Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86053 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Ooooo, to ja chcę tym bardziej zobaczyć Wasz układ, musi być filmik  :D
Nie mogę się doczekać wieczornych fot. 2 egzemplarze?! hahahaha, w takim wypadku chyba najbrzydsza sukienka zaczęłaby mi się podobać  :P :P  ;) ;) ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
W naszym przypadku nuda nie wchodzi w grę ;D Albo wszystko się uda i goście będą płakać ze wzruszenia, albo damy d*** na pełnym froncie i wtedy popłaczą się ze śmiechu :p

Ja z moim K. też na to liczymy ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
super wymysliłaś z tym pierwszym tańcem !
i tak jak piszą Dziewczyny nawet połowa gości nie zauwazy że to z drugiej strony!
i fotki fotki :tupot:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Siwetny pomysl !!

My czekamy na foteczki i juz sie doczekac nie moge  :P

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
OK, ale zanim PM obfoci mnie w sukni, to wrzucę Wam moją biżuterię ślubną :) Wypatrzyłam ją dziś w Angeli, kiedy poszłam odebrać welon. Wcześniej nie chciałam sztucznej biżu z kryształków, wolałam coś ze srebra, ale nie bardzo mogę sobie teraz pozwolić na wydanie 400-500 zł :-\ Planowałam iść w czymś starym, ale ten komplecik mi się nawet spodobał a nie był bardzo drogi ;) No i stwierdziłam, że skoro diadem mam z kryształków, to lepiej żeby biżu była w podobnym stylu. Jednak teraz, po powrocie ze sklepu, nie jestem przekonana, czy dobrze zrobiłam... Powiedzcie, co o niej myślicie? Tym razem wyjątkowo proszę o szczere a nie miłe opinie :p ;)

Offline Lenka89

• Bicie Jego Serca Najpiękniejszą Muzyką....
  • entuzjasta
  • data ślubu: 30.04.2011
Piękna!! Szczególnie naszyjnik, zresztą ja na kolczyki nigdy nie zwracam uwagi, bo sama nie mam przebitych uszu ale naszyjnik piękny. Wygląda bardzo szlachetnie :)

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
a mi tak średnio.. no ale może z suknią będzie się ładnie komponować  :P

Offline dorkazz

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.08.2011
mi się osobiście taka biżuteria nie podoba z tego względu, że mi przypomina tani kicz. Oczywiście są osoby, na których tak to nie wygląda, ale sparzyłam się wielokrotnie na tego typu ozdobach, bo niektóre panie po prostu z tym przesadzają.

dla mnie o wiele bezpieczniejszym i klasycznym rozwiązaniem są perły w każdej postaci.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Średnio mi się podoba bo:
1. Nienawidzę jak coś mi koło szyi majda ;)
2. Wolę duże kolczyki ;)

Zresztą patrząc na końcówki kolczyków i naszyjnika mam dziwne skojarzenia ??? :glupek:

Offline beaberry

• uzależniony
  • Zakochana po uszy :)
  • data ślubu: 6 VIII 2011
Nie zachwyca mnie biżuteria, ALE nie wiem jak wygląda na szyi. Jeżeli jest delikatna, i nie rzuca się nachalnie w oczy to mogłaby być, skoro pasuje do diademu. Na zdjęciu wydaję się duża. Ubierz może wszystko i wtedy ocenimy co odjąć ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Mi też się średnio widzi bo kojarzy się z takimi "tanimi ozdobami",ale tak jak napisała beaberry-załóż na szyję,razem z kiecką i wtedy ocenimy  ;D

Offline Nemezis

• maniak
Dzięki za wszystkie opinie :-* Powiem Wam, że też nie chciałam kryształków z tego względu, że kojarzą mi się z tanimi ozdobami (choć często do tanich nie należą :P), ale ten naszyjnik wyjątkowo mi się spodobał... Tylko że zobaczyłam go w sklepie na manekinie, który był ubrany w suknię bardzo podobną do mojej i fajnie się z nią komponował... Jednak teraz w domu nie robi już na mnie wrażenia :-\ Wiecie co, jak będę w Bydzi (gdzie trzymam większość rzeczy do ślubu), to założę ten komplet do sukni a później ten stary ze srebra (który chciałam założyć wcześniej), do tego welon, diadem i wtedy wspólnie zdecydujemy, co wygląda lepiej :)

A tej przymiarki i zdjęć jakoś dzisiaj nie widzę... Paweł wrócił z pracy, zjadł obiad i dalej pracuje, zaraz idziemy na tańce a po powrocie mój zapracowany narzeczony pewnie od razu pójdzie spać... :-\ Ech, musicie uzbroić się w cierpliwość ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
No dobra,poczekamy-niech Ci będzie  :P

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Tak, tak będzie najlepiej, jak pokażesz biżu na sobie z sukienką, inaczej trudno ocenić.

Szkoda że nie będzie fot, ale trudno, przeżyjemy  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Moim zdaniem ta bizuteia jest bardzo sliczna !!!
Choc dla mnie troszke za skromna , ale jest naprawde cudna !!!Mówie to szczerze.

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Biżu mi się nie podoba, dodatkowo zastanawiam się czy welon+diadem+kolczyki+naszyjnik nie stworzy efektu "choinki" , najlepiej tak jak piszą dziewczyny zobaczyć zdjęcie wszystkiego razem na tobie a nuż okaże się że prezentuje się fajnie  :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
A suknia gdzie? ;D
Biżuteria taka sobie, ale pewnie dlatego iż ja lubię złoto. :)
Nasz synek:

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
prosiłaś o szczere opinie to moja jest taka, że sama dokładnie to ujęłaś - nie robi na mnie wrażenia i trudno powiedzieć co jest nie tak choć używam biżuterii tylko w kolorze srebra... więc nie o kolor tu chodzi  :-\

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Mnie się ta biżu nie podoba  :-\

Czekam na zdjęcie sukni :)

Offline Nemezis

• maniak
Ratuuunku!!! :urwanie_glowy: Nie wspominałam Wam, że kiedyś byłam uzależniona od kupowania biżuterii... Niektóre kobiety namiętnie kupują buty albo torebki a ja tak miałam z biżu... Jakieś 2 lata temu przeszłam na "odwyk" - przestałam kupować i nosiłam tylko to, co miałam (ewentualnie dostawałam coś w prezencie), ale wczoraj, jak wiecie, po raz pierwszy się skusiłam i to był błąd, bo chyba znów się zaczęło... :Olaboga: Wracając z zajobiku, przechodziłam obok Apart i wypatrzyłam na wystawie taki mały komplecik (wisiorek i kolczyki) no i nie wytrzymałam... Karta kredytowa znów zadłużona i to teraz krótko przed ślubem... :Placz_1: No powiedzcie, czy ja jestem normalna ???

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Ekstra, że kieca przyszła, na fotki grzecznie poczekamy :)
Co do biżuteriowego nałogu, to chyba rzeczywiście masz problem  ;D ale co tam, na pewno sie przyda!
A ta Twoja bardzo ładna

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Nemi, każdy ma jakiegoś bzika, dopóki jest to w granicach rozsądku, to nie ma w tym nic złego. Ale z tego co piszesz, Twój nawyk wykracza poza te granice, więc po prostu unikaj tego typu sklepów! Ja jestem na odwyku ciuchowym, już 1,5 roku nic nie kupiłam, ani jednego ciuszka, no poza ślubnymi i butami. Ale wystrzegam się oglądania wystaw, wchodzenia do sklepów...Co prawda już czas najwyższy znów ruszyć na łowy  :D, ale chcę pierw przejrzeć szafę, czego NAPRAWDĘ potrzebuję i dopiero wtedy kupić co potrzeba. Jeśli nowy komplet z Aparta nie jest Ci niezbędny, to może zwróć go (jeśli jest taka możliwość, jako nietrafiony prezent), to byłby nowy krok w terapii?

Offline ada1988

• Chuck Norris
a mi sie bardzo podoba ta biżuteria :)
tymbardziej jeśli masz podobny diadem :)

Offline Nemezis

• maniak
O, nie nie, Agulec, wykluczone! :p Moja biżu, nie oddam!!! ;D Chcecie ją zobaczyć? :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Dajesz Nemi,dajesz  :D :D :D :D

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
Co za głupie pytanie.....oczywiście, że chcemy!

Offline Nemezis

• maniak
OK :) Ale jak PM tu zajrzy, to będę :pogrzeb:

Celowo wklejam małe zdjęcie, bo na dużym ta biżu wydaje się ogromna a jest naprawdę malutka, musiałam ją fotografować w trybie "makro" ;) Widać coś?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
Widac,widac  ;D ;D ;D I powie więcej-podoba mi się  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
 :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: Widzę jak lwica walczysz o swoją biżu... ;D w takim razie nie ma innej opcji, nie oddawaj.

Ciekawa, ciekawa, czyżby mogła Ci pasować do sukienki?

Offline Nemezis

• maniak
Dalej wygląda na wielką... To jeszcze wrzucam zdjęcie samego kolczyka trzymanego w dłoni - teraz bardziej widać, jaki jest mały ;)