Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 85965 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Aniu - piękne zdjęcia :) mnie na pewno nie zanudzisz i czekam na więcej :)

p.s. mój PM też ma długie włosy :)

Offline madziara07

• uzależniony
Sliczne zdjecia! czekamy na wiecej. a co z ta sesja przy kwitnacych jablonich? bo jakos przeoczylam ten temat :(
to zdjecie z USC super.
a ta  to zdziwily mnie wykopaliska na starowce.. co oni tam chca jeszcze znalesc? przeciez myslalam ze co jak co ale starowka to juz powinna byc przekopana 15 razy ;)
Moj M tez ma dlugie wlosy
pozdrawiam
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
A mój ściął włosy :obrazony:
Ale mam jego kitek na półce w puszce po cukierkach :Szczerbaty: Wiem, jestem szalona ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Nemi, dokładnie tak mi się kojarzą, bo takowych zazwyczaj znałam  ;D zresztą sama pogowałam nie raz, to wiesz...A w ogóle to ja zawsze uwielbiałam facetów w długich włosach (Anjuszka już wie  ;) ), moja mama tez tak ma  ;) Niestety los bywa przekorny i mąż jest zupełnym przeciwieństwem mego ideału, ale przynajmniej sobie na forum popatrzę  :P :P :P

Foty ekstra! Ślicznie wyglądacie razem...Fota pod urzędem wymiata  :hopsa: Jeszcze, jeszcze  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: P.S. Fajne masz buciki  ;D

A profesjonalistami jesteście w porównaniu do zwykłych szaraczków (choć kto Was wie, może jest jeszcze lepiej  :D), z pewnością przyjemnie się na Was patrzy!

Beaberry, brawo  :brawo: :brawo: :brawo: jesteś boska  ;D ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
świetne zdjęcia
a Twój PM może i wyłamuje się z wspomnianego stereotypu ale mnie nie oszukasz Nemi  ;D  przecież od razu widać, że to "stary metal"  ;D
i witaj w klubie  ;D ;D nie ma to jak faceci z długimi włosami  ;)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline beaberry

• uzależniony
A w ogóle to zapomniałam dodać, że trochę się Nemi nie doceniłaś w historyjce o rozdawaniu urody ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
mój PM też ma długie włosy :)

No nie, Anjuszka, teraz to już musisz założyć wątek i nam go pokazać, zanim zetnie (tfu, tfu, na psa urok ;)).

a co z ta sesja przy kwitnacych jablonich? bo jakos przeoczylam ten temat :(

W końcu zrezygnowaliśmy z sesji przed ślubem, bo bałam się, że zniszczę suknię a P. smoking ;)

Moj M tez ma dlugie wlosy
a jest gdzieś jego zdjęcie na forum? ;D Ech, chyba założę gdzieś wątek dla miłośniczek długowłosych chłopaków i zbierzemy tam ich wszystkich do kupy :hopsa:

Beaberry, jak mój zetnie włosy (tfu, tfu!), to chyba też je schowam i będę mu codziennie wrzucać po kilka do obiadu :Maruda: Już mi od dłuższego czasu marudzi, że chce ściąć a ja twardo się sprzeciwiam ;)

Agulec, Anulla, pewnie, czasem się pogowało pod sceną, ale to było dawno i nieprawda :p Teraz trochę spoważnieliśmy, choć gust do muzyki nam się nie zmienił ;D Ale Paweł jest bardziej "rockowcem" niż "metalem", wielki fan Pink Floyd itp. ;) A ja właśnie wolę cięższe klimaty 8) No i czasem dochodzi do sporów na tym tle, bo jak puszczę coś ze swojego metalu, to P. od razu marudzi: "Wyłącz tego szatana, bo wszystkie koty na osiedlu pozdychają" :Szczerbaty:

Reszta zdjęć będzie, jak napiszę wreszcie pracę na przechowalnictwo. Piszę o przechowywaniu i dojrzewaniu bananów. Nie chce mi się... :ziew:

Offline Nemezis

• maniak
A w ogóle to zapomniałam dodać, że trochę się Nemi nie doceniłaś w historyjce o rozdawaniu urody ;)

Toć wszystko się zgadza :p

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Śliczniutkie te Wasze zdjęcia. mi się bardzo podobają. Mój Paweł też miał kiedyś dłuższe włosy i też zdarzało się szaleć pogo :) ale to dawno i nieprawda. 

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Do jakiego liceum chodziliscie  ;)?

Cudne te zdjecia !!!

Hahah , taaa nas zanudzic na smierc?No cos Ty !

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
super zdjęcia :) W ogóle fajna z Was para :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Aniu a co Ty studiujesz? Bo ja też miałam u siebie przechowalnictwo-jednym słowem u mnie z tym akurat przedmiotem była katastrofa!!!Ale to raczej z winy babeczki,która prowadziła te zajęcia-normalnie zanudziła mnie niemal na śmierć  :D :D :D A przechowywanie ziemniaków tez przerabiałaś ?  :D :D

Ps.świetne zdjęcia  ;D

Offline Nemezis

• maniak
Do jakiego liceum chodziliscie  ;)?

Do szóstki :)

Aniu a co Ty studiujesz? Bo ja też miałam u siebie przechowalnictwo-jednym słowem u mnie z tym akurat przedmiotem była katastrofa!!!Ale to raczej z winy babeczki,która prowadziła te zajęcia-normalnie zanudziła mnie niemal na śmierć  :D :D :D A przechowywanie ziemniaków tez przerabiałaś ?  :D :D

Studiuję podyplomowo technologię żywności. Ziemniaki to była, kochana, podstawa naszego materiału :p

Dobra, skończyłam pisać pracę (a raczej twórczo "kopiować - wklejać" z netu), więc wrzucam obiecaną resztę zdjęć. Niestety pod koniec sesji zaczęło się chmurzyć i już światło było kiepskie... Ale jak na amatorskie zdjęcia i tak jest nieźle :) Mam taki pomysł, żeby wybrać jedno zdjęcie i wkleić do księgi gości. Które byście wybrały na moim miejscu? Tylko błagam, nie piszcie, że to spod USC :p

Zdjęcie pierwsze - "blusik" ;)

Spacerek

"Masz jakiś problem, koleś?!"

To spadaj! :razz:

Paweł już przysypia...

Spojrzenie w oczy...

Przy naszej ulubionej knajpce :)

ulica Długa

Offline Nemezis

• maniak
Odważyłam się wreszcie nałożyć sobie żel do wybielania zębów :Szczerbaty: Dentystka wyszukała specjalnie dla mnie jakiś żel do zębów super strasznie mocno wrażliwych, jednak nie chce mi się w to wierzyć za bardzo... Choć póki co, nie jest źle :) Lepiej pójdę spać, zanim zacznie boleć :p

Dobranoc Słoneczka :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Aniu, jaka Ty śliczna... ;D serio, pięknie na tych zdjęciach wyszłaś. A twój P. mało się uśmiecha na tych fotach. Mi się b. spodobało zdjęcie "P. przysypia", ale jeszcze się muszę cofnąć do wcześniejszych, żeby doradzić, a teraz już uciekam spać  :) Oby żel czynił cuda... ;D

Offline madziara07

• uzależniony
ja bym radzila Spacerek, slicznie wyszliscie no i dodatkowo taki przekaz ze nie tylko razem na spacerku ale i razem przez zycie itd
powodzenia w wybielaniu
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Piękne macie zdjęcia ;) A teraz przepraszam ;)

mkarolinka: ależ Ty bojowa  :!:

A akcję z patelnią nazwijmy planem "B"  :hopsa:

Plan B, według mojej cholerycznej natury, jest najlepszy  ;D :hahahaha:

Ale dziewczyny się rozkręciły  ;D nawet patelnie poszły w ruch  :D

mkarolinka - jaka Ty waleczna jesteś  :D ;)

Mkarolinka, ale z Ciebie złośnica :twisted: Jednak doskonale Cię rozumiem, bo ja też mam czasem ochotę złapać za patelnię, młotek czy co tam mam ciężkiego i porozwalać wszystko dookoła :boks:

Dziewczyny dziękuję, na prawdę się wzruszyłam waszymi komplementami  :twisted:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ja bym dała to jak Paweł usypia  :D :D :D :D

Technologia to moja dobra znajoma hehehe

I chciałam napisac jeszcze,że jesteś piękną kobietą ! Twój Pm powinnien na rękach Cię nosic  ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
A mi się podoba "blusik", spojrzenie w oczy i romantyczne z czerwonymi kwiatkami  :Serduszka: Ogólnie to wszystkie są super  :ok:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ja bym wybrala fotke "Pawel juz przesypia" - to jest najsliczniejsze !!!

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
A mi się dla odmiany podoba ostatnie zdjecie :D Aczkolwiek to przysypiające takze :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Kurcze, aż sama nie wiem, które mi się najbardziej podoba, za duży wybór  :P...

Ale tak: "przysypiające", "spojrzenie" i "na ul. Długiej" (ostatnie), a z tych wcześniejszych to "na balkonie" i "romantyczne"  :D

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
ślicznie wyglądacie :-) Ja bym wybrała "na ul. DŁugiej"  albo ewentualnie spacerek :-)

Jak tam w ogóle ... zostalo nam 23 dni do naszego ślubu... dawno mnie nie było u ciebe w wątku  :) stresujesz się już ??

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Jak dla mnie najlepsze jest "to spadaj" :hahahaha:
Na ale może nie do księgi gości ;)

Offline beaberry

• uzależniony
A mi się najbardziej podoba pocałunek pod drzewkiem na skwerku przed liceum i to z czerwonymi kwiatkami.

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Do księgi gości to ja bym fotkę "Spacerek" dała :)

Offline m@dziuni@

• forumowicz
nadrobiłam zaległości :los:
sesja jest świetna ;D ;D

Offline cherry

• zapaleniec
Ja bym wybrała fotkę "ulica długa"  ;)

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Hej Aniu :hello: Dawno mnie tu nie było a tu takie piękne zdjęcia :) Kurcze dziewczyno jaka Ty śliczna jesteś  ;D Będzie piękna Panna Młoda :) Moim faworytem zdjęcie : ulica Długa :) buziaki  :-*

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ślicznotka z Ciebie  :D
Faworytem jest fotka : Ulica długa  :)

:-*  :-*