Autor Wątek: Miłość nadaje wszystkiemu głębszy sens... JulkaKulka odlicza => 26.06.2010 :)  (Przeczytany 41636 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Trzymam kciukersy aby wszystko ułożyła się po Twojej myśli! ;)
Pozdrawiam :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Kciuki zaciśnięte :)  :-* :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Miełgo weekendu :-* :-* :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
to w takim razie trzymam kciuki za plany i życzę udanego weekendu
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
  • data ślubu: 26.06.2010
Witam Was po weekendzie! Jak Wam minął?
Byliśmy wczoraj na nartach. Mięśnie mnie trochę bolą, ale za to pierwsze przygotowanie pod zawody zrobione. Jeszcze w przyszłym tygodniu będę walczyć na Czarnej Górze nad formą i mam nadzieję będzie ok.

Oczywiście zaproszeń jeszcze nie zamówiliśmy, bo nadal ksiądz chodzi po kolędzie i nie ma go w kancelarii. Może w tym tygodniu się uda.
Musimy się rozejrzeć za naukami. AnekPiekarek miała w św.Tomaszu w S-c i była bardzo zadowolona. Muszę tam zadzwonić i dowiedzieć się kiedy są najbliższe.
Oprócz zaproszeń i nauk muszę wybrać buty. Na pierwszą przymiarke już muszą być, ale mnie się prawie nic nie podoba. Nie chcę takich w szpic zapinanych na kostkę, ale nie mogę też mieć pełnych, bo ślub jak wiadomo w czerwcu. Myślałam nad butami do tańca. Pod Karkowem jest producent. Ponąć się sprawdzają takie butki. Wykorzystałabym je potem na kursie tańca, bo jednak tańczenie w sportowych butach to nie to. Problem w tym, że najpiękniejsze to one nie są  ::) Może pojadę do tego producenta i spróbuję przymierzyć i zobaczyć "na żywo" jak to wygląda.
A co Wy sądzicie o takich butach?

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Oj czasem można trafić na naprawdę fajne ;D ;D No, a zdecydowana jesteś na jak wysoki obcas?Czy nie ma znaczenia? :D :D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Buty do tańca są super, warto się porozglądać  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Na pewno takie buty są wygodne...  ale moim zdaniem wyjątkowo brzydkie  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
A ja w tych butach się nie orientuję ;) Może pokaż jakieś fotki

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Wg mnie są brzydkie, ale wygodne bardzo... ale jak ukryjesz pod suknią, to nikt nie zobaczy :D

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
kiedyś w jakimś wątku dziewczyny podawały linka do producenta tych butów (nie wiem czy mówimy o tym samym) i te buty naprawdę super wyglądały... delikatne, ze skórki sandałki... można było sobie nawet wybrać ilość paseczków okalających stopę i kolor (wybór był ogromny)... gdybym wtedy miała więcej czasu do ślubu to na pewno bym takie zamówiła  :) wygoda ślubnych butów jest bardzo ważna... ja miałam na weselu trzy pary i wszystkich użyłam  ;)

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
ja miałam na weselu trzy pary i wszystkich użyłam  ;)
Nieźle - 3 pary  ;D Ja myślałam ewentualnie o jakiś balerinach jak już będzie wystarczająco późno  ;) Chociaż mam takie buty na obcasie, które mogę mieć na nogach bardzo długo i mnie stopki nie bolą. Dodam, że to żadna nadzwyczajna marka i pewnie nawet nie są skórzane  :) Gdybym trafiła na takie same ale ecru to nie byłoby problemu myślę. Choć z drugiej strony dochodzi nam jeszcze ciężar sukni, co pewnie nie jest bez znaczenia.

Wg mnie są brzydkie, ale wygodne bardzo... ale jak ukryjesz pod suknią, to nikt nie zobaczy :D

Niby racja, ale chodzi też o to, żeby mi się podobały.  Myślę, że to może wpłynąć na mój nastrój ślubno-weselny. Taka już jestem, że wszystko musi być idealne. Wiem, że pewnie nie będzie, no ale co zrobię  ::)

No, a zdecydowana jesteś na jak wysoki obcas?Czy nie ma znaczenia? :D :D
Muszę mieć obcas max 5cm. W wyższych mogę się zabić  ;D A tak poważnie, nie lubię butów na wyższym obcasie. Są dla mnie bardzo niewygodne.

A ja w tych butach się nie orientuję ;) Może pokaż jakieś fotki
Proszę bardzo. Foteczki na życzenie

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Nie są  takie najgorsze, ogólnie wg mnie te typowo ślubne buty nie należą do najpiękniejszych... :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
nie wyglądają źle... i to nie te o których pisałam... tamte były bardziej sandałkowate (cała stopa na wierzchu)

miałam przygotowane trzy pary.. pierwsze ślubne, na zmianę drugie o takim samym obcasie ale o rozmiar większe i znacznie wygodniejsze (rozchodzone)... jak mi nogi spuchły to w nie wskoczyłam i było ok ale do czasu

ok. 4ej się poddałam i przeskoczyłam w baleriny (gorzej, że wtedy się suknią po ziemi jeździ) ale już miałam tak obolałe nogi, że po jakimś czasie tańczyłam zupełnie boso... ale to wszystko przez to, że praktycznie nie schodziłam z parkietu :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Najważniejsze, że będzie Ci w nich wygodnie :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Niby racja, ale chodzi też o to, żeby mi się podobały.  Myślę, że to może wpłynąć na mój nastrój ślubno-weselny. Taka już jestem, że wszystko musi być idealne. Wiem, że pewnie nie będzie, no ale co zrobię  ::)[/color]

Haha u mnie jest identycznie, więc Cię rozumiem w 100%! :D :D 
MUSI być idealnie! :bredzisz:   ;D

Co do butów to nie są najgorsze!
Pierwsze dają radę, a drugie są naprawdę niezłe!
Myślę, że powinnaś je poprzymierzać ;)
Pozdrawiam :-*

Offline mka

• Chuck Norris
Te pierwsze są wg. mnie super..ale chyba nie są one do końca białe białe? :D :D :D :D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ale na pewno są też białe białe :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Też uważam że nie są najgorsze! :) :) :)

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
Nie mogę mieć białych białych, bo suknię mam w kolorze śmietanowym, chyba  ::) No w każdym razie nie jest bieluchna.

Coś nie mogę dziś wysyłać zdjęć. Jakieś kuku się stało  ???

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To musisz mieć buty w kolorze sukni, jeżeli takie znalazłaś, to mierz, kupuj i zacznij w nich już po domku śmigać :)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
Fajne te buciki,nie sa takie złe.Według mnie najgorsze są takie z długimi czubkami :dno:

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
Fajne te buciki,nie sa takie złe.Według mnie najgorsze są takie z długimi czubkami :dno:

Dla mnie też! Wiecie, jak tak oglądam te buty, z których większość jest w szpic i zapinane na kostkę i ciężko znaleźć coś innego (ewentualnie koronkowe kozaczki  :mdleje: ) to dochodzę do wniosku, że w porównaniu z ogromnym wyborem przepięknych sukni ślubnych, buty ślubne są po prostu brzydkie. Chyba taneczne nie są takie złe w ogólnym rozrachunku.
Muszę się na coś zdecydować w końcu. Satynowe bym chciała, bo suknie mam podszytą satyną. ehhh  :Blee:

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
Chciałam Wam przesłać zdjęcia mojej sukienki, bo jeszcze nie widziałyście, ale dalej mam problem z wysyłaniem zdjęć. Coś jest nie halo.

Ale dziś zasypało śniegiem  :o Podawali, że kotlina kłodzka odcięta od świata. Mam nadzieję, że do niedzieli się odkopią z tego śniegu i że będziemy tam spokojnie mogli dojechać.

Miłego dnia  :-*

Mój Miś ma dziś urodzinki  :D Stary Koń jeden  ;D Chciałam go zabrać na kolację, ale niestety nie wiadomo o której będzie się mógł wyrwać. Już mi pisał, że chyba nie wcześniej niż o 20:00, bo ma duuużo pracy  :-(

Offline AnekPiekarek

• uzależniony
  • data ślubu: 04.09.2010
z tym Starym Koniem to troszkę przegięłaś ;D ;D ;D ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
A ile ten stary koń kończy lat?  ;D ;)

Offline JulkaKulka
  • zapaleniec
Anu, napisałam Stary Koń, a nie Stara Klacz  ;) My kobietki zawsze będziemy młode i piękne  ;D

Mój Stary Koń kończy dziś 26 lat  ;D Dzisiaj mu powiedziałam, że 30stka tuż tuż  ;D Bliżej niż dalej.

Kochaniutkie kupiłam dziś Walentynkę. Wypisałam ją pięknie i dam PMowi w górach  :) To nasze ostatnie narzeczeńskie walentynki. Ciekawe czy za rok, dwa będziemy je obchodzić  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Napewno będzicie je obchodzić... Jakże by inaczej  :Zakochany:

Pochwal się nam Walentynką  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Czekam na zdjęcie sukni!!! :))

A co do kolacji, to sama zrób coś pysznego w domku i czekaj na niego ze smakołykiem :)))

A walentynki na pewno będziecie obchodzić aż do starości!

Miłego wieczoru!!

Offline mka

• Chuck Norris
HIhi miłego świętowania ze Starym Koniem...mój starszy już ma 27 :D :D :D