szczerze mowiac to nie zastanawialam sie jeszcze nad butami, bukiecikami, sukienka czy bielizna
Mysle o tym co najpilniejsze czyli o sali

Pewnhie zaraz po tym pojdzie DJ/orkiestra, kamerzysta lub fotograf
Zwiedzialam sporo sal weselnych ale wiele z nich nie pomiesci moich gosci
Gazdowka jest przepiekna, przytojni kelnerzy, tylko mloze byc troche ciemno i stoi "komin" na srodku czesci sali przeznaczonej do tancow. Ja bym tam chetnie zrobila wesele ale moi goscie sie tam nie zmieszcza

Piekna okolica, wszytsko takie ciezkie, drewniane, super klimat. Jest tam hotel
Kummerowka w podobnym stylu. Sliczna mloda kelnerka, stroje ludowe, pyszne rybki (jadlam w piatek).
Pod orlem- rewelacja jak na wesele do 80 osob. Piekny hotel, piekny apartament, idealny na sesje zdjeciowa. Niezle ceny jak na taki hotel.
Hotel Millenium w Osielsku- rewelacja, piekne miejsce, ale nie na 100 osob. Cenka tez fajna jak na taki hotel.
UTP zachwalane przez wszytskich, ja tam jadam obiadki jako studentka (pycha). Sa tam bale rektora, budowlanca, andrzejki. Wszyscy chwala.
Jermir- pierwsze wrazenie (korytarz) srednie, ale taras jest przesliczy, tanio. Tanczy sie w innym pomieszczeniu i je w innym ale sa kamery i mozna wcinajac przysmaki ogladac osoby tanczace

Pan Tadeusz jest przesliczny, ten sam wlasciciel co Millenium, tanczy sie na innym pietrze co mnie odstraszylo
Hotel Maraton- wyglad mi sie podoba, podobno dobre jedzenie, nie warto tam kupowac alkoholu i sokow a na wlasny alkohol chca akcyze.
Tango- sale debowa jest przesliczna, cena przystepna, na forum chwala!!
Palacyk - namiot sliczny ale minimum 100 osob, boje sie ze moze byc tam zbyt zimno lub za goraco, mowia ze jedzenia malo, ale okolica przesliczna
Powodzonka

Mam nadzieje ze powypisywalam tu prawdziwe informacje (wszytsko juz mi sie kreci

)