Autor Wątek: Imielin-dom przyjęć okolicznościowych u Knopka??  (Przeczytany 17453 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
Imielin-dom przyjęć okolicznościowych u Knopka??
« dnia: 11 Lutego 2009, 21:40 »
wiecie cos na temat tej sali?? ;)

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
Odp: Imielin-dom przyjęć okolicznościowych u Knopka??
« Odpowiedź #1 dnia: 12 Lutego 2009, 09:03 »
to jest ten lokal na przeciwko kościoła w Imielinie?

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Lutego 2009, 22:56 »
tak,tak to jest dokladnie ten lokal... slyszalam opinie paru osob zewszystko ok bylo, ale zawsze leoiej wiecej znac opinii;p

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lutego 2009, 07:42 »
Byłam tam na stypie , klimat z weselnym napewno nieporównywalny , ale mogę przynajmniej napisać tyle że:
- sala ładna, czysta
- obsługa miła i chętna do pomocy
- jedzenie dobre i ładnie podane
- jest pomieszczenie dla palaczy, więc nie trzeba wychodzić na dwór jeśli nie ma się na to ochoty,lub pogoda nie sprzyja...
- cena okazyjna za menu które przedstawiono mi telefonicznie,gdy pytałam o wynajęcie tego lokalu na wesele... Niestety nasz terminek był zajęty i głównie dlatego odrzuciliśmy ten Dom Przyjęć Okolicznościowych, bo nie chcieliśmy zmieniać wybranej przez nas daty :)

Pozdrawiam.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lutego 2009, 21:50 »
MagdaMM ja tam byłam na imprezie, wujek mojego PM robił tam 50 urodziny, bardzo mi się tam podobało i jedzonko było pyszne. poza tym kuzynka mojego PM robi tam swoje wesele w sierpniu, z tego co wiem to dużo płacą ale chyba warto. a Wy się zastanawiacie nad tą salą? czy bierzecie jakies inne pod uwagę?

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Lutego 2009, 14:42 »
my juz tyle sal obejrzelismy,ze glowa boli :P i chyba faktycznie zdecydujemy sie na te sale.. a co do ceny to wydaje mi sie że są tez sale gdzie biora o wiele więcej kasy dając mniej jedzenia;/

Offline Dziobasek25
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.10.2011
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Sierpnia 2009, 14:37 »
a jakieś namiary na tą sale? :D

Offline cherry

• zapaleniec
  • data ślubu: 31.07.2010
« Odpowiedź #7 dnia: 26 Sierpnia 2009, 15:50 »
Jeśli chodzi o tą sale, to jedzenie jest w porządku, mój brat miał tam komunię;) Jest dość wymyślne i nowoczesne, ale jakiego ogromu jedzenia w cenie nie ma. Sala ładna;) Jeśli jednak chcecie coś z prawdziwie śląskim jedzeniem, bardzo obfitym za niską cene, do tego sale wystrojoną w dosc specyficznym stylu polecam Oaze w Chełmie Śląskim:) Panuje tam niecodzienny klimat, przytulny i jest bardzo tradycyjne jedzenie, które zachwalają wszyscy:) Ale zależy co kto lubi;)

Offline julciaaa89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #8 dnia: 7 Października 2009, 16:08 »
Moj brat miał tam wesele i naprawde było świetnie.  Maja tam dwie sale duza i mała i obie ładnie przystrojone, w obu jest miejsce na orkiestre i dobra zabawe.
  Jedzenia było mnustwo nieszło tego poprostu przejeść, tradycyjna kuchnia sląska i wcale nie drogo jak na tyle jedzenia znam inne domy przyjec gdzie kwoty przekaraczaja 250zl na dwa dni i nie było co jesc.  Wszystko pyszne, pięknie podane, obsługa naprawde wspaniała i miła.   Szefowa sama przygotowywuje dekoracje na stoł z warzyw i owoców ktore zachwycaja wszystkich gosci. 
Za rok sama robie tam wesele i jestem pewna ze glodni nie wyjdziemy ;) ;) ;).
Naprawde polecam te miejsce!!!!!!!!

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Października 2009, 09:24 »
Jucia, a na ile osób Twój brat miał wesele? My też tam robimy wesele i sie zastanawiam czy 100osób to nie za dużo na tą sale? :-\ a co do menu, to racja mało kto daje tyle za takie pieniądze...

Offline kinia8900

• forumowicz
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #10 dnia: 26 Listopada 2009, 08:00 »
Hejka, wesele w sierpniu a jeszcze nie ma sali.  Bardzo prosze podajcie jakiś telefon kontaktowy albo chociaz ulicę gdzie ten Knopek sie znajduje.  Z góry wielkie dzięki ;)

<a href="https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=20601.msg1233972#msg1233972" target="_blank"> Odliczanie do wielkiego dnia [/url]

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
« Odpowiedź #11 dnia: 27 Listopada 2009, 20:48 »
Ktoś tu powyzej napisal, ze znajduje sie naprzeciwko kosciola. Kosciol jest przy glownej ulicy (Imielinska), w rynku i nie sposob go nie zauwazyc jadac glowna ulica. Po drugiej stronie ulicy, tak nieco w dole, bo jest tam taka jakby skarpa, miesci sie lokal i to jest chyba ten. A jesli go myle, to sadze, ze kazdy mieszkaniec wskaze jego lokalizacje.

Offline elusia89

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 23.06.2013
« Odpowiedź #12 dnia: 29 Września 2011, 15:15 »
Hej :) Można prosić o nowe opinie :)? Zmieniło się coś od 2009 roku ?

Offline kudela87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22 czerwiec 2013
« Odpowiedź #13 dnia: 10 Czerwca 2012, 21:31 »
Witam ;) mamy ta sale zamowiona na nasze wesele .  Jedzenie probowalismy i jest bardzo dobre :) Tylko mamy obawy czy aby napewno pomiescimy 90 osob . .  Miejsc do siedzenia napewno wystarczy ,ale obawiam sie ze moze byc mało miejsca by goście mieli swobode do tańczenia . .  Czy robił ktoś tam przyjecie weselne na ok90 os? Jesli tak to prosze o opinie.

Offline nowa2012
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2013
« Odpowiedź #14 dnia: 24 Czerwca 2012, 13:23 »
Zastanawialismy sie tez nad tą salą.  Widzielismy rozmieszczenie orkiestry i stolików na wesele na ok 70 osób, gdyż właściciel zaprosił nas w sobotę aby sobie zobaczyć wystrój i poprostu nie widzielismy miejsca do tańczenia.  Przez co  zmuszeni bylismy zrezygnować.  Co jedzenia i ceny wszystko w porządku

Offline kudela87
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22 czerwiec 2013
« Odpowiedź #15 dnia: 16 Lipca 2012, 19:08 »
nowa2012 dzieki za opinie ;) rozwiałaś moje watpliwosci.   My teraz poszukujemy nowej sali , tylko nie wiemy juz gdzie i za czym patrzec :( chcemy jak najblizej Imielina i tak aby byla pelna swoboda dla ok100 os.  Moze ktoś coś wie.  Z góry dziekujemy.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #16 dnia: 19 Lipca 2012, 15:11 »
może remiza strażacka w Bieruniu Nowym? sala powinna bez problemu pomieścić 100 osób

Offline Fredzia
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 28 Maja 2013, 16:08 »
Witam was serdecznie.  W maju miałam okazję być na sali "U knopka" w Imielinie.  Ciocia obchodziła 25 rocznice ślubu.  Na samym wejściu doznałam szoku dwa lata temu też byłam tam  na weselu i nie poznałam sali!! Całkowita zmiana! okazało się, że sala została  odremontowana zmiana koloru wystroju nowe łazienki!! Całość wygląda SUPER.  Jedzenie bardzo dobre,  smaczne, podane bardzo ładnie z tego co pytałam ciocię to cena też jest przystępna nie wygórowana.  Co mnie jeszcze zaskoczyło sala jest powiększona !! moim zdaniem 100 ludzi z tańczeniem idealnie!! Pozdrawiam.

Offline Dorota P.
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #18 dnia: 5 Czerwca 2013, 13:12 »
Uwaga! Zmiana szefostwa, dla syna byłych właścicieli liczy się tylko czysty zysk, więc nie organizuje wesel na 60 osób jego strata;P Radzę  uważać i podpisywać szczegółowe umowy, bo bierze zaliczki na już zarezerwowane terminy! Dla zainteresowanych termin 06. 09. 2014r.  jest już zajęty.

Offline Dorota P.
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 19 Czerwca 2013, 15:23 »
Witam, jeśli  chodzi o sale "u Knopka" w Imielinie to warto pojechać i zobaczyć bo jest wyremontowana  i robi wrażenie,
a co do jedzenia to ładnie podane i  bardzo dobre  :)

P. S.  proszę nie sugerować się moją wcześniejszą opinią nastapiła pomyłka!