Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86340 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Bardzo ladna suknia .... ja w ogole nawet na sobie nie lubie dlugich kiecek i jestem zwolenniczka ktorszych ..... ale jesli faktycznie masz sie zle czuc w krotszej to zostac przy tej dlugosci i juz  ;) ;)

A historyjka jest bombowa ...  ;D :P

Buziaki  :-* :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Mi sie sukienka podoba i ty w niej bardzo ładnie wyglądasz! Złe są za to buty, takie wiązania optycznie skaracają nogi i moim zdaniem w ogóle nie pasują do sukienki. Zwykłe klasyczne szpilki na porządnym obcasie byłyby idealne!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ania ta kiecka jest debeściacka... strasznie mi się podoba!!

Ale zgadzam się z malavi - musisz zmienić buty i będzie o wiele lepszy efekt do tej długości :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mi się kiecka tez bardzo podoba, ale moim zdaniem jest zwyczajnie za długa... Gdyby w ogóle wywalić ten biały tiul lub zostawić tylko kawałeczek... Podepnij ją sobie szpilkami i zobacz ;) Wtedy jeżeli dobrze widzę ona będzie przed kolano i to taka długość w sam raz dla nas ;)

A ogólnie rzecz ujmując bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience ;)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Mi też się buty z tą sukienką gryzą ale nie chciałam nic mówić bo pomyślałam że to taneczne?

Nem to ty jesteś wazonem :D (wąski dół, szeroka góra) choć akurat na zdjęciu tego nie zauważam, raczej wygląda jakbyś miała proporcjonalne kształty.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Wow  :o sukienka śliczna  :ok:, nie będę oryginalna i też powiem że mogłaby by być trochę krótsza, ale myślę że na ślub, żeby już nie kombinować, wystarczą po prostu fajne buty na wysokim obcasie, to wydłuży nogi, no i jak będziesz miała koka, to też Cię wydłuży optycznie i będzie cacy  :brawo: :brawo: :brawo: Te butki co masz na sobie na zdjęciu, absolutnie nie pasują do sukienki i psują jej cały efekt. Już zapomniałam jak ładna z Ciebie dziewczyna... :-* :-* :-* Ty masz niebieskie oczy?  :drapanie: Ja nie widzę  ;D Ale za to widzę, że sukienka troszkę prześwituje i widać trochę Twoje piękne nogi  :brewki:, które nie wiem czemu chcesz usilnie chować! Wariatka!  :bredzisz: No dobra, nie wpadaj w panikę, aż tak nie widać, można je sobie bardziej wyobrazić, to jeszcze lepszy efekt  :brewki: :brewki: ale jak Ty masz na dole 36, to ja już wszystko wiem, więc pokazuj kochana, pokazuj.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Mi też się buty z tą sukienką gryzą ale nie chciałam nic mówić bo pomyślałam że to taneczne?

Zgadza się, to buty taneczne z Akcesa :)

Powiem Wam, że jestem w lekkim szoku, bo zamawiałam buty właśnie pod tę sukienkę a teraz czytam tyle opinii, że nie pasują :cegly: :o Kurczę, nie wiem, chyba inaczej postrzegam pewne rzeczy, bo moim zdaniem właśnie super pasują i w ogóle uwielbiam je, zakochałam się w nich, jak tylko pojawiły się na stronie Akcesa :taktak: Teraz patrzę i patrzę na zdjęcia i nie nadal nie mogę dopatrzeć się w nich niczego, co by miało nie pasować... Może coś ze mną nie tak ;) :glupek: Wyjaśnijcie mi, o co chodzi, dlaczego Waszym zdaniem nie pasują ??? :blagam:

Ale kurczę, nawet jeśli przyznam Wam rację, to przecież nie zamówię sobie następnych butów :-\ Nawet jakbym odżałowała kolejne 2 stówy, to na buty taneczne trzeba długo czekać (są robione na miarę) i do wesela raczej już nie dojdą... :'(

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Witaj :) Pozno tu trafilam ;p mozna jeszcze?

Offline Nemezis

• maniak
Stelek, Magda19285 witam Was serdecznie!!! :hello: :-* :hello: :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Nem może,gdyby obcas był wyższy to też by to innaczej wyglądało...może z butami to chodzi o te wiązania?
Hmmmm dół jest taki troszkę wzorzasty i do tego wiązania na butach...No nie wiem,może to to.

Offline ada1988

• Chuck Norris
dla mnie ta sukienka jest jak najbardziej ok! Długośc dla mnie jest też super! Gdybyś miała wysapic w niej jako gośc weselny to może faktycznie dałabym ją jakoś skrócic ale że Ty będziesz jako panna młoda w niej to uważam że długośc jest jak najbardziej ok!

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Witaj Aniu :) Sukienka przepiękna :) Mam jedną o podobnym kroju, byłam w niej już na ślubie siostry i powiem szczerze, że moja na zdjęciach nie wygląda tak jak w rzeczywistości, po prostu zdjęcia nie oddają jej uroku :) Taka sukienka pięknie wygląda w tańcu i kiedy się chodzi, właśnie ten tył daje niesamowity efekt ;) Co do butów to najważniejsze, żeby było Ci wygodnie ;)
Śliczna z Ciebie kobietka i wyglądasz na bardzo drobniutką :) pozdrawiam!

Offline Nemezis

• maniak
Witaj Lenka89 :hello: i dziękuję za miłe słowa :-*

Sama już nie wiem, co myśleć o tych butach, wybierając je zwracałam uwagę głównie na parametry jakościowe, żeby mi się w nich dobrze tańczyło... Nie jestem przyzwyczajona do tańczenia na bardzo wysokim obcasie, poza tym nie chcę być wyższa od PMa :P Te "iksowe" wiązania też mają wpływ na komfort w tańcu, mniej uciskają niż wiązania tradycyjne. No nic, teraz nie kupię już nowych butów, mam nadzieję, że po północy, jak się przebiorę, goście będą zbyt pijani lub zbyt zajęci zabawą, żeby szczegółowo analizować mój ubiór ;) Ale doradźcie mi proszę na przyszłość, jakie buty powinnam zakładać do TEJ sukienki. Tutaj macie pełną ofertę:

http://www.akces.biz/oferta/damskie.html

Nie musicie kopiować zdjęć, napiszcie tylko symbole a ja sobie sprawdzę, które to :) Z góry dziękuję :-*

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Aniu suknia śliczna, myślę że jakbyś miała butki bez przepasania w kostce, to byś lepiej wyglądała.
Buty z zapięciem przechodzącym przez kostkę, optycznie skracają nogi.
Tak więc obuwie bez paska w kostce.
Nasz synek:

Offline Nemezis

• maniak
Tak więc obuwie bez paska w kostce.

Nie rozumiem... W OGÓLE BEZ PASKA? ??? Przecież jakiś pasek musi być, albo pojedynczy krótki albo długi "iksowy"... :drapanie: Ale jakiś być musi, bo inaczej buty będą spadały ze stóp ;) Chyba że masz na myśli coś takiego:

...czyli buty z wiązaniem, ale nie w kostce ;) Nie jestem jednak przekonana, czy wygodnie by się w nich tańczyło :hmmm: No i ten model jest zdecydowanie zbyt zabudowany na lato ;)

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
Kurcze szkoda, że nie jesteś zachwycona, ale jakby ją skrócić to byłaby lepsza. A nie chcesz spróbować do jakiejś krawcowej iść i spytać czy dałaby radę zrobić to tak, żeby było ładniutko?

A buty? Nie wiem.... Mnie nie kolą w oczy ...

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Z takim paskiem, trzeba by było zobaczyc na nodze, bo powiem szczerze, że nie wiem.
Ale czytałam kiedyś, że paski przeplatające kostkę skracają optycznie nogi.
Nasz synek:

Offline ciriness

• Chuck Norris
Niestety Aniu w ogóle bez paska i bez wiązań, chodzi nam raczej o coś takiego

Zwykłe szpilki!

Buty z wiązaniem, paskiem na kostce czy czymś podobnym zawsze będą skracały nogę i przy takiej długości sukienki i krótkich nóżkach na pewno nie byłyby polecane przez stylistę.

Patrzę na te buty taneczne i one są wszystkie takie same...wiązane...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Zgadza się. Bez żadnych pasków. Żeby nie skracały nogi :) takie coś jak ciriness wkleiła :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
I ja jestem za tym, żeby do tej sukienki były buty bez żadnych pasków, wiązań i innych, zwykłe czarne szpilki, będzie nie wygodnie, ale trudno :)

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.08.2011
a ja myślę, że te buty są całkiem w porządku, tylko przyznam rację przedmówczyniom, stanowczo się gryzą z tym białym materiałem. no i sukienka stanowczo za długa. naprawdę stanowczo :) do kolan to minimum w takim zestawieniu. spróbuj ją właśnie jakoś podpiąć/podwinąć żeby zobaczyć jak w niej wyglądasz. mówisz, że nie lubisz swoich nóg, ale czasem to są po prostu indywidualne przekonania i finalnie dużo lepiej wygląda jeśli się posłucha innych :)

ja miałam podobną sytuację na studniówce i dopiero na zdjęciach po zobaczyłam dokładnie jak to wyglądało, bo przedtem sądziłam, że wszystko jest w najlepszym porządku.

ogólnie osobiście sukienka mi się nie podoba, ponieważ nie pokazuje w pełni Twojej zgrabności a mocne kontrasty przyciągają wzrok, a co innego powinno ;) no ale to tylko moja opinia, a chyba zależy Ci na szczerości, więc mam nadzieję, że bez żadnej obrazy :))
ale oczywiście mogę się mylić i finalnie będzie super, a ja sobie po prostu tego nie potrafię na chwilę obecną wyobrazić

buziaki :)  :-*

Offline Nemezis

• maniak
Niestety Aniu w ogóle bez paska i bez wiązań
Zgadza się. Bez żadnych pasków. Żeby nie skracały nogi :) takie coś jak ciriness wkleiła :)
I ja jestem za tym, żeby do tej sukienki były buty bez żadnych pasków, wiązań i innych, zwykłe czarne szpilki, będzie nie wygodnie, ale trudno :)

Nie no, dziewczyny, teraz to mi szczęka opadła na blat :szczeka:
Kazać mi tańczyć w takich butach, to tak jakby narciarzowi powiedzieć, że ma zjeżdżać na deskach przywiązanych do tenisówek :bredzisz: Może by się jakimś cudem nie zabił, ale raczej by sobie nie poszalał na stoku i jego umiejętności na wiele by się nie zdały :razz: Nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, że tańczenie na pewnym poziomie wymaga profesjonalnego obuwia i nie jest to wyłącznie kwestia wygody, ale tego, że niektórych figur zwyczajnie NIE DA SIĘ zatańczyć w zwykłych szpilkach na zwykłej podeszwie i to jeszcze nie przypiętych do stopy żadnym paskiem :nie: Dlatego trzeba zadać sobie pytanie: Czy wolę mieć ŁADNE BUTY czy takie, w których będę ŁADNIE TAŃCZYŁA? Dla mnie wybór jest oczywisty... :)

Zresztą nawet do samego chodzenia nie mogłabym mieć takich butów, jak zaproponowała Ciriness. Mierzyłam takie kilka razy i zawsze to samo - spadają przy pierwszym kroku. Wszystko przez to, że mam bardzo drobną piętę, muszę mieć pasek i już ;) I wcale mi się nie wydaje, żeby moje nogi były aż takie krótkie, żebym musiała przesadnie zwracać uwagę na buty :P W każdym razie postanowiłam już, że do wesela nic nie zmieniam, (bo, jak pisałam, po północy goście będą zbyt zajęci zabawą, żeby analizować mój wygląd a fotograf i kamerzysta i tak wychodzą zaraz po oczepinach), natomiast po weselu pomyślę o skróceniu sukni. Myślę, że możemy zamknąć ten temat :)

Zaraz jadę do Bydgoszczy. Wezmę aparat, żeby sfotografować księgę gości :) A, no i dziś spróbuję umówić się na czesanie i malowanie próbne.

Miłego dnia Wam życzę :-*

Offline m_lena

• uzależniony
Ja też wolę "przypięte" i nie zostawić buta za sobą ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline ciriness

• Chuck Norris
A ja znowu nie wyobrażam nosić sobie butów z paskami hihi :)

Dobrze Aniu temat zamknięty, tylko się już na nas nie denerwuj, jesteś zawodowcem a buty dla zawodowców takie muszą być i basta. Najważniejsze że Ci się podobają i dobrze się w nich czujesz.
Swoją drogą będziecie super wywijać na swoim weselu skoro tak dobrze umiecie tańczyć :)
Przyjaciel mojego Ł. też od lat śmiga z dziewczyną i aż się boję jak marnie my przy nich będziemy wyglądać :P

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Buciki fajniusie sama chyba zamowie tanaczne , sadze ze beda najwygodniejsze  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ale chyba na weselu czy poprawinach nie będziesz tańczyła z wujkami, dziadkami, kuzynami super świetnych figur... no chyba, że cała Twoja rodzina i rodzina PMa jest taka taneczna, że będzie tam rewia tańca :) :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Aniu, dokładanie, my patrzymy innymi kategoriami się kierując, Ty patrzysz z innej perspektywy, no i dobrze, będzie Ci wygodnie wywijać na weselu, podoba Ci się tak i to najważniejsze  :-* Ale dosyć o tym.

Czekamy na księgę gości   ;D no i mam nadzieję, że uda Ci się zapisać na próbne upiększanie  :D choć Tobie to niewiele trzeba  :-*

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
sukienka śliczna  ;D a buciki hmm skoro są wygodne to też bardzo ważne :-* dojdzie fryzurka make up i swtorzy całość ;) i w życiu nie uwierzyłabym, że Ty 40 nosisz wyglądasz na 38 maks  :) :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to czekamy na fotkę księgi gości :)

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
To jeszcze ja wtrącę swoje 3 grosze ;D

Sukienka jest ekstra ;D
Ogon z tyłu cud miód ultramaryna :Serduszka:

Ale ciul z przodu do skrócenia ;D ;)
Jak nie chcesz od razu szaleć z nożyczkami, to zainwestuj w pudełeczko szpilek,
popodpinaj sobie i sam zobacz jaka będzie różnica ;D
To mówiłam ja, bratanica i córa krawcowych z zamiłowania 8) :Szczerbaty:

Buty...
eee, no, tego, chyba zdążyłaś się zorientować w moim guście
(po tych wszystkich nowych nabytkach w moim wątku ::))

Ale odchodząc od kwestii mojego gustu ;)
Wydaje mi się, że takie z jednym paskiem byłyby lepsze niż tym krzyżowym wiązaniem przy kostce...
Albo jakieś w stylu sandałków
(tylko tu chyba istnieje większe ryzyko obtarcia i podeptania stópek :drapanie:)
A tak w ogóle to już masz je kupione i po ptakach ;D

I jak znam życie to po iluś godzinach zabawy nikt nie będzie zwracał specjalnej uwagi jakie buty masz na nogach
(chociaż zmianę sukienki zauważą ;D)

PS. ale ze mnie sierotka, nie zauważyłam, że powtórzyłam część Twojego ostatniego posta...
Tyle się napisałam, że szkoda mi go nie wysyłać :luzak:

PS2: 40 nosisz ??? o no masz, Ci los, nie powiedziałabym :) to chyba kwestia budowy ramion, co?
(bo biust w normie, cycków Pameli nie przypomina :P)