Moje Kochane Dziebuszki...
wracam do mojej relacji - troszke spóźniona..ale mam nadzieję, że mi wybaczycie. Mamy z Piotrkiem za sobą bardzo cieżki okres - na samym początku małżeństwa taki hardcore ale myślę, ze to bardziej nas scaliło jako parę i jedność. Ale nie bede pisac Wam o tym tutaj, założę żonkowy - mama nadzieje, ze uda mi sie jeszcze dziś i Wam wszystko opowiem. Chociaż bedzie troszkę trudno bo lekko zezuję na "mam talent" w tv!

to co? lecimy?...

...zdjęcia na Wałach Chrobrego..pierwsze na pieknej fontannie, która akurat tego dnia niedziałała...
By
agulek79 at 2009-10-31

By
agulek79, shot with
Canon EOS 5D at 2009-10-31
..te kieliszki dostaliśmy w prezencie..na nich sąwymalowane ręcznie dwa gołąbki, nasze imiona i data naszego ślubu......te zdjecia robiliśmy na schodach - oczywiście na Wałach...
By
agulek79 at 2009-10-31

By
agulek79, shot with

By
agulek79, shot with

By
agulek79 at 2009-10-31
..jedno z naszych ulubionych zdjeć..Po różach w Różance..przyszedł czas na...konieczynkę... 

By
agulek79 at 2009-10-31
..a to już ostatnie zdjęcia. Po kilkugodzinnym bieganiu w upale i słońcu po Szczecinie..zmęczeni, zgrzani, spragnieni...usedliśmy na schodach i JA(tak, tak!!) wpadłam na pomysł, żeby zrobić nam zdjęcie takie już na luzie... i oto ofekty:
By
agulek79, shot with

By
Agulek79 at 2009-10-31
i na tych zdjęciach chciałabym zakonczyć moja relację. Bardzo Wam dziękuję Kochane za to że byłyście ze mną w odlicznaku a teraz w relacji. Dziekuję za każde dobre słowo, każdą radę i wszystkie sugestie. Bardzo mnie one pomogły, wiele razy dzięki nim spojrzałam na kilka spraw inaczej co pomogło mi w organizacji cudnego wesela!! A dzięki waszym komplementom czułam się na prawde piękną Panna Młodą!! Dziękuję!!