Ja do tego sklepu tez jestem zrazona, wciskanie towaru eh ...
Do tego zapakowali mi butki zniszczone!Dopiero wieczorem w domu zobaczylam , wiec poszlam do klepu na nastepny dzien , i co sie okazalo?Ze ne ma juz mojego rozmiaru , i ze mam inne wybrac!Nie chceili mi oddac pieniedzy,chociaz wiem ze do ilus tam dni mozna oddac towar i odzysac kase,zwlaszcza ze to nie byla moja wina , tylko ekspedientki.Nie sprzedaje sie zniszczonych butó za 200z!Zwlaszcza ze wczesniej Pani powiedziala ze idzie po nowe buty,a nie po te co sa na wystawie

.
Pozniej powiedziweli ze wysla mi buty do irl,a jaka ja mam pewnosc ze to zrobia?Hm ...
W koncu wzielam inne buty , ktore mi sie nie podobaly nic , a nic, do tego do sukni mi sie pasowaly!A co mialam innego zrobic!
Jeszcze nie wygodne!
Wiec kupilam inne , oe i sliczne buty na hali za 79zl i o niebo wygodniejsze !!I sliczniejsze niz w tamtm sklepie!
Tamte ze sklepu leza w szafie ... wiec ja osobiscie nie polecam tego sklpeu, n9ie robi sie tam z klientami!Nie wciska sie znisczonych butów za 200zl!Jednak 200zl jest jednak troche!
Chcialam tam jeszcze kupic welon,ale jak tak ze mna zrobili to wolalam wydac wiecej i kupic w salonie agnes!