Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86477 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Bardzo ładna :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ciekawa, ciekawa, czyżby mogła Ci pasować do sukienki?

Też się nad tym zastanawiam... ;)

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Może założysz ten komplet na ślub? Jest bardzo ładny i niesztampowy. ::)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Bossssh, Aniu, jakie Ty masz piękne, długie paznokcie... :D Śliczności, mogę tylko pomarzyć o takich.

No właśnie wydaje mi się, że biżu może pasować  :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja niestety mam tak z kolczykami ;( Mam jakieś 60 par i ciągle sobie powtarzam, że następnych nie potrzebuję ;) Ale jak wiszą na wystawie takie piękne, błyszczące, w różnych kolorach i jeszcze mówią do mnie: "Kup mnie, kup" to po prostu nie mogę się oprzeć ;) Na nic groźby mamy i K. ja jestem uzależniona od kolczyków ;)

Offline Zoya

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2010 r.
Natrafilam na wateczek, poczytalam, wiec pora sie ujawnic :)
Tak a propos kolczykow z wisiorkiem - widzialam identyczny pierscionek i bransoletke w trzech kolorach do wyboru, chyba w szczecinskim Galaxy o ile mnie pamiec nie myli :) Zwrocilam uwage, bo bardzo mi sie podoba taki delikatny zestaw  8)

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Biżu bardzo ładna  :D
Ja swego czasu tez kupowała, teraz oglądam  ;D  ;D

A pzurki rzeczywiście takie długie i ładne  :D

:-*  :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hahaha ja jestem uzależniona od... kupowania! :D :D :D :P
Wszystkiego! czy potrzebne, czy nie potrzebne :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:

Biżuteria z Apartu jest prześliczna!!! ja mam już "wypracowane" 10% rabaciku :brewki:
...więc nie kuś maleńka! ;D ;)

Myślę, że ta biżuteria może pasować!
Miłego dzionka! :-*

Offline Nemezis

• maniak
Dzięki, dzięki, dobrze że chociaż dzisiejsza biżuteria się Wam podoba ;) Szczerze mówiąc, mi też się bardziej podoba :razz:

Co do paznokci, hmm... Może i są długie i ładne (choć ostatnio trochę się łamią i pewnie będzie trzeba zażelować na ślub), jednak chętnie wymieniłabym je na coś innego ;) Kiedyś wymyśliłam historyjkę pt. "Jak Bóg stworzył Anię". Napiszę, ale proszę czytać z przymrużeniem oka :p

Bóg tworzył kobiety, które miały urodzić się w 1984 roku. Rozdzielał pomiędzy nie różne piękne cechy - jedne dostawały długie lśniące włosy, inne smukłe sylwetki, jeszcze inne nieskazitelnie gładką cerę... Kiedy już kończył, uświadomił sobie, że zapomniał o pewnej Ani, która miała urodzić się w Bydgoszczy. Wezwał do siebie aniołów i mówi:
-Mam problem. Zapomniałem o tej dziewczynie... Jej przeznaczeniem jest wyjść za mąż w wieku 26 lat, musimy więc dać jej coś ładnego, żeby spodobała się przyszłemu mężowi. Co proponujecie? Może piękne długie włosy?
-Niestety, Panie, właśnie skończył się ich zapas - odpowiedział jeden z aniołów.
-Hmm... To może równiutkie śnieżnobiałe zęby?
-Ich limit na ten rok też już się wyczerpał.
-A znajdą się chociaż jakieś długie zgrabne nogi? - spytał Bóg
-Od dawna nie mamy takich w magazynie.
-A co zostało?
-Praktycznie nic - odpowiedział anioł -Wszystko już rozdałeś a zapasy na 1985 rok jeszcze nie nadeszły.
-Musi mieć coś ładnego -upierał się Bóg -w przeciwnym razie jej przyszły mąż nie zwróci na nią uwagi. Idźcie i przeszukajcie dokładnie magazyn.
Po jakimś czasie aniołowie wrócili.
-Macie coś? -spytał Bóg
-Tak! -odparli aniołowie -Na najwyższej półce ostało się trochę długich, ładnych paznokci :)
-To za mało -zasępił się Bóg -Nie wystarczy, żeby zwrócić uwagę mężczyzny. Naprawdę nie ma już nic innego?
-Hmm... -zamyślił się jeden z aniołów -Jedna z dziewczyn przyniosła do reklamacji całkiem ładne niebieskie oczy.
-Dlaczego ich nie chciała? -zdziwił się Bóg
-Są uszkodzone. Jedna źrenica jest trochę mniejsza od drugiej.
-Aha. Dobrze, mam pewien pomysł. Przynieście dla Ani ładne paznokcie i te niebieskie oczy z jedną mniejszą źrenicą. A ja sprawię, żeby jej przyszły mąż uwielbiał niebieskookie dziewczyny...

...i tak się stało ;D

Offline Nemezis

• maniak
Jolanga, witam serdecznie! :hello: Miło że się ujawniłaś :)

Ja niestety mam tak z kolczykami ;( Mam jakieś 60 par i ciągle sobie powtarzam, że następnych nie potrzebuję ;) Ale jak wiszą na wystawie takie piękne, błyszczące, w różnych kolorach i jeszcze mówią do mnie: "Kup mnie, kup" to po prostu nie mogę się oprzeć ;) Na nic groźby mamy i K. ja jestem uzależniona od kolczyków ;)
Hahaha ja jestem uzależniona od... kupowania! :D :D :D :P
Wszystkiego! czy potrzebne, czy nie potrzebne :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:
Mkarolinka, Aagatkaa, doskonale Was rozumiem :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Nem historia piękna, chwyciła mnie za serducho  :o :przytul:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Aaaale super historyjka!!!!! :brawo: :brawo: :brawo:
Zdolna bestia z Ciebie! ;D :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Nemi, ale super wymyśliłaś  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: niby śmieszna, ale jakże piękna równocześnie  :Wzruszony:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Anu czy ty się w grudniu urodziłaś, że wszystkie zapasy już wyszły  ;D ;D
uśmiałam się  ;D ;D ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Świetna historia  :D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Woooowwww  :o :o :o :o ... ta ... ta .... bizuteria ... jest przecudna !!!

Jezeli chodzi o Twoja historie ... Nigdy czegos tak uroczego nie przeczytalam .. no oprocz woerzykó mojego PM  hhhehee :D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Historia świetna, nieźle sobie to wymyśliłaś. :)
Biżuteria bardzo ładna. :)
Nasz synek:

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
Hehe fajna histroryjka, no ale koniecznie z przymrużeniem  oka  ;) a biużteria śliczna, może by pasowała do sukni :drapanie:

Offline ada1988

• Chuck Norris
ta druga mi też się bardziej podoba :)
a historyjka super!!!!

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
bardzo ładną biżuterię kupiłaś ;) A historyjka świetna ;)

Offline Nemezis

• maniak
He he, czasem lubię układać takie zakręcone historie, jako dziecko niemal codziennie pisałam jakieś opowiadania, raz nawet zabrałam się za powieść, ale oczywiście nigdy jej nie skończyłam :razz:

Anu czy ty się w grudniu urodziłaś, że wszystkie zapasy już wyszły  ;D ;D

Niestety nie, jetem z marca ;) Za to mama urodziła mnie w wieku 45 lat a wcześniej 4 czy 5 razy poroniła, więc urodzenie mnie też było bardzo niepewne... Ale nie chciałam już wdawać się w takie szczegóły ;) I naprawdę mam jedną źrenicę trochę mniejszą, choć nie jestem pewna, czy mam tak od urodzenia czy to pozostałość po wstrząśnieniu mózgu w dzieciństwie :razz:

Aha, mam zdjęcia w sukni wieczorowej! :) Wyszły nieciekawie, bo robiliśmy je wieczorem przy żarówkach, ale zaraz postaram się coś wybrać i wkleić.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
To dawaj je dawaj  :tupot: :tupot: :tupot:

To Ty jesteś kochana takim cudownym dzieckiem, aż sobie nie wyobrażam jak się Twoi rodzice musieli z Ciebie cieszyć  :D matko kochana, co za przejścia w dzieciństwie  :) najważniejsze że wyrosłaś na taką fajną Anię  ;D a czy z jedną większą źrenicą czy nie, co za różnica  :-*

Kurcze, to ja chcę więcej Twoich historyjek!

Offline Nemezis

• maniak
Już wrzucam, wrzucam :) Rety, nie cierpię zdjęć z lampą, ale bez niej niewiele widać...

Muszę przyznać, że jestem średnio zadowolona :-\ Przez 4 miesiące oglądałam tę sukienkę w rozmiarze 34 na 2-metrowej modelce, no i ciężko mi się przestawić, że na mnie (rozm. 40, 165 cm wzrostu) suknia wygląda zupełnie inaczej :P

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Jeśli mam być szczera, to myślę, że lepiej by wyglądało jakby ten tiul na dole był krótszy. Ta długość trochę skraca Ci nogi. Jestem tego samego wzrostu co Ty i na sobie też zauważyłam, że lepiej wyglądam w krótszych spódnicach.
Poza tym wszystko pięknie pasuje.  :)  Sukienka jest niesamowita :brawo_2: Ładnie Ci w niej ;)

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
co Ty w ogole mowisz   :bredzisz: !! wygladasz bajecznie   :brawo:   ..nooo ewentualnie moglaby byc ciut krotsza ale chyba nie byloby juz takiego eleganckiego efektu ..chyba  ;D

Offline Nemezis

• maniak
Tak, tak, też zauważyłam, że sukienka skraca mi nogi, ale już sprawdzałam, że jeśli obetnie się tiul, to będzie gorzej... Jak wiecie, zabrakło dla mnie w magazynie ładnych nóg ;) a tych co mam, bardzo nie lubię odsłaniać :P Chyba jednak mniejszym złem będzie pozostanie przy tej długości, niż bym się miała źle czuć... :hmmm:

A pończochy? Chyba najlepiej pasują cieliste, jak myślicie? :)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
hmmmmm.... Ja bym Cię widziała w krótszej kiecce. Ta jest stanowczo za długa. Ładna jak najbardziej :) I jeszcze coś.....jakoś smutno wyglądasz w czarnym kolorze....... Nie bij :)

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
i coś nam chyba ściemniasz :brewki:
jak dla mnie to rozmiar 36  ::) :P

Mi się podoba! Chociaż prawdę mówiąc cena kosmiczna!

Offline Nemezis

• maniak
Oj tak, kiecka do tanich nie należała, długo się wahałam, czy ją zamówić... Ale z drugiej strony, za obie suknie (wieczorową i ślubną) zapłaciłam łącznie 3400 zł - przecież wiele z Was wyda lub wydało więcej na samą suknię ślubną! :hahahaha: A weźcie pod uwagę, że tę wieczorową będę mogła nosić jeszcze po ślubie ;) Może faktycznie pomyślę o skróceniu tego tiulu, ale to już raczej po weselu... teraz boję się kombinować ;)

Ciri
, rozmiar 36 noszę od pasa w dół, niestety górę mam bardziej "rozbudowaną" i 36 zmieściłabym może na głowę ale nie dalej :p

Japcio, nie będę biła, cieszę się, że piszecie szczere opinie :)

Weźcie jednak pod uwagę, że te zdjęcia były robione trochę "na szybko" - światło jest beznadziejne, ja nie mam ani odrobiny makijażu... Myślę, że jak będę uczesana w koka, do tego dojdzie diadem, profesjonalny makijaż, to efekt też będzie inny ;)

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
przybywam!  ;D Nadrobiłam, ale nie wszystko- przyznaję się bez bicia  ::)

Co do sukienki, to zgadzam się z pozostałymi dziewczynami- skrócić i będzie cudnie!  :ok:
Przepiękna biżuteria- właśnie czegoś takiego szukam  :tak_2: jolanga: gdzie dokładnie widziałaś w Galaxy?

Apeluję o więcej historyjek!!! :)