Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 242875 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
oj kochana przykro mi bardzo z powodu wujka.  :-* :-*

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Witam!!! :) :) :)

Jak się cieszę, że tu zaglądałyście  :przytul:

Ostatnie pożegnanie było naprawdę piękne...jeszcze ten padający śnieg wszystko białe, ciche.. wzruszające  :'( :'( :'(  ...wszyscy bardzo dzielnie się trzymali.

Dzieciaki zadowolone z prezentów :D Mały Szymon ciągle chciał układać puzzle, hihihi i taki pocieszny był, podlatywał do mnie i robił „fuu”... „rozdmuchiwał” mi włosy O0 Starszy z gry trochę mniej się cieszył, ale na pewno mu się przyda. Widomo nauka literek to nie to samo co kolejny samochodzik ::)

Macie tu na chwilkę fotkę Szymonka ;D ;D ;D...to zdjęcie jest z listopada ..teraz loki ma 2x dłuższe!!

Nie obyło się bez ślubnych akcentów ;) W sobotę córka sąsiadki z domku na przeciwko mojej cioci brała ślub cywilny. Było pięknie przystrojone auto i panna młoda :D Nie wiem czy pamiętacie PL wersję „Jak dobrze wyglądać nago”. To właśnie jedna z dziewczyn biorących udział w tym programie wychodziła za mąż ;) ;) ;) ;)

Za tydzień wyjazd do Kołobrzegu i spotkanie z NS :brawo_2:

Ojj ile mam wątków do nadrabiania... lecę do Was :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Cudowny malec! Ah, dziewczyny będą go kochały :P ;)

Offline Isus

• uzależniony
  • Kochamy się:*
  • data ślubu: 26.06.2010
Boski maluszek ;) ;) ;)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
lamacz serc :D
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Przystojniacha  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Ale przesłodki blondinos! :)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
Można się jeszcze przyłączyć? :Daje_kwiatka:

Cóż to za młody przystojniak na zdjęciu? Musisz mnie uświadomić, bo na razie nie jestem w temacie ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Marta witamy  ;D ;D ;D ;D dobrze  że już jesteś z nami  ;D ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
ale z niego lowelas, te loczki są rozbrajające ;D

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Ooo już jesteś!! :jupi: super :-*
A maluch... rozbrajający!! ;D
Łap buziaka :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
ale śliczniutki ten chłopaczek zakochać się normalnie można  :P :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Jak fajnie, że wróciłaś :))

Offline m_lena

• uzależniony
ale słodziaśny maluch :) przystojniak ;)
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10

Morgan
  • Gość
ja pamietam program :)
ale sliczny facecik!

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Mka pozwól, że będę podczytywać.
Jestem pod wrażeniem 2011 a już tyle macie załatwione.
Będziemy mieć tego samego fotografa. :)
Piesek super.
pozdrawiam
Nasz synek:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Kochane pół dnia nie miałam internetu.... :mdleje: :mdleje: :mdleje:

No ale już jestem, tylko znowu mam nadrabiania za dwóch  :D :D :D

Nikmat Witam  :hello: :hello: :hello: i cieszę się, że wpadłaś ;) ;)

Tego samego fotografa powiadasz :D Hihihi no mam nadzieję, że spisze się na medal ::) ::) ::)
Fakt, najważniejsze rzeczy już mamy załatwione ..jeszcze tylko orkiestra, ale to już mam nadzieję w tym tygodniu :jupi: :jupi: :jupi:

Wracając do fotografii.. wiecie, że zupełnie nie mam pomysłu na plener :mdleje: :mdleje:
W sensie miejsca gdzie mógłby się odbyć ::) Nad morzem Roberto nie chce...tzn. może chce ale nie ma zamiaru wchodzić do wody w strojach ślubnych bo mu się to nie podoba, ale jest skłony zgodzić się na parę fotek o zachodzie słońca... ::) ::) ::)
Ja już myślałam o Przelwicach (szczecinianki wiedzą o czym mówię)... no i myśleliśmy o jakiejś „myśliwskiej” sesji  w „ładnym” lesie. Z bronią i psem -hihi  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: No ale sama nie wiem....Ruiny odpadają bo Robertowi też się nie bardzo widzą...ale sam pomysłu nie ma jako takiego.. ehh.. a potem mówi , że ja o wszystkim decyduje :glupek: :glupek: :glupek: Tak się już nad tym zastanawiam bo widzę, że będziemy mięli problem z podjęciem decyzji :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

W ogóle jaką dziwną sytuację miałam na zakupach...stoję pod jednym z butkików czekam na mamę..wychodzą z niego dwie laski..widzę jak jedna mierzy mnie z góry do dołu  :czeka: :bredzisz: ...no to ja nie pozostaję dłużna i jej prosto w oczy się patrzę....poszły..
mama zaraz przyszła i wyszło tak, że idziemy za tymi laskami..a ja jakaś wnerwiona..tamta to wyczuła i się odwraca i lampi  :o :o :o ..to ja dalej ja lustruję wzrokiem od tyłu..aż się zatrzymały i nas przepuśicły  ::) ..dalej wrednie się lampiąc  :mdleje: ..sama pinda jedna zaczęła..a mi wiele niepotzreba :D :D :D :D

Hahahaha..pamiętam jak z Robertosem chodzilismy za młodu do Pinokia  :cancan: (ja za młodu bo 17-18 lat miałam, on 20)...zawsze jak jakaś laska z łokcia mnie na parkiecie zdzieliła to musiałam jej oddać  :glowa_w_mur: :glupek: :bredzisz: ..a Roberto zawsze mnie „powstrzymywał” bo bał się bójki..albo i tego, że sam dostanie w końcu od kogoś przeze mnie hahaha  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: ..no tak nie ma czym się chwalić, ale taki mam charakter wredny :cegly: I o głupotach się rozpisałam :p

Buziaki wieczorne  :-* :-* :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Hehe, waleczna :P :P :P Ale to dobrze, w razie czego męża obronić możesz :P ;) ;) ;)
A co do pleneru... Denerwuje mnie takie nastawienie: to nie tamto nie tamto tez nie ale nie wiem co ;D ;) To mu daj zadanie - niech się zastanowi i Ci poda parę miejsc, co by nie było że o wszystkim decydujesz :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Miejsca na plener niestety nie doradzę, nie znam Twoich rejonów, ale plener myśliwski wydaje mi się super  ;D
Szkoda, że Robert się opiera.

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
Mka-bojówka :) I dobrze!!! Ja też nie popuszczam;)

A co do pleneru, to mogę Ci dać swój pomysł. Ja chcę sobie sesje zrobić na placu zabaw w sukni ślubnej i w trampkach;) To ta śmieszniejszą wersja. Bo chce też zaliczyć starą fabrykę w Policach, jakąś wodę( Miedwie jest teraz ciekawe na sesję), chciałabym jakieś fotki na moście, może dworzec, może łąkę z makami...
A Zachód słońca nad morzem, pięknie! Widziałam też u dziewczyn na forum sesje na nabrzeżu jeziora Dąbskiego przy jachcikach, bardzo fajny pomysł, uważam.

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
mka wiem co czujesz, bo tez nienawidzę jak jakieś pindy mierzą mnie wzrokiem. Juz nie raz wdałam sie w bójkę na imprezie, ale od paru lat mam koronki na jedynkach, bo swoje straciłam daaawno temu, i musiałam sie uspokoić. ale z łokcia zawsze oddaje na parkiecie :brewki:

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
Bojowe nastawienie :)
Tylko, że Tomek nie będzie nam robił pleneru, bo to obiecałam koledze, który będzie gościem na weselu. A on z Tomkiem współpracuje, więc w dniu ślubu pewnie będę mieć 2 fotografów - Tomka i kolegę. :)
Nasz synek:

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
O tak ja też nienawidzę jak się tak lampi laska na mnie  :nerwus: więc zachowałabym się tak samo jak ty hehe
Co do zdjęć to ja także nie mam pojęcia gdzie zrobić sesje plenerową  ::) ::)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
mka, jesteś bezbłędna  :D  :hahahaha:

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
O jaaa!! :o będę musiała uważać na Ciebie na mieście!! :D :D :D :P
albo na baletach, żeby z łokcia nie zarobić! ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
aagatkaa podobno macie być sąsiadkami ;p lepiej nie idź do niej pożyczać cukier, bo wiesz co Ci może Mka zrobic....  :skacza: :skacza: :skacza:

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
ja miałam plener nad morzem,było wspaniale Rewal i okolice było wspaniale i wcale nie musicie wchodzic do wody,wszystko mozecie ustalic wczesniej  :) mielismy kilka fotek nad samym morzem,potem na łące,na skarpie i przy młynie  :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
OMG!!!! :mdleje: :mdleje: :mdleje: :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga:  ;D :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
 :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: Ty jesteś nie możliwa :)