0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
-Dzidziuś od dziś nazywa się Antoś dziękuję za miłe słowa i gratulacje Cytat: galaretka w 5 Stycznia 2010, 15:26to kiedy ta sesja ( a w szczegolnosci matma) dokladnie? czy tez sesje raczej?galaretkaMatma 17/01 tu trzeba trzymać kciuki kochane bo marnie to widzę a reszta do 17/01 do 30/01 Cytat: kacha8609 w 5 Stycznia 2010, 09:30Antoś boski ale trochę mu współczuję ma cały rok przypisany mógł posiedzieć jeszcze troszkę u mamy w brzuszku tak jest starszy o rok ale wcale nie jest wcześniakiem lekarz stwierdził, że termin był źle obliczony Cytat: justys0101 w 5 Stycznia 2010, 09:24Faktycznie bosssski My obstawiałyśmy Tymka, a jednak - Antoś Tak Antoś.....a tutaj zaważył fakt, że w Anglii będzie łatwiej na niego mówić...Antony galaretko ja z biologią trzymam sztamę, więc jak byś się kiedyś chciałą tak poza konkurem pouczyć... Ja z biologi też niezła jestem bo na kierunku turystyka to miałam biologię i anatomię. A teraz na zarządzaniu jest rok matmy i z tym juz duży problem bo nawet w liceum kulałam z tego przedmiotu.
to kiedy ta sesja ( a w szczegolnosci matma) dokladnie? czy tez sesje raczej?galaretkaMatma 17/01 tu trzeba trzymać kciuki kochane bo marnie to widzę a reszta do 17/01 do 30/01 Cytat: kacha8609 w 5 Stycznia 2010, 09:30Antoś boski ale trochę mu współczuję ma cały rok przypisany mógł posiedzieć jeszcze troszkę u mamy w brzuszku tak jest starszy o rok ale wcale nie jest wcześniakiem lekarz stwierdził, że termin był źle obliczony Cytat: justys0101 w 5 Stycznia 2010, 09:24Faktycznie bosssski My obstawiałyśmy Tymka, a jednak - Antoś Tak Antoś.....a tutaj zaważył fakt, że w Anglii będzie łatwiej na niego mówić...Antony galaretko ja z biologią trzymam sztamę, więc jak byś się kiedyś chciałą tak poza konkurem pouczyć...
Antoś boski ale trochę mu współczuję ma cały rok przypisany mógł posiedzieć jeszcze troszkę u mamy w brzuszku
Faktycznie bosssski My obstawiałyśmy Tymka, a jednak - Antoś
galaretko ja z biologią trzymam sztamę, więc jak byś się kiedyś chciałą tak poza konkurem pouczyć...
Ja z biologi też niezła jestem bo na kierunku turystyka to miałam biologię i anatomię. A teraz na zarządzaniu jest rok matmy i z tym juz duży problem bo nawet w liceum kulałam z tego przedmiotu.
Uhaa co za misz masz...jakoś nie znalazłam tego postu z Antosiem No ale ja tak tylko zapytałam
Ja uwielbiam Krków i szczerze mówiąc mam zamiar zrobić zlot forumek i myślę właśnie o Krk, ale na razie cicho sza Aa. No i galaretko, nie myśl sobie, że Ciebie na nim nie będzie. Bo będziesz
co to jest body space?