Autor Wątek: **Jedno jest tylko w życiu szczęście: kochać i być kochanym - 5.06.2010**  (Przeczytany 17932 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
kurcze  w domu mój net tak mi chodzi że wogóle strony forum mi się nie otwierają  :-\! dopiero w pracy moge coś napisać

mojego K tata był górnikiem i udostepni nam z karczm piwnych śpiewniki, żebym powybierała sobie z nich piosenki i już zaczęła je przepisywać do worda, bo jak znam życie zawsze coś wypadnie i nie będe mieć czasu tego zrobić, na uczelni czas sesji i jakoś idzie do przodu, co prawda jeszcze 2 egzaminy przedemną ale spoko nie ma się czym stresować  :)

napewno się pochwale  ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Można dołączyć?  :hello:

Fajnie, że już są wąteczki na 2010!  :)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
To i ja dołączę, idę do ołtarza tydzień przed Tobą ;) Obiecuję tu bywać i wspierać w końcu będziemy prawie na tym samym etapie przygotowań.

Zapraszam do mojego odliczania :)

Offline Iza464
  • forumowicz
witam Was Diankusia i Mysikróliczku   ;D

oj trzeba się wspierać, tym bardziej że nasze daty ślubu są zbliżone  ;D

dziękuje za zaproszenie i zaraz dołącze do Twojego odliczanie Dankusia

Offline Iza464
  • forumowicz
podpowiedźcie mi jak się wkleja zdjęcia?  :drapanie:  bo kombinuje i nic mi nie wychodzi  :-\

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Jezeli zdjęcie jest za duże a podejrzewam , że dlatego nie możesz go wkleić to prawym przyciskiem myszki kliknij na fotce i otwórz ją za pomocą programu Paint.
Nastepnie kliknij na pasku narzędzi "Obraz" a następnie opcje "Rozciągnij/ pochyl" i w pisz w pionie np. 70 i w poziomie też 70 lub mniej sama musisz wyczuć nastepnię wciśnij OK. W ten oto sposób pomniejszasz zdjęcia.
Zapisz fotkę i wysyłając wiadomośc  kliknij "Opcje dodatkowe-dodaj załącznik" i poszukaj tego zdjęcia u siebie w kompie :)
kasia

Offline Agii_87

• użytkownik
  • **
  • Otworzyłeś moje serce i uratowałeś moją duszę :*
  • data ślubu: 17.07.2010
ja również dołączam do odliczanka, oczywiście jeśli jeszcze można :)

tez jestem za tym, zeby samemu robić winietki i zawieszki na alkohol a zaproszenia hmm zobaczymy :)

Offline Iza464
  • forumowicz
super już wiem jak się wkleja fotki, dziękuje za pomoc  :przytul:

na fotkach są zaproszenia, które mi się bardzo podobają, myślę że sama jestem w stanie je zrobić, tylko troszkę bym je zmodyfikowała i po swojemu przerobiła, papieru też bym innego użyła białego lub ecru z brokatem gładkiego, będzie lepiej się drukowało :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Śliczne zaproszenia :) Ja to totalny antytalent wiec będę kupować, ale podziwiam wszystkich co robią sami takie cudeńka. Mam nadzieję, że nam się pochwalisz co i jak  ;D

Morgan
  • Gość
super zaproszenia! :))) mam nadzieje ze pochwalisz sie Nam jak zrobisz juz swoje :))

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
wowwww.......... jakie sliczne zaproszenia  :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: ja projektuje sama tylko cos skonczyc nie moge  ::)

buiziaki

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Poradzisz sobie a zaproszenia bardzo ladne :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
I ja bede podczytywac, tym bardziej, ze slubuje niecaly miesiac przed Toba i regionalnie po sasiedzku :)
Ja zaproszenia, winietki i zawieszki na alkohol tez mam zamiar robic sama, ale nie tyle ze wzgledu na koszt, bo pomyslalam sobie obserwujac ceny, ze przy tak duzych wydatkach nie bedzie to bardzo odczuwalna roznica, tylko przede wszystkim dlatego, ze sprawi mi to przyjemnosc i beda takie bardziej moje :) :)

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
witam,
czy mogę się jeszcze dołączyć?
 zaproszenia bardzo ładne i na pewno dasz radę sobie z nimi :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
bardzo ładne zaproszenia!! fajnie, że będziesz robi sama  :)

Offline Diankusia

• entuzjasta
O widzę też robisz sama zaproszenia, ja też, od lipca się za to zabieram żeby mieć dużo czasu :) będziemy się wspierać, zawsze w kupie razniej ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
stuk puk a co tu tak cicho  ::)  :D

Offline Iza464
  • forumowicz
oj właściwie to nie wiem  :-\  jestem w trakcie sesji, jeszcze dwa egzaminy mi zostały  :|| i to w lipcu  :Mdleje_1: a mi się tak nie chce już uczyć

kurcze myślę nad koncepcją kolorystyki wesela  :drapanie:  bo chciałabym suknie białą ze wstawką jakąś taką złotą np kawałek koronki, czy jakieś materiał przymarszczony, do tego jakieś kwiaty, wchodzą w gre róże, storczyki, kalie i ja na nie mówie kaskadeski ale to prawidłowo chyba się nazywają eustomie ale nie wiem dokładnie :) no i oczywiści kolorem musiały by pasować do tego mojego planu, dodatki do sukni czyli kolczyli łańcuszek wtedy by były złote

no a mój PM garnitur raczej czarny miałby mieć (chociaż on sobie wymyślił  ::) jasny że mu się podoba) do tego koszula biała, a kamizelka i musznik w kolorze złotym, nie chciałabym tak standardowo żeby było czyli biała koszula i biała kamizelka (oczywiście nikogo nie urażając nie bardzo mi się to podoba, chciałabym coś innego :))

złoty to oczywiście nie chodzi mi żeby to był kolor "ja ci tu dam" tylko taki delikatny,
wklejam fotke kamizelki takiej jaka mi się podoba dla mojego K  ;D
« Ostatnia zmiana: 25 Czerwca 2009, 12:35 wysłana przez Iza464 »

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
fajny kolor tej kamizelki... nie widziałam jeszcze takiej na żywo :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Tzn ja Ci powiem tak  ;)

Fajnie sobie Twój PM wymyślił, bo uważam, że jak wszystko ładnie zgrasz kolorystycznie (chodzi mi o odcień) to będzie właśnie super wyglądał w jasnym gajerze, lepiej niż w czarnym. Są różne odcienie beżu, możesz spróbować bardzo jasny karmel np, do złotych dodatków będzie elegancko. Kwestia poszukania.

Kolorystyka wesela... Hm... Może herbaciany z białym?  ???

Offline Iza464
  • forumowicz
Oj właśnie myślałam żeby kwiaty były może pomarańczowe  :drapanie:  ale widziałam rózne odcienie róż i myślę że napewno się coś dobierze :)  

ale ogólnie co myślicie o tym pomyśle biel z takim, że tak powiem, delikatnym złotym? właśnie bardzo podoba mi się ta kamizelka i właśnie chodząc na wesela jeszcze nikt takiej nie miał i moja koncepcja kolorystyki była by pierwsza jeśli oczywiści wypali  :)

oj sama nie wiem jak by mój PM wyglądał w jasnym garniturze, jakoś zawsze miał czarny i ładnie w nim wygląda jako brunet, no ale jasny  8)
musimy to przeanalizować a najlepiej jak by przymierzył to wszystko by było jasne :)

A to my  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Śliczna foteczka i miło Was widzieć  :D

Biel z delikatnym złotym jak najbardziej pasuje  :) Kamizelka też bardzo ładna  :)

A pomarańczowe kwiaty też jak najbardziej, ja myślałam bardziej o herbacianym czyli jasnym pomarańczu, ale koncepcja podobna  ;D

Offline Diankusia

• entuzjasta
Miło Was zobaczyc :)

Ja tez uwazam ze Pan Młody w jasnym gajerku moze wygladac bardzo fajnie. ALe macie jeszcze sporo czasu zeby to obgadac :)

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Ja należę do osób "praktycznych" więc z pewnością poleciłabym ci ciemny garnitur...no bo niby gdzie on jasny garnitur ubierze później... no chyba że praca mu na to pozwoli - mój do pracy na codzień nigdy by takiego po prostu nie ubral bo jego praca takiego stroju nie wymaga- ale  to oczywiście wasza decyzja oczywiscie ja też na początku bardzo chciałam jasny garnitur dla mojego PM ale skończy się zapewne na ciemnym  :D

Co do kolorów to przesliczne tu proponujesz ja sama dalej tkwie w przemyśleniach biały/ecru czy biały/ ecru i bordo - raczej jestem skłonna coraz bardziej na drugą opcję ale cholera to takie proste nie jest hihih... niestety!
Macie jeszcze sporo czasu- koncepcja zdarzy się zmienić  :D
Pozdrawiam!
« Ostatnia zmiana: 26 Czerwca 2009, 08:41 wysłana przez katrishja »
kasia

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Bruneci zazwyczaj super wyglądają w jasnych garniakach, mój M ma taki jakby z lnu i wygląda bosko  ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
 :drapanie:  kurcze sama nie wiem, jak on by wyglądał w jasnym, fakt ciemny wykorzysta gdzieś na inną impreze a jasny to już tak troche nie bardzo  :-\  no coż jak to się mówi wszystko wyjdzie w praniu a w weekend mamy o tym podyskutować  :)

katrishja nie obraś się ale jakoś biały i bordo kojarzy mi się z barwami polskimi  :-\  wiem że bordo to nie to samo co czerwony ale jednak jakoś mi to nie pasuje, ale oczywiście jak Ci się podoba i masz swoją koncepcje to czemu nie spróbować, najważniejsze że Wam ma się podobać  :)

ja bym się bardziej  chyliła ku kolorom biały - ecru  :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Iza, no to owocnych dyskusji życzę  :)

A co do kolorystyki - ja też bym się skusiła na biały/ecru niż z bordem  ;) Ale to tak na marginesie  8)

Offline Iza464
  • forumowicz
ale mi ten czas szybko leci  :) dom - praca - szkoła i tak w kółko  ::) 
i jak patrze na mój paseczek co odlicza czas to zostało do naszego ślubu dziś 11 miesięcy i 10 dni  ;D kurcze cieszę się

:skacza:   

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
A ja ciesze sie razem z Tobą :)

Jestem szczęśliwą mamą.....