Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242859 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Marta,Marta grzechu warta  :D :D :D :D

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
haloo gdzie jestes?!

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta należy nam się za to czekanie post gigant  :hahahaha: :hahahaha:

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Marta należy nam się za to czekanie post gigant  :hahahaha: :hahahaha:
++++++ gigantyczna ilośc zdjęc  :D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Marcie to przydałoby sie lanie na gołą pupcie  ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Nieładnie! :protestuje:

Offline ada1988

• Chuck Norris
myślę że sobie poczekamy :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Jestem, jestem moje kochane  :calus: :calus: :calus: najwierniejsze Pizdencje!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Hahaha, żaden facet nie jest tak wierny jak Wy!!! :skacza:

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

U mnie po staremu...czas może i jest, ale siedzieć przed kompem zdecydowanie mi się nie chce...ale o tym pisałam ostatnio ::) ::) ::)

Na stażu ok, dużo pracy miłe towarzystwo tak więc pod tym względem dobrze trafiłam :ok: :ok: :ok:
Wczoraj miałam szkolenie bhp godzinkę trwało tylko :P ;) ;)

Kurde nawet nie mam co opowiadać...zbliża się 21 maj :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:...mam nadzieję, że za 2 tygodnie u mnie w wąteczku będziecie na wielkie odliczanie od 365 w dół...do tego wspaniałego dnia! :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Ale kurcze stresa takiego zaczynam łapać jak pomyślę, że to już tak blisko...i że do tego czasu tyle rzeczy ma się jeszcze wydarzyć....suknia, dekoracje, zaproszenia, fryzura, makijaż.... ::) ::) ::) ::) :brawo: :brawo: :brawo:

Muszę myśleć nad utworami dla Spontanicznych  :koncert: , nauki przedmałżeńskie trzeba „gdzieś” zaliczyć (a chcemy to zrobić w wakacje, żeby mieć już z głowy po nowym roku)...oj szok...no i jeszcze wyprowadzka od moich kochany rodziców... :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:

haha PM nadal obstaje przy swoim i mieszkać z moimi rodzicami nie chce  :Maruda: :frajer: ...podkreślam, że oni bardzo się lubią ..ale nie dziwię się ..ja z teściową też bym nie chciała ::) ::) ::) ::)

Obecnie wciągnięci jesteśmy pracą i poszukiwaniami mieszkania 8) 8) 8)
O ile to pierwsze to już codzienność ;D (dla mnie od niedawna, a dla PMa to już od bardzo dawna) to to drugie to dla mnie duża abstrakcja  :cegly:..ja ma chyba za duże wymagania :glupek: ..jeszcze jakbym miała tego stażu tak o 700zł więcej..tak akurat na waciki :hahaha:

No ale głupoty plotę nie jest źle ..nie ma co człowiek przyzwyczaja się do dobrego i do określonego standardu życia, a potem obniżyć jest go ciężko ::) ::) ::)

Weekendzik majowy zleciał jak z bicza trzasnął  :bicz: ...nie ukrywam alkoholowo było :p :p :p ..w dzień piwko  :piwo_2: wieczorkiem winko  :pijaki: (no ja jeszcze zapijałam wódeczką  :pijaki:  z gwinta w przypływie emocji pozytywnych hahha  :hopsa: :hopsa: :hopsa: ) ;D ;D
Sympatycznie było, otwarcie sezonu się udało...fotki są ale nie nadają się do publikacji... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :ban:
Może jak mi znajomy resztę fotek prześle to będę miała jakieś do publikacji z „szyszakiem” na głowie ..to taki hełm, który zakłada każdy po kolei podczas otwarcia sezonu... :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

No ale fotka pazurków jest... :brewki: :brewki: :brewki:

Serio chce się Wam te projekty domq oglądać? ::)
Tzn. były jakieś nieliczne prośby to wklejam... :los:
Ja już mam tych projektów po uszy (tyle nad niemi siedziałam, że już mi padło na głowę :terefere: )..oto nasze dwa wybrane...(rzutów na razie nie wklejam chyba, że ktoś będzie zainteresowany) ;D ;D

Dom w amarylisach

I 2- zwie się Tokio

W ogóle to się z Robertosem nie idzie ostatnio dogadać  :obrazony: :obrazony: :obrazony: ...dobra, dobra, przyznaję ze mną też nie można  :terefere: -ale z nim gorzej :P :P :P

Kłócimy się non stop ..po prostu bez przerwy jakieś pretensje o duperele-ale żadne nie odpuści.. :Hitler: :Hitler: :Hitler: :Hitler:
Ale u Nas to normalne..nasz związek trwa już 7,5 roku z czego tak z 5 jesteśmy pokłóceni o pierdoły... :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:

Idziemy dzisiaj oglądać jakieś mieszkanka ::) ::) ..nic specjalnego ale jeszcze szału nie ma :D.. myślę, że pod koniec maja jak ludzie pozwalniają mieszkania przed wakacjami to zacznie się robić wybór 8)...aczkolwiek już nam sprzątnięto sprzed nosa mieszkanie na Warszewie :P :P :P...No zobaczymy jaki będzie ten tydzień... :ok: czy :dno:

A byliśmy w mieszkanku u kolegi R. z pracy ;D ;D ;D
Chata naprawdę super-cenowo już trochę gorzej w sensie, że dosyć duży czynsz tam jest..ale z PMem byśmy mieli rzut beretem (tylko po co rzucać tym beretem?? :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: ) do pracy...no ale co  :drapanie: :drapanie: :drapanie: ..złota strzała  :auto: :auto: :auto: by stała pod domem :mdleje: :mdleje: ..chyba, że by padało... :glupek: :hahaha: :p

No lecę sprzątać bo się nie wyrobię na 16 :D :D :D
Buziaki  :-* :-* :-* moje odwiedzaczki- staram się i wasze wątki ponadrabiać :D :D :D

:Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Pani inspektor, no w końcu!!!! :hopsa:

Szczerze, to żaden projekt domu mnie nie powala.Jednak w 2 projekcie, jest ciekawy ten taras nad garażem, więc jakbym miała wybierać to zdecydowanie nr 2.

Fajnie,że w pracy wszystko w porządalu.
Dobrze,ze z PM'em nie pracujecie razem, bo to dopiero były by zgrzyty.Codziennie  :ckm:
Ważne,że łóżku się dogadujecie  :uscisk:, a w ciągu dnia, to już nieistotne  :hahahaha:

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
No wkoncu Marta  ;D
O tak my to wierne do grobowej deski bedziemy  :skacza:
Projekt domku stawiam na nr 2 jakis taki bardziej frykasny jest  :) no i pazurki ładne  :D A co do PM to tak bywa z facetami wiec sie nie łam wazne ze sie trzymacie razem no i 7,5lat no no gratki  :hahahaha:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
O nareszcie do nas zajrzałaś :) Z projektów domków które wkleiłaś podoba mi się zdecydowanie numer 2 :)
W związkach już tak jest - raz jest lepiej raz gorzej, ważne by się dogadywać! :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ale u Nas to normalne..nasz związek trwa już 7,5 roku z czego tak z 5 jesteśmy pokłóceni o pierdoły... :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:

Ja z moim jestem prawie 3 ale myślę, że my koło 2 w niezgodzie żyjemy ;) hahaha

Też stawiam na dom 2 ;)

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Pazurki fajniutkie, takie delikatne  :). J a tez jestem za domkiem nr 2  ;D ;D. 7,5 roku  ? jesteśmy praktycznie równi stażem my ok 7,5 i też różnie bywało   :brewki: :brewki: buziole  :-* :-*

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
wkoncu jestes :skacza:
zdecydowanie domek nr 2  :D a pazurki ślicznusie.takie delikatne,przeurocze :D

Offline kivi_23

• uzależniony
  • data ślubu: 4 czerwca 2010 - 16:00
no jak by zliczyć te wszystie kłótnie :brewki: myśmy jakieś pierwsz 1, 5 roku ani razu się nie pokłócili, a później to z górki :skacza:

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Pazurki fajne.
Projekty też, tanie dachy bo proste. ale mi bardziej widzi się 1 i widzę, że też ma taras nad garażem jak 2 i chyba ma więcej przestrzeni w środku - zajrzałam na stronki pracowni. ;D
Nasz synek:

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Mi sie podoba nr 1 , ale mój PM mówi ze nr2 jest ladniejszy , kwiestia gustu .
Wam ma sie podobac i tyle  :D.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jak fajne to mieszkanie co blisko pracy to moze sie zastanowcie, bo to co wiecej na czynsz wydacie to pewnie zaoszczedzicie na paliwie, jak blisko do pracy, i na jedno wyjdzie, a zadowoleni bedziecie.
domki fajne obydwa.  :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Marta, przepiękne są te domy!!! :o :o :o Takie inne niż wszędobylskie typówki ::) Nawet mojemu PMowi się spodobały a że on jest budowlańcem z zawodu i architektem z zamiłowania, to jest w tych kwestiach szczególnie wybredny i rzadko kiedy mu się coś podoba ;) Nie wiem, który domek ładniejszy, obydwa są super :taktak: Ale chyba pierwszy jednak ciekawszy :)

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
2 bardziej mi się podoba. Chyba dlatego, że bardziej klasyczny...

My z PM jesteśmy 6 lat razem, a znamy się od przedszkola. Na początku kłóciliśmy się tyyyyyyyle, że chyba nic innego nie robiliśmy  ;) Teraz jest już spokojniej, ale zdarzają się chwile napięcia. Wtedy najlepiej się pokłócić, pogodzić  ::) i znów jest fajnie :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Nooo w końcu jesteś!  ;D
Obydwa domki bardzo ładne. Szczerze mówiąc rozdzieliłabym je na pojedyncze elementy i wybrane elementy połączyła w jedną całość - wtedy byłby dla mnie idealny  :D ;)
Paznokcie super. Lubię klasykę  ;)

Buziaki na cały tydzień  :-* :-* :-* Bo pewnie znów Cię  nie będzie  :D ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
No w końcu się pojawiła  ;D Pazurki śliczne i projekty są bardzo ciekawe chyba wybrałabym pierwszy  ;D co do 21 maja to oczywiście że się melduję  ;D ale ten czas leci ;D ;D My też musimy zacząć się rozglądać za jakimiś mieszkankiem do wynajęcia  ;D buziaki  :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
A mnie się podoba ten pierwszy projekt domu!!  ;D
pazurki bardzo ładne - ładniejsze niż te kolorowe które miałas ostatnio!! ;D
..a to że się kłocicie..? a która para się nie kłoci??!! nie znam takiej... ::)..ale skoro jesteście ze sobą tyle lat, tzn że te kłótnie to tylko taki wasz "sporcik"..poza..ehhkkmm...wiadomo czym ::) ;D ;D!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Noo, teraz pazurki są ładniutkie! ;)
Co do projektow, to mam podobne zdanie co Justyś. Z każdego wzielabym coś innego.
Ale jak już wybierać konkretny, to nr 1 bardziej mi sie widzi ;)
Miłego tygodnia! :-* :-* :-*

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Nooo ja tam wiem po co wy się kłócicie , żeby potem się móc godzić :brewki: :brewki: :brewki:

Jak dla mnie drugi domek *cenzura*! Nie widziałam takiego projektu jeszcze :D Ohh i ten piękny taras, będziesz miała gdzie się opalać :D

Mam nadzieje że znajdziecie i pracę i mieszkanie :) No i rzeczywiście niedługo zostanie rok i ruszą Twoje przygotowania pełną parą nim się obejrzysz :)

Ja chcę zdjęcia z szyszakiem !!!

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
mi też się dwójka najbadziej podoba... chociaż wszystkie ciekawe :)
pazury ekstra..... fajnie wyglądają takie króciutkie

Offline m_lena

• uzależniony
też chcę takie pazurasy, niedługo idę na żelowanie moich odrościków skromniuśkich i tak co miesiąc, aż do ślubu, żeby to jakoś wyglądało.

Projekty domków super  :ok:
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja jak sie za długo nie pokłóce z moim slubnym to sama sprowokuje do kłótni bo mi tak za nudno :P a taka mała kłótnia się każdemu przyda :P
mi sie podoba bardziej domek numer 1 :)
i pazurki też są sliczne :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

gosiek 8513:) Witaj  :hello: :hello: :hello: bo ostatnio zapomniałam Cię powitać :P ::) ::) ::)

Dziewuszki jestem na chwilkę prosić Was o kciukersy o 18. 30 :skacza:

Oczywiście później wszystko opowiem...a i tak pewnie wiecie o chodzi  :glupek: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Roberto jest na masażu!! więc mam chwilkę dla Was ;D ;D ;D ;D ;D

Cieszę się, że domki się Wam podobają ..my odnośnie ich wyglądu nie mamy zastrzeżeń ;D ;D ;D..bardziej o „środek się rozchodzi” i o układ pomieszczeń no i o garaż :P Bo w Tokio można od razu zamówić projekt z 2stanowiskowym garażem, a w Amarylisach trzeba by zmiany wprowadzać ::) ::) ::)

Mamy działkę z wjazdem od południa...a projektów na takie działki nie ma za wiele, więc i tak jesteśmy bardzo zadowoleni z tego co znaleźliśmy, a nie chcieliśmy typowego „domku jednorodzinnego” ::) ::) ::)..haha no chyba, że nas finanse przymuszą bo takie standardowe projekty są tańsze w budowie ;) ;) ;)

Ale ja nie o tym.. :bicz:
Chciałam Wam pokazać moją nową miłość  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: ..padałam jak ją zobaczyłam ..oczywiście poprzednie też są moimi miłościami więc mam już trzy  :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: - czyli jest w czym wybierać..ciekawe tylko jaki koszt :P ::)

Offline ada1988

• Chuck Norris
sliczna jest ta suknia!
i kciuki zaciśnięte :)