zaproszonka!!! Strzał w 10 !! Baaaaardzo mi się podobają
Dziubasku, ale jestem dumna z tych zaproszeń. Cieszę się, ze tak się podobają. Pomysł jest wparawdzie ściągnięty (ja aż takiej wyobraźni nie mam), ale i tak jestem dumna, że Wam się podobają
Tym oto sposobem Twój ślub zostanie zapamiętany na dłuuuuggggggggooooo
Oj Dziubasku mam nadzieję, że tak będzie podobnie jak i Twój ślub, bo też masz innego dnia niż sobota
Monia przeleciałaś przez mój wątek sposobem full wypas odpowiedzi heheh

taka pigułka

a tak miło się czyta

Ten materiał o którym pisałam to jest niby sztuczny jedwab, ja się tam za bardzo nie znam, ale ładny jest więc to najważniejsze.
moja siostra miałą długi i.. był problem... co przykucnęła to ktoś jej stapał na welon i wyrywał jej z włosów( jak nie wyrwał to ciągął za włosy).. w końcu oplotła go sobei wokół szyi jak boa...
Ja też Moniu o tym myślałam, stąd moje obawy i niepokoje, ale ponieważ bardzo chcę mieć długi welon więc na pewno będę go miała w kościele, a awaryjnie koleżanka pożyczy mi krótki, który będę mogła sobie zmienić w razie czego
A Fotki są walentynkowe, są w takich gorących kolorach, bo miały być takie inne od ślubnych a jednocześnie oddawać uczucia. Nie mieliśmy w planie przerobienia na portret, ale teraz po Twojej Moniu sugestii - myślę sobie, a czemu by nie?? Nabrałam zapału i chyba zaniosę fotkę do przerobienia na portrecik