zawsze jak ktoś sie pytał o nas to bylo : ja z piotrm? nigdy w życiu i na odwrót on: ja z Asią ? nigdy w życiu ;D a za 135 dni bierzemy ślub ;D;D
ZNIKAM!

Offline dogma23

• forumowicz
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #751 dnia: 5 Lutego 2011, 18:11 »
do zobaczenia jutro dziewczyny:-)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #752 dnia: 5 Lutego 2011, 22:05 »
pewnie, ze do zobaczenia jutro ;)...
a powiedzcie mi, o ktorej to sie wszystko zaczyna co?

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #753 dnia: 5 Lutego 2011, 22:30 »
Targi jutro od 11. do 17.  ;D  ;D  ;D ja będę, ale na pewno z rana czyli od 11 :P  ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #754 dnia: 6 Lutego 2011, 18:23 »
i co był zlot?
BYŁ ZLOT :D

miło było Was zobaczyć, poznać :)

Jesli chodzi o Targi, to umówiliśmy się na kupno sukienki, dowiedzielismy się kilku ciekawych rzeczy na temat kwiatków, zgarnęliśmy przydatne nam dwa rabaty, i mój kochany się podowiadywał dużo na temat garniaczka :)

nie wie czy byłyście w zeszłym roku na Targach, ale osobiście mam wrażenie, że powistało sporo nowych film zajmujących się fotografowaniem/ wideofilmowainem i też zauwazyłam kilka nowych sal weselnych.

Zawiodłam się brakiem (a w zasadzie tylko jedną) fryzjerek, mało też kwiatów. Oczywiście worek ulotek już przebrany, tylko do tych, które nam się przydadzą.

a jak u Was wrażenia ? :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #755 dnia: 6 Lutego 2011, 18:36 »
no ja żałuję, że nie udało mi się poznać zadnej z Was  :( oczywiście oprócz katepolak :)

Jak dla mnie to wrażenia pozytywne bo kupiłam biżuterię ślubną :)
oczywiście ulotek co niemiara chociaż wiekszość wylądowała w koszu bo 75% rzeczy mam już załatwionych
kilka namiarów na makijaż i garnitury
też żałuję, że tylko jedna fryzjerka
Wydaje mi się, że w tym roku wystawiało się więcej salonów z sukienkami  ::) trochę bałam się patrzeć w ich stronę ale całe szczęście żadna sukienka nie spodobała mi się bardziej niż moja  ;D
udało nam się posmakować smakołyków z fontanny czekoladowej, muszę przyznać że jak dla mnie pychotka ale jednak skłaniam się aby nie zamawiać takiej atrakcji bo czekolada skapuje mocno z owoca/pianki i nie nastraja mnie to pozytywnie  ;)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #756 dnia: 6 Lutego 2011, 18:47 »
też mi sie wydaje, że więcej salonów z sukniami, ja dzielnie wszystkie przeszłam, bo być może cośby mnie natchnęło ... nawet się zastanawiałam nad szyciem mojej sukni ... ale jakoś jakość materiałów do mnie kurczę nie przemawia ... i te brokaty i koraliki święcące jak na odpuście. Przepraszam, jeśli czyjśc gust uraziłam, ale mega mi się to nie podoba ... w zasadzie to się tylko upewniłam w wyborze i jeszcze pani mnie uspokoiła z tym do czego miałam wątpliowsci, także na plus :)

aaa zapomniałam napsiać, że spotkalismy tez naszego wodzireja i pogadaliśmy z nim chwilkę, popytał co i jak z przygotowaniami, generalnie najs :)

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #757 dnia: 6 Lutego 2011, 19:00 »
mnie tez sie nie udalo nikogo spotkac :-\...
i przyznam szczerze, ze sie jakos zawiodlam na tych targach...jakos nic mi w oko nie wpadlo, tak jak piszecie - malo fryzjerow, makijazu itp
pewnie to wynika z tego, ze mamy juz wiele zalatwine...
faktycznie jakos duuuzo wiecej tych nowych firm foto i wideo - jak szukalismy swoich to ani widu, ani slychu o tych wystawianych dzis na targach...
popatrzylismy sobie troszke na garniaki ale i tak nie bedziemy ich tutaj kupowac, no i jeszcze spodobala sie nam oferta barmanska ;D...

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #758 dnia: 6 Lutego 2011, 19:21 »
a my z naszej sali dostalismy kupon na tort weselny gratiś :)) także mamy to do przodu ;p poza tym intersowały ans głównie garnitury i bedziemy szli nie długo zamówić ;p
ZNIKAM!

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #759 dnia: 6 Lutego 2011, 19:26 »
Precious jakiego macie wodzireja?Miło było Was poznać:-)my oblukalismy auta:-)a temat fryzury i bukiety jak dla mnie nadal zagadka- i tego włąsnie mi na targach brakowała ale fotografii mega dużżooo

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #760 dnia: 6 Lutego 2011, 19:46 »
dogma23 również było miło Was poznać :)
też mi brakowało fryzów i kwiatków, bo akurat teraz tego poszukuję.

Odp na pytanie:  Wodzirej Merlin :)

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #761 dnia: 6 Lutego 2011, 19:51 »
byłam na weselu, które prowadził i muszę powiedzieć, że naprawde supper:-)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #762 dnia: 6 Lutego 2011, 19:56 »
no to fajnie słyszeć, my byliśmy na balu, który prowadził ze 2 lata temu i też było fajnie. Mam nadzieję, że u nas na weselu też sobie poradzi, zwłaszcza, ze będzie miał do ogarnięcia około 100 osób.

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #763 dnia: 6 Lutego 2011, 20:02 »
u mojej przyjaciółki miał do ogarnięcia około 130 osób i poszło mu supper, zabawił wszystkich, fajne miał teksty zabawy ogólnie na 5

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #764 dnia: 6 Lutego 2011, 23:36 »
Hejka! ...ja mogę się pochwalić, nowymi zdemaskowanymi forumowymi duszyczkami  :hopsa:

Poznałam dziś Elbę i Precious, a Dogma i Daisy również mnie odwiedziły:)  ...za co oczywiście dziękuję:) ...milutko :)

Moje odczucia po targach??? -nogi mnie bolą :'( Generalnie jakoś tak mi przeleciały, ale też pogadałam sobie o tortach u sowy, z panią Moniką Madaj o moich wąskich ustach:P, z panią florystką snułyśmy koncepcje dekoracji stołów i wiem już gdzie zdobyć dość nietypową koszulę dla Kuby.

Jeśli chodzi o nadmiar fotografów to jest to coroczna bolączka tych targów, aczkolwiek naprawdę w tym roku było ich zdecydowanie mniej. Problem polega na tym, że przeważają pary z bieżącego roku a te w pierwszej kolejności rezerwują fotografa i dla nich stoisko foto jest zupełnie bezużyteczne:P

Dobrze, że targi są raz w roku, bo może tego nie było widać po moim stoisku za bardzo, ale uwierzcie mi kosztowało mnie to mega dużo pracy...już wczoraj naprawdę nie wiedziałam jak się nazywam po kolejnej zarwanej nocce.  ::)

...a tak w ogóle trafił się też jakiś oglądacz z lepkimi rączkami - wyobrażacie to sobie??? Świsnął nam zaproszenie z przygotowanych wystawek...żenada naprawdę:/

Offline Natalusia

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.06.2012
  • Ślub w: Bydgoszcz
« Odpowiedź #765 dnia: 6 Lutego 2011, 23:44 »
Katepolak, przepraszam, ze spytam... Czy Ty byłaś na swoim stoisku sama czy wymieniałaś się z kimś?  :)

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
« Odpowiedź #766 dnia: 6 Lutego 2011, 23:46 »
Prowadzimy firmę we dwie, więc mogło się zdarzyć, że trafiłaś na Agnieszkę:) Jeśli ujrzałaś postać w sukience to nie byłam ja:) ;)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #767 dnia: 7 Lutego 2011, 13:42 »
to ja doszłam Kate do Twojego stoiska jak była Agnieszka :( i dostaliśmy rabat 10 % na zaproszenia ale niestety my juz mamy takze nie skorzystamy.. ale zaproszenia piekne :)))

a ten ktoś kto Wam zwinął zaproszenia... żenada...
ZNIKAM!

Offline marikusia
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24 września 2011
« Odpowiedź #768 dnia: 7 Lutego 2011, 21:01 »
To byłam ja Kasiu :)
Świsnęłam to z napisem "Marika i Kamil". . .  zawsze jedno do przodu :)
Na targach byłam- nikogo nie widziałam (pewnie dlatego, że nikogo nie nam :P), zamówiłam sobie ciasto i the end :)

Offline Natalusia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #769 dnia: 7 Lutego 2011, 21:10 »
;D  ;D  ;D

Katepolak, zatem ja i mn też trafiliśmy na ową Agnieszkę ;) Miałam wątpliwości czy to Ty i rzeczywiście nie myliłam się :P. Aga bardzo miła, parę słów wymieniłyśmy. Tak w ogóle śliczne macie zaproszenia, jeszcze ładniejsze niż na fotografiach w necie... Choć ceny odpowiadające jakości... :-[ No ale cóż...nie można mieć wszystkiego ;)

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #770 dnia: 7 Lutego 2011, 21:53 »

naprawdę szczerze gratuluję  8)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #771 dnia: 7 Lutego 2011, 23:55 »
A ja mam dwie sprawy :)

1) Założyłam odliczanko, ale nie posiadam umiejętności zrobienia pod suwaczkiem takiego cudowngo odnośnika jak ma na przykład Daisy albo Zaba :P
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=23418.0   ale i tak zapraszam serdecznie :)

2) "Gonią" nas laski z wątki PM 2012 :) a u nas coraz bliżej, coraz bliżej, proponuję aktywność :P

a tak szczerze to jestem coraz bardziej excited tym wszystkim.
Jutro idziemy zapłacić za sukienkę i oddać obrączki jak zdążymy bo się spsuła jedna a moja jest za mała ciut  i mi palec puchnie ... bo ja czasem ja w domu zakładam, żeby się przyzwyczaić, może to durne nieco, ale chociaż dzięki temu udało nam się wyłapać mankamenty :) Spsób polecam :)

Zamówlimy dziś zaproszenia od innego kogoś, bo nam się tamten projekt nie spodobał. Zobaczymy co teraz będzie, mam nadzieję, że to już nasze ostatnie podejście, bo zamierzamy od końca lutego rozdawać :)

Offline Natalusia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #772 dnia: 8 Lutego 2011, 13:02 »
Precious, spokojnie -  jeszcze mega dłuuuuga droga przed nami, zanim Was dogonimy ;)

A jeśli mogę spytać, co się stało z obrączką, tą o której napisałaś, że się "spsuła"...? :-\ Przecież nie tak dawno je odbieraliście, chyba? :(

Precious, jeśli chcesz umieścić link do Twojego odliczanka w Twoim podpisie, to masz go poniżej - ale musisz kliknąć "Cytuj" przy moim poście, skopiuj poniższy kod i wklej go w swoim profilu do Twojego podpisu, pod suwaczkiem:
Panikę przedślubną czas zacząć - Moje odliczanko :)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #773 dnia: 8 Lutego 2011, 13:18 »
Natalusia dzięki za podpowiedź, coś mi się skopiowało a coś nie i zmieniłam nazwęale ważne, że działa ;)
Wkradłam Wam się wątku hehe ;)

NIe bardzo wiem jak to wytłumaczyć z tą obrączką ... Mianowicie mamy łaczoną obrączkę, nie wiem czy widziałaś fotki, gdzięs tam wstawiałam wcześniej. Tam gdzie jest pasek z białego złota,  od wewnętrzej strony tak jakby się  hmm zaczęła rozpękać ? kurczę... nie że pękła, ale jak jest grawer to moje imię oraz "i" pomiędzy jest jakby przekreślone i potem data dalej. nie ma widocznej przerwy, pęknięcia, ale zorbiła się taka jakby rysa od wewnątrz. Nie wiem czemu tak się zrobiło, troszkę mnie to zasmuciło, ale lepiej teraz niż później w sumie, bo by mi było przykro, że mąż chodzi bez obrączki.

Tak tak wiem :P może to jakiś znak z niebios z tym przekręsleniem mojego imienia :) tak sobie z narzeczonym żartujemy ;) Mam nadzieję, że to naprawią.

Nie chciałabym żeby to pojechało po jakości zakładu Janicki czy tam Głębocki, bo nie mam naprawdę zastrzeżeń co do jakości, po prostu mamy chyba pecha, bo to już drugie obrączki od nich, peirwszych nie odebraliśmy, bo wyszły inne niż chcieliśmy. Ot takie z nas obrączkowe pechowce ;)

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #774 dnia: 8 Lutego 2011, 17:11 »
dziewczyny mam pytanko macie już samochód, możecie kogos polecić?

Offline Natalusia

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #775 dnia: 8 Lutego 2011, 19:26 »
Precious, to faktycznie pech z tymi obrączkami... Ale nie przejmuj się - przecież do trzech razy sztuka! ;) Oby w przypadku Waszych obrączek to się sprawdziło. :-*

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #776 dnia: 8 Lutego 2011, 19:28 »
dogma23, może jakieś auto z tej samej miejscowości co wesele, wpisz w przeglądarkę: auto retro brzoza. Coś tam z samochodów mają.

Offline dogma23

• forumowicz
« Odpowiedź #777 dnia: 8 Lutego 2011, 21:38 »
retro nie bardzo, zależy nam zeby to był duży czarny samochód

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #778 dnia: 8 Lutego 2011, 23:25 »
Moj kolega ma Jaguara takiego starszego, nie z tych najnowszych, piękny, granatowy, w środku beżowa skórka, my jedziemy z nim do slubu, z tego co się orientuję, on jakiś czas temu mówił, że jakbym kogoś miała, to on może jechać jako "auto ślubne", mogę zapytać jeśli chcecie.

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #779 dnia: 9 Lutego 2011, 12:55 »
a my jedziemy merolkiem czarnym jakby ktos jeszcze poszukiwal ;)...