Autor Wątek: Just the two of us building castles in the sky. Just the two of us-You and I ;)  (Przeczytany 243407 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline m_lena

• uzależniony
:D szalony pomysł ;) ale fajny, goscie bedą zaskoczeni :D ja nie wiem, czy byśmy mieli odwagę śpiewać do mikrofonu :P
...zrani Cię tylko ten, kogo kochasz...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
super pomysł....jak szalec to szalec  :ok: :los:

ps. ja miałam fotografa na swoj plener ze Szczecina

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
Uuu łaaa!! ale super! jak z Was takie szaleńce to pewnie!! :brawo_2: :brawo_2:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Wariaci, ale będzie fajnie  ;D ;D ;D  :cancan:

Przepraszam za pomyłkę  :glupek: Obliczałam jeszcze raz i faktycznie wychodzi 7  :D Musisz mi wybaczyć, ja humanistyczny umysł jestem, liczę słabo  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
hehehehehehe na bank będzie wesoło ;D

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
szaleni narzeczeni  :skacza:
z tego co widzę to weselicho też będzie szalone  :cancan:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Heheh, ale będą jajca  :skacza:

Popieram jego pomysł! Super będzie! :D

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
Totalne szaleństwo  :D Marta  :brawo_2: :skacza: podziwiam za odwagę

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Nadrabiam ;D
No bo tutaj w Irlandii mieszkamy w dziurze i jakoś nie miałabym serca by powierzyć paznokcie komuś tutejszemu, znając trochę irlandczyków ;)
My też tańczyliśmy taniec przytulaniec i było fajnie ;)
Gratuluję rocznicy :)
Eee no fajny pomysł! :) :) Jeśli umiecie śpiewać, to super pomysł! :)

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagooooo ale fajnie :D

jak nie umiecie spiewac, to tylko fajniej ;D
jaaaaa

juz tuptam o film z tego  :tupot: :tupot:
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline pamela

• Chuck Norris
Martus.
posciel boska, ale z satyny jak dla mnie psociel to najgorszy wybor mozliwy, nienawidze takiej sliskiej poscieli, slizgamy sie po calym lozku, i dosyc zimna jest, tylko i wulacznie plusem jest ze wyglada ladnie ale nic poza tym.

pomysl z spiewaniem jest super, tylko gorzej bedzie jak goscie nie zreaguja tak zywiolowo ;D
taniec ja tez uwazam ze niewyuczony jest najlepszy, przynajmniej mozna sie skupic na romantycznosci tej chwili, ale uwazam, ze jednak taki wyuczony walc ma swoj urok, ja chcialam, ale meza z nic w swiecie nie namowila, szczescie ze dostalamn pare obrotow :D

aha no i wy macie wesele w MAszewie? no to mi po glowie chodzi, ze Natienka miala tez tam wesele jezeli jest tam jedna sala  ;) jak chcesz to poszukaj jej relacji, to moze wiecej informacji znajdziesz, tyle ze to bylo 2008r to moglo sie tam zmienic.
 :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
A ja bardzo lubię satynową pościel szczególnie na lato :)

pomysl z spiewaniem jest super, tylko gorzej bedzie jak goscie nie zreaguja tak zywiolowo ;D

Myślę, że zareagują. tym bardziej, że się nie będą spodziewać takiej niespodzianki :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Witam :D :D :D

Właśnie wróciłam od dobrej koleżanki z wieczornych plot  ::) ::) :D :D
I....i nie mam co robić....chyba wykąpię się i poczytam książkę ::) :P :P

Cieszę się dziewczyny, że pomysł Wam się podoba i dzieki za poparcie..powiem Robertowi to się ucieszy :skacza:

juz tuptam o film z tego  :tupot: :tupot:

Oj długo tuptać jeszcze musisz.... ::) :D

Martus.
posciel boska, ale z satyny jak dla mnie psociel to najgorszy wybor mozliwy, nienawidze takiej sliskiej poscieli, slizgamy sie po calym lozku, i dosyc zimna jest, tylko i wulacznie plusem jest ze wyglada ladnie ale nic poza tym.

A ja właśnie uwielbiam satynę  :hopsa: ..podobnie jak Mysia...bez znaczenia czy to lato czy to zima  :hahahaha: :hahahaha: :los:

taniec ja tez uwazam ze niewyuczony jest najlepszy, przynajmniej mozna sie skupic na romantycznosci tej chwili, ale uwazam, ze jednak taki wyuczony walc ma swoj urok, ja chcialam, ale meza z nic w swiecie nie namowila, szczescie ze dostalamn pare obrotow :D

Może i wyuczony taniec ma urok jednak nie urażając nikogo dla mnie wygląda sztucznie. Z resztą ja należe do nerwowych osób i jak by mi się PM pomylił to bym go wzrokiem zabiła  :Kill: :diabel_3: co pewnie popsuło by atmosferę między nami na jakiś czas-a wiadomo ..wesele to wesele!  :hopsa: :hopsa:

No i mimo wszystko myślę, że goście „złapią temat” bo zapraszamy takie trochę pokręcone osoby :cancan: :pijaki:

Myślę, że zareagują. tym bardziej, że się nie będą spodziewać takiej niespodzianki :D

Dzięki Mysia za poparcie  :przytul: :przytul:

aha no i wy macie wesele w MAszewie? no to mi po glowie chodzi, ze Natienka miala tez tam wesele jezeli jest tam jedna sala  ;) jak chcesz to poszukaj jej relacji, to moze wiecej informacji znajdziesz, tyle ze to bylo 2008r to moglo sie tam zmienic.
 :-*

Tak, tak już zwiedziłam jej relacje i pisałam do niej na prv, dzięki za zainteresowanie  :Daje_kwiatka: ...ale wiadomo do 2011 różnie może być, tak więc liczę na obecne forumki, które mają tam wesele ::) ::)

Wieczorne :-* :-* :-*

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Super pomysł z tym śpiewaniem  ;D ;D ;D goście będą mile zaskoczeni  ;D A co do tańca to myślę tak jak ty i obrazić nikogo nie chce ale dla mnie taki wyuczony taniec wygląda sztucznie  ::) ::) więc my także będziemy mieli taniec przytulaniec heheh

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja się tez zgadzam nie obrażając nikogo - wyuczony taniec wygląda sztucznie to jest stresująca chwila i o pomyłkę łatwo !!!!!

dlatego ja też u siebie miałam przytulańca

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Dla mnie taniec jak taniec, jeden przytulaniec wygląda fajnie, ktoś inny zatańczy tango i też wygląda zawodowo, byleby w podkładzie muzycznym Paula nie leciała czy inny smut  :)

Offline ania222

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2011
taniec przytulaniec fajny jednak taki klasyczny jak walc tez robi wrazenie

Offline Izabela82

• zapaleniec
  • data ślubu: 03.07.2010
Pomysłowe :), goście napewno będą mile zaskoczeni, napewno będzie z tego świetna pamiątka, kiedy będziecie wracać po ślubie do oglądania plytki z wesela.pozdrawiam

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:

Dziewczyny, normalnie nie daję rady ::) ::) żaden zespół mi się nie podoba na tyle, żebym była w stanie wysłuchać go na swoim weselu  :Maruda: Nie przepraszam jest jeden ..ale mają rezerwację na mój termin  :Placz_1: :Placz_1:

A coś czuję, że Roberta do DJ`a nie przekonam....  :biala_flaga: :biala_flaga: :biala_flaga:

No i nie wiem, czy ja jestem takim spaczonym słuchaczem, ale nic mi się nie podoba  :mdleje: :mdleje:

W piątek idziemy podpisać umowę z fotografem  :skacza: tylko nie zdecydowaliśmy się jeszcze, którą opcje bierzemy bo R. w delegacji..... ::) ::)
Ale przynajmniej wraca dzisiaj bo udało mu się wszystko szybko pozałatwiać :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Lecę do Was  :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
przyznaje orkiestra to ciężki wybór, ale macie jeszcze troszkę czasu tak naprawde więc na bank coś Ci się jeszcze spodoba :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
potwierdzam, to ciezki wybor :)
ale pomysl o tym ze to nie tylko sie Wam ma podobac, przede wszystkim maja grac dla gosci :)

całkiem nowa JA

Offline m_lena

• uzależniony
mko ja też nie mogłam słuchać wyjzów i mamy Dj i jestem zadowolona jak na razie ze współpracy, bo Marek znosi moje smsy od czasu do czasu :D Odp natymiast na wątpliwości i mam nadzieję, ze dobrze nam rozbawi gosci weselnych :) Narzeczony też nei miał wątpliwości, polubił Dj po pierwszym spotkaniu i decyzja zapadła, nie zniosłabym wyjącej małolaty kaleczącej obce języki i pana na klawiszach  :mdleje:

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
mka my niestety nie mogliśmy wybrzydzać ad orkiestry, wszystko było zajęte a wiec wzięliśmy pierwszy lepszy zespol. dlatego wybrzydzaj ile sie da, orkiestra ma cie zachwycić, a nie ze tak jak ja będziesz sie stresować czy orkiestra da ciała czy nie :mdleje:

pomysł ze śpiewaniem REWELACJA :skacza: uwielbiam takie rzeczy, niestety mnie by trema zżarła i nie dałabym rady, goście by ogłuchli, mój PM by uciekł, oszczędzę im tego :||

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
laski, ja zarezerwowałam zespol ktorego nigdy nie słyszałam  :D
2 miesiace przed slubem bawilam sie na weselu gdzie grali... jakby mi sie nie spodobali to bym i tak juz nie miała wyjscia  :D

całkiem nowa JA

Offline epox

• maniak
  • data ślubu: 18.08.2007 ... podejście x uda sie?...
ja jak szukałam zespołu,to przesłuchalam chyba ponad 100,wszystkie przesłuchane zapisywałam i potem oznaczłam czy fajny czy nie,pisałam do nich maile i na gg i tak znalazłam swoj,daleko,bo daleko,ale zachorowałam na niego i musiałam ich miec za wszelka cene  ;D

Offline galaretka

• uzależniony
  • data ślubu: były już dwa :hopsa:
hm hm hm ;) mam napisac co mysle ? :brewki:
zeby nie bylo ze cenne miejsce zajmuje ;D pomijajac, ze moze sie nie spodobac ;) hehe
Kochajmy się !! ;D

"As im rządzi, fanki kadzą, kogo zechcą tego zgładzą."
Czemuż to, o Asie, o wyjątkowej klasie, w rymu niepozorności widzisz brak miłości.

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
haha gościom na pewno podoba się Wasza niespodzianka... bardzo fajny pomysł :) co do tańca to u nas też był przytulaniec ale zgadzam się z Olą.. jak komuś naturalnie wychodzi taiec wyuczony to naprawdę przyjemnie się to ogląda... niestety rzadko to się udaje ;) jak macie się denerwować czy złościć na siebie to na pewno lepiej sobie darować i po prostu się ze sobą pobujać  :)

a co do zespołu to może popytaj znajomych? sporo zespołów fatalnie brzmi na demówkach (bo żeby zajmowały mało miejsca na stronach dźwięk jest zniekształcany)  a na żywo wypadają lepiej... może ktoś był na jakimś weselu i zespół fajnie grał  ::) często też zespoły proponują parom młodym, żeby odwiedzili ich w miejscu pracy... wtedy można posłuchać i ocenić  :)

Offline ada1988

• Chuck Norris
przede wszystkim maja grac dla gosci :)

PRZEDE WSZYSTKIM!!!!! bo tak samo jak całe wesele nie robisz dla siebie ale dla gości.

Offline m_lena

• uzależniony
hmm my wesele robimy również przede wszystkim dla Nas, by z gośćmi świętować swój dzień, a nie przede wszystkim dla gości. I wszyscy mają się dobrze bawić, nie tylko goście ;) Każdy z gości ma inny gust, jakby tak chcieć każdemu we wszystkim podpasować, to szło by oszaleć ;)