Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 87238 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Dalej, dalej!!  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
Ależ Diablice  ;D

Chcemy c.d.  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Nemi, ależ zakończyłaś...szybko pisz resztę! No i koniecznie foty makijażu w ciepłych barwach  :)

Tylko tydzień mnie nie było, a tu takie zmiany  :) ale fajnie że kombinujesz, skoro nie byłaś na 100% przekonana do fryzury, nie mogę się doczekać by zobaczyć Twój pomysł na fryz...

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010

Chciałam napisać resztę jutro, ale skoro się tak niecierpliwicie, to piszę dalej ;)

RELACJA Z WIECZORU PANIEŃSKIEGO ANI, cz.2

godz. 22:00
Schodzimy do Hadesu… W duchu modlę się, żeby tym razem intuicja mnie nie zawiodła i żeby to był dobry wybór... Kiedy jesteśmy już na dole, z głośników nagle rozbrzmiewa „Teksański” Heya :skacza: Żeby było zabawniej, ten sam utwór śpiewałyśmy w Bunkrze, kiedy próbowałyśmy zagłuszyć tamtejsze smęty :p Znów zaczynamy śpiewać, ale tym razem jesteśmy wszystkie wesołe i roześmiane :D Po chwili zza baru wychyla się przystojny blondyn, macha do mnie i woła: „Cześć Ania!” :Uu: :brewki: Z początku jestem w lekkim szoku. Zastanawiam się, czy to jakaś kolejna niespodzianka… Ale nie, przecież poza mną żadna z nas nie zna tego klubu… Po chwili uświadamiam sobie, skąd znam barmana - to narzeczony mojej kuzynki! :glupek: Jestem zdziwiona, że mnie zapamiętał, bo widzieliśmy się może dwa razy przez minutę ;) Kasia pierwsza idzie coś zamówić. Po powrocie oznajmia, że barman spytał ją, jaką chcemy muzykę! :o Myślę sobie: „Super, to jest właściwe podejście do klientów. Zostajemy!” ;D Ludzi co prawda mało (tylko kilka osób siedzi przy barze), ale nas jest sporo, więc do dobrej zabawy potrzebujemy jedynie parkietu i fajnej muzyki. Nie zdążyłam nawet zamówić piwa, bo kolega barmana wyciąga mnie na parkiet. Po chwili dołączają do nas dziewczyny i senny opustoszały klub zaczyna tętnić życiem :cancan: ;D

godz. 23 i później…
Hades powoli zapełnia się ludźmi, głównie chłopakami. Niby „tylko zaglądają” do klubu, jednak widząc na parkiecie roztańczone diablice, postanawiają zostać ;) Barman jest zadowolony, że przyciągamy klientów, więc stara się dogodzić nam muzyką jak może. Tymczasem jeden z chłopców postanawia zrobić nam niespodziankę. Wychodzi na parkiet i… zaczyna się rozbierać! :Szczerbaty:

Jego koledzy i inni chłopcy, ośmieleni naszym entuzjazmem, przyłączają się do tańca. Zabawa tak się rozkręca, że żadnej z nas nie chce się już robić zdjęć… :cancan: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :piwko: :drinkuje: :piwo_2: :disco: :pijaki:

godz. 4:30
Dopada nas zmęczenie… Zaczynamy myśleć o powrocie. Idę podziękować barmanowi za fajną imprezę, ale on nie chce słyszeć, że wychodzimy. Oferuje mi drinka na koszt klubu :brewki: Trudno odmówić… ;) Kiedy jednak obserwuję, jak go robi, uświadamiam sobie, że szybko go nie wypiję... Setka wódki, 50-tka amaretto, jakieś soczki i wielka szklanka pełna po brzegi :o Pytam przystojnego barmana, czy jeśli to wypiję, to ze mną zatańczy, na co on się zgadza ;) Wypiłam a on dotrzymał słowa ;D Fajnie było, chyba… niewiele z tego tańca pamiętam :p

godz. 5:30
W końcu wychodzimy. Na dworze jest już zupełnie widno. Kasia zamawia taksówkę. Z trudem podaję adres… Chwila jazdy i już po chwili jestem w domku - zmęczona, pijana jak bela i cholernie szczęśliwa :D Szybko dzielimy się z dziewczynami pościelą i już po chwili zapadamy w błogi sen…

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
O ja pitolę-niezła impreza!!!Darmowy striptizer to jest to !!!  :D :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Łaaaa impreza przednia!! Chyba niejedna PM może Ci pozazdrościć  ;D ;D ;D

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Świetna inpreza !!!! ;D I ile przypadkowych atrakcji ! Super!

Offline madziara07

• uzależniony
ale super impreza, gratuluje, no i darmowy striptiz no, no ;)
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
"Gdyyyyby chociaż mucha zjawiła się..." ;D

Na następna imprezę przyjeżdżam do Torunia :hahahaha:

Dobrze wyglądasz w tych różkach Diablico :twisted: :brewki:

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Widzę, że panieński bardzo udany ;D Będzie co pokazywać wnukom jak to babcia się bawiła za panny :hahahaha:
Przypomniało mi się powiedzonko mojego doktora od literatury greckiej - "Kiedy zejdziecie do Hadesu, pamiętajcie żeby nic nie jeść" (bo jak się zje to się zostanie tam na zawsze). Ale chyba by wam to nie przeszkadzało, gdybyście musiały tam zostać ::)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Świetne zdjęcia...
Impreza pewnie jeszcze lepsza  :D ;)

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
No no no się działo. Super zabawa i wy świetnie wyglądałyście. :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Wooo matko jakie laseczki ! :D
Za damke strptiz - tego jeszcze nie slyszalam  :P!Super!!

Slicznie wygladalas !Jaka uchachana !!!I o to chodzi !!!

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Dzięki za zaspokojenie ciekawości...za tą ciekawość w piekle wylądujemy wszytskie jak nic  :P :P :P Bardzo Wam pasowało to wcielenie diablic...Dobrze dziewczyny pomyślały, aby ubrać się na czarno, super kontrastował z diabelską czerwienią  :twisted:

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
Aniu po prostu czad ;D bardzo mi się podoba ;D ;D ;D ;D
będzie co wspominać :D :D :D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ula la !!

Zabawa przednia !!

Beda super wspomnienia  ;D ;D

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Widać ze super zabawa :) Typowo panieński wieczorek ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ale fajna impreza musiała byc!

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Aniu widać, że imprezka udana, ale super. :)
Nasz synek:

Offline Nemezis

• maniak
Naprawdę, chętnie przeżyłabym tę imprezę jeszcze raz :hopsa: Powiem Wam, że bardzo, ale to bardzo się cieszę, że dziewczyny nie przygotowały mi tych głupich "zadań", które ostatnio stały się popularne na panieńskich, bo wiem, że dla mnie byłoby to okropnie stresujące... :P i że nie kupiły mi obleśnej męskiej lalki, z którą nie wiedziałabym co zrobić ;) Takie wspólne przebranie się jest moim zdaniem dużo ciekawszą atrakcją a miny ludzi na ulicach - bezcenne ;D Naprawdę, nie mogłabym sobie wymarzyć fajniejszej niespodzianki i lepszej imprezy ;D

Mam dla Was obiecane fotki ciepłego makijażu. Co myślicie? :) Aha, przy okazji - na tych zdjęciach mam ubraną całą biżuterię, którą założę do ślubu :)

tutaj ze "starą" koncepcją fryzury...

i nową (oczywiście sama się tak uczesałam, fryzjerka zrobi to na pewno fajniej i doczepi trochę włosów ;))

Dla przypomnienia wrzucam fotki z pierwszego - zimnego makijażu

Który lepszy? Może zrobię sondę... ;)

Offline madziara07

• uzależniony
ja tez uwazam ze lepszy ten w cieplych kolorkach
PS bardzo ladna bizuteria
pozdrawiam
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Może cieplejszy lepszy ;) Powiem tak jak dla mnie to zależy jaki będziesz miała bukiet i dodatki ;) Jeśli bukiet wybrałaś tak jak ja błękitny to lepiej będzie współgrał ten zimny, jeśli bukiet masz w ciepłych kolorach, ciepły makijaż lepszy ;) Choć zimny bukiet nie wyklucza ciepłego makijażu ;) Na Twoim miejscu byłabym za cieplejszym ;)

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
PIĘKNIE!!!  :ok: To jest właśnie to!  ;D To są Twoje kolorki :tak_2: Biżuteria też ładna- świetne kolczyki  ;)

Jestem ciekawa nowej fryzurki, choć mniej więcej wiem o co Ci chodzi  ;)

Offline Nemezis

• maniak
Cherry, bukiet będzie taki

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
W obu tonacjach Ci ładnie, aczkolwiek też obstaję za ciepła wersją, jest delikatniejsza, bardziej naturalna, ładniej komponuje się z Twoją urodą, no i podejrzewam że Twój PM'owi nie będzie przeszkadzać  ;) zdecydowanie do bukietu bardziej pasuje. Ależ ślicznie wyszłaś na fotce nr 3, ten uśmiech rozwala na łopatki! Co do fryzury, to sama nie wiem...w obu Ci dobrze. W upięciu nr 1 wyglądasz tak bardziej "odświętnie", w tym nr 2, b.naturalnie, ale równocześnie mniej ślubnie, mi się chyba w tej wersji bardziej podobasz, bo Twoja naturalna uroda jest boska. Powiem tak, wypadałoby iść w fryzurze nr 1, ale bardziej mi się podobasz w nr 2. Nie wiele doradziłam, ale sama nie mogę się zdecydować... :)

A biżu świetnie pasuje!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Aniu, koniecznie ten ciepły makijaż - idealnie współgra z całą Twoją urodą. Fryzurę też sobie świetną wymyśliłaś i powiem szczerze, że bardziej do mnie przemawia niż ta pierwsza :)
A tak apropos - będziesz śliczną Panną Młodą  :) :)

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Aniu cieplejszy makijaz i ta kiteczka z boku - cudownie - tak slodko - pan mlody oszaleje na Twoj widok  ;D ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
również uważam,że ten cieplejszy makijaż.
Kiedy 1wszy raz wkleiłas "ten zimy"to uważałam,że jest GIT!ale teraz zmieniłam zdanie i uważam,że w cieplejszym jest Ci jeszcze lepiej!  ;D
Fryzurka też ta druga,jakoś w tej pierwszej takj bardzo poważnie-może to ten diadem  :drapanie:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
imprezka była świetna, niezapomniany panieński  ;D

makijaż koniecznie ciepły  :)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
ehh no i znowu będę inna, mi się bardzo podoba ten drugi bo wyglądasz na nim poważniej.
Nie wiem jaki efekt chcesz osiągnąć ale w kitce i dla mnie prawie niewidocznym brązowym makijażu wyglądasz jak dziewczynka, może o to chodzi?
Zastanawiam się jaki masz typ urody...jakoś ten brąz mi się zlewa z twarzą po prostu.

I wyrażę jeszcze swoje zdanie co do biżu, dla mnie za dużo, naszyjnik, diadem, kolczyki, niby wszystko do siebie pasuje ale mi się średnio podoba, może z suknią będzie grało, albo ja nie lubię tak dużo na raz :) Każdy inaczej się nosi.