Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 155812 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #2460 dnia: 24 Kwietnia 2010, 22:27 »
Jak masz dobrze  ;)!Tez bym sobie poszla na imprezke ... no niby bede na dyskotece,ale w pracy  :P.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2461 dnia: 24 Kwietnia 2010, 22:30 »
fryzurka probna nawet ladna, ale napewno nie dla panny mlodej, zwykle upiecie i tyle.
ale ja jednak uwazam, ze taka na bok, chociaz ladnie wygladasz, nie bardzo bedzie pasowac, wg mnie tylko takie wysokie upiecie wchodzi w gre, nic opadajacego na plecy, chociaz nie takie jak mialas, a i nic opadajacego na twarz az tak, bo odbiera caly efekt.
nie wiem czy widzialas, ja tez mialam taka fryzurke na bok, i welon mialam, i wcale nie zaslanial  fryzury, chociaz teraz to bym sie na welon nie zdecydowala, strasznie mi przeszkadzal, chociaz byl krotki.  ;)
przejdz sie jeszcze moze do fryzjerki, ktora wiekszosc moze ci polecic, nie do zadnej starszej pani, bo one bywaja konserwatywne w swojej pracy.

Offline akirka

• bywalec
« Odpowiedź #2462 dnia: 24 Kwietnia 2010, 22:44 »
Agatko, od dawna podczytuje Twój wątek, w końcu się odzywam:)

wg mnie fryzura kompletnie do Ciebie nie pasuje!! jest jak dla starszej pani.
Natomiast ta na bok, jest o wiele lepsza i powinnaś uderzać w coś takiego:)
ja sama też będę mieć fryzurkę na bok, z tym, że chce mieć loki na całej długości.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :)

Offline Asik_24

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.08.2011
« Odpowiedź #2463 dnia: 24 Kwietnia 2010, 23:47 »
Ja bym na Twoim miejscu poszła do fryzjerki która by CI zrobiła takie upięcie na bok i ropzuszczone włosy plus właśnie taki kwiat...

pięknie wyglądasz jak masz tak włosy na jedną stronę rozpuszczone... i jeszcze ten kwiat SLicznie:)

a taki kok ... nie jest zły;) ale szału nie ma..
ale na twoim mijescu wybrałabym upięcie z boku

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #2464 dnia: 25 Kwietnia 2010, 01:01 »
Hmmm bo to jest tak, że niektóre fryzury absolutnie nie pasują do blondynek... ::) ::) ::) ::) a może inaczej..mało jest fryzur które pasują blondynkom...nie dość, że skunie są białe/ecru czy jak je tam nazwać do to tego blond włosy niczym się nie wyróżniają na takim "tle". I niestety pewnie będę miała ten sam problem. Nic Ci nie poradzę logicznego..trzeba trafić do naprawdę dobrego fryzjera...gdzie idziesz następnym razem? ::) ::) ::)

:-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #2465 dnia: 25 Kwietnia 2010, 01:58 »
Agatko powiem Ci tak, jestem w szoku ze z takich wloskow jak masz Ty wyszla taka fryzura, faktycznie widac jakbys miala 5 wloskow na krzyz.Oczywiscie jak zobaczylam zdjecia to odrazu zobaczylam Twoj wyraz twarzy i widac ze bardzo bylas zla.Bardzo dobrze ze odrazu dalas sobie spokuj i teraz musisz wziasc sie za szukanie nowej fryzjerki.
Te uczesanie na bok dodaje Ci takiej lekkosci i wygladasz slicznie w nim, choc nie jestem pewna w 100% czy te spiecie pasuje do tej szelki :-\ Nie denerwuj sie juz tak sloneczko jestem pewna ze znajdziesz fryzure i fryzjerke ktora Cie pieknie uczesze, no bo jak do jasnej ciasnej mozna tak beznadziejnie uczesac tak sliczna kobiete jak Ty.
 :-* :-* :-* :-* :-*

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #2466 dnia: 25 Kwietnia 2010, 08:11 »
Hmm.....trzeba powiedzieć że do d*** fryzjerka..... Powinna tak natapirować czy coś tam zrobić z włosami, żeby wydawało się że jest ich więcej, a ona uzyskała odwrotny efekt. Nie jest katastroficzna ta fryzurka, chociaż rzeczywiście nieco komunijna....
Dużo bardziej podoba mi się to co sama sobie zrobiłaś, dlatego że lepiej pasuje do Twojej buzi

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
« Odpowiedź #2467 dnia: 25 Kwietnia 2010, 10:36 »
agatko uczesanie te z salonu hmm szczerze nie zabardzo mi sie podoba ....nie pasuje do ciebie  i do sukienki

a  do tej co sobie sama zrobilas jest naprawde sliczna i bardzo do ciebie pasuje  :-*

Offline alinka692

• "Decydując się na dziecko, kobieta zgadza się aby jej serce żyło poza jej ciałem"
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #2468 dnia: 25 Kwietnia 2010, 10:47 »
ejj aagatko nie stresuj mnie..ja tez wybralam salon o'key.. ale dopiero 17 lipca umowilam sie na próbna fryzurke  :-\ i chyba za malo bede miala czasu na jakiekolwiek zmiany fryziera..ale pocieszam sie ze p.Dawid zajmie sie moimi wloskami a nie ta Twoja ..
..głowa do góry masz jeszcze czas poszukac innego ..a i z Naszą pomoca uda Ci sie znalezc odpowiednia fryzurke dla Ciebie  ;D
buzka  :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #2469 dnia: 25 Kwietnia 2010, 12:01 »
Chyba jestem jakaś dziwna, bo mnie się fryzurka z salonu bardzo podoba... :tak_2: Sama chcę mieć coś w tym stylu :) Inna sprawa, że do Ciebie bardziej pasuje takie upięcie, jakie zrobiłaś sobie sama, więc chyba jeszcze raz powinnaś wybrać się do fryzjerki i przekazać jej swoje sugestie.
Buziaki :-*

Offline majaaa2

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2470 dnia: 25 Kwietnia 2010, 12:27 »
Zdecydowanie upięcie na bok !!! ;D ;D ;D

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #2471 dnia: 25 Kwietnia 2010, 13:02 »
ojojoj.... widać nawet bardzo widać jaka jesteś zła na zdjęciach. Mi ( nie obraź się proszę) nie podoba się fryzura, którą stworzyła ta fryzjerka- wygląda jakby pierwszy raz w życiu robiła taką fryzurę-odwaliła manianę.
Za to fryzurka Twojego dzieła jest o Niebo lepsza od tamtej  :ok: :ok: i przyznam rację forumkom , że Ci w niej baaardzo do twarzy i również uważam tak jak one, że w taki styl powinnaś uderzyć .Trzymam kciuki za nową fryzjerkę :ok:
miłej niedzieli  :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #2472 dnia: 25 Kwietnia 2010, 17:53 »
I jak imprezka sie udała,odstresowałaś się?  ;D
Ja nie będę oryginalna i niestety muszę przyznać,że fryzura fatalna..,.Szkoda nawet komentować tego co zrobiła fryzjerka ale chyba nie wysiliła się za bardzo...
Nie masz się jednak co martwić-dobrze,że poszłaś na próbna i zobaczyłaś jak to wygląda.Do ślubu troszkę czasu,więc na bank znajdziesz i fajną fryzjerkę i fryzurę  :-*
No i ta fryzura co sobie sama zrobiłaś jest bardzo fajna  ;D W każdym razie bardzo ładnie Ci w takiej  ;D :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #2473 dnia: 25 Kwietnia 2010, 19:26 »
eee fatalna ona nie jest tylko zle dobrana :) upiecie na bok z kwiatem bardzo mi sie podoba! bardzo eleganckie :) plus kwiatek i bedzie cudnie :)
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #2474 dnia: 25 Kwietnia 2010, 19:51 »
Masz rację Agatkoo - trzeba zmienic fryzjerke...

Ta Twoja fryzurka jest lepsza, ale chciałabym ja zobaczyc z welonem, nie wiem czy bedzie pasowalo

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
« Odpowiedź #2475 dnia: 25 Kwietnia 2010, 20:49 »
ojj Agatko sama się  lepiej uczesałaś.. :P także szukaj dalej.. powiedz mi kochana gdzie farbujesz włoski i jaki to konretnie kolor? farba czy rozjaśniacz? ;)

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #2476 dnia: 26 Kwietnia 2010, 01:48 »
Ja nie będę oryginalna i tez napisze, że zdecydowanie lepiej ta fryzurka co sama zrobiłas i to co julenka pokazała! Raz, że bardziej charakterne, dwa że buzia ładnije wygląda, trzy że rzeczywiście do kiecy (tylko ta szelka i welon) Ciężka spraw, trzymam kciuki za pomysły!

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #2477 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:10 »
No widzisz agatko, wychodzi na to że jesteś lepszym fryzjerem i to bez szkoły ;)
Masz jeszcze dużo czasu więc na pewno coś lepszego wymyślisz :)

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #2478 dnia: 26 Kwietnia 2010, 08:52 »
Ja może zacznę od tego, że Ty jak się nie uśmiechasz to wyglądasz jak zupełnie inna osoba. W uśmiechu cała twarz Ci się zmienia :)  Doskonale rozumiem, dlaczego nie uśmiechasz się na zdjęciach w próbnej fryzurce, bo fryzura jest faktycznie nie trafiona. Ale już "Twoja" fryzura pasuje do Ciebie zdecydowanie lepiej i gdybyś się uśmiechnęła to efekt byłby piorunujący. Więc bardzo proszę, następne zdjęcia wklejać z uśmiechem :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #2479 dnia: 26 Kwietnia 2010, 09:37 »
Agatko..po twojej minie widac ze fryzura W OGÓLE ci sie nie podoba!!  ;D I rzeczywiscie - W OGÓLE do ciebie nie pasuje!! Zdecydowanie twoja własna kompozycja jest bardziej twarzowa i lepiej w niej wyglądasz! Myślę że powinnaś zmienic fryzjerkę i kolejnej pokazac fotki ze swoją próbna fryzurką i nich ona coś wymodzi. Moze kok hiszpański - pamiętam że Wiśniowa miała taki..tyko że kok z boku???

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2480 dnia: 26 Kwietnia 2010, 11:23 »
No ja nie napiszę nic nowego - próbna fryzurka ładna, ale nie na ślub i nie dla Ciebie ::) Sama ładniej się uczesałaś i najbardziej spodobała mi się ostatnia fotka, wydaje mi się jakbyś miała trochę podniesione te włosy. Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi, ale tak mi się w oczka rzuciło.
Myślę, że warto by spróbować fryzurkę Uli. W takim czymś Cię widzę :)

Offline m_lena

• uzależniony
« Odpowiedź #2481 dnia: 26 Kwietnia 2010, 11:58 »
Faktycznie - próbna jak dla dziewczynki komunijnej :)
Ta na bok ładniutka, ale ja tego z welonem nie widzę, takie fryzury wg mnie to tylko do kwiatka, bo z welonem dla mnie wyglądają dziwnie
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2482 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:22 »
Witam dziwuszki!! :-*

Już jakoś przestałam się denerwować tą fryzurą... przecież, zaraz umówię się do innej fryzjerki i tyle! :P  ;)
Dzięki dziewczyny za wsparcie i opinie, bardzo przydatne zresztą!! :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :-* :-* :-*

Na pewno zrobię sobie jeszcze jednego koka, takiego troszkę wyżej upiętego, a potem zobaczę jeszcze jak wyglądam w tej fryzurze na bok, ale wykonanej już przez profesjonalistkę! :D :P

Agulek kok hiszpański jest świetną fryzurką i na pewno by tu pasował, jednak ja się również w nim nie widzę i źle bym się w nim czuła... nie lubię siebie takiej "ulizanej" ;) fryzurka Uli bardziej mi się podoba! ;) :-*
zabawex heheh okej! obiecuję! ale pod warunkiem, że fryzurka będzie mi się podobała! :P ;D
Pamela no właśnie też się trochę boję i uważam podobnie, że powinnam mieć fryzurkę upiętą do góry, ale jak drugi raz pójdę i znowu wyjdzie beznadziejnie, albo będę i tak źle się czuła, to już wolę mieć takie na bok, przynajmniej będę się bardziej "swojo" czuła ;)
m_lena nie wiem, coś wymyślę ;) ale jak będzie welon źle wyglądał, to zrezygnuję z niego, bo kwiatek tutaj aż się prosi! ;D

Patrycja haha imprezki udane!!
A wczoraj jaką niespodziankę naszej Mamie zrobiliśmy!! :hopsa:
Moja Mama miała wczoraj urodzinki. Powiedzialiśmy jej, że wybieramy się na spacer, a potem do wesołego miasteczka itd. Jednym słowem, że się do moich Rodziców nie wybieramy! :P Mama okej, bawcie się dobrze. A my w tym czasie już do niej jechaliśmy!! :D
Wcześniej kupiliśmy jej fajną torebkę na prezent, kwiaty, tort, świeczki i taki patyk ze sztucznymi ogniami, który wkłada się w tort.
Wysiadamy po cichutku z auta, zapalamy tą "racę" dzwonimy do drzwi... :D Ja kameruję, Kiciuś trzyma kwiaty i prezent, moja Sis torta...
Wchodzimy do domku i śpiewamy "Stooo Laaat"...! ;D I słyszmy tylko z pokoju Mamę: Oooo nieee!!! aaale mnie załatwiliście!! A ja taka nie ubrana!!! :hahahaha:
Zaskoczona była na maxa!! :brawo: Super udała nam się niespodzianka! :hopsa:

A ze spraw ślubno-weselnych, to dzisiaj mamy w planach podjechać do sklepu z duperelkami ślubnymi, obejrzeć wszystko na żywo, a potem ja poszperam w internecie, jak to cenowo wygląda.
Jak różnica nie duża, to kupimy tutaj na miejscu ;)
Potem lecimy na solkę :D i na obiadek. Dzisiaj też skoczę na vacu, bo jutro mam fryzjera a potem dostaję @, a podczas miesiączki nie można...
Będę miała więc troszkę odpoczynku ;)

No i tyle u nas ;)
Lecę dzwonić do tej fryzjerki, co mi na nią Katia25 dała namiary! ;) :-*
Miłego dzionka dziewczynki!! :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #2483 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:25 »
No i takie podejście mi sie podoba  ;D Jak to mówią-nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło  ;D
A co planujecie kupić z pierdułek?  :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2484 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:29 »
No i super, grunt to pozytywne nastawienie! :) :) :)
Niespodzianka dla mamy - super! Musiała być mega szczęśliwa :)

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #2485 dnia: 26 Kwietnia 2010, 12:47 »
Ojoj, nie było mnie przez weekend, a tu szał!  :o

Agatko, więc już nie będę powielać opinii dziewczynek, bo wiadomo co myślę o dziele fryzjerki  :P Odnośnie tego bocznego upięcia, to mi się b.podoba, a najbardziej na ostatnim zdjątku, tym najgorszej jakości  :) wydaje mi się, że gdybyś miała włoski na prawym boczku, byłoby lepiej, tak wynika z odbicia lustrzanego  :tak_2:, choć pewnie od zawsze czeszesz na lewy...To jak będziesz u fryzjerki, to może podsuń jej swój pomysł na boczek, pół rozpuszczone, powiedz o wiązaniu na szyi, może coś doradzi? Oby polecona się sprawdziła  :ok: Wydaje mi się, że gdybyś trafiła w ręce Dawida z tego salonu, mogłoby być zupełnie inaczej...

Super niespodziankę zrobiliście mamusi  :brawo:

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #2486 dnia: 26 Kwietnia 2010, 15:42 »
Agatko ale super niespodzianke sprawiliscie Twojaj mamusi, jak ja bym chciala tak zaskakiwac moja mamusie ale raczej sie nie da.Wyobrazam sobie jaka musiala byc szczesliwa i jej usmiech na twarzy to musialo byc piekne.
Dobrze ze juz zlosc Ci przeszla i jestes gotowa do nastepnego podejscia.
Trzymam kciuki za nowa fryzjerke i mam nadzieje ze spisze sie na medal.
Milego dzionka :-* :-* :-*
Zdaj relacje co za duperelki chcecie kupic i jak Wam poszlo ich poszukiwanie. :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #2487 dnia: 26 Kwietnia 2010, 15:46 »
Pusiu, w Twoim przypadku najlepszą niespodzianką dla mamusi byłby Wasz niezapowiedziany przyjazd do PL  :D Sprawdzone przeze mnie z wynikiem pozytywnym, zaskoczenie i radość rodzinki - bezcenne  ;D

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #2488 dnia: 26 Kwietnia 2010, 16:07 »
Ale fajna niespodzianka, to się mama musiała zdziwić. Dobrze, że Wam z domu nie zwiała :)

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #2489 dnia: 26 Kwietnia 2010, 16:14 »
Trochę opuściłam ale nadrobiłam :)
Twoja fryzurka dużo ładniejsza ;) Masz jeszcze czas żeby poeksperymentować z innym fryzjerem, albo po prostu z inną fryzurką ;)
Pomysłowi jesteście bardzo, z pewnością Twoja mama dobrze te urodzinki zapamięta ;)