Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 87462 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Hehehe ale nabuzowana nasza nemezis dzisiaj (wczoraj) jest !!

Chyba stres przedslubny daje o sobie znak  :P :P

Kochana bez stresu, wszytsko zdazyl pozalatwiac, wszytsko napewno sie uda !!

A pokazesz fotke makijazu ??

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Kochana, 3 głębokie wdechy - będzie wszystko ok!!

Pokaż nam zdjęcia drugiego makijażu - my doradzimy co i jak :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ta, tak, czekamy na zdjęcia  ;D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Nem to się usmiałam z Twojej przewidywanej reformy kościoła :D

Nie przejmuj się, ja sobie wyobrażam jaki to natłok rzeczy przed ślubem :)

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Hej Nemi, oby Twoja wizja się nie sprawdziła, ale wiem,  że w wielu parafiach są po prostu cenniki ile za co należy zapłacić. Tez uważam, że nie jest to fair, bo ofiara powinna być naprawdę "co łaska". Ale z drugiej strony w czasie organizacji ślubu wydaje się mnóstwo pieniędzy na inne, drobne, czasem zbędne rzeczy a na to co najistotniejsze miałoby nie być ?

Co do fryzury trzymam kciuki, bo wyobrażam sobie o jaką Ci chodzi i uważam, że taka fryzura jest piękna :) Wtedy do takiej fryzury jak planujesz wpiąć welon? Widziałam jedną Pannę Młodą z taką fryzurą i z welonem i wyglądała uroczo. O ile dobrze sobie przypominam to jest w galerii na stronie internetowej fotografów: państwa Lasoń (dokładnie w miarę widać to w pod galerii przygotowania- taka pani blondyneczka, ruda mama wiąże jej gorset ;) - chodzi Ci o coś takiego?)

Prosimy o zdjęcia makijażu :)

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Za to dzisiaj byłam na drugim malowaniu próbnym. Pamiętacie, jak pisałam, że kosmetyczka namówiła mnie, żebym spróbowała cieplejszych barw, bo będę wyglądać korzystniej i lepiej wyjdę na zdjęciach? Powiem Wam, że chyba miała rację... Ale wciąż się zastanawiam ;)
Zdjęcia, zdjęcia, nanananana ;D

PS. ja tak jeszcze wrócę do tych przejazdów kolejowych...
Jak jadę rowerem na uczelnię to przejeżdżam 3 razy przez przejazdy...
Zawsze się rozglądam zanim wjadę, a teraz po Twojej "relacji" mam takiego pietra że głowa mała :glupek:
Jakieś chore fazy mi się wkręcają ::)

Offline m_lena

• uzależniony
Nemezis na prezydenta!!!! Podoba mis ię pomysl opodatkowania kasiory wyłudzanej przez księżulków! ;D
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
M_lena, lepiej nie... Nie wyobrażam sobie użerania się z tymi wszystkimi politykami :-\ Jeśli mam dojść do władzy, to musiałaby to być władza absolutna, bo to jedyne wyjście, żeby zrobić porządek w tym kraju :p

Dziewczynki!
Zdjęcia mam i pokażę, obiecuję! Nie wiem, czy dziś zdążę je wkleić, bo mam huk roboty - jutro panieński!!!!!!!!! :skacza:
Może wieczorem znajdę chwilkę, postaram się :)

Chciałam Wam tylko napisać, że nowa fryzura jest ustalona z fryzjerką i kupiłam już włosy do doczepienia (nie pytajcie, ile zapłaciłam :mdleje:). W środę kolejny wyjazd do Bydzi i będziemy kombinować na drugim czesaniu próbnym. Musi się udać!!!  ;D

Aha, pamiętacie kwestię babci PMa i jej jazdy z nami na salę? Gadałam w tej sprawie z teściową - powiedziała że mnie rozumie i obiecała, że to załatwi. Pisałam Wam już, że będę miała najlepszą teściową na świecie? ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Zazdroszczę teściowej !!!
A czy my Ci pisałyśmy,że na panieński obowiązkowo musisz zabrac aparat ?  ;D ;D ;D ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mam nadzieję, że za kilka lat będziesz mogła ciągle teściową wychwalać :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
O to jesteśmy dwie, moja teściowa też zapowiada się super, oby tak było zawsze hihi :)

Panieński to jest to  :skacza:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mówisz ze panienski?Eeee to pamietaj o APARACIE !!!
My bedziemy chcialy duzooooo fotek  :P.

No ile zaplacilas?Pochawal sie  ;D.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
No to super imprezki jutro życzę :) Rozumiem, że panieński w Toruniu? My jutro tam się wybieramy :)

Offline madziara07

• uzależniony
no to udanego wieczorku panienskiego zycze!
buziaki
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Zdjęcia z panieńskiego - obowiązkowe  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
mam nadzieję że panieński się udał!

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ja też mam nadzieję, że panieński się udał :)

Malutko Ci zostało, ale na pewno ze wszystkim sobie pięknie poradzisz :)

Offline Nemezis

• maniak
Oj, udał się udał... ;D Kasia, moja świadkowa, przygotowała mi bardzo fajną niespodziankę ;D Wszystko Wam opowiem, ale najpierw muszę wyleczyć kaca :p

Offline madziara07

• uzależniony
to zdrowka zycze   ;D
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Aniu czekamy na relacje panienskiego no i foteczki!!

Offline ciriness

• Chuck Norris
Nem gdzieee jesteś :brewki: ?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Nem dawaj dawaj  :D :D :D :D

Offline Nemezis

• maniak
FOTORELACJA Z WIECZORU PANIEŃSKIEGO ANI

godz. 17:00
Spotykamy się u mnie w mieszkaniu. Dziewczyny w większości się nie znają. Rozmawiamy, integrujemy się… Ze zdziwieniem zauważam, że prawie wszystkie przyszły ubrane na czarno. Z początku uznaję to za przypadek, kiedy jednak moja świadkowa Kasia prosi mnie, żebym pożyczyła czarną bluzkę koleżance, która jako jedyna założyła beżową, staje się jasne, że jest to częścią jej planu... :twisted:

godz. 18:30
Jesteśmy prawie w komplecie. Jedna z koleżanek przysyła smsa, że wsiadła w zły pociąg, więc przyjedzie od razu do klubu. Stwierdzam, że pora otworzyć szampana…

godz. 19:00
Kasia wyciąga z walizki swoja niespodziankę - 10 jaskrawoczerwonych boa i rożków ;D Rozdziela to między dziewczynami. Ja dodatkowo dostaję czerwone skrzydełka :Swiety:

godz. 19:30
Pora wychodzić do klubu. Nasze czerwone dodatki pięknie kontrastują z czarnymi ubraniami :) Na ulicy wzbudzamy powszechne zdziwienie. Ludzie oglądają się za nami, machają do nas, trąbią z samochodów ;) Niektórzy podchodzą i pytają, co to za okazja. Jacyś żartownisie krzyczą: „Gdzie jest to piekło?” :p

godz. 20:00
Docieramy do klubu, gdzie mamy zarezerwowaną antresolę. Tu spotyka nas rozczarowanie. Barman jest niemiły i nie potrafi robić drinków :P Puszcza jakąś nieciekawą muzykę, która w ogóle nie nadaje się do tańca >:( Zamieniam kilka słów z właścicielem klubu, który zapewnia, że później przyjdzie DJ i muzyka będzie lepsza...

Siadamy na górze. Przynajmniej mamy tu spokój i możemy spokojnie gadać, robić zdjęcia :)

Dostaję od dziewczyn prezent…

Super! Dostałam zaproszenie do salonu kosmetycznego na kilka zabiegów upiększających oraz grę erotyczną dla par ;D

godz. 21:45
To już przesada… Minęły prawie 2 godziny a muzyka, mimo wielu próśb z naszej strony, wcale się nie poprawiła. Wręcz przeciwnie - każdy kolejny utwór jest gorszy :nerwus: Koleżanka stwierdza: „Barman chyba robi nam na złość!”. Ludzie w klubie też zdają się być nieżyczliwi i obojętni :-\ W pewnym momencie czujemy się tak znudzone, że zaczynamy wydzierać się i przekrzykiwać grającą muzykę, co również spotyka się z obojętnością. Stwierdzamy, że to nie ma sensu i postanawiamy zmienić lokal. Jeszcze kilka zdjęć pożegnalnych i… adios, Bunkier!

godz. 22:00
Idziemy na starówkę. Dziewczyny w większości nie znają Torunia. Myślę więc intensywnie, dokąd możemy pójść… Dyskoteki, gdzie przychodzą panowie w dresach i różowe piszczące panienki, odpadają :nie: Typowe puby, gdzie tylko się siedzi i pije, też nie wydają się odpowiednie na taką okazję. Przypominam sobie, że kiedyś byłam przez chwilę w klubie „Hades”, gdzie był duży parkiet i leciała fajna rockowa muzyka. Skręcamy więc w ul. Podmurną i odnajdujemy wspomniany lokal. Uliczka jest zupełnie cicha i opustoszała… Drzwi do „Hadesu” są otwarte, ale w środku jest ciemno i pusto… Mimo tego postanawiamy wejść. Ciemne i wąskie schody w dół przywodzą na myśl drogę do piekła… :twisted:

cdn...

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Swietne fotki - widac ze mimo zlych warunkow klubowych Wy bawilyscie sie super .... no i czekamy na cd  ;D ;D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Rewelacyjne diablice :) Kurcze, jeszcze z dwie godziny wcześniej siedziałam pod Kopernikiem i wcinałam lody. Szkoda, że nie załapałam się na Was :)

Offline m_lena

• uzależniony
Hades to coś w sam raz dla takich super uroczych Diablic :twisted:

:disco: :cancan:
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Hades  :D :D :D :D
To mnie zaciekawiłaś  ;D ;D ;D ;D Czekam na cd !

Offline ciriness

• Chuck Norris
oj specjalnie tak urwane  :biczowanie:

a ja się wkręciłam :D Niezły ten panieński, szok! Diablice :D

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Oj Nemi nie ładnie tak urywać w połowie  :biczowanie: Kiedy ciąg dalszy ? ;)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Świetne foteczki  :-* :-* :-* Widac ze zabawa udana