Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243601 razy)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Hehehehehe, wrzuciłaś moja wielką rozpacz z powodu superanckich prezentów od teściowej;)
Oczywiście, Mka aniołek, a Agulek diablica ;D

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
ale relacja :) super
dziewczyny tylko Wam pozazdrościć takiej dobrej zabawy ;D i liczymy na więcej fotek  :P :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ale fajnie się czytało relację! :D Musiałyście się świetnie bawić :) Fotki prześliczne  ;D

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 5.06.2010
Melduję się!

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
hehe ale imprezka :twisted: :grin: :grin:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
W taki razie trzymam kciuki żeby spotkanie z NS doszło do skutku tym razem .... !!!
Imprezka widać się udała  ;D super takie spotkania są najlepsze!!

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Również trzymam kciuki!!!
Mam nadzieję, że tym razem staną na wysokości zadania i się pojawią!  ;D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Wow ale super spotkanko takie są najlepsze  ;D ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
sie działo  :D :D :D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Widać że impreza była przednia  ;) Marta jakie ty masz włosy fajowe, naturalnie masz takie kręcone ?

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Marta - dziękuję za rogi... ;) ;D ;D..to na pewno za: akcję z drzwiami..i za informację o Audiofilsach, co?  ;D

...dziekuję za pochwałę mego złotego krążka - też uważam go za cudowny!! ;)  ;D

..i wczoraj Graża dostała w twarz!! ja na miejscu Hanki to bym jeszcze przywaliła jej torebką tak aż by sie Graża wywaliła..a potem jeszcze przejechała samochodem! ;) ;D

Offline olenka1
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 5.06.2010
Ojojoj ale się działo w M jak... a ja przegapiłam ten odcinek a w zasadzie zrezygnowałam na rzecz wichmena rajsera. Czy któraś z was zna tę boską grę karaciano-planszową? POLECAM !!!!!!! Imprezka rzeczywiście udana. Ja też che na takie imprezki i pyszne jedzonko. 

Czytałam gdzieś, że Grażyna będzie miała spore kłopoty bo potrąci śmiertlenie kogoś i ucieknie  z miejsca wypadku, lecz nie tak łatwo bo z za drzewa ktoś ją widział.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Dzięki Mka za relację, super super super!
Też żałuję że dziewczynki nie zrobiły Tobie zdjęcia w tych drzwiach, brawo dla Agulka  :P ale nie dziwię, się ja pewnie też bym miała nie lepsze zdziwko.
No to trzymam kciuki za niedzielę, oby Pan z NS nie zawiódł!
A to 24.03 jakieś spotkanko się szykuje? czy to tylko dla wtajemniczonych, bo ja bym b.chciała, już tym razem musowo...
Ja też jestem fanką "M jak M"  :) akcja była ostra  z Grażką, choć gdyby zatrudnili Agulka79 jako scenarzystkę, z pewnością oglądalność skoczyłaby by im o 100% ;D

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
No...proszę... ;D ;D dałyście czadu widzę  :D. Trzymam kciuki za niedzielę. buziaki miłego dnia

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
W ogóle to muszę Wam powiedzieć, że mi się strasznie podoba Agulek z rogami, no pasuje jak ulał :D
Śliczna z Ciebie krejzolka  ;D

emeczko, a Ty jesteś na zdjęciu z aureolką podobna do mojej świadkowej, nawet bardzo :)

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Mka, szory,za tą akcję z drzwiami. No wiadomo,że ja jako gospodyni bym otworzyła drzwi, ale... nagle był taki pomysł, by Cie zaskoczyc,wiec jak mogłyśmy tego nie wykorzystac, hehehehe

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Alle imprezowiczki ;D ;D ;D faknie wygladałyscie kobitki ;) ;)

..i wczoraj Graża dostała w twarz!! ja na miejscu Hanki to bym jeszcze przywaliła jej torebką tak aż by sie Graża wywaliła..a potem jeszcze przejechała samochodem! ;) ;D
No niemogłam sę powstrzymac od śmiechu  :hahaha: :hahaha: ;D ;) Agulek ty "szatanico" :hahaha: :hahaha:

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hehe, faaajne foty.
mce zabraklo slow? nie wierze ::) ;)

spotkanie nie dla wtajemniczonych 24.03.2010 od 17:20 w czekoladowej na jedzonko+pogaduchy :)
wstepnie beda mka, Agulka, Kivi, aagatkaa i ja. tak? haha, zapraszamy :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Galaretko, jeszcze Pusia będzie! ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
ale fajna imprezka, zazdroszcze, ja tez whiskey lubie(lubialam raczej teraz zakaz na jakis rok)  ale nie umywa sie do drinka black russian, to moj ulubiony. sliczne laski jestescie wszystkie!!! :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
Czytałam gdzieś, że Grażyna będzie miała spore kłopoty bo potrąci śmiertlenie kogoś i ucieknie  z miejsca wypadku, lecz nie tak łatwo bo z za drzewa ktoś ją widział.

ojjj będzie miała, nie uda się im wyjechać do Stanów bo Grażyna prawdopodobnie trafi do aresztu grozi jej 12 lat, ale wiem też że Michał wynajmie jakiegoś drogiego adwokata

Offline m_lena

• uzależniony
wariatkiz  Was dziewczyny :D Ale zabawa widac przednia była ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
ale zabawa ;D a ty jakie fajne masz wloski mka ! calkiem podobne do moich ;)

Morgan
  • Gość
mka fiu fiu :)
agulek rezyserem!

Offline pamela

• Chuck Norris
oooo a co tu tak cicho?? chyba pierwszy raz

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
No własnie Marta gdzie się podziewasz?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Może ma mały "kryzys" forum. Czasem mnie też to nawiedza, że jakoś brak chęci pisania... Bo przecież do nas zagląda  :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
no cisza cisza :P

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Goood morning Polska  :glupek: :glupek: :glupek:

olenka1 Witam  :hello: :hello: :hello: :hello:

Właśnie gotuję żurek/barszcz biały na obiadek.. prawdziwny z kiełbachą :Obiad: :Obiad: :Obiad: :hopsa:

I niech ktoś powie, że wiosna nie idzie... :skacza:
Niebo przedwczoraj rano....a dzisiaj u mnie najwyższa temperatura chyba od listopada +8 :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Tylko zdjęć coś mało  :-\
No i fakt... zdjęć coś mało, mało... ::)
Coś mało  tych zdjęć ;)
aaaaaa coś mało fotek tak jak piszą Dziewczyny :P
i liczymy na więcej fotek  :P :P

Reszta fotek jest u Loli!!! ;D ;D ;D Aaaaa następna reszta nie nadaje się do publikacji ::) ::) ::) ::)

Relacyjka I klasa - dałaś radę...  ;D ;D ;D
Hehehehe super to wszystko opisałaś! przeczytałam jednym tchem! ;D
bardzo fajna relacyjka,
ale relacja :) super
Cytat: Mysikróliczek link=topic=19126.msg1203035#msg1203035date=1268695843
Ale fajnie się czytało relację! :D
Dzięki Mka za relację, super super super!

No to macie po kwiatuszku :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

To co rozumiem, że poza pewnymi wyjątkami (Agulek79) trzymacie kciuki za NS?  :ok: :ok: :ok: :ok:
W niedzielę..pamiętajcie!!! :brewki: :brewki: :brewki: :brewki:
no cisza cisza :P
oooo a co tu tak cicho?? chyba pierwszy raz
No własnie Marta gdzie się podziewasz?
Może ma mały "kryzys" forum. Czasem mnie też to nawiedza, że jakoś brak chęci pisania... Bo przecież do nas zagląda  :)

DEMENTUJĘ!!! Nie mam forumkowego kryzysu za bardzo Was lubię dlatego mimo, że u siebie nie piszę to jestem u Was :calus: :calus: :calus: :calus:

Kryzys mam ale pracowy tzn. z braku pracy i to mnie męczy i nie pozwala cieszyć się ślubem i innymi przyjemnościami ::) ::) ::) ::) ::)
Jak Robert zadzwonił do NS to nawet nie wydałam z siebie okrzyku radości, że może już w tą niedzielę zakończymy jeden duży weselny etap (sala, orkiestra, foto, video).... ::)
Mam co jakiś czas przebłyski jak jestem u Was w wątkach..ale ostatnio nic mnie nie cieszy ..deprecha  :depresja: :depresja: :depresja: :depresja: na maxa!!!  :mdleje:
No i nie chcę Was smucić tymi moimi żalami ::) ::) ::) ::)

Aleee co tam za cierpliwość dla wiernych podglądaczek... :Uu: :Uu: :Uu: :Uu:

Wytrymowany Forest - hibernacja z misiem...poduszka została wywalona bo już była tak obmelana i zastąpiliśmy ją misiaczkiem :p :p :p :p

On zawsze jak śpi i podejdę do niego po ciuchu to podnosi tylną nogę i pokazuje mi wszystko co tam ma..na znak uległości oczywiście! :hahaha:

Mordeczka moja kochana :Serduszka:

Aaaa wiecie gdzie ostatnio spał mój pies?  :D :D :D :D
Tylko zabijcie ale nie zdążyłam fotki zrobić... :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Macie może w domu taką siateczkę połączoną rurkami na której rozkłada się mokre ciężkie swetry??
To wygląda jak taka mała trampolinka...
No a więc mój pies ostatnio na tym spał w kuleczkę zwinięty...z suszącym się swetrem oczywiście... :protestuje:

Marta jakie ty masz włosy fajowe, naturalnie masz takie kręcone ?

Oj z tymi moimi włosami to opowieść jest taka, że obecnie na końcówkach mam resztki trwałej a reszta to natura ;) ;) ;)
Bo ja mam tak od góry proste, po środku falowane, a od spodu kręcone...no i nigdy mi się włosy nie układały więc od 1 czy 2 klasy LO robię sobie trwałą... O0
To co teraz widzicie to trwała, a właściwie jej resztki z kwietnia 2009 ...tak,tak....Ja trwałą robię raz na rok....hahaha  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: wszyscy są zawsze w szoku  :o i potem jest pytanie o rozjaśnienie włosów i tu też wytrzeszcz  :o jest jak mówię, że kolor naturalny ;) ;) ;) ;)

a ty jakie fajne masz wloski mka ! calkiem podobne do moich ;)

Rozumiem, że to komplement? :jupi:

emeczko, a Ty jesteś na zdjęciu z aureolką podobna do mojej świadkowej, nawet bardzo :)

I to też komplement ma się rozumieć? :jupi:

mka fiu fiu :)

Ja? Ale że co? Że faina impreza? :terefere:

A to 24.03 jakieś spotkanko się szykuje? czy to tylko dla wtajemniczonych, bo ja bym b.chciała, już tym razem musowo...

Zapraszamy, zapraszamy ;D ;D ;D ;D

Później Wam wkleję fotki bo coś wczoraj sobie kupiłam...od razu mówię, że nie ciuchy...ale sama do siebie ryłam ze śmiechu  sklepie!  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jutro jadę do teściowej na weekend...ma komputer!! :chat:
Ale nie ma internetu  :ekxpert: . .no i musimy jakieś filmy dzisiaj z Robertosem ponagrywać co by się nie nudzić  :D :D :D

Buziaki  :-* :-* :-* .. potem jeszcze napisze bo mam do Was  :koncert: orkiestrowy romans no i obiecane fotki zakupowe :brewki: :los: :los: :los: