Olucha nic nie słyszałam o takim papierku. Zobaczę co mi lekarz powie, może dla świętego spokoju kupię sobie te papierki o ile będą łatwo dostępne w aptekach, ale najpierw poczekam co lekarz powie.
A wiecie może jak w ogóle wyglądają wody płodowe? One są przeźroczyste czy jakieś mętne czy jakie??
ika jak narazie kolor jest super, ale zobaczymy jak to będzie po następnych myciach - czy nie będzie się za bardzo spłukiwał. Aczkolwiek 10 zł za farbę to jak za darmo - co prawda wziełam 2 bo 1 na moje włosy to za mało, ale i tak - 20 zł

Producent Wella a farba Wellaton - pudełko jest wąskie. A dylemat to jest niezły

Nigdy nie wiadomo co wyjdzie na włosach
anusiaaa dzięki

Jak chcesz sprawdzić to przy najbliższej okazji zrobię zdjęcie

ale jeszcze muszę się pozbyć śladów farby na skórze, bo nie z każdego miejsca zeszło
Di jakie mają odcienie to dokładnie nie wiem, bo byliśmy w Realu a tam stało tylko kilka sztuk Wellatonów i akurat chwyciłam tą gorzką czekoladę

Ale teraz już będę tym farbować

Aczkolwiek po głowie mi chodzi teraz zrobienie sobie balejażu w odcieniach brązu

Tylko wiąże się to z tym, że jak pójdę do fryzjera to oni zawsze ciachają włosy, a ja nie chcę nic ciachać

Pomyślę nad tym