Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86112 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madziara07

• uzależniony
sytuacji z kamerzysta nie zazdroszcze, dobrze ze wasz termin mial jednak wolny, a co by bylo gdyby jednak gdzies juz pracowal? stad wniosek, nawet ze znajomymi warto podpisywac umowy
kolezanki nie komentuje, szkoda raczej kolegi ze go glupio wystawia.
podziwiam szczegolowo zaploanowany tydzien,
powodzenia
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj jak to zleciało,już ak mało zostało  ;D
A przypomnij mi jak zakończyła się historia z noclegiem dla koleżanek?Jak zareagowały na pomysł przenocowania u rodziców tej drugiej?

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Aaaaaaaaaaa i zapomnialam !!

POZDRÓ PAWELKA  :D!

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ja jestem za zimnym makijażem  :D

Już końcówka, sam finisz  ;D
Za chwilę będziesz już żonką  :D

:-* :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Agulla, dzięki za radę, zapamiętam :-*

A przypomnij mi jak zakończyła się historia z noclegiem dla koleżanek?Jak zareagowały na pomysł przenocowania u rodziców tej drugiej?
Ale Ty masz pamięć! :o
Właściwie skończyło się dobrze, bo ta druga koleżanka sama zaoferowała, że przenocuje tamtą pierwszą ;) Paweł nawet nie musiał o to prosić :)

Rety, jaki ja wczoraj miałam koszmarny wieczór :'( :'( :'( Byliśmy z Pawłem na wieczorku tanecznym w naszej szkole tańca. Pomijam fakt, że impreza była trochę drętwa, bo pani Hania (taka babka co siedzi w recepcji) przydzieliła nas do stolika z jakimiś starszymi ludźmi, których nie znaliśmy i którzy swoją drogą też nie chcieli tam siedzieć i po kolacji zaraz się przesiedli. Mogła posadzić nas z ludźmi z naszej grupy, ale po co? :P Mniejsza z tym... Chodzi o to, co stało się później... Podczas tańca Paweł jakoś tak niefortunnie kopnął mnie w duży palec u stopy, że aż poczułam jak paznokieć mi pęka :cry: Boże, jak to bolało... i krew leciała :buu: :buu: :buu: W zasadzie do tej pory boli przy każdym kroku... :-\ Oczywiście w szoku nakrzyczałam na Pawła a on się obraził i zaczął robić mi wyrzuty, że jakkolwiek by się nie starał, zawsze jest coś nie tak, że już ma dosyć tańczenia ze mną i tych imprez w szkole tańca :'( Pokłóciliśmy się i wyszliśmy przed czasem. Oczywiście po drodze do domu było jeszcze gorzej i chociaż w końcu niby się dogadaliśmy, to atmosfera nadal jest gęsta :-\ Jestem załamana... Taka kłótnia na tydzień przed ślubem... :-[ :-[ :-[ :-[

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Kochana, nerwy Wam się udzielają :)

Przypomniałam sobie, jak my rok temu się szykowaliśmy do ślubu....... ale ten czas leci......

Do torebki weź błyszczyk i puder transparentny. I perfum. Z tych trzech rzeczy najczęściej korzystałam. Żałuję, że nie wzięliśmy aparatu do samochodu :(

A w jakim kościele macie ślub? Może co niektóre forumki wpadłyby z życzeniami ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
Ostatniego pytania nie było..... bazylika......gapa ze mnie :)

Offline Nemezis

• maniak
Bazylika, godzina 16 :) Serdecznie zapraszam!!! :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
To tylko nerwy, będzie dobrze :) Niby człowiekowi się wydaje, że jest spokojny, ale gdzieś tam coś siedzi ;) Lepiej teraz niż za tydzień :) Odpocznijcie teraz trochę :)

Offline madziara07

• uzależniony
mkarolinka ma racje, stres przed slubny wam sie udziela, bedzie dobrze
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Spokojnie i do przodu. Czasem trzeba na siebie "huknąć", ale przecież to nie umniejsza Waszej miłości :) 

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Oj szkoda paluszka !

Pewnie to juz sa nerwy przed samym slubem.Pewnie Pawel chce bardzo dobrze wypasc z pierwszym tancem i mocno sie stresuje.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Oj Aniu,też mi się wydaje że to są nerwy...tyle przygotowań,ciągle coś do załatwienie itp itd.
Ja tak sobie myślę,że swojego to tydzień przed ślubem powinnam chy7ba gdzieś wysłać-może wtedy nie będzie spięć  ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Oj ja nigdy nie zapomnę historii Agulka która PM'a widzieć nie chciała dzień przed ślubem bo się pokłócili ile kółek przejadą na rondzie  :P
Taki stres to norma,  a PMy tym bardziej bo oni nie potrafią się zezłościć, wykrzyczeć, wygadac tylko w sobie tłumią i awantura gotowa.

Trzymaj się Aniu!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Aniu mocnych nerwów Ci życzę w ostatnim tygodniu, niestety najbardziej stresującym  :przytul:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline m@dziuni@

• forumowicz
  • data ślubu: 31.07.2010
i co z tym palcem goi się??

Offline ada1988

• Chuck Norris
już nie cały tydzien ;)
spokojnie nie ma się czym denerwowac :)

Offline Nemezis

• maniak
Dziewczyny, nie wiem skąd przypuszczenie, że denerwujemy się z powodu zbliżającego się ślubu i że nasza kłótnia miała cokolwiek z tym wspólnego... ??? Takich kłótni było w naszym związku wiele i chyba właśnie wizja ślubu za kilka dni sprawiła, że teraz wyjątkowo szybko się pogodziliśmy :P Nie stresujemy się ślubem ani trochę :) Największego nerwa miałam 2 miesiące temu - codziennie rano budziłam się pełna niepokoju i myślałam, ile jeszcze mamy spraw do załatwienia. Teraz jest luzik ;)

M@dziuni@, z palcem lepiej choć wygląda fatalnie :-\ Dzięki  :-*
Dziś jadę na przedłużanie rzęs :skacza:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Mam nadzieję,że pokażesz nam jak wygląda efekt końcowy?  ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
Dziewczyny, nie wiem skąd przypuszczenie, że denerwujemy się z powodu zbliżającego się ślubu

Bo nie znam nikogo, kto by się nie denerwował ;) Ślub to wielkie przeżycie. Rok przygotowań. Chcemy, żeby wszystko poszło idealnie. No, ale widocznie Wy jesteście inni :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Musi , nie ma innego wyboru  :P

Z kamerzysta juz sie spotkalas ?"Obgadaliscie wszytsko ?

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Nemi, ale żęś listę zapodała  ;D nic dodać nic ująć. Jedyne czego nie widzę, to płatków czy ryżu do sypania, ale może nie chcecie?

Do torebki warto pewnie wziąć jeszcze igłę i nitkę, plastry, zapasowe pończochy, chusteczki (!)...mi się z kosmetyków nic nie przydało  ;)

Kurcze, dobrze że paluszek ma szansę się podgoić przez ten tydzień. Cieszę się, że tacy spokojni jesteście, my też na luzie podeszliśmy, choć różne rzeczy się działy w ostatnim tygodniu  :P

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Warto wziac te bibulki, co odswiezaja makijaz i "odtluszczają" - buzia się nie świeci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ważne :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ano, jak mogłam zapomnieć, Jolanga  :brawo_2:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Dziewczyny, nie wiem skąd przypuszczenie, że denerwujemy się z powodu zbliżającego się ślubu

Bo nie znam nikogo, kto by się nie denerwował ;) Ślub to wielkie przeżycie. Rok przygotowań. Chcemy, żeby wszystko poszło idealnie. No, ale widocznie Wy jesteście inni :)

ja też się w ogóle nie denerwowałam :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ja bardziej od nerwow czułam podniecenie calymi wydarzeniami slubnymi  ;D

Kurcze jak juz malutki do Waszego dnia  ;D ;D

Offline Arwena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 maja 2010
ja również, podobnie jak Nemezis denerwowałam się długo przed ślubem
a na dwa dni przed to był taki luzik, że własna przyjaciółka mnie nie poznawała
w dzień ślubu u fryzjera to normalnie przysypiałam, aż mi się samej z siebie chciało śmiać :D

Nemezis jak obserwuje Twoje listy spraw do załatwienia to rozumiem Wasz spokój
wszystko dopięte

będzie pięknie...

Offline ada1988

• Chuck Norris
musi byc pięknie!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Bedzie cudnie !!!!

Odliczanie !!!   5 Dni !!!

Offline ada1988

• Chuck Norris
to już teraz zleci zaraz sie Ania obudzi i będzie 3 :)