ela - no na pewno mnie widziałaś skoro to moja przyjaciółka i Świadkowa- Karina jest tutaj u mnie na zdjęciach nawet...
joanna_ro - tak. my tez z mężem uwarzamy, ze Szczeciński zamek ma jakąś magie i swój urok. Bardzo lubiliśmy/lubimy chodzic sobie na spacerek po nim, więc oczywiste było, że kilka zdjeć na sesji musiało być zrobione tam. I bardzo dziękuje za przemiły komplement..chociaż ja uważam że całkiem normalna jestem...a do "pieknosci" mi daleko!!
Castia,madzia_n - Dziewczyny..powiem wam szczerze, ze tyle mamy pieknych zdjęć że ciężko wybrać to jedyne...a ścian w sypialni tylko 4-y!! ale z czasem na pewno jakies wybierzemy. Dam wam znać jakie zostało no.1 do sypialni!
Justys851 - chyba wszyscy mają podobne problemy związane z kredytem. Banki już tam wymyslaja, ze szok. Ale jest jeden plus...(musiałam znależć żeby nie wpaść w jakąś paranoję) - już nie mam problemu z moim nowym nazwiskiem. Tyle razy musiałam sie nim podpisać, że już weszło mi w krew!

Pewną reką piszę nowe nazwisko..gdzie jszcze kilka tygodni temu zawsze była chwila wachania!!