Autor Wątek: Zaczynam odliczać dni do sierpnia:)  (Przeczytany 35761 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline azzurra
  • maniak
Zaczynam odliczać dni do sierpnia:)
« Odpowiedź #210 dnia: 16 Czerwca 2006, 11:40 »
Cytat: "Anielka"
od koniec m-ca pojadę jeszcze raz na przymiarkę sukni. Schudłam teraz prawie 5 kg i zastanawiam się jak ona będzie leżała, czy nie będzie "zjeżdżać" ze mnie.

Cieszę się, że już się dobrze czujesz. A suknią sie martw. Umów się może na ostatnie dopasowanie na tydzień przed ślubem, wtedy wsztystko idealnie zrobią. Bo to naturalne, że po operacji jesteś szczuplejsza. Ale jak Darek dalej tak będzie o Ciebie dbał, to wrócisz do poprzedniej wagi ;)
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #211 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:04 »
Anielko ciesze się, że Twoje samopoczucie sie poprawia. Zmartwiłam się Twoimi problemami... Mam nadzieję, że szybko odzyskasz formę...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #212 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:11 »
Cytat: "azzurra"
Cieszę się, że już się dobrze czujesz

Cytat: "demka"
Anielko ciesze się, że Twoje samopoczucie sie poprawia

Azurko, Demko a jak ja się dziś cieszę. Jakoś dziś sił mi przybyło :D

Umów się może na ostatnie dopasowanie na tydzień przed ślubem

I tak zrobię Azzurko, wtedy będzie najlepiej.

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #213 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:34 »
Anielko dobrze że już odzyskujesz siły trzymam kciuki aby z dnia na dzień było coraz więcej sił w Tobie :)  Zaproszenia msz sliczne poprostu :)
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #214 dnia: 16 Czerwca 2006, 15:02 »
Cytat: "madziulek"
Anielko dobrze że już odzyskujesz siły trzymam kciuki aby z dnia na dzień było coraz więcej sił w Tobie  Zaproszenia msz sliczne poprostu

Dziękuję Madziulku

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #215 dnia: 16 Czerwca 2006, 15:11 »
To pewnie zasluga darka,ze Anielka odzyskuje sily :mrgreen: tak o nia dba, wiec egzamin przedslubny bedzie zaliczony :mrgreen:
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #216 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:02 »
Agutko:D a pewnie, że mu zaliczę ten egzamin. :D

Wiecie wczoraj wieczorem tak się uśmiałam... kochany ten mój łobuz.... w jednej szkole miał imprezę zakończeniową i wrócił do domu w bardzooooo biesiadnym humorze :wink:  no i zaczeły się wyznania jak to on mnie bardzo kocha :mrgreen: i w ogóle.... heheh kochany łobuziak :mrgreen: a potem padł krzyżem na łóżko, a rano obudził się z bólem głowy :mrgreen: hehehe

No, a wracając do spraw ślubnych to zamówiłam na allegro księgę gości - taką prostą dużą białą księgę, którą zamierzam przerobić po swojemu. Nie jest taka droga (45 zł.), a są tam też takie po 100 zł w zwyż (niektóre są naprawdę dość drogie). Teraz muszę coś wymyślić na podziękowania rodzicom.  :roll:

W tym tygodniu może wybierzemy się do USC pod magiczny pokój nr 218 (o ile dobrze pamiętam) no a potem pójdziemy do księdza dopełnić formalności.

Wczoraj spotkałam się jeszcze z dziewczyną, która robi mi dekorację na sali - pokazała mi projekt na kompie, ale bajer.... jestem wniebowięta. Znając Asię i jej precyzję wykonania to myślę, że co jak co, ale dekoracja będzie fantastyczna. :id_juz:

W sobotę śpiewam w kościele na ślubie znajomej. Sama już mam motylki w brzuchu jak pomyślę, że do naszego ślubu zostało 54 dni :jupi:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #217 dnia: 21 Czerwca 2006, 11:21 »
No to przygotowania ida pelna para do przodu!super!

Wczoraj spotkałam się jeszcze z dziewczyną, która robi mi dekorację na sali - pokazała mi projekt na kompie, ale bajer.... jestem wniebowięta. Znając Asię i jej precyzję wykonania to myślę, że co jak co, ale dekoracja będzie fantastyczna

juz nie moge sie doczekac zdjec!

W sobotę śpiewam w kościele na ślubie znajomej. Sama już mam motylki w brzuchu jak pomyślę, że do naszego ślubu zostało 54 dni  

to juz coraz blizej!prawie polmetek :D

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #218 dnia: 21 Czerwca 2006, 12:13 »
Anielka, a jak samopoczucie ?
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #219 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:41 »
Cytat: "Agutka"
No to przygotowania ida pelna para do przodu!super!

Tak Agutko, jestem właśnie na etapie rozdawania ostatnich zaproszeń. Jakoś tak strasznie rozciągnęło się to w czasie, ale ta kwestia jest niejako "do przodu" :wink:

juz nie moge sie doczekac zdjec!

Ja też Agutko, tym bardziej, że cieszy mnie ta dekoracja, że będzie ładna i taka jaką chcę :wink:

to juz coraz blizej!prawie polmetek

Dokładnie zostało 53 dni, czyli tylko połowa została do końca odliczania. Szybko ten czas leci, a przez tą historię szpitalną mam wrażenie jakby mi kawałek odliczania gdzieś "wcieło" :roll:

Cytat: "lady_yes"
a jak samopoczucie

Dziękuję Olu :wink: czuję się coraz lepiej. Mogę normalnie żyć. Wprawdzie czasem zakręci mi się w głowie, ale już coraz rzadziej. Jutro będą już wyniki histopatologiczne - co to właściwie były za żyjątka. Mam jednak przeczucie, że będzie ok :wink:

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #220 dnia: 22 Czerwca 2006, 09:44 »
Bo będzie wszystko O.K.!! :D
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #221 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:33 »
Jutro będą już wyniki histopatologiczne - co to właściwie były za żyjątka. Mam jednak przeczucie, że będzie ok

No to masz takie samo przeczucie jak ja Anielko :) Na pewno wszystko będzie ok!!  :mrgreen:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #222 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:41 »
A pewnie,ze bedzie dobrze!jakby moglo byc inaczej :mrgreen:

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #223 dnia: 22 Czerwca 2006, 13:46 »
Anielko, wszystko będzie w porządku, ale napisz nam koniecznie, jak się czujesz :)

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #224 dnia: 22 Czerwca 2006, 15:00 »
Dziubasku, Agutko, Azzurro Dziękuję Wam za wsparcie :D jutro w południe wszystko się wyjaśni. A potem już tylko przygotowania do ślubu :jupi:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 22 Czerwca 2006, 17:11 »
A potem już tylko przygotowania do ślubu

Anielko a jak z biżuterią?? Znalazłaś już coś dla siebie?? :mrgreen:

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #226 dnia: 22 Czerwca 2006, 20:20 »
Anielko….jakoś mi się zaplątał Twój wąteczek i długo do niego nie zaglądałam...wybacz mi, ale ostatnio na wszytko kradnę czas.
Zaproszenia bardzo ładne. Widzę, że macie na nich swoje fotki z ESTE. Też myślę o podobnych - znaczy się z fotami (nasze również autorstwa Pana Sławka czekają sobie na płytce CD).
Tyle, ze nie mogę się zdecydować co do ostatecznego wzoru…ach te kobiece niezdecydowanie…

Strasznie się zmartwiłam Twoim zdrówkiem…mogę Cie pocieszyć, ze taką niedokrwistość na pewno szybko odbudujesz. Jesteś młoda zdrowa dziewczyna i Twój organizm przy małym wspomożeniu szybko da sobie radę.
Chyba nie będę wścibska jeśli się spytam jak tam wyniki hist-pat…i tak mam prawie pewność, że to były zwykłe polipy…

A na koniec obiecuję poprawę…będę do Ciebie częściej zaglądać.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #227 dnia: 23 Czerwca 2006, 10:13 »
Cytat: "dziubasek"
Anielko a jak z biżuterią??

Dziubasku no właśnie z tą biżuterią to jest tak, że w zasadzie mam dwa komplety biżu naszyjnik + kolczyki z niebieskimi oczkami i jeden dodatkowy naszyjnik, który wygrałam w styczniu na naszej Gali Ślubnej w Neptunie (tylko kloczyków nie mam do niego). Tylko widzisz jak zobaczyłam Twój naszyjnik, to tamte jakoś mi odpadły, bo stwierdziłam, że Twój podoba mi się o wiele bardziej - no coż kobieta zmienną jest :wink:  hehe jeszcze pochodze sobie po sklepach i rozejrzę się :wink:

Cytat: "liliann"
Widzę, że macie na nich swoje fotki z ESTE. Też myślę o podobnych - znaczy się z fotami (nasze również autorstwa Pana Sławka czekają sobie na płytce CD).

Liliann, to świetnie, fotki na pewno będą rewelacyjne - nie każ im dłużej czekać :wink: bo szkoda żeby się marnowały :D

Chyba nie będę wścibska jeśli się spytam jak tam wyniki hist-pat…i tak mam prawie pewność, że to były zwykłe polipy…

oczywiście, że nie będziesz wścibska Liliann, ale napiszę o wynikach po południu, bo będę dzwonić do mojego lekarza dopiero ok. 12.00 - 12.30, bo tylko wtedy ma czas odebrać telefon. Wiesz ja też mam tę "prawie pewność", że to tylko polipy i mocno ufam mojemu lekarzowi, że do wesela wszystko się zagoi i nawet nie będę o tym pamiętać :wink:

A na koniec obiecuję poprawę…będę do Ciebie częściej zaglądać

:mrgreen: Liliann no to trzymam Cię za słowo :wink:

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #228 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:16 »
Dzwoniłam w sprawie wyników. Jeszcze nie doszły, lekarz powiedział, że może to się przedłużyc o kilka dni i zaproponował, aby zadzwonić w środę. No jakoś wytrzymam do środy. Napięcie trochę rośnie, ale jakoś to będzie.  :roll:

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #229 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:22 »
Dzwoniłam w sprawie wyników. Jeszcze nie doszły, lekarz powiedział, że może to się przedłużyc o kilka dni i zaproponował, aby zadzwonić w środę. No jakoś wytrzymam do środy. Napięcie trochę rośnie, ale jakoś to będzie.

Nie martw się, wiem, że się denerwujesz, ale wszystko będzie dobrze. Teraz skoncentruj się na czymś przyjemnym, np. na przygotowaniach do ślubu ;) Trzymaj się! Pisz dużo na forum, wiem, że to swietny relaks :)

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #230 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:30 »
Pisz dużo na forum, wiem, że to swietny relaks

to prawda Azzurko, dzięki forum zapomina się o nieprzyjemnych sprawach :D
Czyli spełnia ważną społeczną rolę podnoszenia ludzi na duchu, a ponadto skupia przesymatyczne osoby, które łaczy jakaś specjalna i niepowtarzalna wirtualna więź.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 23 Czerwca 2006, 12:56 »
Dzwoniłam w sprawie wyników. Jeszcze nie doszły, lekarz powiedział, że może to się przedłużyc o kilka dni i zaproponował, aby zadzwonić w środę. No jakoś wytrzymam do środy. Napięcie trochę rośnie, ale jakoś to będzie.

Anielko nie martw się napewno wszystko będzie dobrze i do wesela juz zapomnisz o tym problemie. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #232 dnia: 23 Czerwca 2006, 13:38 »

Anielko wszystko będzie dobrze, trzeba być dobrej myśli.

azzurra napisał/a:   
Pisz dużo na forum, wiem, że to swietny relaks

to prawda Azzurko, dzięki forum zapomina się o nieprzyjemnych sprawach Very Happy
Czyli spełnia ważną społeczną rolę podnoszenia ludzi na duchu, a ponadto skupia przesymatyczne osoby, które łaczy jakaś specjalna i niepowtarzalna wirtualna więź.

Tak to prawda, jak się jest na forum, czyta lub pisze posty, to się zapomina o tych gorszych chwilach. Cieszę się, że stworzono takie forum.

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
« Odpowiedź #233 dnia: 23 Czerwca 2006, 14:00 »
Kochana Anielko. Nie zamartwiaj się bo to nie ma sensu. Głowa do góry i do przodu. Ciesz się życiem kochana :lol:
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #234 dnia: 23 Czerwca 2006, 15:09 »
Na poprawę humoru jadę dziś odebrać tablice rejestracyjne z naszymi imionami :wink:  już się nie mogę doczekać :lol:

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 23 Czerwca 2006, 15:28 »
Tylko widzisz jak zobaczyłam Twój naszyjnik, to tamte jakoś mi odpadły, bo stwierdziłam, że Twój podoba mi się o wiele bardziej - no coż kobieta zmienną jest

Anielko masz ślubik przede mną, więc z chęcią Ci pożycze mój komplecik, jakbyś nie znalazła niczego co by Ci się spodobało..poza tym według przesądów należy mieć coś pożyczonego, także jakby co- służe pomocą!  :wink:

Offline Agutka

• maniak
« Odpowiedź #236 dnia: 23 Czerwca 2006, 15:43 »
Na poprawę humoru jadę dziś odebrać tablice rejestracyjne z naszymi imionami  już się nie mogę doczekać

no to poprosimy potem o zdjecia :D

a ze zdrowkiem wszystko na pewno bedzie w porzadeczku!

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
« Odpowiedź #237 dnia: 25 Czerwca 2006, 19:30 »
Anielko - dawno mnie nie było na forum ale teraz nadrabiam zaległości  :D
Cieszę się, że już lepiej się czujesz i trzymam kciuki aby wszelkie choroby i złe samopoczucie odeszły w siną dal!  :twisted:

Coraz więcej spraw masz załatwionych no ale i do ślubu już coraz bliżej  :mrgreen:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #238 dnia: 25 Czerwca 2006, 20:14 »
no proszę i Anielka już 100 ale wysyp jest
heheh
ale to znaczy że śłubny się zaczął :)

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #239 dnia: 27 Czerwca 2006, 11:25 »
Cytat: "dziubasek"
Anielko masz ślubik przede mną, więc z chęcią Ci pożycze mój komplecik, jakbyś nie znalazła niczego co by Ci się spodobało

Dziubasku to bardzo miło z Twojej strony. Jeśli nie znajdę nic ciekawego, to zgłoszę się do Ciebie.  :wink:

no to poprosimy potem o zdjecia

Dziś przed wyjściem do pracy podłaczyłam baterie do ładowania. Bo cakiem padnięte i fotek nie można robić, jak tylko zrobię to oczywiście od razu wkleję :wink:

Cytat: "asia"
trzymam kciuki

Dziękuję Asiu, to bardzo miłe :D

Cytat: "agulkaaa"
no proszę i Anielka już 100

Agulkaa miło znów z Tobą klikać na forum. Trochę smutno było bez Ciebie :roll: , ale już jesteś z nami - to najważniejsze :D