zgadzam sie, ze wesele jest dla gosci raczej

. jak bysmy mieli robic je dla nas, to na jakiejs zielonej wyspie, z blekitna woda i bialym piaskiem na plazy.
to by bylo dla nas. z naszego punktu widzenia.
co nie znaczy, ze jestesmy nieszczesliwi z tym co bedzie. nie jestesmy, bo wiemy, ile szczescia i radosci sprawi to wielu bliskim osobom. a jak oni beda szczesliwi to i my tez. w inny sposob, niz uszczesliwialibysmy sie sami.
i co mysle...
nie idziecie na koncert przeciez tylko ma byc impreza.. moze troszku sie sprobuj wyluzowac mko, co?
ile ich juz wysluchalas? pewnie zaczelas od najpopularniejszych, nieprawdaz? jak ponad 20 i wszystkie sa absolutnie be

, haha, to chyba faktycznie musisz wrzucic inny bieg kochana.aaalbo wlasnie zacznij sie umawiac na przesluchania na zywo..
i pamietaj:
nie musi byc perfekcyjnie, a jak ktoras piosenka ewidentnie jest zla i nie zniesiesz, to sie dogadaj, zeby jej nie bylo... no nie wiem, co innego poradzic;).
pokazalabym Ci swoj, ale jak bedzie baaardzo zle, to chyba wole tego nie wiedziec
i wcale sie nie zdziwie, jak innym przyszlym zonkom podobna mysl przejdzie przez glowe
.
a tak na marginesie, jako, ze to nie koncert, to mysle- takie moje osobiste zdanie- ze glos to nie wszystko mko.
moge sobie wyobrazic super (pod wzgledem glosow) spiewajacy zespol, ktory nie bedzie mial tego "czegos" takiej hm... "werwy" i luzu, zeby gosci porwac do radosci i tanca. nie moze byc? mysle, ze moze... ale co Ci to daje to nie wiem

, ale moze sie wyluzujesz troche w swoich oczekiwaniach?
i nie dziwie sie Twojemu R. ze chce orkiestre

ile razy w zyciu gra dla Ciebie orkiestra? hihi, moja cala rodzinka tez chce przy zywej podgrywajacej orkiestrze tancowac i goscie tez.. DJ maja gdzie indziej.. i beda pewnie piosenki, ktorych normalnym trybem nikt "nie zna" i "nie slucha" i w ogole obciach

. Taki juz urok wesela chyba

choc na wszystko im na bank nie pozwole

a jak ani Ci nie przejdzie, to
albo wezmiecie DJ albo jednak cos znajdziecie... jakos w koncu dacie rade. bo taki problem, to w szerszej perspektywie zadna przeszkoda..