Autor Wątek: Najcudowniejszy dzień w życiu Dorotki (Castia) i Przemka 15 sierpnia 2009  (Przeczytany 29997 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
całkowicie zgadzam się z dziewczynami. Przecież związek to nie kasa, co będzie jak on "otworzy" oczy po ślubie?? niech się brat Twojego męża zastanowi teraz zanim będzie za późno i weźmie sobie małpę za żonę. I jak można nie złożyć życzeń, robić fochy o termin ślubu itp. nie rozumiem. I faktycznie podziwiam Ciebie, że potrafiłaś tak podejść do sprawy.

sobotnie  :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Co do brata P. to ja myślę, że on na pewno sobie to w głowie tak układa, że wydaje mu się, że jest z nią nie tylko dla korzyści materialnych... Znam go już lat 15, na pewno sobie jakąś teorię do tego dorobił.
selenko, P. też nosiło... ale wyobraź sobie jakby to wyglądało jakby ich wyprosił? Mi wystarczyło, że poszedł do swojej mamy i powiedział, że jak będą się tak zachowywać to ich wyprosi, ale nie on tylko jego tata.

Co by było gdybym inaczej do sprawy podeszła... teściowie by się obrazili (a tak obrazili się na nią), poza tym ja bym się z tym źle czuła ;)

Chciałabym Wam zdjęcia powklejać jakieś... wymyśliłam, pokażę Wam ile słodyczy i zabawek uzbieraliśmy! :)

wszystkie słodycze i zabawki przekazaliśmy do świetlicy przy koszalińskim Towarzystwie Przyjaciół Dzieci. Tak jak już pisałam są tam dzieci z bardzo ubogich rodzin i ze środowisk patologicznych. Napiszę tylko tyle, że uśmiech tych dzieci był najlepszym prezentem jaki otrzymaliśmy. Nie spodziewaliśmy się, że dzieci będą się tak cieszyć z takiego małego gestu... Ja się oczywiście poryczałam tam przy nich jak nam dziękowały  ::)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ale fajnie, dzieciaczki napewno się ucieszyły  ;)
wiem co czułas bo tak samo się popłakałam po wizycie w Domu dziecka  ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
a mi sie oczy zawilgocily jak to przeczytalam (jakos tak sie zwruszylam)

no i oczywiscie chcialam tez dolaczyc do relacyjki wszystko przeczytalam, bardzo fajnie wygladaliscie a co do pani w czerwonym to az nie wiem co napisac.....

Offline Ilona1985

• entuzjasta
Jestem i ja.Slicznie wygladaliscie!!!!
Super, z prezentami dla dzieci....
A co co tego babsztylu to sobie nagrabil...nareszcie....Jednak ja po pierwszej kłotni na weselu złapałam ja karczycho i zyczylabym szerokiej drogi!

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
Boże tak czytam to Castia i nie dowierzam ta laska jest nienormalna,winietki poprzestawiała, nie złożyła życzeń, nie wiedziałam że można być tak wrednym dla własnej rodziny i tak jakby wam łaskę robiła że przyjdzie na wasz ślub...ja jestem pełna podziwu dla ciebie że ty to wytrzymałaś bo ja to bym ją udusiła własnymi rękami
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline ejotek

• Chuck Norris
  • ONLY YOU
  • data ślubu: 03.10.2009
ja pewnie też się poryczę w Domu Dziecka... sporo tego nazbieraliście :) zawsze radość dzieciaków jest bezcenna

Offline MagdaN

• forumowicz
  • data ślubu: 13.06.2009
Franca na całej linii z tej małpy w czerwonym, ja nie mogę... Krew by mnie z nią ciężka zalała chyba, naprawdę... Ale masz rację, gdybyś Ty zareagowała, to byś miała krechę u teściowej, a tak, to tamta ma. Na miejscu teściowej bym ją z domu wywaliła, obcej francy nie trzeba w domu hodować... ;-)

A prezentów duużo, super, że ucieszyliście dzieciaki :-)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Dziś normalnie dziewczyna przegięła... aż nie mogę dojść do siebie. Kuzyn dał zdjęcie na n-k z naszego wesela i podpisał, że wesele było " pierwsza klasa", a ona mu pod zdjęciem komentarz dała, że wesele był pierwsza klasa tylko dlatego, że ona tam była! Osłabiła mnie normalnie...ja już po prostu nie wiem co mam robić :mdleje: Wiem że P. coś tam zareagował, do swojej mamy napisał, poza tym dziś jeszcze z kuzynem będzie gadał by usunął ten jej komentarz. Brak mi nerwów na więcej słów na ten temat :biala_flaga:

Offline ada1988

• Chuck Norris
jak tak czytam Twóją relację to ze śmiechu nie mogę na tą małpę :)
jak można tak zrobić? Co to znaczy, że dzień czy dwa dni się po wie, że jednak przyjdę, i to jeszcze z łaską wielką  ??? ??? ???
Jak można się w ogóle żądzić na nie swoim weselu co to do jasnej ciasnej ciasnej oznacza, że ona sobie winietki poprzestawiała...  ??? ??? ???
Najlepsze jednak była pretensja o datę ślubu  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:
jednak to prawda "co głupiemu po rozum jak i tak go nie ma" a co do braciszka.... tak dalej niech pieniądze będa najwazniejsze :P
i Ciebie też podziwiam za taki spokój :P ja bym chyba nie dała rady byc taka spokojna ale wyszłaś na dobre na tym :P Teściowa nie gniewa się na Ciebie tylko na tą pindę :P:P

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: Najcudowniejszy dzień w życiu Dorotki (Castia) i Przemka 15 sierpnia 2009
« Odpowiedź #100 dnia: 22 Sierpnia 2009, 15:26 »
No nie co za laska  ;D ;D ;D
To jest poprostu zabawne  :D jak ona sie tyle lat uchowała to nie wiem  ;D

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #101 dnia: 22 Sierpnia 2009, 16:06 »
No nareszcie udało mi się nadrobić...
Bardzo ładnie wyglądałaś :)
A na "małpę w czerwonym" szkoda słów... podziwiam Twój stoicki spokój. Podejście brata Twojego męża pokazuje, że oboje (brat i ta laska) są siebie warci...
Pozdrawiam i czekam niecierpliwie na fotki

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 22 Sierpnia 2009, 18:14 »
z tym komentarzem na n-k przegięła
podziwiam cię że jeszcze jej nie udusiłaś :)
Dziękujemy

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #103 dnia: 22 Sierpnia 2009, 18:29 »
szkoda gadać, niepotrzebnie P. do mamy cokolwiek pisał, bo już małpa w czerwonym dzwoniła do niego, że sobie coś wymyślamy, że tak się po prostu mówi, że "impreza była super bo ja tam byłem"... P. się wkurzył, jeszcze potem coś z mamą rozmawiał, skończył rozmawiać i mi powiedział, że zabiera resztę swoich rzeczy i tam nie wraca póki mama się całkiem nie ocknie. Cyrk na kółkach. Jestem na P. zła, ale wiem, że mu nerwy puściły. Tylko, że oni znów z siebie zrobili biedne żuczki.

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 22 Sierpnia 2009, 18:38 »
Castia współczuję ci że musisz tego słuchać a zapomniałam napisać że super prezent dzieciaczkom sprawiliście aż się wzruszyłam jak to czytałam
Dziękujemy

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 22 Sierpnia 2009, 18:39 »
Ojjj ja Ci też wspułczuje skąd ta dziewczyna się w ogóle wzieła??? a prezenty faktycznie wspaniały pomysł  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #106 dnia: 22 Sierpnia 2009, 18:49 »
najgorsze jest to, że teściowa się już na niej poznała a i tak nie stanęła kategorycznie po naszej stronie :( staram się ją zrozumieć, ale nie umiem. Nikt z rodziny nie potrafi, bo praktycznie poza teściową już wszyscy mają o niej zdanie jak najgorsze. A teściowa się wkurzyła, ale widzę, że już się dała uprosić.

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #107 dnia: 22 Sierpnia 2009, 18:51 »
widocznie Teściowa ma wspaniałe serce :)
pewnie jej też cięzko się kłócić z kimś z kim mieszka, pewnie dlatego tak wygląda sytuacja ale uwierz mi na bank sielanka nie będzie trwała wiecznie

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 22 Sierpnia 2009, 19:29 »
Dorotko wysłałam Ci wiadomość na prv :)

Offline selena

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10.10.2009r.
« Odpowiedź #109 dnia: 22 Sierpnia 2009, 21:27 »
Co za klientka!  :dno:

Nie, no ja pochwalam Twoje zachowanie Castia! I będąc na Twoim miejscu chciałabym się tak zachować jak Ty - z klasą, ale mam wrażenie, że bym ją po prostu wyprosiła, właśnie na oczach wszystkich, bo wierzę, że i tak miałabym ich poparcie...

Ale cóż, Ty już jesteś w rodzinie, a franca nie :D

Offline moniq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #110 dnia: 22 Sierpnia 2009, 21:43 »

zgadzam się, może laska w czerwonym zmądrzeje z czasem
Dziękujemy

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #111 dnia: 22 Sierpnia 2009, 22:35 »
A ja myślę, że to sprawa beznadziejna jest, bo będąc w tak czarnej d****, że cała rodzina ma jej dosyć, prawie nikt z nią nie gada, a ona jest na tyle pewna siebie żeby zamiast usiąść w kącie i się modlić o litość, to dalej cyrki robi, przekonana o swoich racjach. Fakt, że dzwoniła się tłumaczyć, ale to oczywiście nie chodziło o przeprosiny tylko o udowodnienie swojej racji.
Kurcze, na co mi taka teściowa o wielkim sercu kiedy ja nic jak na razie za uszami nie mam  ::) tylko przez to muszę obrywać.
Za to teściowie dziś u naszego fotografa byli w jakimś tam celu i widzieli nasze zdjęcia z sesji nad morzem jak przerabiał i podobno są super :) już się nie mogę doczekać ich :) i w końcu będę mogła relację zacząć...

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #112 dnia: 22 Sierpnia 2009, 22:55 »
ech... staraj się lekceważyć sytuację... może probój nie zwracać uwagi, a myślę że Ty to potrafisz bo jesteś bardzo spokojna jak widać :)
no to tym bardziej nie możemy się foteczek doczekac!!!!

zgadzam się, może laska w czerwonym zmądrzeje z czasem

póki co tak jak napisały dziewczyny ciesz, się że to Ty jesteś w rodzinie a nie Ty, a może z czasem i brat Twojego Przemka zmądrzeje i ją zostawi... tylko problem zostaje jednak z Twoją teściową... Wgląda to tak jak by faworyzowała jednego syna... czyli brata Przemka hmmm... a może się myle... ale co kolwiek by nie zrobiła małpa to i tak Teściowa się  daje udobruchac...

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #113 dnia: 22 Sierpnia 2009, 23:08 »
Wgląda to tak jak by faworyzowała jednego syna... czyli brata Przemka hmmm... a może się myle... ale co kolwiek by nie zrobiła małpa to i tak Teściowa się  daje udobruchac...
staram się robić co mogę by P. tego nie zauważył, bo tak jest faktycznie, najmłodszy synuś, wyszczekany, potrafi się zachować tak żeby wszystkim było go szkoda... ale P. już to widzi niestety :( Jest mi tak przykro, że aż nie wiem co robić. Ona na pewno sobie nie zdaje sprawy z tego, automatycznie broni najmłodszego, bo jej się wydaje bezbronny. Tylko, że ja tego P. nie wytłumaczę. Nie zastąpię mu matki :( i nawet tego nie chcę, a dla faceta to jednak ważna osoba.

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 22 Sierpnia 2009, 23:13 »
nie zazdroszczę Ci tej sytuacji :(:(:(:(  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
trochę znam Twoją historię bo w mojej rodzinie to moja siostra była najlepsza a ja ta gorsza...  :-\ :-\
nie wiem może cierpliwie czekać aż Teściowa się ostro przejedzie na nich itd... bo z Teściem to chyba takich problemów nie masz Dorotko  ??? ???
Głowa do góry na bank będzie dobrze, przynajmniej staraj się tak myśleć, a Przemek niech się nie stresuje kiedyś role się na bank odwrócą... tylko ktoś musi się przekonać... z reguły tak jest że najgorszy jest najlepszym, a najlepszy najgorszym...  :przytul: :przytul: :przytul: :-* :-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #115 dnia: 23 Sierpnia 2009, 11:21 »
sytuacja nie do pozazdroszczenia, bardzo to przykre co się dzieje ale czasem niestety tak bywa
trochę znam Twoją historię bo w mojej rodzinie to moja siostra była najlepsza a ja ta gorsza...  :-\ :-\
nie Ty jedna ada, nie Ty jedna uwierz mi i nie jest to łatwe, teraz nauczyłam się już to ol..ać i nie przejmować 
Castia Tobie też to radzę bo można czasem zwariować od tego co kto powiedział, napisał i zrobił i w jakiej sytuacji i co miał wtedy na myśli
jedno zrobiła bym inaczej - nie ugięła bym się w sprawie wesela, dzień wcześniej info, że księżniczka jednak przyjdzie to chyba coś nie halo
ok ugięliście się ona przyszła nie ma o czym rozmawiać bo już po sprawie ale efekty miałaś koncertowe i chyba o nich przez taką k...ę nie zapomnicie do końca życia - przykro mi
dam Ci dobrą radę, pomyślcie o ograniczeniu kontaktów bo inaczej nerwicy się nabawisz, dziewczyna jest nie reformowalna uważająca się za pępek świata  ale dlaczego Twoim kosztem  ???

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #116 dnia: 23 Sierpnia 2009, 15:51 »
Zgadzam się z Anulką..ogranicz kontakty. "Małpa w czerwonym" po prostu jest jak dla mnie nienormalna i jedyną rozrywką dla niej jest robienie "kwasów" i zamieszania w waszej rodzinie. Skoro Ty z mężem to już wiecie..to dajcie sobie na luz... i olejcie ją i szwagra- bo jak czytam - wcale nie jest lepszy!! A Tesciowie..no cóż..z tego co piszesz Tesc jest w porzadku..ale skoro Tesciowa cały czas próbuję tamtą tłumaczyć...to niestety chyba musi sama sie na niej przejechać. A już pierwszym bodźcem i znakiem że jest coś "nie halo" będzie dla nich to ..że Wy bedziecie ograniczać kontakty z nimi ze względu na nich (małpa+szwagier) ..

A co do prezentów - słodyczy dla dzieci..to brawo!! Piękny gest!! ;D

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #117 dnia: 23 Sierpnia 2009, 16:52 »
Widac, że laska zazdrosna i chciala byc w centrum uwagi, tylko chyba nie o taka uwage jej chodzilo ;)

Castia, Ty jestes juz po, masz meza i t jest najwazniejsz, szkoda tylko, ze Ci malpa tyle nerwow zjadla, ale i tak Cie powidziam, ja bym pewnie nie wytzymala i nawet w pysk strzelila  :P

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #118 dnia: 23 Sierpnia 2009, 17:02 »
Ograniczenie kontaktów - jak najbardziej, praktykujemy już od czerwca ;) Z ta małpą to ja się na pewno widzieć nie będę. P. w ogóle już nie chce do swojego domu chodzić, stwierdził, że pójdzie jak będzie tylko tata i jego starszy brat. Teściowa się przejedzie i to już niedługo, bo małpa ma zamiar ich z mieszkania wysiudać, tylko oni jeszcze o tym nie wiedzą, głupia po pijaku się przyznaje do wszystkiego.

Mam wspaniałego męża  :Serduszka: byłam cały dzień w takim fatalnym nastroju... a on mnie zabrał do empiku gdzie moja przyjaciółka (nasza świadkowa) pracuje i kupił mi "Diunę" Herberta :) Takie opasłe tomisko, będę miała się w czym zaczytywać, kocham czytać :) Weronika ma zniżkę dużą w empiku i 14 zł taniej za książkę zapłaciliśmy ;) Poprawił mi humor bardzo, a myślałam, że nic mi humoru nie poprawi...  ;D Ani kosmetyk, ani biżuteria, ani perfumy by mi tak humoru nie poprawiły :) Zna mnie ten mój mąż kochany :) Jutro już ma wolne, dziś ostatnia nocka... ufff nareszcie

Wieczorkiem wstawię Wam jeszcze coś z wesela  :drapanie: może coś tam jeszcze mam co Wam nie pokazałam. Do czwartku na szczęście nie daleko, moze mnie nie zjecie za brak zdjęć ;P

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #119 dnia: 23 Sierpnia 2009, 17:29 »
Teściowa się przejedzie i to już niedługo, bo małpa ma zamiar ich z mieszkania wysiudać, tylko oni jeszcze o tym nie wiedzą, głupia po pijaku się przyznaje do wszystkiego.

to Ona jest aż tak wredna...hmmmm aż nie wiem co napisać jak można tak postąpić  :Kill: :Kill: :Kill: :Kill:
ojjj Kochanego masz męzusia :)
no koniecznie czkemay na foteczki, ale masz rację do czwartku już nie daleko buziaki  :-* :-* :-*