Autor Wątek: Bydgoszczanie łączcie się  (Przeczytany 185796 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16.05.2009
Odp: Bydgoszczanie łączcie się
« Odpowiedź #420 dnia: 10 Lipca 2008, 13:48 »
Czesc dziewczyny :)))))
Pol dnia mi zajelo czytanie Waszych postow.  Nie minal jeszcze miesiac od moich zareczyn  :serce: Na razie jestem na etapie szukania sali.  Ponotowalam soebie wszytskie informacje dotyczace sukienek, sali, butow itd.  BArdzo mi pomoglyscie.  Dziekuje :* Szkoda ze juz Was nie widac na tym forum.  Chcialabym bardzo miec wesele wiosna lub latem przyszlego roku, ale z tego co widze mam marne szanse na jakas fajna sele :( Ale i tak bede szukac.
Grecka wiesz ze my sie znamy:) Mieszkam tuz obok Twojej przyszlej tesciowej (mieszkanie 121).  JAkbym byla potrzebna to chetnie pomoge w rozwozeniu gosci czy w czym kolwiek bys chciala :)
Pozdraiwam Was serdecznie i prosze o polecanie jakis sal na wesele- mile widziany hotel, bo beda goscie z poza Bydgoszczy

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #421 dnia: 10 Lipca 2008, 14:08 »
Witaj etkapetka my z grecką ślubujemy w tym samym dniu i wesele mamy tez pod jednym dachem .. wiem ze grecka ma tez gosci z poza miasta i jak z nia pogadasz pewnie cos doradzi  ja polecam ci watek o salach jak teraz jeszcze zaczniesz szukac to cos fajnego znajdziesz   watek nazywa sie restauracje bydgoszcz niestety nie moglam ci wkleic linka cos nie dziala
pozadrawiam i gratuluje zareczyn

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #422 dnia: 10 Lipca 2008, 14:18 »
Dziękuję Aniu :)
Przeczytałam ten wątek o restauracjach z Bydgoszczy.  Postaram się jutro zabrac za dzwonienie żeby się popytać gdzie wejdzie wiećej niż 80 a nawet 90 (do 100) osób bo tyle naliczyłam gości. 

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #423 dnia: 10 Lipca 2008, 15:18 »
no nie...  ;D padam...  ;D ;D ;D etkapetka sasiadeczka :P dzieki wielkie za propozycje pomocy - kochana jestes  :przytul: sali ci nie polece bo zrobila to juz ania24polska a co do noclegow... ja chcialam ich w atrze umiescic ale miejcs juz nie ma  ::) i zostal akademik medyczny :D jakbys miala jakies pytanka to odzywaj sie  smialo :) zawsze przeciez mozna sie na spokojnie na kawe umowic i pogadac :) no i najwazniejsze...
GRATULUJE ZARECZYN ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #424 dnia: 14 Lipca 2008, 23:05 »
Czy ktos z Was slyszal o DJu Starskim (Pan Jacek Staszak)?? Slyszalam, ze jest bardzo dobry i szukam potwierdzenia.

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #425 dnia: 15 Lipca 2008, 00:08 »
A moze ktos z Was slyszal o weselu w hotelu Maraton?? Czwarty dzień jezdze i nie moge sie zdecydowac na żadna sale. . . . ehhhh. 
To nie jest takie proste.

Offline stadi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #426 dnia: 15 Lipca 2008, 00:13 »
hej :)
niestety w sprawie Maratonu nie pomogę...

a jakie sale już zwiedziłaś? jakie wrażenia?

aa... i może byłabyś tak miła i przesłała mi privem swoje cenne notatki o bucikach, bukiecikach i innych  ;D  ;D  ;D  ;D
bo ja też poświęciłam swego czasu pół dnia albo i więcej na studiowanie tych mądrości
ale taka mądra,żeby notować to nie byłam, hehe  ;D
wielkie dzięki!  :)

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #427 dnia: 15 Lipca 2008, 00:39 »
szczerze mowiac to nie zastanawialam sie jeszcze nad butami, bukiecikami, sukienka czy bielizna
Mysle o tym co najpilniejsze czyli o sali :) Pewnhie zaraz po tym pojdzie DJ/orkiestra, kamerzysta lub fotograf
Zwiedzialam sporo sal weselnych ale wiele z nich nie pomiesci moich gosci
Gazdowka jest przepiekna, przytojni kelnerzy, tylko mloze byc troche ciemno  i stoi "komin"  na srodku czesci sali przeznaczonej do tancow.  Ja bym tam chetnie zrobila wesele ale moi goscie sie tam nie zmieszcza :( Piekna okolica, wszytsko takie ciezkie, drewniane, super klimat.  Jest tam hotel
Kummerowka w podobnym stylu.  Sliczna mloda kelnerka, stroje ludowe, pyszne rybki (jadlam w piatek). 
Pod orlem- rewelacja jak na wesele do 80 osob.  Piekny hotel, piekny apartament, idealny na sesje zdjeciowa.  Niezle ceny jak na taki hotel.
Hotel Millenium w Osielsku- rewelacja, piekne miejsce, ale nie na 100 osob.  Cenka tez fajna jak na taki hotel.
UTP zachwalane przez wszytskich, ja tam jadam obiadki jako studentka (pycha).  Sa tam bale rektora, budowlanca, andrzejki.  Wszyscy chwala. 
Jermir- pierwsze wrazenie (korytarz) srednie, ale taras jest przesliczy, tanio.  Tanczy sie w innym pomieszczeniu i je w innym ale sa kamery i mozna wcinajac przysmaki ogladac osoby tanczace :)
Pan Tadeusz jest przesliczny, ten sam wlasciciel co Millenium, tanczy sie na innym pietrze co mnie odstraszylo
Hotel Maraton- wyglad mi sie podoba, podobno dobre jedzenie, nie warto tam kupowac alkoholu i sokow a na wlasny alkohol chca akcyze.
Tango- sale debowa jest przesliczna, cena przystepna, na forum chwala!!
Palacyk - namiot sliczny ale minimum 100 osob, boje sie ze moze byc tam zbyt zimno lub za goraco, mowia ze jedzenia malo, ale okolica przesliczna
Powodzonka :) Mam nadzieje ze powypisywalam tu prawdziwe informacje (wszytsko juz mi sie kreci  :glupek: )

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #428 dnia: 15 Lipca 2008, 00:50 »
hehe stadi dopiero zczailam o jakie notatki pytalas  :) chyba powinnam isc juz spac  ;)
o butach i bukiecikach nie pisalyscie zbyt wiele za to mam liste salonow sukein slubnych i szkol tanca  ;D interesuje Cie to ??
pozdrawiam

Offline stadi

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #429 dnia: 15 Lipca 2008, 11:03 »
no pewnie :) jak to się mówi: biorę wszystko  ;D

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #430 dnia: 15 Lipca 2008, 12:42 »
Oto moje notatki:
zaproszenia- na przeciwko Mc Donalda na Gdanskiej
w poligrafii drogo- ale tam obejrzeć potem zamowic przez net
szkoly tanca: Bailamos (80zl/45minut)-lekcje indywidualne, Poltan i Potocka
buty taneczne u Potockiej
Kamerzysta studio Arnoris 1400zl, Fotograf Monika Bunkowska 1000zl, Foto Martyna Mstrucha
DJ Zbigniew szczesiak
Noclegi UTP 75zl/os, Akademia medyczna 30zl/os
Suknie Znin, salony Romantica, Lisa Ferrera, Dominica, Agnes, Barbara, na Grudziadzkiej, warminskiego, swietojanska, gdanska, focha, MAdonna
koniec  ;D
« Ostatnia zmiana: 15 Lipca 2008, 19:32 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #431 dnia: 15 Lipca 2008, 17:25 »
no niezle .. patrzac po twoich notatkach to duzo drożyzny widzę .. wystarczy posiedziec na forum i mozna miec duzo wiecej nowinek i w dodatku sprawdzonych i nie tak drogich.. polecam Ci serdecznie info forumek naprawde warto.. buziaki acha no suknie znin maja duzy wybor i tanio to rzeczywiscie trafiona sprawa a lekcje tanca indywidualne są tez za 50 zł  w szkole tanca step stars polecam lekcja trwa 60 minut

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #432 dnia: 15 Lipca 2008, 17:50 »
wypisalam to co wyczytalam z tego forum, jesli sa tancze miejsca to dlaczego o nich nikt nie pisze?... co to jest info forumek? przykro mi, ze mnie tak skwitowałaś Aniu

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #433 dnia: 15 Lipca 2008, 18:48 »
etkapetka   dj Starsky bedzie grał na naszym weselu.Nie slyszalam zadnej negatywnej opini na jego temat.Osobiscie nie bylam na zadnym weselu gdzie on grał,ale mam opinie od znajomych ktorzy mieli go na swoim ślubie!Dwa minusy:1.drogi,2.trzeba szybko rezerwowac miejsca!

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #434 dnia: 16 Lipca 2008, 08:45 »
wypisalam to co wyczytalam z tego forum, jesli sa tancze miejsca to dlaczego o nich nikt nie pisze?... co to jest info forumek? przykro mi, ze mnie tak skwitowałaś Aniu

przepraszam ale źle mnie zrozumiałaś .. chodzi o to ze możesz oszczędzić grzebiąc jeszcze że tak powiem głebiej na forum i znajdziesz mnowstwo rzeczy od forumek gdzie naprawde masz taniej 
chciałam pomóc sorki ze tak mnie zrozumialas.. ale jesli chodzi o  moje wyprawianie wesela to staralam sie szukac oszczednosci bo jakis tam mam budżet okreslony mi pomogło forum w wielu sprawach wiec Tobie tez polecam
buziaki mam nadzieje ze juz sie nie gniewasz jakby co to pisz i pamietaj najwazniejsze to sala orkiestra i fotograf i kamerzysta tak jak pisałas trzeba zając sobie terminy a reszta juz jakos sama pojdzie
pozdrawiam etkapetka

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #435 dnia: 16 Lipca 2008, 10:05 »
Wszystko ok Aniu  ;) nie wiedzialam co masz na mysli  :uscisk:
Wczoraj zarezerwowalam sobie w hotelu Brzoza (namiot) termin 16.05.09  :skacza:
mam nadzieje, ze to dobra decyzja  ???
czy ktos z Was byl pod namiotem lub ma zdjecia jak wyglada ta sala przystrojonna?? bo nic nie moge znalezc
dzisiaj popedze  :Tuptup: do mojej parafii zaklepac sobie termin slubu
aha zamowilam tez sobie od razu DJa, ktorego bardzo polecali mi znajomi i wlasciciel Brzozy rowniez  :disco:
uslysze go 31.07 lipca - wtedy napisze czy go polecam
Dziewczyny prosze piszczie namiary do fotografow, ktorych polecacie.
Pozdrawiam

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #436 dnia: 16 Lipca 2008, 10:35 »
ja polecam mojego fotografa nie wiem jakie ma ceny bo ja mam jakis rabat po znajomosci
http://www.adifot.pl/

etkapetka super ze masz zarezerwowany namiocik super sprawa ja mam sam slub w plenerze pod namiotem na świezym powietrzu ale wesele tez jest dobrym pomyslem niestety jak ja szukalam to juz nic nie znalazlam i bawic sie bede w ATERZE
POZDRAWIAM

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #437 dnia: 16 Lipca 2008, 10:49 »
Dzieki Aniu :) jak myslisz, z jakim wyprzedzeniem powinnam szukac fotografa i kamerzysty??

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #438 dnia: 16 Lipca 2008, 11:06 »
no 16 maja juz za niecały rok wiec czas najwyzszy  juz  bo pózniej twoj termin moze byc zajety

pozdrawiam

Offline remlin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #439 dnia: 18 Lipca 2008, 18:50 »
Cytat: mystikala link=topic=1715. msg638851#msg638851 date=1216140511
etkapetka   dj Starsky bedzie grał na naszym weselu. Nie slyszalam zadnej negatywnej opini na jego temat. Osobiscie nie bylam na zadnym weselu gdzie on grał,ale mam opinie od znajomych ktorzy mieli go na swoim ślubie!Dwa minusy:1. drogi,2. trzeba szybko rezerwowac miejsca!
Własnie.  Trzeba szybko rezerwować!! My chcieliśmy go na 22 sierpnia 2009 i ma już zajęty termin :(

Offline rala
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27/12/2008

Dziewwczyny błagam o kontakt do tego człowieka, nie moge go znaleźć nigdzie.  moze bedzie miał jeszcze termin na grudznień. . .  no i jakbyście napisały ile kosztuje???

Odnośnie cytowania proszę zapoznać się z Regulaminem
« Ostatnia zmiana: 22 Lipca 2008, 08:54 wysłana przez Maja »

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #441 dnia: 21 Lipca 2008, 18:06 »
rala wiadomosc poszla na priva
A ja dalej szukam i szukam fotografa i kamerzysty, ktory rzuciłby mnie i mojego narzeczoneg na kolana.
Proszę przesyłajcie, linki, telefony, nazwiska...

Offline Ewulka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.09.07
« Odpowiedź #442 dnia: 21 Lipca 2008, 18:08 »
 etkapetka: co do fotografa to proponuje Jacka Kołaczka.... jest naaaaaaaaprawde niesamowity!!!!! I jestem calkowicie pewna, ze i Twoje narzeczonego rzuci na kolana :D ;D

Offline etkapetka

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #443 dnia: 21 Lipca 2008, 18:17 »
dziekuje Ewulka  :)
Juz dzisiaj o nim slyszlam :) mozesz mi cos wiecej o nim napisac??

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #444 dnia: 21 Lipca 2008, 20:22 »
Ja propnuje Piotra Ulanowskiego,ale wybrobowany bedzie dopiero za niecałe 4tygodnie  ;D

Offline Ewulka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #445 dnia: 22 Lipca 2008, 20:33 »
Swietny facet, ma naprawde ciekawe pomysly. Dokładnie wszystko wyjaśnia i skrupulatnie umawia przed ślubem. Na sesji daje wolną rękę. Mam  wrazenie ze jego domeną jest: Najlepsze zdjęcia to naturalne zdjęcia :D  Jak wpadnie na jakiś pomysł to od razu go realizuje. Właściwie z tego co widziałam to każda para ma zupełenie inny album. Oryginalny, czyli nie stawia wszystkich pod jednym pomniczkiem i każe się całować. Nam zrobił naprawdę piękny album, chyba 150 zdjęć w środku + płyta na której jeszcze było 3600 zdjęc :D Był na błogosławieństwie, ślubie, plenerze i na 2 godzinach wesela. Płaciliśmy za to wszystko 1400 zł, ale to było w zesłym roku. Pełen profesjonalizm. Nie kręci się w kościele przed ołtarzem, ale łapie wszystkie ujęcia. My po obejrzeniu zdjęć byliśmy w szoku, że łapał nas w jakiejś sytuacji kiedy nawet nie zwrócilismy uwagi, że robi fotkę!!! Rezultat był świetny... Mamy na zdjęciach wszystko to, czego byśmy sobie życzyli i są naprawdę pięknę. Aaaa.... bym zapomniała. Zdjęcia wybiera i wkleja do albumu własnoręcznie formaty są przeróżne od zupełnie małych do takich rozmiarów dużego skoroszytu. Każde zdjęcie pojedynczo doprowadzone do perfekcji pod względem kolorów, tła i wyrazu.

Offline mystikala

• entuzjasta
« Odpowiedź #446 dnia: 22 Lipca 2008, 21:23 »
Ewulka dziekuje za tak dokladna opinie!Piotra znalazlam na targach ślubnych  i od razu zakochalam sie w jego fotkach.Powiedzialam,ze on ma byc i koniec.Mimo  ze do slubu jeszcze kilka dni to o fotografa jestem spokojna.Jest bardzo kontaktowy i naturalny,nie wprowadza jakiegos spiecia swoja osoba!Mam nadzieje,ze bedziemy rownie zadowoleni jak Wy  ;D

Offline Ewulka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #447 dnia: 23 Lipca 2008, 09:26 »
Bardzo Wam tego zycze :D Pozdrawiam!!

Offline agaarek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.09.2009
« Odpowiedź #448 dnia: 25 Lipca 2008, 23:52 »
hej dziewczynki jestem tutaj nowiutka. . .  i potrzebuje namiarow na dobrego fotografa, kamerzyste. . .  i zespo:) jak znacie kogos godnego polecenia prosze o info na priva:)

Offline sylvia1pl

• Małżeństwo to słodka,dożywotnia kara za miłość :)
  • entuzjasta
  • Szalone małżeństwo
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #449 dnia: 26 Lipca 2008, 01:08 »
Heja niech się odezwie ta która będzie miała razem ze mną wesele w Hotelu Pod Orłem 8 sierpnia