Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 85744 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
a to jest tak na 100% że się przebierzesz ???
No... może na 95% :drapanie: Na pewno zabiorę ze sobą suknię i buty na przebranie, ale jak będzie mi żal zdejmować suknię ślubną i będzie mi się w niej wygodnie tańczyło, to po prostu nie zdejmę ;)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Ślicznie wyglądasz w sukni  :) Welon za to nie podoba mi się, może ze względu na obszycie  ??? Białe rajstopki stanowczo nie,najładniej wygląda tak jak napisała Agata opalona nóżka, tym bardziej że to lato będzie,  ja na swoim ślubie miałam sandałki, bez rajstop, pończoch itp i było mi super wygodnie, nikt mi też krzywdy nie zrobił w tańcu  :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja bym postawiła na naturalność :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Ja jestem zdecydowaną przeciwniczką układów..właśnie tak jak piszesz...ze względu na stres ::) ::)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
postawiła bym na naturalność bez cudów  :)

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
....Kochana -stawiam na naturalność, :ok: :brawo:lepiej wygląda ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Suknia jest przesliczna - moim zdanie doskonala i ten dol tez!!
Biale rajstopy-ja bym jednak zrezygnowala - bo buty ciemne i biale rajstopy?Jakos mi nie pasuje.I mysle ze do tej sukienki albo czarne , albo opalone rajsopki.Wtedy bedzie idealne ;).

Butki nie w moim stylu.

A bez rajstop odradzam - jakos moim zdaniem na swoj slub tak nie pasuje.Moja kuzynka na swoim slubie w maju byla bez rajsop i jakos komicznie to wygladalo.Sama teraz mowi ze zaluje ze nie miala rajstop , po pierwsze ladniej z rajsopami , a po 2 - mocniej ja obtarly buty.

No nie wiem takie jest moje zdanie :)
Zostawiam  :-*.

Offline Olucha

• Chuck Norris
A dlaczego agulla1919 jak to określiłaś " na swój ślub bez rajstop nie pasuje "?

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mi sie nie podoba jak Panna Mloda jest bez rajstop - to jest tylko moje zdanie.
A nie wypada - bo brzydko tak wyglada.
Kazdy ma inny gust.Wybazcie za szczerosc  :-[.

Offline Olucha

• Chuck Norris
Mocny argument  :ok:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Agulla ale ja uważam że nie masz za co przepraszać każdy ma prawo mieć własne zdanie i nie ważne że się komuś ono nie podoba ja już nie raz miałam do czynienia na forum z tym że nie mądrze pisze :P

ale generalnie ja tez się zgadza z tym że nie fajnie to wygląda jak kobieta ma jeszcze długą suknię to tam wsio bo tego nie widać ale tak jak Nemezis chce się przebierać i do tej sukienki to tak mało elegancko to wygląda...

Offline anulla_p

• Chuck Norris
A nie wypada - bo brzydko tak wygląda.

o kurcze na własnym ślubie byłam bez rajstop ale obciach  :p z chęcią wkleiła bym Ci moją sukienkę bo nie do każdej kreacji rajstopy pasują

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline agulla1919

• Chuck Norris
anullaa_P : Nie badz zla , ja tylko swoje zdanie powiedzialam , kazdy ma do tego prawo.Tak samo jest z sukeinkami , jednej podobaja sie z kolem , a innym "rybka".

Ogolnie jak jest dluga sukienka to nie widac , ale jak krotka ... nie za bardzo.Oj to tylko moje zdanie , i niech nik nie bedzie na mnie zly ze wypowiadam sie na ten temat.Po to jest forum,po to sie Nemezis pyta zeby uslyszec co kto mysli.

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
Jeżeli chodzi o zasady to Agulla ma rację- nie wypada chodzić bez rajstop na oficjalne okazje (także do pracy). To czy ktoś się tymi zasadami przejmuje czy też nie to już inna sprawa. Dawno minęły czasy "braku wyboru". I całe szczęście  ;D

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
Co do męskich zapachów to polecam Lacoste, szczególnie zielony. Zresztą wszystkie zapach tej marki są moim zdaniem ładne- "ernergetyczne" i młodzieżowe.

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
jeżeli chodzi o taniec to ja bym postawiła na naturalność- w sumie my stawiamy na naturalność, uważam, ze układ będzie Was tylko stresował, żeby kroków nie pomylić...

Offline anulla_p

• Chuck Norris
przecież ja nie jestem zła bo nie mam na co  ;D :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
Agulla nikt się na ciebie nie obraził, ani Ja ani Ania z pewnością także nie należymy do "forumowych dramatyzujących wrażliwców" . Wyluzuj się kobieto  ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
A ja tam bym postawiła na układ-skoro oboje potraficie tańczyc to byłaby to forma jakiejś dodatkowej atrakcji dla gości  :brewki:

Albo np.pierwszy taniec-przytulniec  ;D a ok 22 zatańczyc układ  ;D

Jeśli chodzi o perfumy męskie to polecam D&G "the one"  ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
powiem tak odnośnie tanów.... to o czym piszesz ma swoje plusy i minusy  ::) jeśli tańczycie jak was nogi niosa to naprawdę super ale hm... nio właśnie stres  ;) co do układów to większość par na tym sie opiera i na turniejach też jest stres i dają radę  ;) ;) ;) jednak ja jestem za układem tylko co  jest dla mnie ważne...... to umiejętność w razie zapomnienia układu wybrnięcia z tego  ;) ;) czyli umiejętność lania wody na parkiecie.... moj niestety jak sie walnie to koniec..... stoi  ::)

Offline Nemezis

• maniak
No ładnie, dzień mnie tu nie było a tu już sprzeczki jakieś! :boks1: :p Ja nie widzę problemu, niech każdy nosi to, co mu się podoba :) Generalnie chodziło mi tylko o kolor rajstop, bo jakieś rajstopy w moim przypadku muszą być na 100%, ze względu na to, że mam trochę blizn na nogach - pamiątka po moim zwariowanym dzieciństwie ;) Te blizny są raczej małe, ale jak opalę nogi, to stają się jednak widoczne :-\ No i jest jeszcze kwestia wygody - faktycznie bose stopy łatwiej obetrzeć...

Co do tańca, chyba zrobimy tak jak radzi Werka, tzn. przygotujemy jakiś układ, ale oparty na prowadzeniu, tzn. układ będzie na tyle prosty i naturalny, żeby Paweł był w stanie poprowadzić mnie do każdej figury :) W ten sposób, nawet jeśli któreś z nas zapomni kroków, to jakoś z tego wybrniemy, przynajmniej mam taką nadzieję ;) Zobaczymy jeszcze, co nam doradzi nauczyciel. Pierwszą lekcję mamy dopiero 21 marca, bo wcześniej albo nam albo nauczycielowi nie pasuje. Zobaczymy, co z tego wyjdzie...

W ogóle stresuję się dzisiaj jak diabli... Paweł został zaproszony na rozmowę "w sprawie dalszej pracy". Właśnie skończył mu się okres próbny i już wiadomo, że przedłużą mu umowę, ale nie wiadomo na jakich warunkach... Jest prawie pewne, że gdzieś go przeniosą, bo jego firma kończy wkrótce jedyną inwestycję w Bydgoszczy a nowej na razie nie planują :-\ Jak przeniosą go do Torunia to jeszcze pół biedy, ale jak każą mu przenieść się na drugi koniec Polski...? Ja tego nie przeżyję... :Placz_1: Przez prawie 5 lat byliśmy daleko od siebie i nie chcę znowu przez to przechodzić!!! :depresja: Paweł właśnie jest na tej rozmowie i powinien niedługo do mnie zadzwonić... Trzymajcie proszę kciuki, żeby miał dla mnie w miarę dobre wieści... :blagam:

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to kciuki już są mocno zaciśnięte :) w dzień wagarowicza do szkoły :P

Offline Nemezis

• maniak
Już wszystko wiem... Pawła przenoszą do Torunia (uff... kamień spadł mi z serca) od... najbliższego poniedziałku!!! :|| Dobrze, że "tylko" do Torunia a nie gdzieś dalej, bo i tak często tam bywamy i szkołę tańca mamy w Toruniu... Ale dlaczego już od poniedziałku? ??? Przecież nie zdąży znaleźć sobie tam mieszkania (całe szczęście, że ma swój samochód i na razie będzie mógł dojeżdżać). Dla mnie to bez sensu, przecież budowa, na której Paweł pracuje, jeszcze się nie zakończyła, więc czemu już teraz przenoszą go na inną? No dobra, już nie marudzę, dobrze że W OGÓLE przedłużyli mu umowę, przynajmniej jedno z nas ma pracę ;) Cieszę się, że załatwiliśmy już większość spraw, związanych ze ślubem, bo jak Paweł zacznie pracę w innym mieście, to przygotowania staną się trudniejsze i pewnie wszystko spadnie na moją głowę :cegly:

Skoro jesteśmy w tym temacie... Od dziś pozostały równe 4 miesiące do naszego ślubu!!! A dopiero co było 9 miesięcy, kiedy ten czas zleciał...?! :mdleje:

Offline ada1988

• Chuck Norris
a za chwilę się Kochana obudzisz i to będzie TEN DZIEŃ :)
i cieszę się że Pawła przenieśli tak blisko :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
To już za 4 miesiace będzie lato??? :D :D :D :D

No z pracą tak to jest, albo człowiek przenosi się razem z nią..albo zostaje bez pracy ::) ::) Ciężkie mamy czasy ;) ;) ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
To już za 4 miesiace będzie lato??? :D :D :D :D

nareszcie tylko za 4 miesiące :)

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
  :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
4 miesiące !!!!!!!!!??????????

Aż mnie ciary przeszły jak to przeczytałam   :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o   powiem CI , że mi też tak leci :-) A ostatnio mam manię czytania relacji ślubnych naszych forumek :D  czytam cały czas do momentu wejścia do kościoła... Jakoś uwielbiam te przygotowania... stres na dzień przed i poranne szykowanie ;D ;D czytając to aż sama się stresuję :) takie przyjemne motylki w brzuchu :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
Kinia a może w dniu ślubu wcale się stresować nie będziecie :) ja powiem szczerze że nie wiedziałam co to znaczy stres :) do mnie w ogóle nie docierało że to mój dzień :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
4 miesiące tylko do północy  :D 
Jutro będzie już 3 miesiące i 30 dni  :D

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
hihi leci szybciutko :)
możliwe , że nie będę się stresować :) może nie ma co porównywać, ale przed cywilnym w ogóle się nie stresowałam :) nawet nie wiedziałam, jak wygląda taki ślub cywilny i nie docierało do mnie, że lada chwila będę już panią a nie panną ;D i to z innym nazwiskiem  :o
może tym razem też tak będzie, ale mimo to bardzo miło mi się czyta te relację,a motylki w brzuchu są bardzo przyjemne :)
pozdrawiam