Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242780 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
ale się uśmiałam z tych reklam :hahahaha: :hahahaha:
a hasło jakoś to rozchodzę, rozwaliło mnie na łopatki, oczywiście już wszystkim znajomym to porozsyłałam, żeby tez się pośmiali ;D
a reklama dla widzów dorosłych już przeze mnie kiedyś widziana ;D ale jakoś fajnie się takie ogląda :hopsa:

fajny ten Twój siostrzeniec:)  ale będziesz miała teraz ozdobę na ząbkach, tylko pozazdrościć ;D

Morgan
  • Gość
piekne tasiemce piszesz ;)
chlopczyk strasznie radosny jak widze :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Widzę, że Hubert wrodził się do cioteczki Marty, też taki radosny  ;D ;)
Aparat faktycznie nie widoczny... Tylko kupę kasy kosztuję, dobrze że chociaż dodają jakąś biżuterię (czyt. szafir), to pewnie aż Cię tak serce nie ściska jak trzeba tyle zapłacić ;D

A praca nad sutkami... hmmm... może być naprawdę ciekawa... Zwłaszcza dla PM  ;) W końcu musisz się stosować do zaleceń lekarza  ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
U Ciebie to zawsze się uśmieję  ;D

Powiedz, no i co w końcu z tym NS?

A jeśli chodzi o aparat.. zakładasz tylko na dół tak jak mówiłaś wcześniej czy jednak i górę i dół? Bo ja powoli też dojrzewam do tej decyzji chyba...  ::) Ale ja bym "szczeliła" sobie tylko na dół, a na górę taki od wewnątrz chyba...  ::) Nie wiem sama...

:-*

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
Ja mam na szczęście noszenie aparatu już za sobą  ;D W podstawówce nosiłam  :Najlepszy:
Ehh, szkoda że tak daleko mieszkam, chętnie bym razem z wami potopiła marzannę  :pijaki:

W poniedziałek byłam na dowcipnym przeglądzie...Po raz kolejny dowiedziałam się, że jestem ładna ale musze pracować UWAGA!! nad sutkami   :mdleje: :mdleje: :mdleje: ....tzn. PM musi pracować...  :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia: :D :D :D
[/color]
:hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Marta, muszę przyznać, ze bardzo ładnie wyglądasz na fotce z szerokim uśmiechem;)

No też się uśmiałam z Twojego "przeglądu". Co za popychająca do działania opinia i co Twój PM na to??

Offline m_lena

• uzależniony
Startujesz na Miss Wystającego Sutka? :D
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Aparacik super ale cena zabójcza

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Moja droga..
widac po siostrzeńcu że wszelkie zwariowane geny ma po tobie - no chyba ze reszta famili też tak pozytywnie "zakręcona"  ;D Usmiech masz baardzo ładny i zastanawiam sie dlaczego chcesz zakładac aparat?? Serio nie kapuje?! nie masz przeciez każdego zęba w drugą stronę??
..ale jak już sie zdecydowałaś zostac "Aparatką" (już nie tylko w przenośni - ale i dosłownie ;D) no to muszę przyznac, ze ten aparat baardzo delikatny i nie rzucający sie w gały! ;D
...pracowac nad sutkami? tzn co? masz siebie jak radio nastawiac kręcąc suta?  ;D ;Dczy jak? ..no i jak juz to robota dla twego Przyszłego... ;D Chociaż jak teraz sobie mysle, to on z tobą ma duzo roboty: "nakec suta", "zwijaj węża"... ;D ::) ;D
..a na zakupy idz!! jak nie spodnie to przecież można bluzkę kupic! albo buty!albo torebkę! albo stanior! albo cos innego!! Helllow ::)!!..jak facet stawia to sie nie odmawia i biegiem się leci na zakupy!..bo moze mu sie szybko odwidzic! ;D ;D

buźka Krejzolko! :-*

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja tam sobie nigdy nie odmawiam jak PM stawia :D a co tam :D trzeba sobie humor poprawiać :D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Helllow ::)!!..jak facet stawia to sie nie odmawia i biegiem się leci na zakupy!..bo moze mu sie szybko odwidzic! ;D ;D

Włłłłaaaśnie!!! Co jest z Tobą mała?! leć na zakupy!! ;D ja bym takiej okazji nie przepuściła!! :P :D

A aparacik będziesz miała ładniutki! no i Ty ładniutka! ślicznie wyszłaś na tej fotce! :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ale masz swietny usmiech
 :-*

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Mka, Twoje posty najlepiej czyta się z rana - dobry nastrój murowany  na cały dzień :hopsa: Uśmiałam się z tego "dowcipnego przeglądu", ale ja też nie wiem o co chodzi z "pracą nad sutkami" i czemu to ma służyć... ??? Weź wyjaśnij nam o co chodzi, bo może my tu wszystkie powinnyśmy nad nimi pracować, tylko jeszcze o tym nie wiemy? ;D ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Heloł Pizdencje moje  :skacza:

U Nas nuda, nic się nie wydarzyło od wczoraj...oczywiście PM do NS nie napisał...już dzisiaj to mu tyłek za to skopię! :boks:
Za to stwierdził, że oni są tak atrakcyjni wokalnie i cenowo, ze teraz już nic innego mu się nie podoba.. :mdleje: :mdleje: :mdleje:  ::) ::) ::)

Weź wyjaśnij nam o co chodzi, bo może my tu wszystkie powinnyśmy nad nimi pracować, tylko jeszcze o tym nie wiemy? ;D ;)

Hmm PM ma pracować, żeby potem dziecko miało za co złapać  :dzidzia: :dzidzia: :dzidzia:

Startujesz na Miss Wystającego Sutka? :D

Właśnie, że nie - dlatego mamy zadanie domowe :D :D :D

A praca nad sutkami... hmmm... może być naprawdę ciekawa... Zwłaszcza dla PM  ;) W końcu musisz się stosować do zaleceń lekarza  ;D ;D ;D
pracować nad sutkami... ;D hmmm ciekawe zalecenie :P
No też się uśmiałam z Twojego "przeglądu". Co za popychająca do działania opinia i co Twój PM na to??

Oczywiście bardzo chętnie popracuje  ;D ;D..a właściwie to już pracuje ::)... codziennie po 3 minuty na każdy cycek :p :p :p
Podobno wyciąganie sutków to długofalowa sprawa ..dobre wyciągnięcie to „praca” na ok. 2 lata  :mdleje: :mdleje: :mdleje: ...a w ciąży wiadomo już nie bardzo można ::) ::) ::)

...pracowac nad sutkami? tzn co? masz siebie jak radio nastawiac kręcąc suta?  ;D ;Dczy jak? ..no i jak juz to robota dla twego Przyszłego... ;D Chociaż jak teraz sobie mysle, to on z tobą ma duzo roboty: "nakec suta", "zwijaj węża"... ;D ::) ;D

Technicznie rzecz ujmując jak już tak bezpośrednio pytasz o kręcenie suta to ma go” wyssać z wnętrza”  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Boże do czego wy mnie tu zmuszacie!!!  :boje_sie: Piszę o swoich sutkach... :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

A widziałam właśnie w tv kampanię społeczną.... ::)
Pani chodzi po pokoju i się pakuje...pakuje, pakuje...i nagle widok z góry...
Na łóżku leży trumna i Pani właśnie w nią pakowała wszystkie swoje rzeczy..  :mdleje:
„Nie pakuj się do trumny, zrób cytologię”....
Ja właśnie czekam na wynik...a Wy? ;) ;) ;)

Wczoraj wieczorkiem włączyłam  :Serduszka: AF :Serduszka: ale przez słuchaweczki, żeby ciszy nocnej nie zakłócać ..włączyłam opcję „stereo” i normalnie czułam takie dreszcze przy NEM, jakby chłopaki stali przy mnie z mikrofonami i śpiewali..  :Mikrofon: :Mikrofon: :Mikrofon:
Nie ukrywam, że wykonanie Metallik(c)i dla mnie nie istnieje odkąd jest wersja AF ::) ::)...musze się tu nimi trochę popodniecać  :uscisk: bo przy PMie nie bardzo mogę :P :P :P

Wracając do aparatu...
Usmiech masz baardzo ładny i zastanawiam sie dlaczego chcesz zakładac aparat?? Serio nie kapuje?! nie masz przeciez każdego zęba w drugą stronę??
..ale jak już sie zdecydowałaś zostac "Aparatką" (już nie tylko w przenośni - ale i dosłownie ;D) no to muszę przyznac, ze ten aparat baardzo delikatny i nie rzucający sie w gały! ;D
A jeśli chodzi o aparat.. zakładasz tylko na dół tak jak mówiłaś wcześniej czy jednak i górę i dół? Bo ja powoli też dojrzewam do tej decyzji chyba...  ::) Ale ja bym "szczeliła" sobie tylko na dół, a na górę taki od wewnątrz chyba...  ::) Nie wiem sama..

Odpowiem na to „na raz” ;D ;D

No z tym czy tylko dół czy góra to się myliłam ::) ::)
Nie zakłada się aparatu tylko na dół albo tylko na górę...tak mi orto powiedział.. :D
Albo całość albo wcale!!  :mdleje:
Na górę nosiłam ruchomy aparat będąc dzieckiem...ale na tyle zbuntowanym, że leczenia nie skończyłam i tak jak napisałam wcześniej zęby są „lekko pofalowane” i żeby zrobić prosty dół trzeba mieć górę idealną (dlatego też nie zakłada się aparatu tylko i wyłącznie na jeden łuk)!! ;) ;) ;)

Tak więc muszę zacząć od góry i po 3 miesiącach w planach jest założenie dołu ..co oczywiście zwiększa koszty... :ban:
Agulku co do mojego dołu to jest poprzestawiany, poza tym pozbyłam się 4 i teraz mam „dziurencję” :D z resztą zobaczysz 13.03..ale jak mówię to faktycznie dołu nie widać, więc może się wydawać, że aparat to fanaberia ::) ::)

Mysiu co do aparatu od wewnątrz i takiego mało widocznego jak ja mam ..wszystko zależy od wady jaką się ma i to orto decyduje jaki aparat możesz nosić!! :los: Tak ..tak..  :taktak: :taktak:
A aparaty lingwalne te od wewnątrz ..może i ich nie widać ..ale pomyśl o czyszczeniu zębów i tego aparatu!! ::) ::)
Jeszcze jakby był na dole to pal licho ale na górze...ciężko byłoby Ci się dostać do wszystkich szczelin... :-X :-X
Poczytałam trochę o tych aparatach i już nie jestem na nie nastawiona tak na  „hura”.. już wolę ten swój mało widoczny szafir  :brewki: :brewki: :brewki:

Helllow ::)!!..jak facet stawia to sie nie odmawia i biegiem się leci na zakupy!..bo moze mu sie szybko odwidzic! ;D ;D
Włłłłaaaśnie!!! Co jest z Tobą mała?! leć na zakupy!! ;D ja bym takiej okazji nie przepuściła!! :P :D
A aparacik będziesz miała ładniutki! no i Ty ładniutka! ślicznie wyszłaś na tej fotce! :-*
Ja tam sobie nigdy nie odmawiam jak PM stawia :D a co tam :D trzeba sobie humor poprawiać :D

Tylko, że mi zakupy humor psują.. :glupek: wkurza mnie to ciągle rozbieranie, ubieranie, gorąco mi i w ogóle... :cegly:
No i PM jak mówi, że mam kupić spodnie to na „torebkę” nie da się nabrać ..będzie mówił „to kup to i to”...buhahaha.. Chce się ktoś zamienić? :jupi: :jupi: :jupi:

A chwaliłam sie ostatnio, ze bez okazji dostałam tulipanki? :Serduszka:

Tu stoją w szklance i na akwarium bo akurat wychodziliśmy i już wazonu czasu szukać nie miałam ::) ::) ::)

Miłego dzionka :-* :-* :-*

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
no to mnie zaskoczyłaś z tymi sutkami..Teraz sie zastanawiam czy ja mam odpowiednie?? jest jakis "rozmiar"..czy cos??

..też kiedys myslałam, zeby sobie załozyc aparat..ale na razie nie mamy na to funduszy...Mówi sie trudno i zyje się dalej! ;D

...a tulipanki dostałas od Narzeczonego? ;D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Kurde, to ja też nie wiem czy moje są ok  :D ;)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Z tymi sutkami to bym pomyslala hehe bo jest cos takiego jak nakładki laktacyjne i gdy dziecko ssa to ci wyciaga sutka i przy okazji nie uszkadza ich...Moja kumpelka tego uzywala i byla bardzo zadowolona bo ja mialam poobgryzane suty a ona nie  ;D....
Śliczne tulipanki  ;) a zakupy to ja uwielbiam chciałabym chciała sie na takie wybrać  ::)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Ale Ci zazdroszczę tych tulipanów... :Serduszka: Uwielbiam tulipany a od mojego za nic nie mogę się doprosić :-\ Za każdym razem, jak widzimy gdzieś tulipany, robię mu delikatną aluzję a on powtarza swoje: "kupię ci takie, jak przestaniesz mi w kółko o nich marudzić" :P Taaa, jak na to wpadnie, to już pewnie tulipanów nie będzie :-[

Offline justys0101
  • Chuck Norris
U mnie tulipany standardowo na Dzień Kobiet  ;D Wszystkie trzy: mama, siostra i ja  :D :D :D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hihi, ciekawe jak czesto ma sie okazje postawic sobie pytanie na temat rozmiaru sutek (sutkow  :drapanie: ??? ) :D

cytologia wlasnie sie wykonala, a jak, w koncu minelo pol roku :)
sciskam! w pol ;D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Aaale śliczny kolorek tych tulipanków!! ja też uwielbiam tulipany!! ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
U mnie już delikatnie ponad roczek od cytologii, ale miałam się stawić dopiero po roku czasu, bo wszystko było okej, więc chyba tragedii nie ma. No nie ukrywam, że nie jestem fanką ginekologa  ::)

A sutków moich to nigdy w życiu Mu nie pokazałam  ;D

Chociaż nie powiem, fajny jest....  :skacza:

A tulipsy suuuuuuper i ten kolor!  :o

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To mnie zmartwiłaś tymi sutkami, chyba też je zacznę wyciągać, ale nie pokażę ich u gina :P ogólnie nienawidzę tam chodzić, a cytologię miałam zrobić i tak od stycznia dotrzeć nie mogę...może jak już wiosna zawita, będę miała w końcu chęć ruszyć 4 litery z domu, bo póki co, to ciężko mi się zebrać... a dzisiaj jeszcze ten śnieg ta mnie dobił :(:( chyba mam chandrę...

A co do zakupów, jak chce fundnąć spodnie, to bierz spodnie, ciuchów, szalików, torebek, butów i pasków nigdy za wiele :P ja mam za dużo wg mojego K. torebek i szalików, ale cóż... kocham je i chcę jeszcze, jeszcze, jeszcze!! :D

A tulipany ze słonecznikami dostałam na walentynki i podejrzewam, że znowu tulipany będą na dzień kobiet :D no ale wolę tulipany niż goździki :D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Dziewczyny ja Was nie chce martwić, ale jeżeli Wasz gin nie bada Wam piersi, to lepiej poszukajcie nowego :-[ ja chodziłam pare miesięcy z guzkiem, bo wcześniejszy lekarz, nie mial ochoty mnie badać ::)  a później rach ciach i znalazłam sie na stole operacyjnym :mdleje:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To mnie naprawdę przestraszyłaś.... :(

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
mnie tez :-\ mi nie bada piersi...raz kiedys kiedys gin mnie porzadnie zbadala, teraz to chyba trzeba sie upominac o takie badanie.

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Ja chodze do ginekologa co najmniej raz dwa razy na 3msc....A badanie usg piersi mam w czwartek 11-go musze badac czesto bo mam guzki

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Kobiety które przyjmują  tabletki hormonalne, powinny częściej badać swoje piersi!!! ja mam co chwile guzki, niestety większość z nich nadaje sie do usunięcia :-\ jednego już usunęłam, następną wizytę na onkologii mam w przyszłym tygodniu. Nikogo nie chce straszyć, bo każda z nas, ma inne piersi, niektóre bardziej ugruczułowione, niektóre mniej. Ale warto przynajmniej raz na pół roku robić badania piersi.  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
a w ciąży wiadomo już nie bardzo można ::) ::) ::)

ja się przyznam że ja nawet moich cycuchów dotknąć nie mogę tak mnie bolą a co dopiero sutki...

ufff ja nie mam problemu z tym badaniem tzn z cytologią i z badaniem piersi zawsze jak chodzę do lekarza i przychodzi czas na cytologię to przy okazji bada mi piersi :)

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
te sutki męczcie męczcie, ja nie męczyłam i mój maluch się buntował ssać, nie pomogły nawet nakładki. musiałam ściągać i na butle przejść :(
Tylko 3 miesiące miałam pokarm :'(
Nasz synek: