Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 244243 razy)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
mka teraz kobieta pracujaca  ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
No my też na Bora Bora nie leżakujemy... :los:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Marta o słychac ;D

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
No my też na Bora Bora nie leżakujemy... :los:
Dokładnie  :D :D :D
Mka  :Kill:

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Oj to nie tylko ja tutaj nie zaglądałam, właścicielka wątku również, a się bałam, że będę mieć dużo do nadrabiania. ;D
Nasz synek:

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
 :hello: :hello: :hello:
i ja się zamelduję jeszcze ;D
MOŻNA :grin:POZDRAWIAM

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
 :obrazony: :obrazony: :obrazony:

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
..teraz wie jak to my pracujace mamy!! ;) ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
 :-* :-* :-* zostawiam

Offline ada1988

• Chuck Norris
  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Mka, se w kulki normalnie lecisz...Ada Ci miłość wyznała, dziewczynki życzenia urodzinowe złożyły, buziaki Ci codziennie posyłają, a Ty nic  :czeka: :obrazony: :obrazony: Już nie udawaj takiej zapracowanej  :P :P  ;D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
jak sie nie odezwie to dostanie klapa na gołą..d.u.p.e!! i się skończy dzień dziecka!! ;) ;D ;D ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
i się skończy dzień dziecka!! ;) ;D ;D ;D

:skacza: Dokładnie!

Offline ada1988

• Chuck Norris
może zraziła się moim wyznaniem ;D

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
 ;D ;D ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 29 Kwietnia 2010, 11:24 wysłana przez Maja »

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
« Ostatnia zmiana: 29 Kwietnia 2010, 11:24 wysłana przez Maja »

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Dziękuję Kochane za życzenia urodzinowe :skacza: ..ale widzę, że gdyby nie kasia22 to żadna by nie pamiętała... :obrazony: :terefere:

No ale w porę się zreflektowałyście ..hahaha  :-* :-* :-*

Dziękuję za życzenia zbiorowo  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: bo trochę naprodukowałyście się tu u mnie jak mnie nie było  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Za długą nieobecność będzie nagroda  :los: moje foto jak dmucham :brewki: :brewki: :brewki: :brewki: ...świeczki...stąd ta dziwna mina..trochę jak „Pani od loda” ::) ::) ::) ::)

No ale najważniejsze...tort...pyszniasty  :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: .............Hubi (chrześniak), zażyczył ::) sobie na moje (tak na moje  :taktak: :taktak: :taktak: ) urodziny tort orzechowy ..no więc co ciocia miała zrobić.... :drapanie: :los:
Pojechałam do czekoladowej i proszę o orzechowy  ;D ;D ;D ..a pani mi mówi, że są dwa rodzaje..z porzeczką i z bezą... :brawo_2: :obiad: :obiad: :obiad:
Mhmm...czyli na urodzinach szwagra jedliśmy z porzeczką (pyszny był - wklejałam wam) ;D no to teraz biorę z bezą....*cenzura* :ok: :ok: :ok: :ok:...orzekam, że nie mam swojego ulubionego smaku w czekoladowej wszystkie wymiatają :brawo: :brawo: :brawo: :brawo: ..mogłabym jeść kilogramami :terefere:

O a tu jeszcze kfiotki od rodzinki..ale jakieś ciemne fotki wyszły ::) ::) a bukiety były (bo już trochę zmarniały :P ) cudne, kolorowe i pięknie pachnące :D :D :D

No ba, zastanawia się czy dokonała słusznego wyboru co do PM'a w obliczu takich wyznań Ady  :D ;D

Ada...nie wiem co powiedzieć i jak się zachować, żeby nie zranić Twoich uczuć  :Serduszka: ..ale ..nie udało by się nam  :Mdleje_1: :Mdleje_1: :Mdleje_1: - Ty masz męża, dziecko  :dzidzia: w drodze, ja w przyszłym roku ślub...to by był związek bez przyszłości ::) ::) ::) ::) :D :D :D

OO Agatka to dobry pomysl na slub :D Mka testuj szybko :D

?Rajty? ;D ;D ;D testowałam już w dniu zakupu.. :p PM mi nie popuścił. Hahaha śmiesznie je się na tyłku nosi, ale są mega wygodne i można w nich „robić różne rzeczy” :p :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Kochane ogólnie w tygodniu nie ogarniam  :mdleje: :mdleje: :mdleje: bywam u Was ale czasem na komentarze nie mam już siły ::) ::) ::)...jednak siedzenie przed kompem na stażu mnie wykańcza a myślałam, że komputer nigdy mi się nie znudzi! :D :D :D :D
Atmosfera nadal sympatyczna już się trochu swobodniej czuje :P :P :P
Cieszę się, że „opiekun mojego stażu” ma normalne podejście i chce, żebym nauczyła się czegoś....zupełnie inaczej niż w s...... ::) ::) ::)

Dzięki za głosy na kaloszki.. wygrały różowiutkie, a ja jednak ciągle się waham  :mdleje: między nimi a tymi czarnymi...no tak jest proste rozwiązanie! Kupić dwie pary! ;D ;D ;D

Ślubnie stoimy w miejscu, ale czasowo wygląda to już inaczej :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: ....jak zauważyłyście na moim suwaczku wielkie odliczanie...23 i zostanie równo ROCZEK!! Ale ten czas leci, co...?? :skacza:

Jutro lecę na pazurki- jakiegoś french`a sobie strzelę bo dawno nie miałam z jakimś mocnym akcentem ;D ;D
Tak przeglądam stonkę mojej manikiurzystki i znalazłam swoje „stare” pazurki ;) ;) ;) ..oto foto:

PM się dalej upiera, że lapka kupi...nosz ::) co za facet...niby prezent dla mnie, a na jego mamę kupiony  :mdleje: (żeby mogła sobie podatek odliczyć czy cóś...)...jeszcze kiedyś się pokłócę z PMem a ona będzie mi chciała laptopa zabrać  :boks_4: ..no ale to ekstremalnie :terefere:

No, a w ogóle to majóweczka się zbliża  :jupi: wyjeżdżamy już raczej w piątek, więc znowu mnie nie będzie :cegly:
Ale mam zamiar się wyluzować.... :drinkuje: :piwo_2: :pijaki: :pijaki: :pijaki: :pijaki:

Laski ze Szczecina  ;D ;D - jakbyście słyszały coś o fajnym 2-pokojowym mieszkanku oczywiście z niską ceną za wynajem to poproszę o cynk ;D : Spokojna, ?niepijąca? :terefere: i niepaląca  :ok: parka  :los: :Kurczak: , zamieszka na dłuższy okres...czasu.... :D :D :D

A wiecie, że już prawie projekt domu wybrałam :jupi: :jupi: :jupi: (siedziałam nad tym cały poprzedni weekend)  :urwanie_glowy: ..piszę prawie bo w sumie to się waham między trzema, a tak na prawdę to między dwoma :D :D
 Gmina mnie wkurza bo wystąpiliśmy o wydanie warunków zabudowy, a oni ciągle cudują, że czegoś nie ma  :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz:...ciągnie się to w czasie strasznie...ale mam nadzieję, że to już ostatni raz i w końcu „wbijemy łopatę”- chociażby po to, żeby płot postawić 8) 8) 8) 8)

Ehh...wiecie co...ale czas leci.. niedługo będzie trzeba za suknią się rozejrzeć...szok... :o :o :o Nie mogę się doczekać ;D ;D ;D

No nic wam więcej nie pisze bo potem znowu tylko zostawicie posty, że nie pamiętacie co chciałyście skomentować .. teraz daję wam możliwość..haha :D :D :D :D Idę do was ;D

Buzi fruzi for all  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Łoch maj Gatt ;D Twoje posty mnie zabiją"kiedyś" ;)

...niepamiętam czy składałam życzonka więc nadrabiam i WSZTYSKIEGO CO NAJLEPSZE  :-* :-* :Daje_kwiatka: (lepiej późno niż wcale)
...ale smaczka na trorcika mi zrobiłaś :tak_2:

...co do paznokci to fajny ten wzorek, ale ja jednak wole frencza z dodatkami ;)

...miłej majówki :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj nie wiem mka nie wiem...czy się zreflektowałaś po tak długiej nieobecności  ::) ::) ::) ::) ::)
Niby wkleiłaś kilka fotek,ale to hmmm....jakby Ci to powiedzieć ....  ::) ::) ::) jakoś tak mało  ;D ;D ;D
No może jak wkleisz jeszcze jakieś jedno foto foto to Ci wybaczymy  ;D ;D ;D ;D ;D :brewki: :los:
co Ty na to?Reflektujesz?  ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D
Ojjjj tak czas leci,a kiedy myślisz wybrać się na pierwsze łowy kieckowe?  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
A ja protestuje!!! :protestuje:

Ja pamiętałam o Twoich urodzinach,ale cały dzień miałam zajęty, więc dopiero wieczorkiem wysłałam smsa!!!! :obrazony:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Zgadzam się z Patrycją... strrrrasznie mało tycg fotek... ::) ::) ::)
Nie daj się prosić o jeszcze!! :D :D :D ;)
Buźka! :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
O Tak! Wklej jeszcze jakieś foty to może Ci wybaczymy to zaniedbywanie  ;D ;D ;D
Faktycznie czas leci jak szalony, już niedługo stuknie roczek do Waszego ślubu...
Super, że podoba Ci się nie stażu. Zresztą nie miałam wątpliwości, że sobie poradzisz  ;)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
Jeju , u Ciebie chyba sa najwieksze posty , doslownie MEGA !!! :D
To dobrze!

Pyszny torcik?!Ja lubie z bezem ... pyszotaaa!Narobilas samczka ze hej  ::).

Kwaitki slicznie!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
mmmmmmmmmmmmmmmm............. ale smaka narobiłaś!!!  ;D ;D daj kawałek :P :P

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Ja tam za tortami nie przepadam ale ten wyglada kusząco  :D
Jeśli chodzi o pazurki to ja wolę na błyszcząco  ;D

Offline Agulek79

• Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
No Kochana - mina wcale nie przypomina "pani od loda"... ::)..musiałabys miec bardziej "zdziwioną" minę - coś takiego  :o !! ;) ;D ;D
....torcik kusząco wygląda!! Będziem sie kiedyś musieli wybrac do Czekoladowej na torcika! ;D ;D Kfiotki bardzo ładne - strasznie lubie tulipany!!
..pazurki wolę francuskie lub jednolite - starzeje się? :drapanie: ;D a podaj stronę swojej pani od pazurków co?? na priva jesli można!! ;D ;D
..przykro mi słyszec, ze jednak nie dajesz szansy na zwiazek z Adą..na pewno złanmiesz jej serce - Ty niedobra!! ;) ;D ;D ;D ;D ;D
...to mówisz, ze rajty sie sprawdziły? a wytrzymały wasze harce? czy to były "jednorazówki"? ;D ;D ;D
...cieszę się że w pracy masz dobrą atmosferę i się powoli wdrażasz!! oby tak dalej!!

..jak będę wiedziałą coś o jakimś mieszkanku to dam znac! Polecam Infoludka do szukania ofert!! ;D

buziaki :-* :-*

Offline m_lena

• uzależniony
mka tak sobie pom,yślałam, że w sumie w dzień mojego slubu możesz sobie podjechać i zobaczyć ichniejsze dekoracje :)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
Mi się pani od loda nie skojarzyła, za to z takim namaszczeniem splotłaś łapki pochylając się nad tortem, jakbyś mocno skupiła się nad urodzinowym życzeniem, oby się spełniło!  ;D

Piękne tulipanki i te kolorki, super.

Dobrze że na stażu dają Ci robotę i uczą  :ok: czasami traktuje się stażystów jak zło konieczne...

Też jestem ciekawa czy rajty przeżyły te Wasze "różne rzeczy, które można w nich robić"  :terefere: :terefere:  ;D ;D

To trzymam kciuki za włożenie łopaty w Waszą ziemię jeszcze w tym roku  :P :P :P No i wybierz wreszcie ten projekt  ;D :P

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ech, narobiłaś mi apetytu tymi tortami :tak_2: Kfiatki cudne :Serduszka:

A te paznokcie co wkleiłaś... hmm... jak dla mnie za bardzo "naćpane" :razz: Pasują do licealistki, no mooooże do studentki, ale raczej nie do Pani Inspektor :p Mam nadzieję, że się nie obrazisz za szczerą opinię ;)

Powodzenia w szukaniu mieszkanka i załatwianiu budowlanych formalności :-* Ech, te formalności, wszędzie, wszędzie tylko formalności... Wykończą nas kiedyś :mdleje:

Buziaki :-* :-* :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Torcik wygląda pysznie  ;D ;D Co do gumiaczków to ja jestem za tymi w kwiatki  ;D Dobrze że się czujesz luźniej na stażu  ;D ;D
Ah no i może wklej zdjęcia projektów nad którymi się zastanawiasz, chętnie zobaczymy  ;D