Autor Wątek: **Jedno jest tylko w życiu szczęście: kochać i być kochanym - 5.06.2010**  (Przeczytany 17915 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
A dziś już 10m miesięcy i 29 dni :) jak ten czas leci :)

A mi sie podoba kolorystyka krem lub złoty  i bordo :) wiem że odważne zestawienie ale tak mi sie podoba ;)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
DIANKUSIA
MOGĘ PODAĆ CI RĘKĘ- JA UWIELBIAM TE KOLORY Z RESZTĄ U NAS BIEL ECRU I GDZIENIEGDZIE BORDO BĘDA KRÓLOWAĆ NA WESELU  ;D
kasia

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
 :skacza: :skacza: leci leci, ciesze się bardzo  ;D ale jak narazie nasze przygotowania stoją w miejscu.

W przyszłym tygodniu będziemy zamawiać papier na zaproszenia i zaczne coś działać  :)  narazie przeglądam stronki, szukam i podpatruje
ja obstawiam kolor biel ze złotym lub kremem i mniej więcej takiej tonacji będe się trzymać przy zaproszeniach i zawieszkach na alkohol

dziś ostatni egzamin mam z sesji letniej zobaczymy jak pójdzie ::)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
powodzenia na egzaminie!!! :przytul:
kasia

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
halo halo
dołączam jesli można ?! :)

Wracając do garniturów, to mój PM. ma jasny garniturek - bo też się uparł, zresztą on lubi janse kolory- szczegolnie latem.
I myślę, że spokojnie go wykorzysta jeszcze nie raz. Mamy 2 wesela w najbliższym czasie, można na imprezy rodzinne - czemu myślicie że ciemny pasuje, a jasny już nie ? ja tam często widzę facetów na różnych imprezach w jasnych gajerkach :) i zależy poprostu co do kogo pasuje.

Powodzonka na egzaminie!

odliczam

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
arvena to nie tak, że ciemny pasuje a jasny nie. Lepiej by było napisać jasny nie każdemu pasuje, a jak u Twojego jest ok to co się zastanawiać
dawno tu nie zaglądałam  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Iza464
  • forumowicz
arvena pewnie że można  ;D witam bardzo serdecznie

oczywiście, jeśli tylko jasny garnitur pasuje to jak najbardziej można to wykorzystać :)
ale nie każdy wygląda ładnie w jasnym  :drapanie: i zastanawiam się jak tej mój przyszły mąż będzie w takowym wyglądać, bo zauważyłam że coraz bardziej skłania się ku jasnemu, no nie ma co gdybać wybierzemy się za jakiś czas do jakiegoś salonu i poprostu sobie poprzymieża i wówczas to przenalizujemy.  :)

oj już jestem po sesji letniej teraz tylko musze czekać na wyniki z dwóch egzaminów  :-\  nie wiem zobaczymy jak będzie, po wczrajszym mam mieszane uczucia ale mam nadzieje że będzie OK  :)

Offline arvena

• zapaleniec
dokładnie ! poprztymierzacie różne wersje i wtedy się okaże co lepiej pasuję. :)

odliczam

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
osobiście nie lubię jasnych garniturów, ale każdy ma inny gust ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
trzymam kciuki za wyniki egzaminu  ;)

tez nie lubię jasnych garniaków  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
będzie dobrze  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Też trzymam kciuki!  :D

Offline Iza464
  • forumowicz
 :glowa_w_mur: no i niestety niezdałam jednego egzaminu co miałam tydzień temu, musze się szykować na poprawkę we wrześniu  :-\ no cóż tak bywa. Mam nadzieje że chociaż ten co miałam przed wczoraj będzie zaliczony.

Offline Justys851
  • Chuck Norris
spokojnie, student bez poprawek to nie student  ;D ;D ;D

Offline Iza464
  • forumowicz
dostałam wczoraj od mojego przyszłego teścia  ;D reklamówkę śpiewników z karczm górniczych  ::) łoooł dużo tego!
ale szybciutko je z grubsza przewertowałam i piosenki w większości się powtarzają.
Mój misiu we wtorek będzie miał obrone swojej pracy inż. więc zapowiada się że weekend będzie się uczył a ja w tym czasie coś zaczne z tych śpiewników wybierać  :)

akurat spodziewałam się że tamten egzamin to będzie niewypał!  :mdleje:  ale nie ma się czym martwić  :) bo będzie dobrze!

Offline arvena

• zapaleniec
Oczywiście, że będzie dobrze, bo będziesz miała po 1 więcej czasu, a po 2 to już raz się tego uczyłaś, za 2 razem będzie łatwiej :)

No to teraz masz pełne ręce roboty  z tym śpiewnikiem ;)

odliczam

Offline Iza464
  • forumowicz
kurcze musze się Wam pożalić :( 15 sierpnia idziemy na wesele do kuzynki mojego PM, a  akurat jest to wesele w święto maryjne i wstępnie już się pytałam w paru salonach fryzjerskich i mają w tym dniu zamknięte salony  :-\  no niby moge się sama uczesać ale wolałabym żeby ktoś mi zrobił fajny fryz  ;D  a jeszcze miałam taki niecny plan że chciałam przestestować jeden salon z fajną babeczką przed weselem, zobaczyłabym jak robi fryzurki i potem bym poszła do niej na próbną ślubną i jak by było wszystko OK to ślubną by mi też robiła :)

a tu mój plan się popsuł! ale mam drugi  ;D  musze się zapytać tej kobitki czy by nie chciała zarobić sobie że tak napiszę "na lewo" czy by mnie nie uczesała u siebie w domu. Tylko musze wyczaić moment kiedy nie będzie jej szefowej bo to różnie bywa żeby dziewczyna nie miała problemów  :)

a jak to nie wypali to chyba przyjdzie mi się czesać samej  :-\ czego wolałabym jednak uniknąć

Offline anulla_p

• Chuck Norris
uuu Iza to faktycznie się popsuło ale plan masz dobry, z pewnością się uda  :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
trzymam kciuki, żeby udało się z nią umówić... to faktycznie dobra okazja na "przetestowanie" fryzjerki  ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Cześć! Czy mogę jeszcze dołączyć? :)
Za serce złapał mnie tytuł Twego odliczanka... To jest moja myśl przewodnia, słowa które są dla mnie bardzo ważne :)

Wasza historia jest wzruszająca, jednakże idealnie obrazuje, że nie możecie bez siebie żyć! To dobrze, że przetrwaliście wszystkie próby jakie zgotował Wam los! :)

Bardzo ładnie razem wyglądacie! :)
Ja też raczej jestem za ciemnym garniturem, a propozycja kolorystyki bardzo interesująca :)
Trzymam kciuki za fryzjerkę, oby się zgodziła Cię uczesać! :)

Offline Iza464
  • forumowicz
witam Cię bardzo serdecznie madzia_n   :)  oczywiście że możesz się jeszcze dołączyć  ;D

weekend weekend i już po weekendzie  :-\  znów trzeba siedzieć w pracy.  Troszkę rozmawialiśmy z misiem na temat gangu i raczej nastawiamy się na czarny z białą koszulą i kamizelką z musznikiem złotą lub ecru. Taką która będzie się odznaczać od białej koszuli  :)
sam stwierdził że raczej będzie brzydko wyglądać w jasnym garniturze.

jutro ma obrone  ::) widząc jak on do tego podchodzi oj nie wiem co to będzie?!
faceci z reguły się nie przejmują a kobitki za nich i za siebie się stresują  :-\

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Oj, napewno zda! :) Faceci z reguły bardziej spokojnie podchodzą do takich spraw :)
Fajnie że jednak zdecydowaliście się na czarny, moim zdaniem to bardzo dobra decyzja! :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajnie, ze jesteście zgodni co do garnituru, trzeba unikać konfliktów jeśli chodzi o sprawę ślubu i wesela, bo ich się mnoży później na potęgę  ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
mój K. należy do tych facetów co mówią rób jak Tobie się podoba i tak żeby było dobrze, rzadko się do czegoś przyczepi, a ja bym wolała żeby bardziej się, akurat tu chodzi o nasz ślub, angażował. Pokazuje mu różne rzeczy a on że jeśli mi się podoba to mu też i to jest jego zdanie.
Jedyna rzecz do której się doczepił to jest samochód którym mamy jechać do ślubu!  ::) ma być czarne audi A8, takie sobie upatrzył i ma być!
A dekoracja auta to już jest na mojej głowie  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Niektórzy faceci mogliby się bardziej angażować, pogadaj z nim to może jakoś podejdzie do tego inaczej :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
iza kazda z nas przez to przeszla, kazda narzeka, ze facet sie nie chce angazowac, trzeba to jakos przezuc.
czarne auto? jakos mi sie niezbyt dobrze kojarzy, chociaz jak ladnie bedzie ubrane...
 :-*

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ja na początku chciałam tylko czarne auto bo mi się po prostu podobało :) Ale wyszło na to że mamy takie kremowe, ecru i jestem bardzo zadowolona :)
Facetów trzeba zrozumieć. Ja się cieszę tym co mam. Mój A. pomaga mi jak tylko może. Czasem ma swoje gorsze dni, fochy i zupełnie nie da się z nim w sprawach ślubnych dogadać, ale ogólnie nie narzekam :) A jak coś mi nie pasuje, to po prostu z nim rozmawiam :) A przecież oboje chcemy, by drugiej osobie było łatwiej... Więc zazwyczaj rozmowy pomagają :)

Offline Iza464
  • forumowicz
oj mój też potrafi mieć takie fochy że gorzej niż baba, naprawde!! i to o byle co potrafi strzelić focha  :||  no ale cóż jak się chce mieć męża to trzeba wszystko przetrzymać  :taktak:

oj wiem że czarne auto źle się kojarzy ale mam nadzieje że gdy ładnie byśmy je przybrali to ślicznie by wyglądało  ;D chociaż zobaczymy jak cenowo będzie to wyglądać gdybyśmy chcieli zarezerwować audi a8,
a ostatnio w swoich poszukiwaniach po interncie znalazłam audi a8 złote  :brewki:
kolega mojego K. ma autko skode octavie złotą  i jak już nic poprostu nie znajdziemy albo jak by coś wyskoczyło to poprostu jego się zapytamy o transport w dniu ślubu  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Mi się wcale źle nie kojarzy - sama rozważam granatowe (ciemne)  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Mi też się źle nie kojarzy :) Nie ma nic złego w ciemnym aucie do Ślubu :)