Autor Wątek: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)  (Przeczytany 156266 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Hej Hej Dziewczynki! ;D :Daje_kwiatka:

m_lena w szkole!! :P :D ;)
Dzisiaj miałam 3 zaliczenia, jutro jeszcze 2... :mdleje:
A taaakie piękne słoneczko na dworze... ::)
Ale zrobię sobie chyba małą przerwę i skoczymy z Kiciusiem na spacerek i loodyyy! ;D

Galaretko nosek się goi. Wielkie strupek odpadł i już prawie nic nie widać :jupi:
Dobrze, że się na to zdecydowałam, to na foteczkach nie będę miała tej brzydkiej plamki :P
Chociaż podejrzewam, że przy profesjonalnym mejkapie i tak nie byłoby nic widać ;) ale wolę nie ryzykować ;)

A co do przygotowań - KUPILIŚMY GAJER!! :brawo_2:
Mówię Wam! masakra jest jakaś z tymi garniturami w Szczecinie!! Takie puchy, że głowa boli! :-\
Ale coś znaleźliśmy... z Wilvorsta, wydaje mi się, że to ten:

Na tym zdjęciu nie widać, ale jest w delikatne, cieniowane paski, a przy klapach ma fajny ścieg, który sprawia, że garnitur jest taki bardziej "młodzieżowy"- nowoczesny ;)
Na żywo, aż tak się nie świecił, ale podejrzewam, że na zdjęciach tak właśnie może być...

I tu pytanie do Was...
Kupiliśmy do tego garnituru biała koszulę oraz białą kamizelkę i musznik w takie tłoczenia-zawijaski ;)
Ale patrząc na to zdjęcie... może kupić czarną kamizelkę?! Ten facet fajnie w takim zestawie wygląda... a mój Ł. troszkę tak mdło...
Bo jest biała koszula i biała, chociaż połyskująca i z tłoczeniem, kamizelka - ale też biała :P
A Wy jak ubieracie swoich Panów? ;D
Przypominam, że ja mam białą suknię, więc kamizelka nie może być ekri ;)

Uciekam! Miłęgo weekendu dziewczynki!! :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
kamizelkibiale mi sie nie podobaja. moj nie mial wcale kamizelki. zalezy jak sie wyglada.

Offline madziatko

• Chuck Norris
  • data ślubu: 03.07.2010/31.07.2010
My właśnie chcemy czarną kamizelkę i znaleźć nie możemy. Jak kupicie do daj znać... Jasne odpadają...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
A ja stawiam na białą :)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
agatko ubierz PMa w zestaw i wtedy ocenimy :D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
A ja bym w życiu nie chciała białej kamizelki u mojego PM-a strasznie mi sie to nie podoba

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ja równiez jestem za białą-taką czarna to faceci zakładają na każde inne wesela(o ile w ogóle zakładają).
Czrną będą mieli faceci-goście,dodatkowo kiedy założy białą jak nie na swoje wesele?
No,ale tak jak elemelka napisała-ubierz go w białą a wtedy ocenimy  :D :D :D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Jak dla mnie w takiej ciemnej kamizelce facet (model) wygląda męsko...nie wiem jak prezentuje się biała kamizela, ale podejrzewam że tak sobie...Ogólnie nie jestem zwolenniczką kamizelek, ale ja jestem inna, więc to już inna para kaloszy  ;D

Kurcze, tak wpadłam ma na chwilkę, u nas w domku króluje właśnie Sunrise... ;D ;D ;D ;D to lecę  :cancan: :cancan: :cancan:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Mój A. miał właśnie podobny garnitur, praktycznie taki sam tylko z innej firmy, i miał do niego białą kamizelkę i musznik :) Wyglądał świetnie ;)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Ciemne kamicelki do garnituru już są od 2-3 lat niemodne i większość dużych firm nie szyje ich po prostu. My w końcu po wielkich bojach kupiliśmy jasną, ale chya z 50 PM zmierzył. Już była opcja, że bez kamizelki. Myślę, że najważniejsze żeby PM dobrze wyglądał.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
A mnie się biała kamizelka podoba  ;)

Offline m_lena

• uzależniony
Garniak mi się podoba :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline pusia24
  • uzależniony
Moj P. ma kamizelke od garnituru i do tego dopasowany krawat z tloczeniami.Jakos w tym muszniku mi sie nie podobal i jak dla mnie to mu nie pasowalo.Teraz jestem zadowolona i ladnie wyglada. :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
Z tego co wiem to w tym roku jest moda żeby chodzić bez kamizelek ;) Mój kamizelki nie będzie miał na ślubie, w sumie dlatego bo ma muche, ale szczerze powiem ze byliśmy już na kilku imprezach i zazwyczaj kamizelki nie zakłada ;) I tak pan młody musi mieć ciągle założoną marynarkę (jak każdy elegancki mężczyzna), a do tego w miesiącach letnich za zwyczaj i tak jest gorąco a 2 długie rękawy i do tego kamizelka ;) Jak dla mnie jest zbędna. A jak już chcecie, to wydaje mi się że powinien mieć białą, w końcu to ślub i musi się wyróżniać spośród gości :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Ja tez uważam,że kamizelki są niemodne i mnie się nie podobają.
Także czy biała czy ciemna to nie doradzę.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Jak chodziliśmy za gajerem dla P. to słyszeliśmy dokładnie to samo co napisała Cherry, że kamizelki to odchodzą do lamusa, mi ogólnie tak średnio się podobają. Mój P. całe wesele w marynarce biegał, już sama go namawiałam aby zdjął, bo jednak jak się tańczy to gorąco, ale nie chciał, pozostał eleganckim to końca  :D Później mówił, że nawet nie było źle, jak marynarka  i koszula są z dobrego materiału to nie ma tragedii.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Mój też miał jasną kamizelkę i fular...od pierwszego spojrzenia było widac ze to Pan Młody!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
O właśnie, Aga dobrze prawi, jak facet ma białą kamizelkę, to od razu wiadomo, że to Pan Młody :)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
moj bedzie mial jasna kamizelke, z tym ze ecru i fular. jak do nas dotra na czas :)
hihi. mnie sie te fulary przez swoja wyjatkowosc w sensie, ze wlasnie na wesele dla PM´a strasznie podobaja ... i dlatego bylam "za"..
z tym, ze faktem jest, ze moj maz :D smiga na co dzien w garniturach i krawatach dlatego na te okazje chcielismy cos innego..
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jak pan mlody ma garnitur zalozony cala noc to tez widac, ze pan mlody, bo reszta sciaga juz po kielichu  ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Agatko 40 dni  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
fajny garnitur
nie wiem która kamizelka lepsza czy biała czy czarna musiałabym w obu wersjach zobaczyć
mój jeszcze nie kupił garniaka
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
garnitur fajny:)
a kamizelka oczywiście biała:)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Odp: aagatkaa ODLICZA - czyli KICIUSIE DWA i ich 200 dni do ŚLUBU MARZEŃ!:)
« Odpowiedź #2903 dnia: 1 Czerwca 2010, 07:14 »
Garnitur sliczny  ;D Co do kamizelki to raczej biala , ale nie jestem pewna bo tez zabardzo mi sie nie podobaja hmmm moze inaczej najlepiej przymierzyc wtedy mozna cos zadecydowac  :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #2904 dnia: 1 Czerwca 2010, 09:22 »
Wiesz co... oooo tyle Ci powiem  :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Ileż można przychodzic w odwiedziny i nie wiedziec nowego wpisu  :P

Offline katia25

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2905 dnia: 1 Czerwca 2010, 12:07 »
Cześć Agatka dawno mnie nie było, ale z wiadomych powodów mam nadzieję, że mi wybaczysz  :-* :-* :-* Chociaż z tego co tu widzę Ciebie też tu za często nie było  ::)

Co do garnitur dobry wybór mój mąż (ale fajnie już tak napisać  :) ) tez miał Wilvorsta, tez czarny i tez podobny materiał tyle że na 1 guziczek. Ja miałam sukienkę białą i początkowo mąż przymierzał białą kamizelkę, ale niestety nie pasowała mu, przynajmniej mi się tak wydawało. Zobaczyliśmy z czarną z delikatnymi złotymi zdobieniami no o 100 razy lepiej tyle, że nie mieli czarnej ze srebrnymi zdobieniami, a musiały być srebrne bo ja miałam takie dodatki. No i tak jak tutaj dzieczyny piszą cieżko jest w szczecinie o jakieś inne kamizelki jak białe czy ecru, ale jak sobie poradziłam w taki sposób, że napisałam do Polskiego producenta - Firma Diuk, spytałam o w/w kolorystykę, przysłali mi na maila próbki materiałów i dokonaliśmy wyboru. Uszyli na miarę po cenie producenckiej. 

Co do muszknia czy jak to się nazywa mój Krzyś miał coś nie standardowego teraz, ale bardzo fajnie mu pasowało do całości i do mojej sukni:)

Jak mi podasz agatko na priv maila to wyślę Ci fotkę.

pozrawiam i buziaki zostawiam :*:*:*:*:*:*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #2906 dnia: 1 Czerwca 2010, 17:32 »
Co tam u Ciebie ???

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #2907 dnia: 1 Czerwca 2010, 22:06 »
Gajerek PM kupiony super, co do kamizelki, to trzeba by porównać w czym lepiej wygląda. :)
Nasz synek:

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #2908 dnia: 3 Czerwca 2010, 18:08 »
Bardzo ładny ten garnitur, może niech ubierze i taką i taką kamizelkę i sami ocenicie jak lepiej , buziaczki

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #2909 dnia: 4 Czerwca 2010, 08:48 »
Helołł bejbe :uscisk:
Kamizelka? Koniecznie biała! Tak jak dziewczyny piszą...czarna jest taka..no pospolita. Więc się nie zastanawiaj, a jak mówisz, że Ł. wygląda mdło to mu dopniesz jakąś zajebiaszczą butonierkę (jakąś w żywym kolorze, a Ty masz w ogóle bukiet już zaplanowany?) ;D ;D ;D
No, a gajerek ekstraklasa :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: