Wróciłam po ciężkim dni charówki i mam relaxik przy pifffku, szkoda tylko,że w samotności

Do teściówki będę mówiła tak jak Maggi do teścia, czyli na "pani".
Muszę Wam napisać,że ja do jej urodzin, czyli około pół roku dawałam szansę.

Nauczona byłam, po poprzednich długoletnich związkach,że należy szanować matkę swojego wybranka i dawać jej szansę na poznanie mojej osoby.
Jednak nie dało się wytrzymać, udawać,że wszystko jest super...
Teraz powiem, szczerze,że naprawdę nie zależny mi na niej.
Żeby nie było,że robię z siebie ofiarę.
Ja tylko opisuje jej wybryki, bo są , jak dla mnie zabawne i chce Was rozbawiać jej pomysłami. Tyle.
Szczerze, to leży mi to bardzo na rękę,że rodzice i teście nie będą się wtrącać,bo im nie pozwolę(zresztą moi się nie wtrącają),że będziemy żyć po swojemu.
Mi jest naprawdę fajowo,że trzymam teściową z dystansa i że jej nie lubię , a ona mnie.

Aga!!!
Ja bym chciała,żebyś mi się częściej wpraszała. Masz 2 kroki do mnie i cisza. Ja czekam na znak i wciąż nic...

Bardzo chętnie chce właśnie zorganizować spotkanko u siebie,ale na dzień dzisiejszy nie wiem kiedy.

Mam tydzien na oddanie pracy,potem majówka...
No w sumie co sądzicie o 7,8maj???
Projekcja!Skoro tak prosicie, to zarys opiszę

No nie mówcie,że żadna z Was tego nie robi???!!!

Ponieważ wiadomo,że rodziny właściwie nie znają nas na wzajem, ze znajomymi już łatwiej, bo ja znam PM'a znajomych, a ON moich.
To chcemy na filmie , prezentacji pokazać co się działo zanim byliśmy razem i co podczas tych 2 lat jak się znamy.

Początek ma byc taki:
3,2,1...START!
Rok 1977, narodził się ON 
(i tutaj parę fotek z piaskownicy, jakiś podkład muzyczny)
nagle!!!
BUM!!!(wybuch bomby atomowej, dosłownie)
Rok 1979,narodziła się ONA 
(i tutaj tez parę fotek z piaskownicy)
Następnie może jakiś filmik z lat dziecięcych(posiadam takie
)
Przeplatane się lata : przedszkole, szkoła podstawowa,1 papieros, 1pifffko, najlepsza kumpela, najlepszy kumpel, lo,studia, praca...
I znowu BUM!!!!
Wiosna,ćwierkanie ptaków, JA , ON ,szybsze bicie serca,gwiazdki nad głową, serduszka w oczach(przerywnik w formie teledysku jeszcze nie wiem do jakiej piosenki:-\)...
Początek znajomości!
Następnie przeplatane się dzieje naszych 2 wspólnych lat( tu chce jakieś wstawki wrzucić z różnych miejsc, np. jak jesteśmy w kawiarence, na spacerze, w domu itp)
Na koniec jeszcze nie wiem co zrobimy, ale tez chcemy czymś zaskoczyć.
Co myślicie??