Naleśniki zrobione i zjedzone

wyszło ich zdecydowanie za dużo, więc chyba będe podjadać dzisiaj cały dzień i R. jeszcze się załapie

Dobrze, że tak szybko je sie robi i nie trzeba się napracować

Przepis na zupkę rybną poszukam w takim bądź razie na necie

Ja kiedys jadłam zupkę rybną jak byłam u rodzinki na wsi i mi wtedy smakowała, ale to było z 15 lat temu...
Adiana no to jak takie coś, no to chyba to, choć to takie bardzo delikatniutkie ale to napewno nie są jelita. Wczoraj właśnie tak poczułam i mówię do R. żeby przyłożył rękę, pokazałam mu gdzie, ale akurat nic nie było

jeszcze trochę poczeka na to
loona talerze kupujemy w makro, ale niestety są tylko białe. Innego koloru nie widzieliśmy. A lekarz przyjmuje najpóźniej na wizytę na 20:40, ale jak ktoś zadzwoni, że coś nagłego albo jak ja musiałam tak mieć wizytę no to dopisuje. Nie zbywa na inny termin, ale jak ktoś jest w potrzebie to zawsze przyjmie.
vonka w sumie rybkę zapiekaną z masełkiem to mogłabym skosztować
alex a to jak wychodzi taka sama to spróbuje

a ile ją piec i w jakiej temperaturze?
Marta a ty robisz tą zupkę rybną? Jak tak to daj przepis

A w ogóle to jaką rybkę najbardziej lubicie? Mi zawsze najbardziej smakowała panga, ale jak przeczytałam co to za rybka to juz jej nie biorę do ust. Ta co teraz mam to albo mintaj albo dorsz - nie pamietam które opakowanie mam otwarte, bo mam akurat te dwie zakupione.
I tak mi się pomyślało, że ja się nażre dzisiaj naleśników, potem jeszcze obiad i wyjdzie na wizycie jak będę się ważyć że przytyłam nie wiadomo ile...