dziękuje za odpowiedzi i liczę na więcej
zdążyłam już zjeździć kilka sal więc napisze co wiem

może sie przyda
Trojak- pani szefowa faktycznie nie miła, bardzo wyniosła, żadnego przykładowego menu tylko info że ceny za dzień OD (!) 180zl/os drugi dzień 100 zł/os bez napoi i alkoholu, o ciasta zapomniałam spytać ;p mają tam trzy sale o rożnej pojemności, ładnie przystrojone, noclegi dla weselników 100zl/pokój 2 lub trzy os. Co prawda noclegi i wygląd sali to duży plus ale cena i obsługa pozostawia wiele do życzenia. Wiec zrezygnowaliśmy pomimo ze blisko
Hoga - zgadzam sie z opiniami ze wygląda jak za Gierka. cena to 139zl/os 1dzien + 100zl/os 2dzien w tym tylko obiad i jedna kolacja. Są tam dwie sale: mniejsza i troszkę większa. ta druga jest na piętrze na ok 80 os jednak wc jest na parterze na dodatek schody są trochę strome, ostatecznie sala wypada z mojej listy.
El toro - Hubertus sala z zewnątrz wydaje sie OK, środek będę oglądać w przyszłym tygodniu. Właściciel bardzo sympatyczny, cena za dwudniowe wesele to 220-250 zł/os w tym drugiego dnia obiad deser i dwie kolacje. cena bez napoi i ciast, jednak na życzenie klienta mogą wszystko zamówić po hurtowych cenach. pojemność sali to do 100-120 os w tym powiedzmy ok 90 tańczących (zakładając ze dzieci i osoby starsze bawią sie mniej, wiec na parkiecie więcej miejsca

) Sala ulokowana w zacisznym miejscu, teren zamknięty wiec z zewnątrz nikt wejść nie może, parking spory, jednak trzeba wziąć pod uwagę, że w pobliżu jest woda do której bez problemu można wejść co niestety w moim przypadku jest minusem bo będzie sporo dzieci oraz weselnicy jak to weselnicy (%) i boje sie żeby nikt mi sie nie potopił

ale to może tylko moja psychoza na punkcie wody ;p Sala nr jeden na mojej liście pomimo braku miejsc noclegowych

a jeszcze dodam że po podpisaniu umowy kolacja dla przyszłej pary młodej, rodziców i kilku znajomych, na koszt restauracji w ramach degustacji przedweselnej i doboru odpowiednich potraw
Mrysin Dwór jak juz wspominałam w innym wątku, mam cała ich ofertę weselną, łącznie z noclegami więc jak ktoś zainteresowany to mogę przesłać

ok 165zl/os plus do tego napoje do woli za dod. 15zl/os czyli w sumie 180zl/os (dosyć bogate menu

) sa oczywiście opcje droższe

jest tez możliwość do tych 165zl/os zamówić pakiet napoje i alkohole takie jak piwo, wino, wódka do woli za dodatkowe 50zl/os czyli 215zl/os ale o alkohole nie musimy sie juz martwic. cena nie obejmuje ciast i tortu. pokoje to ok 200zl/2os + śniadanie w cenie. Oferta ciekawa tylko mnie trochę odległość przeraża bo to jednak Załęże.

ale nadal sala jest na mojej liście
Balaton Sala ładna na ok. 100os plus spory parkiet do tańczenia, okolica tez śliczna, cena ok. 180zl/os pierwszy dzień bez ciast i napoi plus 100zl/os drugi dzień z tym że płacimy dokładnie za tyle osób ile było dnia pierwszego (jak wiadomo na poprawiny przychodzi znacznie mniej ludzi więc to kompletnie sie nie opłaca) dodatkowo wystrój Sali oddzielnie płatny. Z powodu mnożących się ukrytych kosztów sala wyleciała z mojej listy
Club 99 oferta ciekawa ok. 140zl/os plus połowa z tego za drugi dzień, dzieci do lat 10 w cenie 100zl/os a do lat 3 nakrycie dodatkowe w cenie 20zl/os. Poprawiny do ok. 22.00 obiad, deser i chyba dwie kolacje(?) noclegi polecają w hotelu Załęże w cenie ok. 60zł/os. Mają dwie sale: na ok. 80 i 120 os. Mniejsza na Załężu przy restauracji, większa wolnostojąca obok stadionu GKS K-ce. Napoje w cenie jednak ograniczone. Bez alkoholi i ciast. Oferta dosyć ciekawa
Dwór pod Lipami na ten temat już pisałam w innym wątku, sala piękna ok. 180zl/os z napojami bez ograniczeń, bez ciast i alkoholi. Za pierwszym razem oprowadzał nas pan i po wyjściu byliśmy już prawie zdecydowani na ta salę jednak następnym razem gdy wpadliśmy tam na obiad, o Sali i kosztach opowiadała nam kobitka i trochę się już w tym wszystkim pogubiłam, ponieważ ona wspominała że wystrój Sali opłacany jest oddzielnie o czym pan nie wspomniał pomimo że pytałam, podała nam znacznie większe koszty poprawin bo cos ponad 100zl/os (poprzednio facet wspominał o 60-80zł/os) było też coś wspominane o dodatkowych kosztach wynajmu Sali(?) niestety sala chyba wypadnie z mojej listy bo trzeci raz nie mam ochoty tam jechać i słuchać kolejnej wersji. Na dodatek nie maja noclegów. Jeżeli ktoś ma stalowe nerwy to polecam bo piękne miejsce i pyszne sycące jedzonko

W
Amforze byliśmy jednak nikogo nie zastaliśmy, może innym razem

No to by było na tyle

Pozdrawiam

proszę o więcej komentarzy