Autor Wątek: „Przeciw złym słowom i całemu światu wbrew” 3 lipca Ania i Paweł powiedzą: TAK!  (Przeczytany 86488 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mardewka

• maniak
  • Master of Puppets
  • data ślubu: 05.07.2008
Suknia cud, miód, ultramaryna ;D

A z tymi szerokimi ramionami?
Jeżeli rzeczywiście masz szerokie ramiona, to krój sukni spełnia swoje zadanie i nie widzę tam szerokich ramion :P

Powodzenia na uczelni
(czyli jak najwięcej odwołanych zajęć ;D)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Też chcę labradora bądź goldena, super psiaki słodziaki :)

Co do sukni, to pięknie w niej wyglądasz i welon też rewelka - wcale się nie dziwię, że go kupiłaś :P

Udanej niedzieli  :-*

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Szerokie ramiona?Hm ja nic takiego nie widze  ;).

Sukienka sliczna , chociaz ten pierwszy welon bardziej w moim guscie :D.Za to ten 2 welonik co masz fotke , bardzo pasuje do Twojej sukienki  oczywiscie do Ciebie ;).
A jak bedziesz miala zrobione wloski??

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Dziękuję Wam za tyle miłych słów :) Życzenia się spełniły i puścili nas z zajęć już o 15 ;D Ale wykłady były dziś całkiem ciekawe - dowiedziałam się na przykład, jak się robi mleko UHT ;)

elemelka, agulla1919 nie wiem jeszcze jaką będę miała fryzurę... Na ładny kok mam chyba trochę za krótkie włosy, więc może zostawię rozpuszczone i wyprostuję na szczotkę albo na prostownicę... Ale nie wiem, czy welon będzie się wtedy trzymał :drapanie: Chyba poradzę się w tej kwestii fryzjerki, może ona wymyśli mi jakąś fajną fryzurkę :)

Wiesz w ogóle inczej sobie Ciebie wyobrazałam...
My mamy owczarka niemieckiego...

Ciekawa jestem jak? ;) :hopsa:
Zazdroszczę takiego fajnego psiaka, z tego co opisujesz, stosuje metody zupełnie jak kiedyś moja dalmatynka ;) Strasznie za nią tęsknię czasami... :'(

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Oooo foty na reszcie!! ;D ;D
No superowo wyglądasz! ;D
Ale jakoś lepiej Ci bez welonu ;D ;D Kwiat tam u Ciebie widzę...mi to się ostatnio poprzestawiało z tymi welonami 8)

Offline Nemezis

• maniak
Eeee, nie ma to tamto, welon musi być!  :skacza:

Chcecie jeszcze jakiegoś pieska na dobranoc? Na pewno chcecie ;D Może coś na wesoło tym razem...

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja też nie wyobrażałam sobie abym welonu nie miała mieć :)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
pięknie wyglądasz w sukni   :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:

welon jest trochę nie w moim stylu i moim zdaniem zabiera cały urok.... ja widzę cię w  samej mgiełłce bez lamówki ale to moje zdanie  :-* :-* :-* :-* :-*

a pieskami mnie rozbawiłaś  :D :D :D zwłaszcza tą drugą  ;D ;D ;D ;D ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Ta ostatnia fotka psiaka jest smieszna :D :D :D.

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
jestem i ja jeśli mogę:D
więc po kolei: zaręczyny bardzo romantyczne :Serduszka: a prezent na walę tynki bardzo mnie rozbawił ;D
bardzo ładną masz sukienkę i Ty w niej wyglądasz pięknie:) jeśli chodzi o welon to nie w moim stylu są te "hafty" ale to rzecz gustu:P
i bardzo bardzo spodobał mi się diadem, sama chce mieć takie cudo na głowie i Twój mi się bardzo spodobał:) można by prosi o namiary?
a tak w ogóle bardzo fajnie czyta się Twoje odliczanie ;D

Offline Nemezis

• maniak
Dziękuję marta_b21, miło mi, że chciało Ci się to czytać ;) Diadem kupiłam na allegro, nie wiem, czy jest jeszcze wystawiany, ale mogę sprawdzić. W ogóle znalazłam na allegro mój welon, ten który kupiłam jako pierwszy i jest 3 dychy droższy niż  w sklepie internetowym.

Myślicie, że welon odbiera uroku sukni ??? Hmm... Powiem Wam, że jak mierzyłam bolerka to było jeszcze gorzej, żadne nie pasowało do tej sukienki a coś muszę mieć, bo głupio tak wejść do kościoła z odsłoniętymi ramionami :-[ Najwyżej po ślubie zdejmę welon i zostanę na weselu w samym diademie. Ale naprawdę świetnie się czułam w tym drugim welonie, jest zrobiony z bardzo przyjemnego, lekkiego i zwiewnego materiału a typowe mgiełki są sztywne i jakieś takie sterczące, nie chcą się układać... ::)

Dzisiaj załatwiliśmy kolejną rzecz - zamówiliśmy obrączki :) Ale wydaje mi się, że sprzedawczyni coś kręci... Bo jak je wcześniej oglądaliśmy, były tańsze a dziś usłyszeliśmy, że ceny na metkach są już nieaktualne, bo "akurat" wzrosły ceny złota ::) Trochę podejrzane, prawda? :evil: Za dwie obrączki z białego złota (bez żadnych kamieni) zapłacimy ok.1500 zł. Nie jestem pewna, czy to drogo, w sumie w niektórych miejscach widzieliśmy drożej, ale wydaje mi się, ze taniej też można dostać :-\ A Wy ile płacicie za obrączki?

Offline ada1988

• Chuck Norris
no ja płaciłam jak dobrze pamiętam 1100 złotych ale ja miałam po zniżce bo to był znajomy mojego Teścia, ja uważam że to wcale nie drogo, a może i faktycznie coś w tym jest że cena złota poszła w górę...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Hm , a moze cos kreci , moze chce cos dodatkowo zarobic ??
My placilismy okolo 1600zl.

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
My dawaliśmy koło 1000 zł i pamietam jak Facet mówil, że w grudniu/styczniu (akurat wtedy kupowalismy) byly najwyższe ceny i chyba juz wyżej nie moga być. To jego słowa. Wszystko zalezy jakiej próby i jaka gramatura złota. No i grubośc bo każdy dodatkowy mm to zaraz więcej kosztuje.

Offline elemelka

• Chuck Norris
mi się podoba właśnie z welonem ;D my obrączek niestety jeszcze nie mamy

Offline kiniadg

• http://forum.e-wesele.pl/index.php?topic=21353.0
  • entuzjasta
  • razem od 25.10.2002
  • data ślubu: 03.07.2010 Maxim
my za swoje zwykłe złote płaciliśmy 800 zł :-) tak że wydaję mi się , że znajdziecie taniej jak dobrze poszukacie :D  w sumie 500 zł zaplacilismy, bo dalismy jeden stary  sygnet do przetopienia ;D

Offline kakao
  • użytkownik
  • **
:) Chętnie dołączę.

Suknia ślubna, bardzo ładna. Ale podziwiam Cię za odwagę dla sukni wieczorowej na przebranie! Z czarna koronką, bomba!

aaaa i "marzenie" przesłodkie  ;D

Offline Nemezis

• maniak
Witaj Kakao! :hello:

Naprawdę ta suknia na przebranie jest, Waszym zdaniem, taka odważna? Chodzi o to, że dół lekko przezroczysty? Ja sobie wymyśliłam, że założę do niej białe rajstopy, to nóg prawie nie będzie widać ;) Paweł uważa oczywiście, że nogi powinny być widoczne, ale ja wiem, że nie mam wystarczająco pięknych nóg, żeby je szczególnie eksponować ::) Buty do sukni wieczorowej też będą z Akcesa (czyli będzie to typowe obuwie taneczne). Zdecydowałam się na takie

Tylko obcas będzie trochę inny - 6-cm szeroka szpilka. Przypominam zdjęcie sukni

Chyba buty będą pasować? A co myślicie o tych białych rajstopach? ;)

Jeszcze jedna sprawa... Paweł ma urodziny 8 marca (ironia losu - nie wiadomo kto komu ma życzenia składać :p). Muszę wymyślić jakiś prezent dla niego, ale podpytywanie go, co by chciał dostać, nie ma sensu, bo za każdym razem odpowiada to samo: "Ciebie owiniętą w kokardę!" ;D Więc tak sobie wymyśliłam, że kupię mu jakąś fajną wodę perfumowaną dla mężczyzn, ale średnio znam się na męskich zapachach :drapanie: Może mi coś polecicie? Jakiś ładny świeży zapach, odpowiedni dla chłopaka w wieku 26 lat? :)

Offline kakao
  • użytkownik
  • **
Buty będą pasować, a czy białe rajstopki też, musisz przymierzyć i zobaczyć. Trudno mi ocenić, czasem wydaje się co innego, a w rzeczywistości też inaczej.
uuu 8 marca, no i masz. Hm, ja często kupuję mojemu Wojtkowi Azzaro Chrome, świetny zapach! Polecam jeszcze Kenzo power :) rewelacyjne są!

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Nie! Bez rajstop!!! :blagam:

Welon..chyba,że tak jak Werka pisze bez lamówki...bo to ona chyba faktycznie najbardziej przeszkadza... ::)
A te czarne buty mi się nie podobają ::) ::) Może ślubne ubierzesz do tej 2 sukni? ;) ;)

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
butki fajne:) ale ja uważam , że nie bardzo do tej sukni pasują.... ale to tylko moje zdanie,  są trochę za ciężkie do tej sukienki, może jakieś sandałki lepiej? albo coś o odkrytymi paluszkami?

jeżeli chodzi o rajstopy to nie jestem fanką białych, a raczej przeciwniczką...więc ja bym odradzała
ale ta sukienka jest boska :skacza:

Offline Nemezis

• maniak
Widzicie dziewczyny, ja nad tymi butami długo myślałam i doszłam do wniosku, że  po północy (jak już wszyscy będą narąbani) wolę chronić swoje stopy ;) Tym bardziej, że już nie będę w sukni na kole i łatwiej będzie mnie podeptać wszystkim pijanym wujkom i kuzynom :p Niestety w Akcesie mają niewielki wybór butów z zasłoniętymi palcami, bo specjalizują się w butach do tańczenia łaciny... Spośród tego, co tam jest, wybrałam naprawdę najładniejsze... :)

Czekam na dalsze propozycje męskich zapachów :) Kakao, dzięki, jak będę na zakupach, to na pewno sprawdzę te perfumy! :)

Tymczasem życzę Wam dobrej nocy :-*

Offline Nemezis

• maniak
Oj, zapomniałabym wkleić pieska na dobranoc!  :hopsa:

Fajne miejsce do spania sobie znalazł...  :hahahaha:

Offline ada1988

• Chuck Norris
a to jest tak na 100% że się przebierzesz ???

Offline ajka85

• entuzjasta
  • Miłość, miłości jakże pięne bramy
  • data ślubu: 21.08.2010
my tez zamawialismy obraczki w zeszlym tyg, i takze uslyszeliscmy, ze ceny zlota wzrosly i obraczki byly drozsze chyba o 100zl, niz tyzien wczesniej :glowa_w_mur:

ja takie same buty( obcas ok 7-8) chce na wesele, tyle ze biale. Uwielbiam takie zapiecie, nic mnie nie boli i stopa idealnie lezy i nic nie odstaje...

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
my około 1700 za obrączki daliśmy  ;) ;) ;)

moim zdaniem białe rajstopy odpadają  ;) ;) wzięłabym w kolorze skóry  ;) ;)

co do butów to mam podobny plan.... zamienić na taneczne tylko u mnie nie bedzie nic widać pod suknią  ;) ;)

hehe piesek widać tv market sie na oglądał hehe i fundnął sobie wygodna podusie pod kark  :D :D :D :D

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
.....Kochana w Sukni wygladasz piorunująco...I ten welon...ahhh :ok: :ok: ;D ;D

...suknia na przebranie jest świetna ale niejestem pewna czy rajstopy białe beda pasować :Kwasny: :bieznia: i te buty :nie: :mdleje:

...a może w prezencie  Pm-owi zrób pyszna kolacyjkę z winkiem ...i tak dalej :przytul: :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Woooow! ale ślicznie wyglądasz w sukni!! :o
I welon jak najbardziej pasuje! ;)
Butki bardzo fajne, najważniejsze aby były wygodne ;)
Co do perfum to polecam Lancome Hypnose Men, a z wód toaletowych Sean John I am King.
Pozdrawiam! :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Aaa zapomniałam napisać o biały rajstopach: są okropne!!
Nie zakładaj ich kochana!! zrobisz sobie krzywdę! ;)
Białe rajstopy pogrubiają nogę, a skoro, tak jak piszesz, nie masz najsmuklejszej to odpadają!
Polecam gołą, opaloną nóżkę, bądź klasyczne, czarne rajstopki - zawsze eleganckie ;)
Buziam! :-*

Offline Nemezis

• maniak
Dzięki za rady :)

Pewnie macie rację z tymi rajstopami... Jak już odbiorę suknię, to przymierzę do niej różne rajstopy i zobaczę, co najlepiej pasuje. Ja w ogóle nie cierpię rajstop, wolę pończochy samonośne, ale obawiam się, że w przypadku tej sukni koronka może prześwitywać :-\ Co do butów, naprawdę nie miałam dużego wyboru... Akces oferuje może 3 modele butów z zasłoniętymi palcami, można zmieniać jedynie kolor i obcas. Co innego, jakbym chciała odkryte palce, bo takich modeli mają mnóstwo, ale jednak bym się bała założyć takie buty ;)

Zastanawiam się jeszcze nad jedną kwestią... Chodzi o pierwszy taniec. Uczymy się z Pawłem tańczyć ok.1,5 roku. Ja tańczę od ponad 5 lat, ale ze względu na Pawła musiałam przejść do mniej zaawansowanej grupy. Jednak Paweł bardzo dobrze sobie radzi i umie mnie poprowadzić prawie w każdym tańcu. Zastanawiam się, czy powinniśmy przygotować jakiś układ, czy zatańczyć tak jak tańczymy zawsze, tzn. nie planować kolejności figur - po prostu Paweł mnie poprowadzi i zatańczymy to, co już umiemy. Na pewno będzie mniej efektownie, ale za to bardziej naturalnie... Co o tym myślicie? Lepiej postawić na "show" czy na naturalność? ;) Nigdy nie tańczyliśmy żadnego układu, więc nie wiemy, czy w stresie nie zapomnimy, co mamy kiedy tańczyć... Z drugiej strony prowadzenie partnerki w stresie też jest utrudnione... Jak ja będę spięta, to Paweł w życiu mnie nie poprowadzi, jak on będzie spięty, to też będzie to trudniejsze ::) Pewnie zaraz spytacie, dlaczego z góry zakładam, że będziemy zestresowani... Mam nadzieję, że nie będziemy, ale tego się chyba nie da przewidzieć, więc wolimy przygotować się na "najgorsze" ;)