Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243201 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hihi
jedno wiem na bank.
ani do szatni nie bylo za daleko, ani pan nie zapomnial, ze go widac z basenu.
taki aspekty nie maja dla sasiadow ZADNEGO znaczenia.
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline kawowa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7.05.2011
jestem!
(lepiej późno niż później)  ;)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

misia241, kakao, kawowa   Witam i zapraszam!  :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Jestem!
Wczoraj mi forum nie działało i dzisiaj pół dnia ::) ::) ::) ::)
Wysyłam więc co naskrobałam zanim forum padło :D :D :D

a na fotki skwarek pewnie tez sie zalapaliscie ;)

Jakbyś zgadła  ;D ..dlatego tez tak nas to denerwowało :protestuje:

tego Ci najbardziej zazdroszcze :brewki: takich zgrabnych paluszków, które wiedza jak zrobić kobiecie dobrze :brewki:

Oj zgrabne czy nie...w końcu ?nie liczy się rozmiar? :drapanie: :brewki: :los: ...swoją drogą mieć faceta, który masuje ::) to normalnie odlecieć można  :mdleje: ..ale też nie wiadomo czy tacy mężczyźni zabierają pracę do łóżka? :D :D :D

...a ja się nadal zastanawiam dlaczego nie chcieliście z lewatywy skorzystac..podobno zdrowo... ::) :p :taktak:

Eee no wiesz ::) ..rozbiliśmy sobie przed wyjazdem  :hahaha: ..a wiadomo nie można z tym przesadzać :glupek:

..to mówisz Pan ciebie smyrał po pleckach... :brewki: :brewki:

No smyrał..ale nie było w tym podtekstów z jego strony ::) hahaha :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Jeee ale weekend... Ja teeeż chcę :P ;) Super, że masaże takie przyjemne i w ogóle (ile ja bym dała za taki profesjonalny masaż :P )
Ślicznie wyglądasz!

Dzięki  :oops: Profesjonalny masaż...ee masaże w brew pozorom nie są takie drogie...wybierz się tam u siebie, chociaż na jeden w ramach ..mhmm...prezentu na zajączka  :Kurczak: :Kurczak: :Kurczak:

No to widać wypad udany! czekam na CD. ;)
Ps. Jakoś łagodnie wyglądasz na tej fotce!? ::) :D :P
Pozory mylą  ;D :P
Ewidentnie...!! ;D ;D ;D
eee tam, mka incognito jest na wknd poza swoim terenem to jasne, ze wyluzowana, spokojna i lagodna :)
aaaale poczekajcie na relacje z pokazu muzycznego ;)

Ja jestem bardzo łagodna ;D ...ale jak coś nie idzie po mojej myśli... :Kill:

Relacja z pokazu muzycznego? Mhmmmm tu faktycznie pioruny będą leciały  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

a przynajmniej był przystojny?? hehe  :D :D :D :D

Hmmm...nie był to typ Rickiego Martina  :Mikrofon: raczej zaliczał się do przeciętnych jednak jak masował to twarz przestała się liczyć  :hopsa: :hopsa: :hopsa:

A udało Wam się chociaż poopalać czy ta parka cały czas okupowała łóżko? :)

Oj okupacja  :Hitler: była konkretna, jednak my z PMem nie korzystamy z takich uciech jak solarium więc nie mieliśmy ciśnienia, że oni tyle tam siedzą, że my nie skorzystamy ::) :D :p

Marta ty szalona kobieto  ;D

No jeśli wywołałam uśmiech na Twojej twarzy to się cieszę :D :D I masz mi tu zaglądać, bez względu na wszystko :przytul:

Widzę tutaj podteksty "erotyczne" :p :p

Fakt, u mnie zawse coś zboczonego musi być :uscisk: :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Marta ale mi narobiłaś ochoty tym opowiadaniem na taki wyjazd  ;D ;D chyba muszę namówić mojego PM na taki relaksujący weekendowy wypoczynek  ;D

Nic trudnego! ;) ;) Mojego to tam nie trzeba namawiać... :jupi: :jupi: :jupi:

Uśmiałam się  :skacza: Twoja opowieścią o masażyście. Twój PM czyta czasem co Ty tu wypisujesz?? No i rozumiem, czemu Twój nie chciał by go facet masował;)
Widzę,że niejedna zazdrości Ci weekendu,  :beczy:ja tez bym chętnie sie wybrała nataki wypad, tylko MÓJ zawsze jest w pracy i to daleko stad :beczy:

A masz zdjęcie masażysty, bo pewnie każda chce zobaczyć winowajce zdarzenia :skacza:

Marta, stwierdzam,że masz dar opisywania banalnych, zwykłych zdarzeń w humorystyczny, ciekawy sposób :taktak: :taktak: :taktak:. Marnujesz się laska!!! Może poszukaj pracy w jakimś wydawnictwie??

Buhahaha, fotek masażysty  :los: nie mam...tego by jeszcze brakowało....hahahha  :hahahaha: :hahahaha:

PM nie czyta...chyba...nie, no raczej nie..o matko! :mdleje: :mdleje: Teraz to mnie wystraszyłaś, że może jednak... ??? ::) ::) ::)

No widzisz...a ja mam taki problem ze znalezieniem pracy ..może by mnie na forum zatrudnili?  :D :D :D :D

Niedziela!!
Ojjjj plan był taki, że wstajemy, jemy szybko śniadanko i jeszcze na basenik  :wanna: ..chlup....aaalee ::) ::) ::)pospaliśmy za długo, śniadanko się przeciągnęło, a po sobotnim moczeniu tyłka..na niedzielne już wcale nie miałam ochoty!! :D :D :ziew:

Więc godzina 10 się zbliża, my już mniej więcej spakowani, teraz tylko tele. do NS i możemy jechać na spotkanie z nimi........ ;D
.............  :telefon: .........dzwonię....................dzwonię..............dzwonię...............   :telefon: ....................jeszcze raz dzwonię...........już prawie 11 (wymeldowujemy się z pokoju) - dzwonię.............nic!!!!!
Pan nie odbiera telefonu!!!!!!!!!!!!!

Jak się wkurzyłam mówię Wam! :klnie:
Wracamy do Szczecina....wiecie myślałam, że facet oddzwoni, nie wiem...napisze maila...cokolwiek!!
Cisza do dzisiaj!!!!!!!!!  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
No i powiedzcie mi co ja mam teraz zrobić???
Jestem zła jak cholera....
 :protestuje: :protestuje: :protestuje: :nerwus: :nerwus: :nerwus: :nerwus:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja to bym męczyła dupę i dzwoniła tak długo az w końcu odbierze :nerwus:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Gdyby Ci tak nie zależało, to powiedziałabym: niech się w dupę pocałują  ;)
Ale jest jak jest, więc dzwoń dalej  ;D

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Szczerze, MKA, ja bym sobie dała spokój.  To szczyt bezczelności, wiedzieli,ze jedziecie, że dzwonicie....
A jak tydzień przed ślubem stwierdzą,że nie przyjadą, bo coś???
Masz jeszcze tyle czasu, poszukałabym jeszcze kogoś innego.

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Bierz "spontanicznych" póki jest jeszcze czas!! a z tamtymi daj sobie spokój!! jeszcze na wesle nie przyjadą!! (i będziecie musili radio włączyc!)..ale dooopki!! ::) >:(

Offline ada1988

• Chuck Norris
jeszcze na wesle nie przyjadą!! (i będziecie musili radio włączyc!)..ale dooopki!! ::) >:(

nie no ja myślę że tak źle nie będzie przecież umowa będzie spisana więc oni wtedy by musieli odszkodowanie jakies na bank zapłacić...
ja bym jeszcze raz próbowała dzwonić, może im po prostu coś wypadło że nie mogli oddzwonić ??? jak się nie dodzwonisz to się nie dowiesz

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010

Jednak jutro też mam wizytę w „pupie” i mam nadzieję, że niczego głupiego mi tam nie wymyślą! :o Oczywiście jak złożę wniosek o staż to ze 2 tyg będę w próżni ..tzn. będę czekać na kasę ..a jak to nie nadejdzie to  :Kill: roz....  ten urząd 8) 8) 8) Ten szczeciński rynek pracy to dno totalne ..gdyby nie ta b.dobra praca Roberta i ziemia którą tu mamy...too ..no ale co tu gdybać ;) ;) ;)
Mnie też, jak słyszę o PUP, nóż się w kieszeni otwiera... :Kill: To się powinno nazywać Urzędem Bezrobocia a nie Urzędem Pracy, bo nie słyszałam jeszcze, żeby ktokolwiek dzięki nim pracę znalazł... Za to ciągle robią jakieś problemy >:( U mnie jest podobnie - gdyby nie praca mojego PM, to chyba musielibyśmy odwołać wesele :-\

Historie o Niemcach przezabawne ;D Ale jakoś mnie nie zdziwiły, bo już kiedyś się przekonałam, że ten naród jest mało skrępowany ;) Pamiętam, jak jechaliśmy z moim P. na stopa przez Niemcy i raz rozbiliśmy się z namiotem nad jeziorem... Budzimy się rano, wychodzimy z namiotu a tu cała niemiecka rodzinka - tatuś, mamusia, małe dzieci - wszyscy biegają nago po plaży :p Fajnie się nam wtedy jadło śniadanie :P

Offline ada1988

• Chuck Norris
bo nie słyszałam jeszcze, żeby ktokolwiek dzięki nim pracę znalazł...

mój ślubny ma pracę dzięki PUP :P

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
...Kochana  :tak_2: powinnaś dać sobie z nimi spokój.. :Maruda:.i wziąść sie za szukanie innych... :taktak:

...jak jeszcze jest troche czasu :D ;)

No chyba że, rzeczywiście beda miec "interesujące usprawiedliwienie"... Musisz im pokazać kto Tu RZADZI :czeka: :p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja bym ich sobie odpuściła, ale ja już taka jestem, nie umiem schować dumy do kieszeni... Nie zależy im na klientach, to niech palą gumy - nie będą ich mieć... Ale decyzja należy do Ciebie...

P.s. Bardzo czekałam na relację tego co zobaczysz, usłyszysz etc. bo również byli w naszej trójce faworytów, ale w tym momencie chyba sobie odpuszczę... eh...

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
ja bym podzwonila do niego jeszcze do konca dnia a jakby nie odebral to bym dala sobie spokoj

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Mka ja dałabym spokój i bym szukała innego zespołu. :)
Nasz synek:

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
Mka - ja bym szukała innego zespołu - my mielismy tak z salą - laska nie odbierała i nie odbierała i wybraliśmy inną salę.

Weekendzik super. Nasz nadmorski też super, ale bardziej "pokojowo - łóżkowy"  :D

Offline osika_

• "Do miłości potrzebne są dwie osoby, nie jedna, i nie trzy"
  • bywalec
  • data ślubu: 24.04.2010r
No nie ja się poddaję....  :obrazony: :obrazony: Od 17h siedze na forum i nadrabiam... tak sobie wydedukowałam że mka zostawię na koniec bo pewnie napisała tyle ze 6 razy kręcić rolką to będzie za mało... wchodze pełna nadziei i co??? 2 strony nadrabiania.... no jak mnie.... a rolka zacięła się i musze tym bocznym suwakiem ruszac no tak mnie to wpieniło  :nerwus: :Maruda: ze mówie dośc wiecej nie czytam :P:P
 Prosze mka o streszczenie ostatniech wieści :P

I w ramach tego proponuje olac orkiestrę.... chociaż nie.... do mnie ostatnio fotograf dzwonil a ja zawsze bylam zajeta... to w poradni rodzinnej to znow gdzies w krzakach ech jak wrocilam bylo zawsze po 23h i "sklerozis amnezis" zapomnialam a teraz nie mam odwagi i pewnie przeleci mi znow kolo nosa wrrrrrr

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
No nie Marta co za akcja z tym zespołem ech  >:( :mdleje: :nerwus:  dzwon do spontanicznych a tych olej ja to tylko napisalabym im odpowiedniego e-meila co o nich mysle  :klnie:
I mozesz byc pewna,że bede do Ciebie zaglądała codziennie  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
ojjjj ja bym chyba im wiazanke pusciła straaaaszna!
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
A nie znasz może ich adresu?? Można by jakąś niezapowiedzianą wizytę im złożyć.? :drapanie:

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
Szczyt bezczelności z ich strony, takie niepoważne, bez sensu, jak by mi tak podpadli, też bym szukała innych :P
mka ja tez jestem bezrobotna od 4 dni chyba jakoś, i już kur...ica mnie bierze od siedzenia w domu!!!!

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Łooo matko!! ale nadrabiania!! ::) :P
Striptiz niemieckiej parki, bardzo urozmaicił Wam kąpiel, więc nie narzekaj!! ;D ;D ;D :P

Co do zespołu, to nie mam zdania... nie wiem sama co bym zrobiła... ???
Czekam na Twój ruch ;)
Buziam :-*

Morgan
  • Gość
Mka a moze tak pomyslicie nad zmiana zespolu co? Zebyscie potem na lodzie nie zostali!!!

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Ja bym zadzwoniła do Spontanicznych może mają jeszcze waszą datę wolną  ;D

A jak tydzień przed ślubem stwierdzą,że nie przyjadą, bo coś???
no właśnie  :nerwus: :nerwus:

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
marta kobieto ty to zawsze zaciekawiasz swoimi postami ale teraz to juz usmialam sie po pachy. az nie wiem co mialam napisac. fajny weekend taki wesoly. a zespolu zukaj innego, skoro niepowaznie podchodza do klientow to i klienci niech robia to samo.  :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

No laski miałam tak intensywne 2 dni, że szok  :mdleje: :mdleje: :mdleje:

A właśnie :brewki: ..jadłam kolejny tort od Sowy.. orzechowy...pyyycha.. :los: szwagier miał urodzinki 2 dni temu i była okazja żeby skonsumować...tort of cours :D :D A w sobotę idziemy do siostry i szwagra znowu opijać urodziny tym razem na imprezę dla młodych...bo we wtorek było dla rodziny ::) ::) ::)

Wczoraj i dzisiaj latałam i załatwiałam papiery stażowe ;D Oczywiście w urzędzie pieniądze będą w połowie marca...czyli będzie nowy wniosek  :protestuje: ..czyli ten co złożyłam teraz i tak będzie odrzucony  :mdleje: ...popieprzone to  :Kill: ...ale nic...złożyłam, a nóż widelec  :hopsa:

Marta krejzolko!! przez ciebie musiałam wycierac monitor z jogurtu jogobelli truskawka...i to w pracy!...kolega obok teraz to juz NA BANK myśli że jestem stuknięta!! ::) ;D ;D ;D

Jeszcze się nie przyzwyczaił?? :terefere: :p :p :p

..ale mnie też zabiły "dwa wiszące granaty"....i moje pytanie - z zawleczkami? ;) ;D ;D ;D

Zawleczki mąż jej przed wejściem do basenu  :wanna: wyjął żeby się granaty unosiły na powierzchni wody..bim bom.. :brewki: :brewki: :brewki: :brewki:

A propo granatów ;D ...Świadek mi wczoraj na gg wysłał...z taki podpisem:

http://www.joemonster.org/filmy/22943/Samoboj_na_poligonie

„jeśli tak jest przygotowana armia niemiecka do wojny...to o zwycięstwo jestem spokojny”

hihi
jedno wiem na bank.
ani do szatni nie bylo za daleko, ani pan nie zapomnial, ze go widac z basenu.
taki aspekty nie maja dla sasiadow ZADNEGO znaczenia.

Mnie takie widoki aż tak nie gorszą ::) ..ale nie wszyscy mają ochotę bobry na basenie oglądać...bobry w końcu tak jak żubry występują w naturze i niech tam pozostaną :los: :los: :los:

A teraz część drażliwa  :klnie: czyli orkiestra............... :koncert:

ja bym jeszcze raz próbowała dzwonić, może im po prostu coś wypadło że nie mogli oddzwonić ??? jak się nie dodzwonisz to się nie dowiesz

Hmm...tylko że to oni nawalili i to oni powinni zadzwonić!!! >:( Nie wymagam, żeby Pan mi się spowiadał czemu nie odbierał, ale kultura nakazuje zadzwonić i przeprosić i zaproponować inne rozwiązanie!! :obrazony: :nerwus:

Mi to piana idzie z ust jak o tym myślę  :Hitler: ....Roberto mówi, żeby do nich maila napisać ale chyba zostawię to jemu bo on to zrobi spokojnie, a ja tylko nawtykam gościowi :D :D :D Chyba, ze wy macie pomysł na dobitną aczkolwiek grzeczną i nie przesadzającą o końcu współpracy wiązankę ?????? :blagam: :blagam: :blagam:

a zespolu zukaj innego, skoro niepowaznie podchodza do klientow to i klienci niech robia to samo.  :-*

No i z tą rezygnacją z nich to nie jest taka prosta sprawa ::)...same pamiętacie jak mi było trudno na coś się zdecydować  :p ...Spontaniczni chcą ponad tysiąc zł więcej ..a mieć a nie mieć tysiaka to jest różnica ..prawda?? :D
Oczywiście jeżeli sprawa się jakoś pozytywnie nie rozwiąże to pewnie padnie na Spontanicznych ;D Aczkolwiek Karola nasza kochana podesłała mi jeszcze jeden fajny zespół i muszę do nich dzisiaj napisać :D :D :D

A nie znasz może ich adresu?? Można by jakąś niezapowiedzianą wizytę im złożyć.? :drapanie:

Po pierwsze my jesteśmy ze Szczecina a oni  z Kołobrzegu..komu by się chciało robić niezapowiedzianą wizytę ::) ::)...po drugie w „kontaktach” są tylko nr. telefonów...a Pan właśnie miał nam przez tele. podać gdzie się spotkamy... :Maruda: :Maruda: :Maruda:

A już myślałam, ze chwyciłam byka za rogi.... :buu: :buu: :buu:

Offline ada1988

• Chuck Norris
Kochana ja wiem jak to jest z kulturą... że jednak kultura tego wymaga ale Polacy są mało kulturalni :)
no i zgadzam się mieć tysiąc a nie mieć tysiąca to jednak do mnie by przemawiało...
to ja bym napisała do nich e-maila ale bym włączyła potwierdzenie przeczytania i byś przynajmniej widziała czy przeczytali czy nie

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Cóż to za zespół, bardzo proszę o namiary:)

A co do filmiku, jako studentka germanistyki, wypada mi napisać, to mógł być tylko niemiec :D:D:D:D:D:D

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Tak czy siak zachowali się nieodpowiedzialnie i to oni powinni do Was zadzwonić i Was przeprosić. Jak będą sobie pozwalać na takie zachowania to bardzo szybką stracą klientów. Nikt sobie nie pozwoli na lekceważenie swojej osoby. Skoro się umawiali, to wypadłoby przynajmniej poinformować, że nie mogą i spróbować umówić się na inny termin. Widocznie im nie zależy.
Co za naród!

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Marta. Po pierwsze: kolega w sumie przez ponad 2 lata troszkę przywykł, ze wydaję dziwne dźwieki do monitora coś na granicy parksania z kwikaniem ..ale nigdy nie plułam jogurtem po monitorze!! ;D ;D ;D
po drugie: wiem ze tysiak piechotą nie chodzi...ale wierz mi - Spontaniczni są warci tych pieniędzy!..Ale jak masz jeszcze jakis zespół to może z nimi sie skontaktuj bo NS to jak dla mnie w ogóle nie profsjonalny zespół..i szkoda tracic na nich czasu!
buźka! :-* :-*

ps. Filmik genialny!! I oni (naród) zaczynali dwie wojny... ::) ::)..po co? skoro byli z góry skazani na klęskę z "takimi" żołnierzami! ;D ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wiesz z tym masażem to mój A. chyba coś kombinuje ;) On idzie w Pl na zdrowotne masaże, ale może ten pan robi też relaksacyjne ;D W sam raz na zajączka :P
U nas też się zdarzyło że nasz zespół nie odbierał telefonu, akurat w okresie jak się nad nimi zastanawiałam! Okazało się ze coś tam koleś akurat miał do załatwiania ważnego, to tu, to tam i zapomniał telefonu wziąć. Mimo to nie zrezygnowaliśmy i zadzwoniliśmy jeszcze raz, i było wszystko ok :) Masz rację co do kultury! Ale tak jak napisała Ada - Polacy są mało kulturalni...