Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 152286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jak dla mnie nr 1 odpada w ogole, wybacz ale jakos tak sztucznie wygladasz, nie za bardzo ci pasuja takie loki geste, moze bardziej fale.
a nr 3 jest the best dla mnie, tak jak agulek napisala wygladasz stylowo, grzyweczka do gory wyglada slicznie i inaczej. ja na twoim miejscu bym juz nie szukala, nr 3 i tylko podpiecie do gory i bedzie pieknie.  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Helołł...uu ..mało nadrabiania miałam  :terefere: :terefere: :terefere:
A ja znowu szczerze...ale w żadnej z tych fryzur nie robisz wielkiego "WOW"..ot takie standardowe czesania...wiem, małpa jestem bo tylko krytykuję, a nic nie zaproponuję :glupek: :glupek: Ale nie mam wizji żadnej dla Ciebie..ale ja zawsze miałam ograniczoną wyobraźnię :p :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Buziaki śliczna :-* :-* :-*

Offline akirka

• bywalec
Agatko wg mnie najlepiej wyglądasz we fryzurze nr 2. czyli jakoś ładnie upięte do góry włosy plus grzywka:)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
A mi sie podoba fryzurka nr 1 i 2 :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Co tam u Ciebie? :) Ale dziewczyny Cię opiniami zasypały ;D ;D ;D i dobrze! ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jak dzisiejszy dzionek spedzisz  :D?
Ja za chwilke do wyrka lece spaciu  ;D.

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Każda fryzurka ma w sobie coś urokliwego, ale jak mam być szczera:
1- może nie być trwała, może być mało wygodna
2- z nich wszystkich obstawiałabym 2,
3-w niej wyglądasz jakoś poważnie, dodaje Ci lat
Agatko a nie myślałaś żeby uczesać typowo hiszpańskiego koka (gadko zaczesanego bez loków) z boku taką kulkę z kwiatem bądź błyszczącą klamrą? Suknie i tak masz już bardzo strojną więc uważam, że na głowie ładnie będzie wyglądało coś bardziej spokojnego. Ale to moje skromne zdanie-nie obrażaj się na mnie proszę. Decyzję musisz podjąć Ty, uczesać się w coś w czym będziesz się dobrze czuła, nie rób fryzury dla kogoś (żeby kogoś zadowolić, usatysfakcjonować), to Ty ją będziesz miała na głowie. Czekamy na Twoją decyzję. Na pewno Ci namieszałyśmy w głowie, ale spokojnie przemyśl wszystko za i przeciw. buziaczki  :-* :-*

Offline khadija

• zapaleniec
  • data ślubu: 22.V.2010
Również wydaje mi się,ze kok hiszpański byłby idealny, wyglądałabyś niezwykle elegancko i urokliwie:)Przykładowe fryzury nie w moim guście, ale jeżeli czujesz się właśnie w takich dobrze to nr 3 moim zdaniem:)Ale masz opinii, co????

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hej dziewuszki!! :-* :-* :-* :Daje_kwiatka:
Ja cały weekend w szkole spędziłam :-\ a w piątek troszkę imprezowaliśmy, więc też nie miałam czasu na forum wskoczyć...
A zaraz lecimy na spotkanko ze znajomymi :hopsa:

Co do fryzurki, to przede wszystkim:
BAAAARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA TYLE OPINII!!!! :o ;D :-* :-* :-* :uscisk: :uscisk: :uscisk: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:
A sumie to teraz już w ogóle nie wiem, na co się zdecydować??!! :urwanie_glowy:  haha :D :P
Chodzi o to, że ja niezbyt dobrze się czuję w koku... a w takim "ulizanym" hiszpańskim, to już w ogóle!
Dlatego najlepiej mi było w tej fryzurce nr 1, na bok... i mojemu Ł. również ta fryzurka najlepiej się podobała...
No i welon raczej bym chciała... a przy jedynce, może być ciężko z jego upięciem... ale p.fryzjera, powiedziała, że da się zrobić ;)
Już sama nie wiem, co robić?! ??? Może pójdę na jeszcze jedną próbną...? :hmmm:
moniq za tą próbną fryzurkę na bok, straaasznie dużo zapłaciłam!! aż 100zł!! ::) a za tamtą poprzednią, nieudaną :P 70 zł ;)

Za to, że mnie tyle nie było, to wkleję Wam fotkę mojego Ł. w gajerku na poprawiny ;)
A w tygodniu, pochawlę się Wam moimi zakupkami, bo ostatnio trochę zaszalałam! :hopsa: :glupek:

A oto Kiciuś cały w armanim :D ;)

Uciekam się szykować! ;)
Miłej niedzieli Robaczki!! :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Super garniaczek, mojemu A. by się spodobał! ;) No i jak już pisałam - krawat bossski ;D
Co do fryzurki nie pomogę. WYraziłam opinię co mi się najbardziej podoba, i nie wiem co Ci więcej doradzić ;)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Niedobra Agatka ucięła nam twarz kiciusia  ;) :obrazony: :brewki: :los: :-*
A to jest gajerek na poprawiny?a na ślub już ma?Kurde pogubiłam się  :D :D :D Fajnie się prezentuje  ;D a najbardziej mi się podobaja te rękawki wystające  :D ;D ;D ;D
Buziaki niedzielne i czekam na foteczki  ;D ;D :-* :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
No Kicius bardzo elegancko wyglada i ladnie sie prezentuje.
Czekamy na foteczki :tupot: :-*

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
super wygląda
to jak on ma armaniego na poprawiny to nie chcę wiedzieć co w dniu ślubu
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Super się prezentuje PM.
Ciekawa jestem garniturku na ślub  ;D ;)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Gajerek na poprawiny super, krawacik też mi się podoba. :)
A pokaż ślubny! :D
Nasz synek:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Slicznie Twój PM wyglada!
Ja na ten krawat nie moge sie napatrzec!!!Mojemu R. tez pokazywalam i móil ze bardzo ladny krawacik ;).

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Super wygląda Twój PM :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Super garniak :)

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
gajerek wypasiony ale krawat wygrywa :D a gdzie gajerek na ślub ??? pokażesz nam ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Troszkę późno, ale wyrażę jeszcze swoją opinię o fryzurce :) Znów mam odmienne zdanie niż większość forumek :P Nr 1 - rewelacja!!! :o Ta fryzura najlepiej oddaje piękno Twoich włosów :tak_2: Nie każda z nas może sobie pozwolić na takie uczesanie a skoro Ty masz taką możliwość, to czemu by nie skorzystać? ;) W drugiej fryzurce też wyglądasz ładnie (choć nie tak oszałamiająco jak w pierwszej ;)), za to trzecia najmniej mi się spodobała, jakoś nie przepadam za tak mocno uniesionymi włosami :nie: Myślę, że skoro najlepiej czujesz się w 1 fryzurze i PMowi też się najbardziej podoba, to nie powinnaś się wahać ;D A wygoda... No cóż, suknie ślubne też nie należą do wygodnych a jednak ten jeden raz w życiu warto się trochę poświęcić, żeby wyglądać i czuć się wyjątkowo ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
mrrrrrrrrrrrrrrrrrau ;D ;)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
a dla mnie 2:)
myślę że do Twojej sukni będzie pasowała najlepiej, suknia jest seksowna i kobieca a fryz nr 1 jest ładny, ale taki romantyczny i dziewczęcy, natomiast 3 Cię troszkę "wypoważnia". Poza tym do szelki myślę, że najlepiej upięte, bo jak są na bok rozpuszczone to chyba trochę za dużo, ponadto będzie jeszcze welon.
Bardzo mi się podoba krawat, ale na poprawiny bym go zmieniła bo w tym zestawieniu kojarzy mi się trochę pogrzebowo i smutno, ale to Wy podejmujecie decyzje;)
pozdrawiam:)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Agatkaa, specjalnie ucięła głowę Pm'a, zazdrośnica ;D
Fakt Pm wygląda bardzo elegancko.

Offline katia25

• użytkownik
  • **
Noo pięknie się PM prezentuje, nawet z uciętą głową  :D  Mój K też będzie mieć na 1 guziczek marynarkę, bardzo mi się takie podobają, fajną mają linie i super się prezentują !! Ciekawa jestem jaki Twój Ł będzie mieć garnitur ślubny....pokażesz ?? :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Bardzo ładny gajerek....Ł. zacnie sie prezentuje..nawet bez głowy! ;) ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Witam Potworki!! :D ;) :-*

Super, że gajerek się podoba! ;) Powiem Kiciusiowi, że jestescie na TAK, to się ucieszy! :D :D :D ;)
Mój Ł. dobrze się w nim czuje i tak chce wyglądać na poprawinach, więc jak dla mnie ok :P
katia25 super są te garnitury na jeden guzik nie?! zgrabnie wyglądają ;)

Hahaha obciełam głowę PMa już przy robieniu zdjęcia, a nie żeby Wam odbierać tą przyjemność!! :hahahaha: :hahaha:  :P ;)

A garnituru na ślub jeszcze nie ma!!!!!! :urwanie_glowy:
W tym tygodniu mieliśmy za nim pochodzić, ale jak zwykle zabraknie czasu :-\
Za tydzień musimy się już koniecznie zmobilizować! ::)

Nad fryzurką muszę jeszcze pomyśleć... ale chyba pójdę na jeszcze jedną próbną, bo jednak większość z Was radziła mi upięte włoski ;)

Fotki moich zakupków będą dziś po pracy ok?
Teraz działam na laptopie, ktorego wzięłam sobie z domku, bo inaczej umarłabym z nudów! :mdleje:
Lecę więc ponadrabiać Wasze wąteczki, bo zaległości mam już chyba z 2 tygodni!!! :Olaboga:
Miłego dzionkaaa!! ;) :-*

Aaaaa dopiero zauważyłam!!!
Dzisiaj 10, czyli...
RÓWNO 2 MIESIĄCE DO ŚLUBU!!!!  :jupi: :jupi: :jupi: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :cancan: :cancan: :cancan:
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
A no faktycznie  ;D
Ale to zleciało...  :skacza:
A teraz to już w ogóle wszystko zaczyna nabierać niesamowitego rozpędu  :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline visienka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 10 07 2010
Garnitur prezentuje się bardzo elegancko ;)
Fryzurka chyba jednak 2 ale to kwestia tego jak TY się Agatko czujesz
A co do 2 miesięcy to ja zapomiałam ;P czas chyba 2 razy szybciej mknie ;P
ja dziś dostałam zaproszenia więc to już nie "przelewki"
POZDRAWIAM serdecznie na dobry początek tygodnia ;)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
To jestem strasznie ciekawa jaki, Twój PM , będzie miał ślubny garnitur.Na pewno coś wystrzałowego. ;D
Skoro teraz się tak fajowo prezentuje, to co dopiero w dniu ślubu :D

Aagatkoo, ciężko mi cokolwiek doradzić odnośnie fryzurki, bo czuję,że będę miała identyczny problem :-\

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Agatkooooooooooooo gratuluję 2 miesięcy!!!!!!!! Ale czas goni :)

A Twój Kiciuś super ma ten garnitur, szczerze mówiąc pierwszy raz widzę taki na jeden guziczek hihi :)

Jak tam Twoje vacu?