no coż czas leci

w związku z przygotowaniami sukni brak, wogóle żadnej nie miałam okazji przymierzyć, myślę że zabiorę się konkretnie za rozglądanie w styczniu

ogólnie wogóle jakoś się nie stresuje powiem Wam, narazie pełen luz

Ale za to ostatnio oglądaliśmy obrączki ślubne też narazie orientacyjnie i z pewnością będą z żółtego złota jakieś grubsze myślę że tak 5mm to napewno bo takie nam się podobały. Koszt takich obrączek to 2100 zł

ale obrączka damska była z 5 cyrkoniami i bardzo mi się podobała. Ale to dosyć wysoka cena, musimy się wybrać do jakiś pracowni jubilerskich, bo mamy swoje złoto więc z pewnością koszt by się zmniejszył takich obrączek co nam się spodobały

W weekend się dowiedziałam że moja przyszła teściowa zamówiła bez porozumienia z nami barmana i wyobraście sobie że zamówiła go bez pytania się o cene za taką usługę

Jak się o tym dowiedziałam to normalnie przeżyłam szok, jak mogła zamówić barmana bez konsulatacji z nami czy chcemy takiego, na takich warunkach jakich oferuje i najważniejsze za daną określoną kwote. A ona poprostu zarezerwowała go telefonicznie nawet nie pytając się jaka kwota

normalnie tak się wkurzyłam bo nie przepadam za nią to tym bardziej mnie to chyba wkurzyło! A wczoraj się okazało że barman jej odmówił bo jakaś jego kuzynka ma w tym dniu wesele i idzie do niej! Więc wyszło że moja teściowa wielce chciała pomóc i jej nie wyszło!

Mówie mojemu PM żeby jej powiedział że niech lepiej nie szuka dalej bo znów będzie nie wypał. My sobie sami poszukamy a jak nie znajdziemy to nie będzie barmana trudno się mówi. Bo stwierdziliśmy że inna atrakcja by była fajniejsza tylko musimy ją jeszcze przeanalizować czy się wyrobimy z pieniędzmi

ale powiem Wam że się na nią już nastwiłam i bardzo bym ją chciała, jak już coś ustalimy to podzielę się z Wami tym

poszukuję z terenu śląska audi A8 czarne nowe, jeśli by ktoś miał namiary to bardzo proszę o wysłanie na priv będe bardzo wdzięczna

pozdrawiam Was gorąco