Witam wieczorowo

No to wam teraz powiem, że sprawa się skomplikowała

R. wrócił i powiedział, że mama ma pełno koców i kolejny będzie zbyteczny

I tak oto zostaliśmy bez pomysłu

Ten szal by się nie sprawdził, bo moja teściowa to raczej taka "wiejska" baba a nie miastowa...
No i teraz wszystkie pomysły padły...
W ostatecznej ostateczności wymyśliliśmy, że zabierzemy teściową razem z bratem R. i jego dziewczyną na miasto, czyli na jakąś kolacyjkę wspólną, albo piwko pod parasolami... Tylko tutaj będą palacze, więc musimy wykombinować gdzieś, gdzie się nie pali. Teściowa nigdzie tak nie wychodzi na miasto, więc to może być dobra okazja do tego.
No nie wiem sama, już nie mamy żadnego pomysłu, może jak coś wam jeszcze wpadnie do głowy to napiszcie
ika3w dziękuję, mam nadzieję że akumulatory naładowane masz i jesteś nastawiona na działanie
anulla witam

cieszę się, że jesteś

Od dzisiaj chyba będę miała z mężem spokój

kupił z kumplem z którym pracuje na spółę PSP3 i będą grać

wiedziałam o tym zakupie, Ba! Wyraziłam nawet zgodę, ale postawiłam warunki, a co

zobaczymy jak to będzie, mają się wymieniać jakoś.
R. właśnie chciał mnie nauczyć grać w Fifę, ale piłka mnie nie kręci, wolałabym wyścigi albo jakieś mordobicie - to coś dla mnie

takze poczekam, aż będą mieli jakąś fajną grę i wtedy pogram

A druga sprawa - kompletujemy sobie zestaw obiadowy

Mamy co prawda 2, ale one są takie do codzinnego użytku, jeden na 4 osoby, a drugi na 6 osób, a teraz kupujemy takie białe kwadratowe na 12 osób, tyle że akurat tego nie ma całego kompletu więc kupujemy na sztuki i na raty

narazie mamy 6 obiadowych, 6 takich mniejszych, jeden duży podłóżny półmisek, 2 mniejsze podłóżne półmiski i 3 takie kwadratowe mniejsze na przystawki. Nie chcieliśmy z żadnymi wzorami, tamte dwa komplety mamy z wzorami a tu chcieliśmy proste i nic wymyślnego. Jak chcecie to jutro zrobię zdjęcie

I jeszcze jutro wam pokażę coś innego co kupiliśmy, ale dziś wam nie napiszę co to