Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86440 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
ja mysle, ze buty tak wyszly, bo zdjecia byly robione z gory, a tez mam waska piete i naprawde znalezienie "normalnych" szpilek w tym wypadku graniczy z cudem. Wiec sie nie przejmuj jest dobrze:)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Skoro temat z butami zamknięty więc ja się nie wypowiadam  :Naciaga: :Naciaga: :Nie_powiem: :Nie_powiem: :)
Suknia śliczna, ale ja bym ja troszkę skróciła
czekamy na foteczki  :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: :tupot: buziaki

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
sukienka jest piękna, absolutnie NIE obcinać, bo się może zdefasonować
buty do niej jasne byle nie czarne bo właśnie to skraca nam optycznie nogi a nie długość sukienki, oglądałam Nemezis buty z tego linka co nam wstawiłaś i były tam piękne buty pasujące do sukienki tylko błagam nie czarne...

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline ada1988

• Chuck Norris
sukienka jest piękna, absolutnie NIE obcinać, bo się może zdefasonować

absolutnie się z tym zgadzam!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
No i jak, umówiłaś się na próbne fryzy i makijaże? ;D ;D ;D
Jak weekend? ::) ::)
I faktycznie ten rozmiar sukienki to jakiś zawyżony... :ok: :ok: :ok:
 :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Haalo, czekamy na foty księgi i wieści czy się zapisałaś na próby?

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Witam po intensywnym weekendzie :) Niestety muszę pożegnać się z Wami na kilka - kilkanaście dni, bo wisi mi nad głową sporo niezałatwionych spraw, w tym kilka bardzo czasochłonnych, z którymi muszę się uporać :-\ Na pewno zajrzę tu po 1 czerwca, wkleić fotki z czesania i malowania próbnego (na wcześniejszy termin niestety nie udało mi się umówić).

Tymczasem wrzucam obiecane fotki naszej księgi gości, choć zdjęcia nie oddają jej uroku ;)

Nie wiem, czy widać, że okładka jest cała obszyta materiałem, przez co księga jest bardzo fajna w dotyku :)

Tak wygląda strona tytułowa

I jeszcze, dla przypomnienia, cała kolekcja - księga, zaproszenie, zawiadomienie i zawieszka na wódkę :) Do tego dojdą jeszcze winietki w tym samym stylu :)

O, właśnie zauważyłam, że do naszego ślubu pozostało już tylko... 40 dni!!! :o

a jeszcze niedawno był ponad rok, wybieraliśmy salę, szukaliśmy zespołu... Mam wrażenie, jakby to było wczoraj ;)

Wracając do "starych" spraw...

magda19285, buty taneczne baaardzo polecam, są naprawdę o niebo wygodniejsze :)

mardewka, rozm. 40 to ogólnie kwestia budowy moich kości ;) Mam 80 cm pod biustem, mimo że widać mi żebra :P Biust mam na szczęście normalny, choć duża klatka piersiowa daje nieraz złudzenie, że jest większy niż w rzeczywistości ;)

Anjuszka, może z wujkami nie potańczę sobie fajnych figur, ale za to w kręgach moich znajomych taniec towarzyski jest bardzo popularny :) Zanim Paweł przeprowadził się do Torunia, tańczyłam długo z chłopakiem, który będzie naszym świadkiem i na pewno będziemy chcieli przypomnieć sobie "dawne czasy" ;D. Poza tym na weselu będzie 2 kolegów, którzy uczą się tańczyć w tej samej szkole co my, więc będę miała łącznie co najmniej 4 partnerów do potańczenia bardziej zaawansowanych kroków ;)

Na koniec mam dla Wam fotkę naszych tablic, które też już czekają w domu rodziców na nasz "Wielki Dzień" ;)

Buziaki dla Was i do zobaczenia (przeczytania ;)) wkrótce!!! :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Aniu, dzięki śliczne za fotki. Księga i cała reszta jest śliczna!  :ok: W takim razie pozostaje życzyć Ci, byś się jak najszybciej uwinęła ze sprawami i to pozytywnie, no i szybko wróciła do nas.  :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Księga gości strasznie mi się podoba!!!
Będziemy tęsknić!!

Trzymam kciuki, aby wszystko udało się owocnie załatwić!!!  :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Świetnie się to wszystko w jednym stylu komponuje, niezły tekst na księgę.

Super, 40 dni! A jak wrócisz to gdzieś miesiąc będzie. Trzymam kciuki!

Offline anulla_p

• Chuck Norris
będę czekała z niecierpliwością na Twój powrót
życzę pomyślnego załatwienia wszystkich zaległych i niezbędnych spraw  :-* :-* :-* :-*

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Śliczną masz ta księgę ;)

Chciałabym mieć zawieszki ale u mnie jakoś chyba nie wyjdzie ;( Licząc butelkę na gościa, to musiałabym ich mieć ze 150 ;) A tak w ogóle, zamówiłaś przywieszek tyle ile miałaś butelek, czy kelnerzy przy wymianie butelki, będą przewieszać??

40 dni to prawie już  :skacza:

Wracaj szybko ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
piękna ksiega i w ogóle bardzo mi się zawieszki itd podobają!!!
Aniu cierpliwie czekamy na Ciebie :)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Przepiekna ta księga no i wogóle cała "seria" -zaproszenia, zawieszki...śliczne ;D

Oj czas leci...Gratuluję 40 Dni :skacza:

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Ale piekna ta kolekcja .... slicznie sie prezentuje  ;)

Offline Nemezis

• maniak
A tak w ogóle, zamówiłaś przywieszek tyle ile miałaś butelek, czy kelnerzy przy wymianie butelki, będą przewieszać??

Ile butelek tyle zawieszek, ale my będziemy mieli mniejsze wesele i kupiliśmy tylko 60 butelek wódki. Na winie nie będzie zawieszek, za dużo by tego było ;)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Ksiega piekna  ;D

mkarolinka nie musisz az tak zawieszek na wodke kupywac my kupujemy tylko tyle aby butelki na sali byly ustrojone i nastepna kolejka w kuchni czy gdzie tam trzymaja alkohole , jak zejda jedne przyniosa nastepne i beda przekladac te zawieszki tzn my bedziemy mieli taki krawat i niby welon ale wychodzi na to samo  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Sliczna ksiega gosci Aniu  ;).Sliczne komplecik ;).

Offline m_lena

• uzależniony
piękna księga i dodatki, chociaż tekst w księdze mi się nie podoba ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Bardzo ładny zestawik  :brawo_2:

Tylko skąd ja znam tę księgę hmmmmm  :drapanie:

JUŻ WIEM! :) Nasza była zrobiona z takiego samego albumu na zdjęcia :) Z tym, że kupiłam album na allegro i sama zrobiłam księgę. Oto dowód :)

Przed:

Po:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Aniu, co słychać?

Offline Nemezis

• maniak
Witam Was po dłuższej nieobecności :)

Mam ostatnio mały sajgon, krążę cały czas między Bydgoszczą a Toruniem, codziennie coś załatwiam no i przez to mniej czasu siedzę w necie... Oczywiście czasem tu zaglądam i podczytuję sobie Wasze wąteczki, ale tak rzetelnie nadrobię wszystko pewnie dopiero po ślubie ;)

Cieszę się, że księga Wam się podoba :) Japcio, faktycznie, to ten sam album ;D

Tak jak pisałam, wczoraj byłam na próbnym czesaniu i malowaniu. Wkrótce będą obiecane fotki :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To czekamy  :tupot: :tupot:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
o tak fotki  ;D

Offline Nemezis

• maniak
Już wklejam :)

Najpierw było czesanie. Oceniając fryzurkę, uwzględnijcie, że mam bardzo cieniutkie i niezbyt długie włosy, więc tradycyjny kok ma u mnie wielkość piłeczki pingpongowej :p Pani fryzjerka zrobiła coś w stylu "przestrzennej konstrukcji", dzięki czemu kok jest trochę większy ;)

Zdjęcia z salonu są trochę nieostre, więc wieczorem pstryknęłam sobie jeszcze jedną fotkę tyłu (mam wrażenie, że fryzura się trochę zmieniła przez te kilka godzin - niektóre pasma jakby się poprzemieszczały ;)).

Widać, że powyłaziło mi pełno króciutkich włosków, ale fryzjerka powiedziała, że na ślub nawoskuje mi włosy, dzięki czemu kok powinien być gładszy.

Przód jest bardzo prosty, ale dlatego, że będę miała dość strojny diadem i welon. Tak wyglądałam z przodu - jeszcze bez makijażu oczywiście ;)

To tyle na razie. Makijaż wkleję wieczorem, bo jedno zdjęcie ładuje mi się na imageshacka 10 minut a zaraz muszę lecieć na zajobik ;) Buziaki :-* :-* :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Jestem pod wrażeniem!

Offline m_lena

• uzależniony
fryzurka zapowiada się bardzo fajnie :taktak: :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline carollaa

• Chuck Norris
Pięknie wyglądasz :)

Bardzo mi się podoba Twoja fryzura - ja też miałam ten sam problem z włosami - nie za długie i cienkie.

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
wooow, ale ślicznie wyglądasz  :Uu: Ja bym Ci makijażu wogóle nie robiła- jesteś prześliczna  ;D i takie duże masz oczy- piękne  ;D

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Mi tez wydaje się, ze fryzurka zmienila sie i szczerze mowiac jakos ladniej wyglada tych fotkach z domu. Romantyczna, delikatna, sliczna :)